Board Index » Ostalo » Parlaonica
Korisničko ime:
Zaporka:
Register

U zadnje vrijeme na poslu u slušalicama umjesto muzike imam zvukove s https://mynoise.net/noiseMachines.php
Većina zvukova je zaista umirujuća i pomaže u koncentraciji, izbor je velik, a većina ih je zaista snimana na autentičnim lokacijama (za razliku od mnogih drugih sličnih rješenja koja kombiniraju individualne zvukove (Noisli i sl.).)
Uglavnom, mogu preporučiti.

No, ono zbog čega pišem ovaj post ovdje je činjenica da sam tek danas primijetio kako imaju i Paraglide soundscape!

Ono što je u svemu tome bizarno je to što ne vjerujem da će zvukovi koji se na njemu mogu čuti zvučati umirujuće ikome tko je zaista letio na paraglajderu.: šum vjetra je prejak i prebrzo se mijenja (doziva sjećanja na turbulencije u zavjetrini), a krilo daleko previše šuška i lupa, indicirajući zatvaranje i otvaranje.
Da stvar bude gora, ispada da je zvukove snimio paragliding pilot koji je ljetos doživio tešku nesreću i koliko razumijem trenutno se još uvijek nalazi u komi! Jedino se mogu nadati da zvukovi koji se tu mogu čuti nisu baš s tog leta kad se razbio...

Inače je zvuk, kad ga se sluša u pozadini dok nešto koncentrirano radiš, i dalje umirujući kao i većina ostalih... 8)

Interesantno , mada dok sam preslušavao , imao sam osječaj da če svaki čas uletit Gilmourova solaža ,

Reply
Copyright 2008 - Powered By phpbb
Broadcasting World Wap