Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Dragi prijatelji,

Zanima me kako bi rangirali proizvodjace paragliding krila po kvaliteti. Koji bi bio redoslijed i na koje bi mjesto stavili SWING u odnosu na Ozone, Advance, Nova i ostale? Koje je vase misljenje generalno o SWING krilima?

Ja sam diler za Swing za Hr, ali bez obzira na to uvijek volim reći istinu. pa makar i bila loša.

Swing glideri su po izradi definitivno u vrhu (top 5). Materijali i šivanje je top i tu nema dileme. Materijal je malo drugačiji, više traje ali je malo teži.

hrga je napisao/la:
Ja sam diler za Swing za Hr, ali bez obzira na to uvijek volim reći istinu. pa makar i bila loša.

Swing glideri su po izradi definitivno u vrhu (top 5). Materijali i šivanje je top i tu nema dileme. Materijal je malo drugačiji, više traje ali je malo teži.

Kolega hvala na iskrenosti. Znam da si naj hrvatski pilot i zastupnik za swing i zanimalo me strucno misljenje. Kao zastupnik SWINGA kako ni rangirao top pet proizvodjaca
1.
2. SWING :)
3.
4.
5.

E sad ovisi što te zanima. Recimo nije svake godine isto.

kvaliteta izrade su tu: Gin, Swing, Niviuk, Ozone, Skywalk tkoj eje prvi, drugi teško reći... s time da se svakome može potkrast neki z...
Isto tako i naša tvornica Krilo doo koja šiva 777 i Team5 je isto poprilično dobra.
Nisam toliko kompetentan da dam neko profi mišljenje.
Bio sam i u nekim drugim tvornicama, ali sam vidio da ima razlika.
Što se tiče performansi to se stalno mijenja...

Neznam što te točno zanima.

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap