Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

Ekipa,

naletio na ove likove http://poweredparaglidingfreetraining.com/ na YouTubeu. Tip se cinio skroz ok, kao, "no bullshit", free training, super savjeti, kao da mu je zbilja stalo. No, nije mi dao vrag mira pa sam bacio oko na njegov sajt. Dakle... Kad vidim one plave i crvene linije teksta, stil kasne devedesete, sve potcrtano, boldano, osam usklicnika... pa jos tip stavi video u kojem blati BlackHawk (konkurenti), kako se njihovi paraglajderi ruse, kako nisu testirani, itd.

Jel netko od vas naletio na to ikad? Jel tip ono, totalni "scam" ili ...? Ne namjerevam nista kupovati niti od jednih niti od drugih, a bogami niti na skolovanje k njima, samo malo radim istrazivanje kad uhvatim slobodnog vremena.

:-D

Ahaha naletio si na Kapetana Kurta, nije to ništa strašno za njega. On je jednostavno tako malo osebujna ličnost, a laž
kada se dovoljno puta ponovi postaje istina, iako je Fresh Brezze ako se nevaram njih je zastupao puno kvalitetniji od njihovih domačih proizvođaća. On ima tako osebujan i malo neobičan , meni čak i smješan način hvaljenja robe koju prodaje, a da vidiš tek kako sebe hvali e onda se ili smiješ ili bljuješ hahaha. Pogledaj njegove ostale filmiće. Čak si je čini mi se i ono Kapetan dodao onako da si pridoda na važnosti hahaha.

Capt Kurt :ROFL: :ROFL:
Dobaar je... ali ipak je Dell "SuperDell" Schanze" definitivno najveći retard u ppg-u

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap