»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 17:56.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: VOJO DILER I ZASTUPNIK SVEGA NA ZEMALJSKO KUGLI
PostPostano: ned 15 tra, 2012 10:33 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Morelli je napisao/la:
Vojo je jednom odradio jedan vrlo delikatan posao, kada su nam neki "X" ljudi dugovali 300 E a nisu iz naše zemlje.
Obratio sam se Voji i Vojo je okrenio par brojeva (kuma :-) ) i u njegovom prepoznatljivom stilu rekao što će biti...i novci su za 7 dana bili kod nas !!!

Vojo je 2. svjetski Car (oprosti Care, ali Rambo Amadeus je 1.), ali zasigurno 1. PG Car. Koliko ga poznajem zadnjih 15-ak godina, Vojo nikome nije ostao dužan, bilo pare, robu ili batine. Ako da riječ on je se drži. Bilo da je dao za pare, robu ili batine. U svakom slučaju, ako ti je Vojo dao riječ, dobit ćeš svoje. Jedino su problem koji put rokovi. Razni dobavljači, carinici, policajci, pa brojne ozljede kojim se Car malo-malo počasti dovode do zakašnjenja s isporukom para, robe i/ili batina.

Neku večer, Car mi je uskočio u pomoć kod izmirenja dugovanja kod jednog lažljivog smrada (nevezano za PG svijet). Čovjeku vlas kose nije pala s glave, a ujutro je čak došao na kavu da se izmiri i donese mi dar za 5 mjeseci nejavljanja na telefon. Toliko je Car moćan. Elem, svaka karizmatična osoba, poput našeg Voje, ima svojim slabih trenutaka, ali čovjeka ne gledamo samo kroz to. Zar ne?

Vrh

PostPostano: ned 15 tra, 2012 14:34 
Offline     DHV 2

Član od: ned 30 kol, 2009 23:28
Dao Palac gore: : 331 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 176 / Palac dolje: : 0
Isti taj car Vojo je 2001 godine, ponudio meni da posalje 3 krila u Srbiju da ih probam, izaberem koje mi odgovara, platim i zadrzim koje hocu a ostala da mu vratim, i sve to posle upoznavanja u Niskoj banji na takmicenju. Meni je tada to bilo komplikovano i trajalo je dugo pa sam kupio drugo krilo u Srbiji, ali Caru hvala sto je hteo da mi pomogne.

U saradnji sa Vuisom iz Srbije isto sam imao pozitivno iskustvo sto sam negde i preneo Kikiju, ali razumem i njegovu situaciju i verovatno bih i ja popizdio da se tako nesto meni desilo.

Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 9:11 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Možda bih ovo tebao staviti pod drugu temu, ali kako se ovdje cijela rasprava okrenula u smijeru povjeranja na relaciji Diler-Pilot, ja bih se evo zahvalio svim dilerima s kojima sam polovao.
Poglavito tu mislim (ne nužno tim redom) na: Tonija, Boxa, Voju, Ivicu Kneževića te svojevremeno dok se s time još bavio Zokija Boškovića-Milenog.
Na svakodnevnoj bazi bavim se više-manje istim poslom. Najnezahvalnije je raditi s ljudima, jer večina ljudi mjeri svijet prema svojim mjerilima. Dobar trgovac (diler u našem kontekstu) mora se znati uvuči u kožu onog s kime posluje. A to nije baš lako, jer koliko ljudi toliko ćudi.
Naši dileri na sve to još imaju i taj hendikep što moraju prilagoditi cijene našim džepovima. Dok to čine moraju zaboraviti na neku veliku zaradu. Meni je najfriškija epizoda od prije tri godine dok sam kupovao svoje krilo (namjerno ne spominjem imena - besplatna reklama je kažnjiva po europskim normama). Diler (koji mi se već otprije uvukao pod kožu) vrlo je elegantno prcijenio sve moje želje, nade i muke i sklopio samnom deal za koji sam mu još i danas zahvalan. Čisto sumnjam da mu je nakon što sam mu uplatio dogovoreni iznos ostalo koliko za pošten ručak. Tada je moje krilo u EU imalo 30% veću cijenu.
A cijene su samo mali trn u oku svakog od njih. Da ne nabrajam PDV koji bi svako htio izbjeći, kvote (broj komada opreme koje moraju plasirati na godinu) da bi zadržali dilerstvo i još mali milion ovdje nenabrojanih stvari...
...SKIDAM VAM KAPU DEČKI.

1 Palac gore: : vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 17:53 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Red Baron je napisao/la:
Dobar trgovac (diler u našem kontekstu) mora se znati uvuči u kožu onog s kime posluje.

Meni ne treba da mi se uvlači pod kožu.. ili di god već. Meni je dovoljno da ispoštuje ono što smo dogovorili.

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

2 Palac gore: : Mario RI, Red Baron    
Vrh

PostPostano: uto 17 tra, 2012 9:22 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Josip K-T je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:
Dobar trgovac (diler u našem kontekstu) mora se znati uvuči u kožu onog s kime posluje.

Meni ne treba da mi se uvlači pod kožu.. ili di god već. Meni je dovoljno da ispoštuje ono što smo dogovorili.

Mileni, nemoj mješati babe i žabe. "Uvući se u kožu" i "Uvući se pod kožu" su dva različita pojma. Ne želim objašnjavati jer znam da kontaš razliku, a što se tiče dogovora - ja sam tu vrlo krut. Poštujem svoj dogovor s ljudima i ništa manje ne očekujem ni od njih. To znaju oni koji su samnom radili. S kim znam da se nemogu dogovoriti, s njim ni ne ulazim u nikakve kombinacije. Npr. s Vojom stvarno nisam imao nikakvih problema. Sve osim krila i radio stanice nabavio sam upravo od njega i nikad, naglašavam NIKAD nisam imao problema. A da se on voli uvuć svagdi... eee, tu pazi da ti je uvijek pred očima, inače :oops:

Vrh

PostPostano: pon 23 tra, 2012 20:05 
Offline     DHV 1

Član od: pon 23 tra, 2012 19:04
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 1
kptureto je napisao/la:
Sve šta Bog stvori VOJO zastupa ali ....

EXKLUZIV!!! Nepropustite petak 13"IZNOSIMO ŠPORKO RUBLJE"

Ja kao novi član imao bih nešto reći o tome Voji! Ja nisam znao da je to on jer smo ga mi davno zvali Blaž a neki su ga zvali Popaj! Tip je oduvijek koliko ja znam a poznam ga 25 godina (doduše zadnjih 10ak godina ga nisam vidio) uvijek bio maksimalno fer i korektan što se ticalo dugova! Ali ima jednu vrlo opaku osobinu i to sam osobno vidio jednom na svoje oči. Davne 93 bio sam prisutan kada su ga dvojica tipova po narudzbi napala ispred Monaca u SV Nedelji uspio je srusiti obojicu te kako je dobio 3-4 udarca (to nisam vidio jer i sami pocetak sukoba nisam bio prisutan ali je imao šljivu pod okom)pokušavao je ubiti tipove na tlu. Budalu nije uspjela smiriti niti policija koja je slučajno naišla! Kako je on u to vrijeme radio u HT i sa telefonima shvatio sam da ga i policija osobno pozna te su bili blagi sa njime! Kada je jedan od momaka usto i zaprijetio mu se da će se još sresti on je pred policajcima se na njega ponovo zaletio srušio ga i da ga policajci Oreški i njegov kolega nisu spriječili on bi na čovjeka koji je bio već ponovo na tlu skočio svom težinom na prsa! Čak je se i otimao policajcima i potegnuo je nogom tipa koji je se pokušavao ustati! Policajci su ga srušili stavili mu lisice a on je pokušavao ugristi policajca koji je očigledno ga dobro poznavao jer ga je oslovljavao nadimkom Blaž! Trebalo je više od 20min da bi se u lisicama Vojo smirio a ovi ga pustili bez da su ga priveli u postaju! Iz priče sam skužio da su ga ta dvojica prvo vredjali pa onda i fizički napali te je on kada ih nadvladao pokušavao ubiti rukama i nogama! Obojicu su odvezla kola hitne pomoći! Još sam čuo da je imao nekolicinu sukoba 90tih i da ga je uvijek morala smirivati nekolicina prijatelja! Za slučaj u Suši gdi je umalo ubio tipa koji ga je udario bocom po glavi je se pričalo 4-5 godina! Navodno ga je Davor udario bocom sa ledja jer su se nešto bili svadili i oborio ga za momenat! On je se ustao i srušio ga šakama te ga je stao "obradjivati" nogama. Da nekolicina Blažovih prijatelja nije ga na silu odvukla svi prisutni su tvrdili da bi ga Vojo (Blaž) ubio ispred Suše u Sv.Nedelji. Takodjer je Davor završio u bolnici sa nekoliko težih ozljeda a Vojo sa posjekotinom na glavi! Konobarica Snješka mi je rekla da mu je slomio 3 rebra te ljevu podlakticu! Davor ga nije tužio jer su svi u birtiji bili protiv njega kao svjedoci da je prvi počeo! Inače iskreno nisam nikada nigdi čuo za njega da je ikoga ikada prevario ili zafrknuo ili zakinuo! Ali da je prznica i živac mislim da je to i čak ponekada i previše a kako vidim niti godine ga nisu niš nešto izmjenile! Ima ona stara vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Inače o Voji najljepše u svakom drugom kontekstu! Blaž ako čitaš ovaj tekst ne zamjeri jer i sam znaš da je sve ovo istina! Živili ekipa!
B.K.

