|
Prodajem: 1. sic, Advance Axess. 2. sic, SupAir, Airbag i reverzibilan ruksak (preokrene se sic i dobije se ruksak za spremiti krilo i ostatak opreme). Ok za hodati na Kalnik, ali za Japetić bih volio imati nešto lakše. Iznenađujeće udobno za nositi. Malo stariji model. 3. kokpit sa skroz laganom rezervom. Na ovaj način se koristi jedna rezerva za 2 sica i lagano je raditi GH ili letjeti bez rezerve (nema potrebe za vađenjem iz sica) i lakše je dostupna u slučaju rotacije. Sicevi su rukom zašiveni tamo gdje je bila rezerva, pa se može lagano vratiti u prvobitno stanje ako hoćete rezervu na starom mjestu. Rezerva nije napravljen pregled par godina. 4. rukavice za PG 5. ruksak - kada se koristi advance sic da sve skupa stane unutra. Malo stariji model. 6. kaciga, obnovljena, nošena svega par puta (standardna za PG, s malo izduženom bradom). 7. vreća za krilo, concertina, DIY, skroz dobra i funkcionalna. 8. tri walky - talky-a. 5W. Na jednom ne radi baterija i imam samo jednu kratku antenu (treba kupiti jednu dugačku antenu). 9. krilo, Kimfly - River, star cca 20 godina, zadnji pregled prije nekoliko godina, jednom poderan i popravljen. Ja bih predložio da se koristi samo za GH, iako mislim da tehnički može proći. Low B je klasa. Ne znam napamet deklarirani raspon težine, ali ja imam 90kg. Crveno – bijeli. Bez tehnčkog zadnjih par godina. 10. set za krpanje krila.
Cijena. Slažem se s onime što Ivica K. predloži kao vrijednost. 098 508 409
|