Board Index » Oprema » Diskusija o opremi
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

baš me zanima kakva je situacija - po proizvođaču, po kategoriji, po starosti - da vidimo kakav nam je vozni park...

jel bi se mogla složit neka forumska anketa (ili ankete?) gdje klikneš na proizvođača/kategoriju/starost?

goran je napisao/la:
baš me zanima kakva je situacija - po proizvođaču, po kategoriji, po starosti - da vidimo kakav nam je vozni park...

jel bi se mogla složit neka forumska anketa (ili ankete?) gdje klikneš na proizvođača/kategoriju/starost?

Pa mogli bi složiti anketu za kategorije i anketu za firmu. Ovo sa starošću mi se na prvi pogled baš i ne čini napeto, ali ako postoji zanimanje članova foruma (još par postova podrške za takvu anketu), stavit ćemo i to...
:dance:

Ajde, ajde, samo dajte. Mislim da se zadnjih godina flota u 'rvata poprilično obnovila. :good:

I dobro gde su sad te ankete : unknown: i mene zanima kakva je flota u hrvata da vidimo malo statistike .

Ajmo administratori kreirajte ankete po sigurnosti i po proizvođačima

profa je napisao/la:
I dobro gde su sad te ankete : unknown: i mene zanima kakva je flota u hrvata da vidimo malo statistike .

Po proizvođačima imaš .. nema (još) po sigurnosti i po starosti (mislim da bi bila zanimljiva).

gburazer je napisao/la:
profa je napisao/la:

Po proizvođačima imaš .. nema (još) po sigurnosti i po starosti (mislim da bi bila zanimljiva).

A gde je link :pardon:

viewtopic.php?f=2&t=75

U istom podforumu je i anketa za DHV ..

i ja sam za da se napravi anketa da vidimo kakav je prosjek - baš me zanima rezultat !

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap