Roman Lavriv je napisao/la:
Ma daj Žac, ne drvi ...
Romane, pravilo je takvo kakvo je (osobno mislim da je dobro i objasnio sam zašto), ja sam samo podsjetio na njega jer sam vidio da ga se nekolicina članova ne drži.
Citat:
ionako se nešto teško proda, a ti postovi ionako ne guše promet ili neznamšto na forumu .... stvarno želiš da te vidimo k'o big brothera koji stalno nešto kontrolira ili ispravlja ... forum je do sad bio sadržajno, a i u svakom drugom smislu (u prvom redu mislim na učtivost i lijepo ponašanje) bogat, ne znam što te je navelo na ovu reakciju ... pusti nas jadnike koji bismo nešto htjeli utopit za sitnu lovu na miru, pa nećemo se valjda i tebe trebati bojati (dost mi je poreznika, vlade, jadranke , šukija i ostali...)
Ajme meni, podsjeti se na jedno pravilo i već bi ti dizao bune i oslobađao od represije, već se spominje big brother...
Suck it up i poštuj pravila ko i drugi - kako bi to izgledalo da svaki oglašivač ponavlja oglas ili dopisuje post čim nije više u prvih 5.... Ako ti prodaja ne ide, a ti spusti cijenu ili zapali već jednom to krilo ko što si prijetio..