»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sri 06 svi, 2026 19:44.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kotizacija, prevoz - Krusevo OPEN 2011
PostPostano: pon 27 lip, 2011 8:01 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
Pozdravljeni,

samo jos 4 dana .... znaci vazi za sve uplate do i sa 30.06.2011.... za uplatu kotizacije po najpovoljnijoj cjeni od 120 evrov... :) po tom datumu kotizacija iznosi 150 evrov. Hrvatski piloti uplacuju kotizaciju na racun KSL Tici iz Buzeta....
info na uradnoj strani http://www.krusevo.tici.hr pod pilot info...

prijave za organiziran autobusni prevoz primaju se isto tako do 30.06.2011 na moj email: sinisa.trputec@siol.com
mjesta jos ima i ko misli u Krusevo sa autobusom nek se prijavi...

LP Sinisa

Vrh

Naslov: Re: Kotizacija, prevoz - Krusevo OPEN 2011
PostPostano: pon 27 lip, 2011 10:14 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Sinisa T. je napisao/la:
Pozdravljeni,

samo jos 4 dana .... znaci vazi za sve uplate do i sa 30.06.2011.... za uplatu kotizacije po najpovoljnijoj cjeni od 120 evrov... :) po tom datumu kotizacija iznosi 150 evrov. Hrvatski piloti uplacuju kotizaciju na racun KSL Tici iz Buzeta....
info na uradnoj strani http://www.krusevo.tici.hr pod pilot info...

prijave za organiziran autobusni prevoz primaju se isto tako do 30.06.2011 na moj email: sinisa.trputec@siol.com
mjesta jos ima i ko misli u Krusevo sa autobusom nek se prijavi...

LP Sinisa

Možeš li mi, molim te, objasniti čemu tolika razlika u cijeni?
Jasno mi je da treba motivirati ljude da se ranije prijeve kako bi organizator imao precizniju informaciju oko broja natjecatelja. Ipak, ne vidim tu za vas dodatni trošak od 50€. Nevolja je u tome što je Državno još relativno daleko i teško je prognozirati možeš li ići ili ne. U svom timu imam takav slučaj da je čovjek odustao jer nije mogao sa sigurnošću reći da ide zbog inzistiranja na datumu uplate kotizacije.

Vrh

PostPostano: pon 27 lip, 2011 11:59 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:

Možeš li mi, molim te, objasniti čemu tolika razlika u cijeni?
Jasno mi je da treba motivirati ljude da se ranije prijeve kako bi organizator imao precizniju informaciju oko broja natjecatelja. Ipak, ne vidim tu za vas dodatni trošak od 50€. Nevolja je u tome što je Državno još relativno daleko i teško je prognozirati možeš li ići ili ne. U svom timu imam takav slučaj da je čovjek odustao jer nije mogao sa sigurnošću reći da ide zbog inzistiranja na datumu uplate kotizacije.

Nema problema Box.... eto prvo nije mi jasno odakle ti onih 50 evrov ??? kao drugo ne radi se o dodatnim troskovima...
puna cjena kotizacije iznosi 150 evrov... organizator je dao popust od 20 posto za uplate izvrsene do i sa 30.06.2011.... po tom datumu je kotizacija 150 evrov... sto vredi za uplate od 01.07. do 01.08.2011.

Po tom datumu nisu moguce uplate na racun vec samo uplata za vreme prijave u Krusevu po cjeni 160 evrov.

Na tebi a i ostalim takmicarima je da se odlucite kada i po kojoj cjeni cete placati kotizaciju... organizator nikog ne prisiljava, pac stvar pojedinca i njegove odluke... uostalom sve to pise na uradoj strani takmicenja vec dobrih 3 mjeseca.

Lep pozdrav Sinisa

Vrh

PostPostano: pon 27 lip, 2011 16:50 
Offline     DHV 2-3

Pozdravljeni,

popis trenutno prijavljenih putnikov za organizirani prevoz u Krusevo nalazi se na http://www.krusevo.tici.hr

prijave do kraja mjeseca

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: uto 28 lip, 2011 18:37 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 22:22
Dao Palac gore: : 185 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 40 / Palac dolje: : 0
"Maksimalan broj natjecatelja je 120, pa su ranije uplate kotizacija prednost. U slučaju da je manje od 120 prijavljenih natjecatelja, bit će moguće prijaviti se izravno u HQ 06. kolovoza 2011."

ako je max broj natjecatelja 120 a trenutno je prijavljenih 143( a znam da se neki još nisu prijavili) kaj je s tih 23 (ili još više ako se prijave) ?

Vrh

PostPostano: uto 28 lip, 2011 20:31 
Offline     DHV 2-3

rudar je napisao/la:
ako je max broj natjecatelja 120 a trenutno je prijavljenih 143( a znam da se neki još nisu prijavili) kaj je s tih 23 (ili još više ako se prijave) ?

ja max broj je 120 plus 8 pozivnica... te su podjeljene...prijava je samo prijava...tek kad placas kotizaciju imas osigurano mjesto na tekmi... kad budes uplatio odlucujes sam...sam takmicar donosi odluku koliko mu je koja tekma vazna i na koju tekmu ide... kako stizu uplate tako se vrsi editiranje strani prijavljenih takmicara... za bolj zanimljive tekme je uvjek guzva, zato je bolje uplatu napraviti na vrijeme... i osigurati svoje mjesto ;)

lep pozdrav Sinisa

p.s. onih 23 ali vec ide na listu cekanja i ako ko odustane .... neko sa te liste upada med konkurencu ...

Vrh

PostPostano: sri 29 lip, 2011 17:38 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
Ja sam mislio da je ideja vodilja uz erotičnost novih terena i razbijanje monotonije DP-a u Istri to što je Mk jeftinija destinacija pa da i troškovi organizacije odnosno kotizacija bude manja a ono kotizacija odmah za 25% gore

Enti matematiku

Moj prijedlog da DP slijedeće godine bude u Manilli, oviisti odande nas već ionako pozna pa će nam lako dignuti cjene za 25%

:crazy:

To sam vidil već u našim šoping centrima - dignu cjene za 25%, a onda stave diskont od 20%

Bog i Hrvati .... i Slovenci

:hi:

1 Palac gore: : Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: sri 29 lip, 2011 18:46 
Offline     DHV 2-3

gprelac je napisao/la:
Ja sam mislio da je ideja vodilja uz erotičnost novih terena i razbijanje monotonije DP-a u Istri to što je Mk jeftinija destinacija pa da i troškovi organizacije odnosno kotizacija bude manja a ono kotizacija odmah za 25% gore

Enti matematiku

Moj prijedlog da DP slijedeće godine bude u Manilli, oviisti odande nas već ionako pozna pa će nam lako dignuti cjene za 25%

Prelac gresis...pac mozemo to tumaciti i kontra... do 30.06. je kotizacija 120..za uplate po tom datumu 150 evrov...
pa sad ti biraj ali se radi o popustu ali poskupljenju..ali jednostavno o iskanju dlake u jajetu...
a kaj se tice jeftinoce u MK... troski prevoza...pobiranja vezani su uz cjenu goriva, a razlika u cjeni goriva CRO, SLO, MKD minimalna..
trosak upotrebe kola hitne sa ekipom, gorske sluzbe, razlika minimalna...
sendvic, voce za pilote... 1,8 evrov ..jeftinije prodjes u cro...
to su ta veci troski, a ima toga jos...

dvetrcine CRO i SLO pilotov je platilo kotizacijo... preostali imaju sansu to narediti jos sutra... ako ne od 01.07 placaju kotizaciju po cjeni 150 evrov

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: sri 29 lip, 2011 18:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Sinisa T. je napisao/la:
sendvic, voce za pilote... 1,8 evrov ..jeftinije prodjes u cro...
LP Sinisa

za većinu navedenog bih se složio, ovo zadnje baš ne pije vodu ... pa za 4-5 Erića ručaš bilo gdje u Mk ... da nisam tamo bio, popušio bih objašnjenje (osim ako u to ne računaš neku zajedničku roštiljadu , onda, ajd, ok)

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: sri 29 lip, 2011 19:05 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
ma sve pet - ja samo treniram demokraciju a i uvjek sam nešto više nadrkan nego obično kada moram nešto platiti :beer:
a valjda ću ovaj put i doći na državno

Evo i ja platio kotizaciju, uplatnica poslana na službeni emajl

lp

Vrh

PostPostano: sri 29 lip, 2011 19:36 
Offline     DHV 2-3

Roman L. je napisao/la:
za većinu navedenog bih se složio, ovo zadnje baš ne pije vodu ... pa za 4-5 Erića ručaš bilo gdje u Mk ... da nisam tamo bio, popušio bih objašnjenje (osim ako u to ne računaš neku zajedničku roštiljadu , onda, ajd, ok)

Zeko i ja za vreme zadnjeg boravka u Krusevu nismo mogli shvtiti zasto... pac imali smo podudu za 4,5 evro, 3,5 evrov, 2,5 evrov.... pod 2,5 evrov niko nije htio da radi :( ..pac neisplaca im se...potom pa mi rekli da vec od 1,8 nedamo i dobili novog ponudnika... kaj ces treba priliku iskorist dok je gostiju... nekaj slicno ponudi na jadranu... :) :)

gprelac je napisao/la:
ma sve pet - ja samo treniram demokraciju a i uvjek sam nešto više nadrkan nego obično kada moram nešto platiti :beer:
a valjda ću ovaj put i doći na državno

Evo i ja platio kotizaciju, uplatnica poslana na službeni emajl

lp

zato i je demokracija... :-D :-D ... budemo se nadam dobili u Krusevu pa uz kaksno :beer: skopsko te rekli koju demokraticnoooo :lol:
hvala za uplatu cim sjedne kes te dobim info od banke bit ces oznacen na listi pilotov

LP Sinisa

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: