Fora je simulacija. I vjerojatno ima u tome istine. Mnogi su pokušavali sa klapnama (zadnji, prije U-turna je Niviuk sa ajspikovima i malim klapnicama ispod komora, a Hrga ih je čak sam napravio na svom). Ipak, nigdje nisu zaživjele duže. Skywalk-ovi jet-flap-ovi se ne mogu s ovim uspoređivati jer imaju drugu namjenu. Advance je davno izumio "uši", zakrilca na gornjoj površini krila i fura ih do danas. Vjerojatno se više niti oni ne sjećaju čemu služe (smanjenje induciranog otpora), osim što skužiš Advance iz aviona ko i mečku sa trokrakom zvijezdom
Vedran je napisao/la:
Ahff... pošto patentiranje bilo čega, u svrhu zabrane proizvodnje i prodaje prava, u EU, USA i Japanu dođe 50 000 E.. odustao sam od bilo kakvih nadobudnih utopija

) Naravno, mogu to radit u bilo kojoj banana deželi, di se krila tak i tak rade..
Možeš i kod nas patentirati nešto, a kad te Ameri skopiraju (ma to sam uzeo samo tak, znam da ih ne zanima PG biznis jer nosi samo 500 miliona baksa) onda ih tuži i traži milion baksa odštete, jer si toliko mogao zaraditi za 10 godina i prodati firmu po finoj cijeni.