može se on i svima javit ako je negdje neka rasprodaja

))
anyway, što se originalnog pitanja tiče
prvo, ima par dobrih informacija na
viewtopic.php?f=5&t=3237od onog što sam vidio po kokpitima, ljudi uzimaju uglavnom mio m300 ili m400, njih ima po oglasniku za 300tinjak kuna i za njih postoje dobre upute za instalaciju. ja sam uzeo mio s600 zbog većeg ekrana, pa sam jedva iskopao upute, ali sve je prošlo ok.
što se baterije tiče, da, treba battery pack. 10 iljada mAh je ok, dobivaš ziher dosta sati na m300 i m400, a ako se dobro sjećam neki su mi pričali i 20+, ali sve JAKO ovisi o tome koliko je realnih mAh unutra (to kolko je kinez napisao da ima mačku o rep

).meni s tih 10 izdrži 4h, ali jako sumnjam u kapacitet mojih baterija.
vidljivost je zaqrac na svim takvim uređajima. dosta pomogne platforma u kokpitu pa da ga okreneš prema sebi kojih 30-40 stupnjeva + sjenilo. onda je upotrebljivo, ali ne idealno.
s druge strane, ako ćeš ga primarno koristiti za logging i nije ti bitno da baš u toj sekundi kad si pogledao dolje uočiš jedan podatak od silnih inputa koje ti lk može dati, nego se možeš strpiti 2-3 sekunde, rješenje je good enough i za tekme i za slobodno letenje.
holux npr. radi uređaje s integriranim variom i lk (
http://www.goflyinstruments.com/store/) koji su po reviewovima dobri i rješavaju problem baterije, vidljivosti i varia, al kad si na cijeni od 350$ onda možeš razmišljat i o drugim "pravim" opcijama