1 Palac dolje: : joe33
Vrh

PostPostano: pon 23 tra, 2012 21:08 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
Ima još ko da iznese svoje mišljenje o Voji ?
:dash: :bad:

Vrh

PostPostano: pon 23 tra, 2012 22:50 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 15 lis, 2009 19:56
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
:hi: ja sam imao čast upoznati Velikog Voju
u pizeriji gdje sam radio i vidio sam kako
je pojeo jumbo pizzu kao od šale!!!
Čast mi je biti sa tim čovjekom na "TI"!
LP baja

Vrh

PostPostano: uto 24 tra, 2012 7:20 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 12 vel, 2010 14:49
Dao Palac gore: : 97 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 61 / Palac dolje: : 0
zlatko2508 je napisao/la:
Ima još ko da iznese svoje mišljenje o Voji ?
:dash: :bad:

Ljudi znate da je Chuck Norris mrtav :crazy: :amen: Sredio ga naš Vojo. :Yahoo!: Nemoj da više čujem i jedan vic o Chuck Norrisu.
ŽIVIO VOJO! :ave:

2 Palac gore: : Tomica Solina, čule    
Vrh

PostPostano: uto 24 tra, 2012 8:20 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
fantom1 je napisao/la:
kptureto je napisao/la:

Ja kao novi član imao bih nešto reći o tome Voji! Ja nisam znao da je to on jer smo ga mi davno zvali Blaž a neki su ga zvali Popaj! Tip je oduvijek koliko ja znam a poznam ga 25 godina (doduše zadnjih 10ak godina ga nisam vidio) uvijek bio maksimalno fer i korektan što se ticalo dugova! Ali ima jednu vrlo opaku osobinu i to sam osobno vidio jednom na svoje oči. Davne 93 bio sam prisutan kada su ga dvojica tipova po narudzbi napala ispred Monaca u SV Nedelji uspio je srusiti obojicu te kako je dobio 3-4 udarca (to nisam vidio jer i sami pocetak sukoba nisam bio prisutan ali je imao šljivu pod okom)pokušavao je ubiti tipove na tlu. Budalu nije uspjela smiriti niti policija koja je slučajno naišla! Kako je on u to vrijeme radio u HT i sa telefonima shvatio sam da ga i policija osobno pozna te su bili blagi sa njime! Kada je jedan od momaka usto i zaprijetio mu se da će se još sresti on je pred policajcima se na njega ponovo zaletio srušio ga i da ga policajci Oreški i njegov kolega nisu spriječili on bi na čovjeka koji je bio već ponovo na tlu skočio svom težinom na prsa! Čak je se i otimao policajcima i potegnuo je nogom tipa koji je se pokušavao ustati! Policajci su ga srušili stavili mu lisice a on je pokušavao ugristi policajca koji je očigledno ga dobro poznavao jer ga je oslovljavao nadimkom Blaž! Trebalo je više od 20min da bi se u lisicama Vojo smirio a ovi ga pustili bez da su ga priveli u postaju! Iz priče sam skužio da su ga ta dvojica prvo vredjali pa onda i fizički napali te je on kada ih nadvladao pokušavao ubiti rukama i nogama! Obojicu su odvezla kola hitne pomoći! Još sam čuo da je imao nekolicinu sukoba 90tih i da ga je uvijek morala smirivati nekolicina prijatelja! Za slučaj u Suši gdi je umalo ubio tipa koji ga je udario bocom po glavi je se pričalo 4-5 godina! Navodno ga je Davor udario bocom sa ledja jer su se nešto bili svadili i oborio ga za momenat! On je se ustao i srušio ga šakama te ga je stao "obradjivati" nogama. Da nekolicina Blažovih prijatelja nije ga na silu odvukla svi prisutni su tvrdili da bi ga Vojo (Blaž) ubio ispred Suše u Sv.Nedelji. Takodjer je Davor završio u bolnici sa nekoliko težih ozljeda a Vojo sa posjekotinom na glavi! Konobarica Snješka mi je rekla da mu je slomio 3 rebra te ljevu podlakticu! Davor ga nije tužio jer su svi u birtiji bili protiv njega kao svjedoci da je prvi počeo! Inače iskreno nisam nikada nigdi čuo za njega da je ikoga ikada prevario ili zafrknuo ili zakinuo! Ali da je prznica i živac mislim da je to i čak ponekada i previše a kako vidim niti godine ga nisu niš nešto izmjenile! Ima ona stara vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Inače o Voji najljepše u svakom drugom kontekstu! Blaž ako čitaš ovaj tekst ne zamjeri jer i sam znaš da je sve ovo istina! Živili ekipa!
B.K.

Ne kužim šta je Car tu loše napravio osim što je "obradio" likove koji su ga citiram:
- "Davne 93 bio sam prisutan kada su ga dvojica tipova po narudzbi napala ispred Monaca"
- Za slučaj u Suši gdi je umalo ubio tipa koji ga je udario bocom po glavi

Šta je trebao napraviti; pustiti se likovima ispred Monaca da njega "obrade" ili ovome iz Suše da ga opali još jednom bocom po glavi, ali od ne pivskom nego od šampanjca :bad:

1 Palac gore: : Michi    
Vrh

PostPostano: uto 24 tra, 2012 19:10 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
CARA Voju za presjenika :-D :-D :-D :-D

Vrh

PostPostano: uto 24 tra, 2012 20:50 
Offline     DHV 1-2

Član od: sri 06 tra, 2011 18:09
Dao Palac gore: : 168 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 73 / Palac dolje: : 0
joe33 je napisao/la:
fantom1 je napisao/la:
kptureto je napisao/la:

B.K.

Ne kužim šta je Car tu loše napravio osim što je "obradio" likove koji su ga citiram:
- "Davne 93 bio sam prisutan kada su ga dvojica tipova po narudzbi napala ispred Monaca"
- Za slučaj u Suši gdi je umalo ubio tipa koji ga je udario bocom po glavi

Šta je trebao napraviti; pustiti se likovima ispred Monaca da njega "obrade" ili ovome iz Suše da ga opali još jednom bocom po glavi, ali od ne pivskom nego od šampanjca :bad:

Dotičnog ne poznajem, ali nakon što sam pročitao ovaj tekst koji je napisao "fantom1" htio sam napisati upravo ovo što je napiso "joe33" ...možda ih je trebao na sladoled odvesti.

Vrh

PostPostano: uto 24 tra, 2012 21:17 
Offline     DHV 2

Član od: sri 03 stu, 2010 18:59
Dao Palac gore: : 47 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 192 / Palac dolje: : 0
pozor: uznemirujući filmić, oni sa slabijim živcima ne otvarati link, otvaranje na vlastitu odgovornost :dash:

http://www.youtube.com/watch?v=EeUveALw ... ture=feedu

3 Palac gore: : B-52, bmutak, Grgo    
Vrh

PostPostano: uto 24 tra, 2012 22:09 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Špeho je napisao/la:
pozor: uznemirujući filmić, oni sa slabijim živcima ne otvarati link, otvaranje na vlastitu odgovornost :dash:

http://www.youtube.com/watch?v=EeUveALw ... ture=feedu

Producent i glavni glumac su veliki kandidati ove godine za oskara..... :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

Vrh

PostPostano: uto 24 tra, 2012 23:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
hm, hm, niste li malo pretjerali? Suza mi je u oku, toliko dobrih djela u tako malo vremena (mislim, nije lik potrošio cijelo stoljeće da spasi nekoliko država i sustava). Ali, ajd', neka vam bude.... ali, zamijeniti , recimo Chuck Špehu , tek tako ... eeeejjjj, ljudi, pa stanimo na loptu ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

2 Palac gore: : Vojo, Špeho    
Vrh

PostPostano: pet 27 tra, 2012 0:55 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Roman Lavriv je napisao/la:
hm, hm, niste li malo pretjerali? Suza mi je u oku, toliko dobrih djela u tako malo vremena (mislim, nije lik potrošio cijelo stoljeće da spasi nekoliko država i sustava). Ali, ajd', neka vam bude.... ali, zamijeniti , recimo Chuck Špehu , tek tako ... eeeejjjj, ljudi, pa stanimo na loptu ...

Eto Boris se oglasio nekim starim pricama iz prosloga milenija! A nije rekao da je jos uvijek na mene ljut sto mu nisam kada je dosao po busilicu isto u proslom mileniju nisam donio iz Samobora i posudio mu! A ljepo sam rekao evo Boris broj telefona odi covjek ce ti dati busilicu a ja cu ga nazvati! Ne on je htio posuditi je ali da mu je jos donesem pa se onda naljutio i nije vise se nikada javio! Ili se mozda varam? Hajde Boris nemoj me ti vise braniti ako boga znas! Kada si me "branio" sto nisi rekao da si zahvaljuci meni se prije 20 godina izvukao bez batina od Cigle i Baje! Nego sam ja morao oprati tvoja g....! Baja kada me god vidi ne moze mi oprostiti moje uplitanje u Gordijev cvor! Uvjek mi kaze da sam i ja onda trebao dobiti po tamburici sto sam te branio i smirivao situaciju koja je bila vec na 80 stupnjeva temperature i malo je jos trebalo da voda prokljuca! I onda kada govoris o Monaku i batinjanju ne spominjes noz koji je papak potegao na mene i da je zato policija gledala kroz "prste"! Ma nema veze sto rece Romanko daj vise pustite taj prljavi ves ja sam oprao sav svoj! Cak sam i gace promjenio evo nema niti mjesec dana!
Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima ma gdi i na cemu god letili!
VOJO!

Vrh

PostPostano: pet 27 tra, 2012 1:30 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 09 vel, 2010 14:19
Dao Palac gore: : 130 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 42 / Palac dolje: : 0
toni je napisao/la:
Morelli je napisao/la:
Vojo je jednom odradio jedan vrlo delikatan posao, kada su nam neki "X" ljudi dugovali 300 E a nisu iz naše zemlje.
Obratio sam se Voji i Vojo je okrenio par brojeva (kuma :-) ) i u njegovom prepoznatljivom stilu rekao što će biti...i novci su za 7 dana bili kod nas !!!

Vojo je 2. svjetski Car (oprosti Care, ali Rambo Amadeus je 1.), ali zasigurno 1. PG Car. Koliko ga poznajem zadnjih 15-ak godina, Vojo nikome nije ostao dužan, bilo pare, robu ili batine. Ako da riječ on je se drži. Bilo da je dao za pare, robu ili batine. U svakom slučaju, ako ti je Vojo dao riječ, dobit ćeš svoje. Jedino su problem koji put rokovi. Razni dobavljači, carinici, policajci, pa brojne ozljede kojim se Car malo-malo počasti dovode do zakašnjenja s isporukom para, robe i/ili batina.

Neku večer, Car mi je uskočio u pomoć kod izmirenja dugovanja kod jednog lažljivog smrada (nevezano za PG svijet). Čovjeku vlas kose nije pala s glave, a ujutro je čak došao na kavu da se izmiri i donese mi dar za 5 mjeseci nejavljanja na telefon. Toliko je Car moćan. Elem, svaka karizmatična osoba, poput našeg Voje, ima svojim slabih trenutaka, ali čovjeka ne gledamo samo kroz to. Zar ne?

Svaka bi ga mama za zeta :-D :-D :-D :-D

Vrh

PostPostano: pet 27 tra, 2012 10:13 
Offline     DHV 2

Član od: sri 03 stu, 2010 18:59
Dao Palac gore: : 47 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 192 / Palac dolje: : 0
u zaboravih reći : Vojo je jedne zime bio tri godine kuhar u vojsci :blum2:

Vrh

PostPostano: pet 27 tra, 2012 10:19 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
Slika govori 1000 riječi. Vojo Saracen

slika

Uploaded with ImageShack.us

7 Palac gore: : bmutak, Grgo, Heatseeker, jerry, vedran_zgela, zlatko2508, Špeho    
Vrh

PostPostano: sub 28 tra, 2012 21:20 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 27 ožu, 2012 21:25
Dobio Palac gore: : 5 / Palac dolje: : 0
evo samo da pohvalim voju naručio od njega prošli tjedan rezervu i rezerva stigla bez ijednog problema

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: