»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 09 svi, 2026 14:30.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Natjecanje samo za bogate!
PostPostano: uto 01 vel, 2011 8:34 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
JERKO je napisao/la:
Moj Box ako bude to tako ni janjeta ni nagrade,,

Da budemo skroz pošteni, nagrada nije bilo ni do sada, a glede situacije u Sloveniji, malo sam krivo to napisao jer sam jučer bio jako uzbudjen. Svaka im čast i meni ne bi bilo puno platiti tamo i 100 eura samo da znam kako si neće baš sve gurnut u guzicu (ljepše rečeno: da imamo nešto od toga). Vidi se da tamo netko razmišlja o svemu, a ne samo o sebi.

Nekako je opća atmosfera došla na visoku temperaturu. Osjeća se to u zraku. Najbolje godine života su mi uzeli sa ratom i govnanjem nakon njega. Onda mi nisu dali da radim i napravim nešto kad sam u punoj snazi već su sve pokrali i još me uz to rade budalom. Puko je Tunis ko kokica, sad se i Egipat trese. Na kraju me guzi i vlastiti nacionalni savez sa 400 kn. E pa sad je dosta. Najsretniji bi bio kad bi ovo kulminiralo u rušenje vlade, ali dovoljno je da bar jedna banda ode i ostavi posao nekom tko zna raditi.

Super, već sada imam otkaze za Makedoniju i za FOH za koji još nismo ni datum objavili. Sjajno! Čestitam gospodo.

1 Palac gore: : Red Baron    
Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 8:42 
Offline     DHV 2-3

Tomica Solina je napisao/la:
...valjda trebaju od nekud i naplatiti "troskove"...

Izgleda da se sve u HR vodi filozofijom; Najprije udri po narodu, pa ako se ne bune, onda ih nastavi udarati...

Tvoj gnjev je opravdan, ali ne i usmjeren. Tvoja reakcija je dobrodošla, ali nije točno formirana. Pravilnik i Agencija su nešto drugo. Nadam se da će napraviti reda. Osim toga uzeli su neke ovlasti koje ovi u HZS-u nisu bili u stanju odraditi. Ali, da je općenito došlo do ruba zdjele, slažem se. Treba li netko moje pare od sada će se morati jebeno potruditi da ih dobije.

Zadnja izmjena: Box; uto 01 vel, 2011 8:47; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 8:46 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
Da rezimiramo; da li treba ili ne FAI markica za domaće FAI utrke (državno, FOH i sl.)?

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 8:52 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 01 ruj, 2009 9:34
Dao Palac gore: : 660 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 401 / Palac dolje: : 3
Tomica Solina je napisao/la:
...valjda trebaju od nekud i naplatiti "troskove" nastale prilikom izrade prijedloga prijedloga novog pravilnika..... za kojeg mi se cini da je u zemlju propal... ni traga ni glasa...

I sad se na kraju svi mi moramo zapitati; ZASTO uopce placamo bilo sta toj bandi....od klubske clanarine, pa na dalje.... nemamo pravo glasa, zadnja smo rupa na svirali, ne dobivamao BAS NISTA od njih (osim naravno prijedloga prijedloga pravilnika i dodatnih troskova)....

Izgleda da se sve u HR vodi filozofijom; Najprije udri po narodu, pa ako se ne bune, onda ih nastavi udarati...

Uj!

Aj' se skoncentrirajte na raspravu jer je više nego bitna i ne lupetajte bezveze. Pravilnik nema veze sa HZS-om.

A ako postoje bilo kakva pitanja vezana uz pravilnik, mislim da je do sada bilo jasno kome i na koje načine se možete obratiti, ako ne ondak:

Dario Tomašić / Laminar
01 2369364

Goran Ilić / iGoran

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 9:38 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
Laminar je napisao/la:
Uj!

Aj' se skoncentrirajte na raspravu jer je više nego bitna i ne lupetajte bezveze. Pravilnik nema veze sa HZS-om.

A ako postoje bilo kakva pitanja vezana uz pravilnik, mislim da je do sada bilo jasno kome i na koje načine se možete obratiti, ako ne ondak:

Dario Tomašić / Laminar
01 2369364

Goran Ilić / iGoran

Isao sam citat postove odma ujutro i prije jutarnjeg cajeka (bez ruma).... Malo me strefilo to sve, pa sam neke stvari napisal u afektu.... Al vec mi je polako svega dosta, a pogotovo kad sranja pocinju u mojoj maloj oazi mira i spokoja i jedinom nacinu opustanja - paraglidingu. Moje isprike!

Iako moram dodati; sve je to za mene jedno te isto - Hrvatska "birokracija" (nismo mi ti, oni su)

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 10:39 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 14:58
Dao Palac gore: : 1098 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 159 / Palac dolje: : 0
Box je napisao/la:
Puko je Tunis ko kokica, sad se i Egipat trese. Na kraju me guzi i vlastiti nacionalni savez sa 400 kn.

:lol: :ave:

OT:

Članarina u ParaFreeku 350kn, dobiješ svašta i mislim da se stvarno isplati.
Za ovih 400kn dobiješ .. ?
Neće to valjat.

Izgleda da se PG ipak približava onoj mojoj "jedrenje + formula 1" viziji. Jbg.

Ako je ovo povećanje cijene točno, živo me zanima čut rezon. Jebote, zašto? :dash:

1 Palac gore: : MadMax    
Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 11:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Box je napisao/la:
Ove godine, Državno je otišlo u Makedoniju. Tu nisam pretjerano reagirao, ali uvjeren sam kako je to govnu pljuska. Bio sam tamo i zaista je super! Tereni su mrak, hrana i cuga jeftini, ali je put dugačak ko janjeća crijeva. Uz to treba odvojiti i nešto više slobodnih dana (na poslu, ali i od familije koje očekuje da ćete ih voditi i na more). Očekujem znatno slabiju posjećenost!!!

Pozdravljeni, o cjeni markice u slo je vec sve napiso Srecko.... kaj se pa tice drzavnog ....
Makedonija je izbrana zbog dobrog terena, jeftine hrane, smjestaja..udruzili smo snage sa slovencima, makedoncima.. ocekujemo kvalitetne i dobre tekme.... i najmanje 50 prijavljenih takmicara iz cro...
termin je od 6-14. 08 ... za DP moras odvojiti samo 5 dana dopusta... subota je dan dolaska i prijave, nedelja trening dan - prijave, ponedeljak - petak takmicarski dani, subota rezervni dan te nedelja i ponedeljak dani za povratak kuci... ponedeljak je praznik Vele gospe.... mislim da bolji termin nismo mogli izabrati...

Box je napisao/la:
Znači, prema zaključku organizatora naših natjecanja, organizacija se neisplati! Teško je skupiti sredstva, nagrade su siromašne, a kotizacije ne smiješ ni taknuti jer tek onda nećeš imati nikoga. Stoga je spas potražen u zajedničkoj organizaciji i seljenju u Makedoniju. Nažalost, to omogućuje organizaciju, ali ne i veliku posjećenost hrvatskih natjecatelja.

E sad, kad je već sve u banani jer nema love, i kad nam je to Državno 300 eura udaljeno od Zagreba, morat ćete još platiti i FAI markicu bez koje se nećete moći natjecati, a u iznosu većem nego što je članarina u vašem klubu ili kotizacija za vikend FAI2 tekmu, tj. čitavih 400,00 KN.

kako vecina takmicara dolazi iz Zagreba i okolice uzecemo da je do Kruseva cirka 1000 km, ja sam iz slo porabio nekaj vec km i tri rezervara bencina za relaciju SLO - Krusevo - SLO, znaci cirka 150 evrov, ce ih je u avtu tri je strosak 50 evrov po putniku, ako se uzme kombi potom je trosak jos manji .... znaci stvar je samo kako ce si ko organizirati prevoz....
kotizacija se krece od 120 - 150 evrov zavisno od dana uplate.. smjestaj u hotelu 17 evrov po osobi... znaci 7 nocenja + kotizacija 120 = 239 evrov + prevoz + 100 evrov za hranu = cirka 400 evrov te ako nasljednjih 6 mjeseca das na stranu po 66 evrov imas osigurane pare za DP. :)

toliko za sada , o drzavnom uskoro vec kada postavimo web stranicu.
LP Sinisa

1 Palac dolje: : toni
Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 13:08 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Dragi SinaišaT., na stranu što je tvoja kalkulacija netočna (koji fakin' auto sa 3-4 muža od po 100 kg u prosjeku + oprema troši 7,5 litara/100km, o autocesti da ne govorim koju moraš platiti kroz RH i Srbiju, osim ako ti putovanje neće trajati 2 dana, i što je u RH cijena goriva između 1,18-1,36 eur) i na stranu što je tema off topic, nego me smeta što koristiš ovaj naš gnjevni thread za reklamu natjecanja kojeg suorganizira tvoj KSL Tići!

Naravno da će PG Feniks bojkotirati HZS-ovu namjeru da nam otmu i to malo žita koje je preostalo nakon što je Vlast zadnjih 20 godina haračila po našim hambarima. I da nećemo pristati platiti minimum 5.500 kn za 11 sportskih dozvola + 1000 kn (možda i više) za godišnju članarinu, a da pritom već 8 godinu tavorimo kao pridružena članica bez prava glasa na Skupštini koja potvrđuje odluke Izvršnog odbora HZS-a. Da tu je i odgovor o tome tko odlučuje.

Reagiram, dragi SinišaT., na tvoj post i stoga što je predsjednik tvog kluba imao tu informaciju (tako pretpostavljam da si je i ti imao), a da niste imali niti ti niti Jože namjeru podjeliti to s nama, sudionicima natjecanja kojeg vi organizirate u Makedoniji, već smo valjda trebali podnijeti zahtjev za prduženjem 11 sportskih dozvola i na kraju dobiti frakturu na min. 5.500 kn.

Osim toga, PG Feniks vjerojatno će odustati od organizacije Feniks Open Hrvace 2011. ukoliko bude bila potrebna sportska dozvola po cijeni od 300-500 kn (drugi izvor).

Možda ne mogu ruštiti Vladu kojom nisam zadovoljan. Ne mogu i ne želim na barikade sa sindikatima (koji i onako ne talasaju, a kad zatalasaju onda imam problema sa prelaskom granice ili kod izdavanja uputnice ili recepta) jer nisam član niti jednog sindikata i jer moj sindikat malih obrtnika i poduzetnika ne postoji. Ja ne mogu nigdje štrajkati, a ja sam tiha masa koja plaća sve one koji mogu štrajkati, i koja nema pravo glasa. Ali u ovom slučaju mogu dignuti glas i boriti se za svoje pravo. Pravo da me ne stižu kao blentavu ovcu i još se pri tom moram smješkati.

Mogu pretpostaviti, da su "probni baloni" glasina namjerno pušteni iz HZS-a (jučer oko 14h sam prvi put čuo tu informaciju i nazivanjem određenih osoba Box i ja do 16h smo saznali još sa 4 strane to isto, a u isto vrijeme neki tu informaciju imaju i taje već tjedan dana) da se vidi kako raja "diše". OK, bune se na 400 kn, ajmo lupit 200 kn to će ih smiriti, pa da uzmemo što se uzeti da. NE DAM!

HZS se prema nama odnosio ovih 14 godina koliko pohodim Dalmatinsku 12/2 kao što su se nacisti odnosili prema slavenskim narodima (ipak, nismo spadali u 3. ligu kao Židovi, Romi, gejevi, hendikepirani...), mi radimo za njih, a nemamo nikakva prava. Izbacivali su nas iz Saveza, odmah po 30-40 klubova, branili nam dolaske na Godišnje skupštine da ne izglasamo "krive", uvjetovali nam sve i svašta, nikad nismo dobili neku pomoć kod organizacija Državnih prvenstava, a kamoli nekog drugog (za Svjetsko i Evropsko u piki ne znam), poništavali redovito održano Državno prvenstvo jer ga je organizirao "krivi" klub, a mi smo im svake godine uplaćivali po 1000 ili 1500 kn. Meni dosta!

Ja se natječem iz hobija, a nadalje ću uživati kao wind dummy na tekmama u Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Italiji, Bugarskoj... Kad se zajebavam za svoje pare zajebavat ću se po svojim pravilima, a na po njihovim. Amen!

20 Palac gore: : AIRBEŠO, benco, bmutak, Danči, Draženko, Flying_man, gburazer, jerry, joe33, Jure, kameni, komiski, MadMax, Mario RI, profa, Red Baron, Roman Lavriv, vedran_zgela, VedranMRi, Zoki    
Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 14:12 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Slažem se sa gsp. Buljanom gotovo u potpusnosti.

Da napravimo rezime svega ovoga kako ova rasprava nebih išla u nedogled.
Večer je, svi smo doma, gledamo Dnevnik. Odjednom udarna vijest o povećanju članarina u HZS-u.

Lagano odmičemo zavjese i pogledavamo prema nebu. I pojavi se .................. pojavi se znak R.
sa Ciboninog tornja poslan je znak za pomoć naciji.... nije Batman dragi moji nego Ratko.
E pa Rale oglasi se više :ave: ???
Jeli informacija patka ili nije.

a možda sav novac ode u dobrotvorne svrhe npr Paragliding Akademiju :lol: )

1 Palac gore: : gprelac    
Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 14:25 
Offline     DHV 2

Član od: ned 13 ruj, 2009 10:46
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 454 / Palac dolje: : 8
davno sam ja reka da triba odjebat ove parazite, ali me niko ne sluša :-x

Odnos u kojem imaš obavezu svake godine platit određen iznos, nebitno je 20 ili 20 tisuća kuna, a za uzvrat nemaš ni pravo glasa je definitivno nezdrav i izrabljivački, pogotovo kad se radi o državnom aparatu kojeg ionako financiramo kroz PDV i poreze na plaću.

Nas (radni narod) odavno lome na sve moguće načine, nameću nam se razmišljanja " budi sritan ako imaš posao, primaš li plaću to nije bitno, nije bitno šta je gorivo skoro deset kuna, šta penzioneri kopaju po smeću i šta država ide u kurac, bitno je da imamo turske sapunice na televiziji, da su nam Vatreni deveti na svitu i da su Ivica i Matko osvojili prvo i drugo misto u Garmišpartenkirkenu ".
Ovi "naši" aparatčiki u savezu nisu ništa bolji ni gori od ostalih u državi, oni će gurat po svome dok god im to budemo dopuštali. A ako se ikad opametimo i odlučimo nešto prominit, vidit ćete koja će to bit strka, bolje je čačkat u osinjak nego takvima dirat u fotelju ili u kasu :hi:

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 14:31 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
.... i najmanje 50 prijavljenih takmicara iz cro...
termin je od 6-14. 08 ... za DP moras odvojiti samo 5 dana dopusta... subota je dan dolaska i prijave, nedelja trening dan - prijave, ponedeljak - petak takmicarski dani, subota rezervni dan te nedelja i ponedeljak dani za povratak kuci... ponedeljak je praznik Vele gospe.... mislim da bolji termin nismo mogli izabrati...

Ako dođe 50 natjecatelja iz CRO ja ću konačno s tobom u bazenčić, pa mi radi što god te volja (ako ne dođu, ja tebi neću ništa raditi).

Da ne bude zabune, ja pozdravljam odluku da se to Držano održi, pa makar i pod cijenu da bude negdje daleko. Ipak, smatram da niste realni i da ste vrlo subjektivni. Tamo vam se svidjelo, ali ne razmišljate o tim pilotima kojima je bilo teško doći i u Istru. Osim toga, nemamo u HR niti jednu jedinu FAI2 utrku. U Sloveniji ima puno više tekmi, a i puno više pilota. Ovo malo što imamo ovdje sad smo razvodnili, a uvođenjem dodatnih nameta dobit ćemo 0 natjecatelja. Spin se nastavlja: veći troškovi = manje natjecatelja = neisplativa organizacija u HR = HR natjecanja u drugim zemljama = još veći troškovi = još manje natjecatelja = nema natjecanja ni u drugim zemljama ni kod nas!

A sa ovim računicama me pustite na miru. Kad je bila računica za FOH onda se drobilo svašta unutra, a sad je odjednom otići u Makedoniju jeftino. Neznam kako ti, a sumnjam da potrošiš puno manje od mene, ali s tih 400 eura ...da ne kažem šta si možeš obrisat.

No, nema veze, nekome treba više, a nekome manje, nekome je skupo 100 a nekome 200. Ovo nije tema i nemoj mi sad reklamirat svoju organizaciju Državnog i lobirat ljude u ovoj temi. Spomenuo sam da je Makedonija 300 eura udaljena od ZG i kad dodaš kotizaciju to je to što i sam tvrdiš. Ono što je smisao teme jest nedostatak tekmi u HR i isplativost plaćanja FAI markice kojom participiraš za bodove u svega jednoj ili nijednoj tekmi u HR.

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 15:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
toni je napisao/la:
... mi radimo za njih, a nemamo nikakva prava. Izbacivali su nas iz Saveza, odmah po 30-40 klubova, branili nam dolaske na Godišnje skupštine da ne izglasamo "krive", uvjetovali nam sve i svašta...

Na žalost, prije desetak godina kada je bila fertutma između PG klubova i HZSa mi smo svi (klubovi), jedan po jedan, odlučili ići linijom manjeg otpora valjda u nadi da će se stvari same od sebe okrenuti na bolje. Sjećam se diskusija na grupi, ogorčenosti, racionaliziranja, poziva na bojkot i sl. Onda nije bilo jedinstva, a bilo kakav bojkot da bi uspio mora biti jedinstven. Tako će biti i s ovim (bojim se), prve godine će ih platiti samo par, druge godine nekolicina više i za tri godine sve po starom...a trebali bi svi reći...NO PASARAN! Ili nek košta 20 kn kao i do sada, ili hoću za tih 400 kn još nešto osim papirčeka, na primjer legalnu upotrebu fakin frekvencije!

toni je napisao/la:
...Ne mogu i ne želim na barikade sa sindikatima ...

Zakaj ne, neki bivši vođe sindikata su se sasvim dobro prodali. :bad:

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 17:51 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Komisija za parajedrenje nije upoznata s prijedlogom iznosa niti razlozima za povećanje cijena za izdavanje natjecateljskih dozvola. Jučer sam na upit dobio prvu službenu informaciju o tome, tj. pojašnjenje da je to prijedlog o kojem će se tek odlučiti na sljedećem Izvršnom odboru HZS-a.

Obzirom da odluka još nije donesena, iskoristio sam priliku i poslao stručno mišljenje Komisije na ovu temu. Ukratko, u njemu konstatiram da će svako značajno povećanje cijene natjecateljskih dozvola negativno i štetno utjecati na sustav natjecanja u parajedrenju, brojnost natjecatelja itd. Apelirao sam da ukoliko je povećanje već nužno iz XY razloga, da ono bude što bezbolnije. Osobno sam protiv bilo kakvog povećanja cijene, ali oko sebe vidim da sve cijene lagano klize prema gore. (No, treba razlikovati klizanje od skakanja).

Obzirom da odluku o ovome donosi IO, a to su sve konkretne osobe, oni koji poznajete nekog od njih, molim vas prodiskutirate ovu temu s njima i apelirate da do bitnog poskupljenja ne dođe.

Hvala,
Ratko

Vrh

PostPostano: uto 01 vel, 2011 21:19 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 08 stu, 2009 15:32
Dao Palac gore: : 35 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 127 / Palac dolje: : 0
Davno "smo" im tribali stat na rep!
Otkako su nas izbacili iz saveza na onakav nacin - ne zelim imati nikakve veze sa HZS-om - ni pod razno - dok god ne sjednu kompletno novi ljudi u fotelje.

LP

Nas su istrancirali toliko da nas vise skoro i nema na ovome otoku.
Imaju uvijek istu formulu a bitna je jedino fotelja bez obzira na posljedice. Važi za sve foteljaše ili bolje za sve prikopčane na sisu. :evil:

Eto samo da nas još klima zajebe i da termiku počnu naplačivat.

Ala, ala jos malo i ugrijat ce

Vrh

PostPostano: sri 02 vel, 2011 16:20 
Offline     DHV 2

Član od: pon 12 lis, 2009 15:04
Dao Palac gore: : 90 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 0
kod nas u BiH su markice su za ovu godinu 0 Kuna = đaba, evo danas ja gonjao da dobijem, pa saznao informaciju.

nemamo ni članarine prema savezu trenutno,

od saveza ništa ne dobivamo (osim markica) al ništa i nedajemo.

LP

Vrh

PostPostano: sri 02 vel, 2011 19:36 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Mario je napisao/la:
kod nas u BiH su markice su za ovu godinu 0 Kuna = đaba, evo danas ja gonjao da dobijem, pa saznao informaciju.

LP

U tom svjetlu imam ozbiljno pitanje koje će možda zvučati neozbiljno: jel se ja mogu natjecati pod zastavom BiH? Odnosno da li mogu dobiti BiH markicu i koji su (pred)uvjeti za to?
Stvarno pitam ozbiljno...

1 Palac gore: : Danči    
Vrh

PostPostano: sri 02 vel, 2011 20:25 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
Ja se natječem iz hobija, a nadalje ću uživati kao wind dummy na tekmama u Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, Italiji, Bugarskoj... Kad se zajebavam za svoje pare zajebavat ću se po svojim pravilima, a na po njihovim. Amen![/quote]

Ljepe riječi cimeru
:good: da još dodam ;dobar wind dummy dobije sve đabalesku sok,vodu sendvič ,maijcu,prijevoz ,cugu i sve ostale pogodnosti sve dane natjecanja,.Neplača kotizaciju,markicu
,osiguranja, i ostale pizdarije ....
Po bodove čemo kad nam država ozdravi :hi:

1 Palac gore: : Red Baron    
Vrh

PostPostano: sri 02 vel, 2011 20:38 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
sale je napisao/la:
dobar wind dummy dobije sve đabalesku sok,vodu sendvič ,maijcu,prijevoz ,cugu i sve ostale pogodnosti sve dane natjecanja,.Neplača kotizaciju,markicu
,osiguranja, i ostale pizdarije ....

Mislim da će se te pogodnosti drastično smanjiti kada na tekmi bude 40 dummya i 3 natjecatelja. :-D

1 Palac gore: : Draženko    
Vrh

PostPostano: sri 02 vel, 2011 20:53 
Offline     DHV 2

Član od: pon 12 lis, 2009 15:04
Dao Palac gore: : 90 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 0
Red Baron je napisao/la:
Mario je napisao/la:

LP

U tom svjetlu imam ozbiljno pitanje koje će možda zvučati neozbiljno: jel se ja mogu natjecati pod zastavom BiH? Odnosno da li mogu dobiti BiH markicu i koji su (pred)uvjeti za to?

učlaniš se u neki od BiH klubova, pa gonjaj službene kilometre

Vrh

PostPostano: sri 02 vel, 2011 21:03 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 22:42
Dao Palac gore: : 247 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 211 / Palac dolje: : 0
Mario je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:
Mario je napisao/la:

LP

učlaniš se u neki od BiH klubova, pa gonjaj službene kilometre

Nebu tak išlo Šteta bez državljanstva BiH.
Kosovari su tak probali prek Makedonskog saveza pa im uzeli srbi sve bodove (onda Kosovo još nije bilo samostalno) i još su Makedonci od FAI dobili opomenu pred isključenje.

Od onda se Kosovari natječu direkt za FAI jer postoji mogučnost ak nemaš kluba da se natječeš za savez (HZS) ak nemaš ni to onda direkt za FAI.
Da li će nama FAI dozvoliti da se natječemo direkt za njih i kolko je markica i članarina kod njih treba se raspitati.

LP

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: