»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 05 svi, 2026 13:25.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Evropsko prvenstvo 2012...
PostPostano: uto 11 ruj, 2012 10:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Sjajan report Toni, kao i obično. I dobro letenje. :respekt:

Usput, jedna fantastična fotka s http://airtribune.com/euro2012/ :

slika

1 Palac gore: : marin    
Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 15:46 
Offline     DHV 2-3

Uuu, opet dobra tekma danas. Nekoliko ih se odvojilo na putu do TP3, ali su nisko. Glavna skupina ide grebenom do TP3 i naši su svi tu u samom vrhu...

Put preko široke doline se svima dosad isplatio. Taman na 200-300 AGL uhvate dobar stup. Glavna grupa totalno puši jako naokolnim putem po grebenu...

Thomas Ide već dvije točke vozi skoro potpuno sam. Okrenuo je prvi TP3 i ako greben prema TP4 drži neće puno vrtit do tamo..

Ide je ipak bio prespor peglajući greben. Glavna grupa (i svi naši) ga prelijeću sada. Jedino se Russ malo odvojio i kapitalizirao prelazak po dolini..

Toni nam je mrvicu skrenuo u odnosu na glavninu - bojim se da ne izgubi priključak jer su upravo uboli stupčinu...

Thomas Ide opet prvi napušta stup! (nije do kraja navrtio)

Ogden ima jedva km prednosti. Naši svi drže priključak, Hrga malo više naprijed...

Svi okreću TP4 ali s puno raznih visina. Ovo bi mogao biti ključni trenutak. Hrga je dosta nisko okrenuo i traži stup prije povratka.. Habek je okrenuo s dvjestotinjak metara više...

Uuuuu! Svi vodeći cure jako nisko u vjetar! Pokolj!

slika

Na žalost, među njima je i naš Damir...
Hrga će izbjeć tu zamku, malo je navrtio na točki.

Totalno je napeto! U desnom kraju slike maloprije vodeći love balone na 100m da se spasu. U sredini nova vodeća skupina koja nije baš jako visoko, a pri vrhu slike s zalihom visine dolazi Savov i ostali koji su poslije TP4 otišli totalno bočno, ali se super navrtili...

slika

Slovenci svi iscurili.. Katastrofa! Nažalost i Damir s njima. Toni i Hrga u vodećoj, ali nisko nisko..

Hrga okrenuo TP5 među prvima i najniži. Odustao od vrćenja i zaputio se u nedođiju! Aaaaa!!
slika

Ali ubo petaru!! To je to!! Samo da to izvrti i piči u cilj! Sigurno ima prvih 5-10!

Evo ga. U cilju su svaki tren.
slika

Hrga tu negdje oko 5 mjesta. Toni isto vrlo brzo stiže.. Super!! Šteta za Damira...

Hrga zasad deveti. Toniju opet nije registrirao neku točku po putu pa nećemo znati dok mu ne skinu track...

Sve u svemu, fenomenalno. :ave: :ave: :ave:

13 Palac gore: : Barney, Domagoj Rebić, Flying_man, hrvoje.vt, isantek, janjecic, marin, Radovan, Ratko, Tojo, toni, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 15:55 
Offline     DHV 2-3

Uzbuđenja se nastavljaju i nakon cilja... Jaki dolinski vjetar o kome je Toni pisao opet ih zeza... Hrga je sletio na drugom kraju gradića.... :)

Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 16:02 
Offline     DHV 2

Član od: ned 30 kol, 2009 23:28
Dao Palac gore: : 331 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 176 / Palac dolje: : 0
Trojica balkanaca u prvih 10. Savov, Vlajko i Hrga. :greeting:

Sad vidim da se promenilo jel to Vlajkov treker vracen i iskljucen pa je pocrveneo ili nesto nije u redu?

Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 16:12 
Offline     DHV 2-3

Sve ok, to je uvijek tako.
Ne kužim ni ja točno čemu ta faza - zar ne vrate tracker u trenutku kad im skine track s GPS-a?

Mislim da će Savov opet zajahati na vrh - svi ispred njega su zeznuli, neki više neki manje...

Toni izgleda negdje oko 20-og mjesta! Rekordni rezultat!

Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 16:48 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Bilo je danas junački. Najkraća utrka (cca 68 km), ali s dosta vjetra. Ja takve uvjete volim. Od prve do posljednje sekunde je bilo krilo uz krilo. Svi smo vrtili na istim mjestima, tranzicije su bile više manje iste, nije se puno gubilo visine do pred kraj. Kratio sam gdje god sam mogao i na 2 mjesta sam uspio nadoknaditi manji zaostatak. Majstori trackseteri su stavili izlučne točke na kraju (tu su pokapali Damir i sva 3 Slovenca). Vodeći i Hrga za njima su mi pobjegli tek pred kraj utrke, odnosno od zadnje točke do ESS (za Hrgom kasnim nekih 2 minute). Trebalo je imati faja i odletiti nešto sitno metara preko brda s jakim leđnim vjetrom. Prije toga smo vrtili jako zakošene stupove uz stijenje. 2 rezerve su mi frcile pred očima. Full speed i jaka turbulencija daju jak kolaps. Formulu svi zanamo. Skužio sam to i prije rezervi, pa sam išao malo zaobilaznim putem i popustio speed. Hrga je koloegijalno sve upozorio na stanicu da je jaka turbulencija pred ciljem (cilj je bio ujedno i start s 1 km ESS i 200 m cilindrom na 1550m, trebalo je doći visok).

Za sad je Hrga 11., a ja 21.

Track: http://xcglobe.com/olc/index.php/catalog/?tview=flights&act=submit&gtype=1&ww=0&site=&club=#si&flights&1104549&map

7 Palac gore: : Barney, isantek, marin, Ratko, zlatko2508, zupanich, Šokre    
Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 16:48 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 15:04
Dao Palac gore: : 939 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 145 / Palac dolje: : 0
CloudWalker je napisao/la:
Uzbuđenja se nastavljaju i nakon cilja... Jaki dolinski vjetar o kome je Toni pisao opet ih zeza... Hrga je sletio na drugom kraju gradića.... :)

nije to nista, vidi gdje je Ivona zavrsila :-D
slika

1 Palac gore: : Flying_man    
Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 17:46 
Offline     DHV 3

Evo i fotostripa: https://picasaweb.google.com/112612256338201887973/Euro2012StAndreTask5#

Sad sam saznao da su bačene 4 rezerve u final glideu. Jednu od njih Martin. Svi su ok.

1 Palac gore: : vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 18:47 
Offline     DHV 2-3

Rezultati su izašli: http://www.aerogliss.com/euro2012/results/

Naši timski skočili na 11. mjesto. Ispred slovenaca! Ajde da i to doživimo...

2 Palac gore: : vedran_zgela, Šokre    
Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 18:56 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
CloudWalker je napisao/la:
Rezultati su izašli: http://www.aerogliss.com/euro2012/results/

Naši timski skočili na 11. mjesto. Ispred slovenaca! Ajde da i to doživimo...

aaaa, svjetska velesila .... bravo momci

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 19:25 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 22:22
Dao Palac gore: : 185 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 40 / Palac dolje: : 0
ovaj jutarnji spada u kategoriju TOP 10 reporta
svaka čast

Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 22:15 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Da te nema Tony, trebalo bi te zmislit !))

Stvarno su vam divlji uvjeti i konkirencija.. drshte se !

Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 22:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Danas je bilo napeto.
Furali smo se fino i brzo i svi smo bili nosntop na okupu. Meni je donekle uspio plan da dođem prije u cilj da na zadnju točku idem čim brže pa makar i vrlo nisko jer je pokraj čekala 8ica za hrabre.
Uspjelo je i bio bih 4 u cilju da nije bila takva zasrana turbulencija da sam pustio još 7 glidera ispred u final glideu. Tri rezerve su pale na potezu 2 km. Stvarno je bilo turbulentno da sam jedva stiskao spid.
Habi je letio dobro, a i Toni, nonstop su bili naprijed. Jeb Habi je odlučio krenut sa grupom na brdašce i tu ih je dolinac zgazio . Puhalo je 50 kmh. Ja sam pretpostavio da bi mogli tu imat probleme pa sam hladnokrvno odvrtio 200m iako sam mogao tu na kraju popušiti od njih jer da su dobili ja bih ostao iza. Bilo je primamljivo, ali srećom sam napravio samostalno dobru odluku. Izvrtio sam taman da odgrebem do zadnje točke i to je bilo top.
Inače osim final glidea nije bilo baš tako zdrmano, samo jedan frontalac na spidu a i Habi je imao jednog. Drugdje bomba i dobra dizanja.
Glider mi ide super i moram priznat da sam baš oduševljen sa njime. Svaku dobru termiku sam izvrtio prvi i odlazio sam uvije knajviši iz stupa. Prepenjem Enza i IPa bez beda.

11 Palac gore: : CW, Flying_man, hrvoje.vt, isantek, kova.eto, ksmokvina, marin, Mario RI, Radovan, Ratko, toni    
Vrh

PostPostano: uto 11 ruj, 2012 22:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Danas smo ekipno peti!!!
U ukupnom poretku smo trenutno pred Srbima i SLovencima na 11.mjestu

5 Palac gore: : Franco, hrvoje.vt, I.K., Mario T., vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: sri 12 ruj, 2012 11:16 
Offline     DHV 3

hrga je napisao/la:
Danas smo ekipno peti!!!

Rezultati: http://airtribune.com/sites/default/files/task_t5_teams_tue_11-sep-12.htm

Još malo vijesti na T-portalu, ali sa sinoćnjim rezultatima.
http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/214069/Novi-odlicni-rezultati-hrvatskih-paraglidera.html

He, he, i Hrgator je jednom pustio speed i druge ispred sebe, pa ti reci da je lud! Marina je manje zadovoljna 13. mjestom, ali je još grije onu 2. od 4. utrke.

1 Palac gore: : kova.eto    
Vrh

PostPostano: čet 13 ruj, 2012 14:50 
Offline     DHV 3

Sinoć veli naš team leader da sutra nema tekme. Ujutro Hrgatoru zvoni HTC svakih 5-7 minuta i javlja točno vrijeme. I tako sat vremena. Ajde dobro, ne letimo pa neću raditi dramu (mada je Damir najavio da bi mu ga bacio u jezero da spava s njim). Nema žurbe, šetkamo u gaćama i pijemo kavu iz velikih rozih šalica, jer su te bile najeftinije u Carefourtu. Zezamo Hrgu da je opet prespavao team leaders briefing. Vani je vedro i kristalno čisto. Onako, uz put, dobacim Hrgi da ide pitati Šveđane kaj ima za danas, jer su se vratili s team leaders briefinga. I ode Hrga, vrati se za 30 sekundi i zavrišti: "Jebote imamo danas task.". Strka je nastala u čas, oblačimo se i istrčavamo. Ja sam još tražio Compea koji je bio u autu, ali ga u panici nisam odmah našao. Dotrčavamo u sjedište u 9:13h, a kreću u 9:15 h i nikog ne čekaju. Ubacujemo krila u kamion i sjedamo u kombi. Onda smo se počeli prebrojavati. Prvi Damir kuka da ćemo se smrznuti. Jučer je prošla hladna fronta i hladno je. Naravno da nismo uzeli dovoljno odjeće. Onda baterije, nedovoljno napunjene. Hrga nema potkapu. Imamo svi samo po jednu jaknu. Čitam weather report i HOROR! Baze na 3500-4000 m, a u višem gorju i 4500 m. Tamo će nas sigurno poslati jer će ići visoko. Napravit će task od 150 km. Jebo ih ja pa dosta je 4 h letenja za tekmu, kaj moramo letiti 5 + sati. Pripišat će nam se svima garant. Hrga je zaboravio svoj kateter, veli popišat će se u gaće. Damir neće ništa piti pa makar dehidrirao. Ja radim plan kako da se iscjedim što više. I tako nam misli lete dok drhturimo u neizvjesnosti.

Kad smo stigli na start opleo nas je hladan i oštar alpski zrak. Pogledali smo krvoločno Hrgu, a on se kiselo nasmješio. Onda su krenule dosjetke kako sav materijal iz lunch paketa možemo upotrijebiti za termo izolaciju. Hrga skuplja vrećice da si omota ruke ispod rukavica. Habi šešir gura na prsa pod jaknu. Grickamo čips koji smo danas dobili uz sendvič. Razmišljam na glas: "Čips je slan, sol veže vodu, ako pojedemo čips neće nam se pišati jer će to vezati vodu. Osim toga, čips je masan i od krumpira koji je škorb, a to sve daje energiju koju hladnoća odnosi. Osim toga, ruke poslije čipsa su masne što je dobar izlirajući sloj.". Navlačimo sve na sebe. Šetkamo na jednu uzvišenu čuku. Čak i šepavi Hrgator se penje. Treba se ugrijati.

Dolazi vrijeme briefinga. Postavljaju task. SAMO 62 km!!! Bravo junaci. Naravno, ide se opet u nepoznatom pravcu i spominju neke zone gdje se ne bi trebalo slijetati. Do sad nismo imali problema s hladnoćom, a niti s visinskim ograničenjima. danas jedna točka je u FL 115 i tu smijemo 3400 m. Baš danas kad će ići visoko. Sad i o tome moramo brinuti. Veli Fransoa: "Zis end zis area iz no rekomand for landing!" Najavljuje mogući jak vjetar u višim slojevima (iznad 3 soma, preko 20 čvorova, pa to je naprosto divno). Onde će Calvo: "All wind dummies I want to see next to me right now!". A Franso će dometnuti: "Vi si vat kondision iz in dzi er. Vi send vinddamis." Na to smo se svi slatko nasmijali. E wind dummyi su se baš nauživali straha. Šibao je NW vjetar uz duž starta. Wind dummyi nisu probijali, ali su penjali. Onda su jedan po jedan išli na slijetanje i imali velikih problema s dolinskim vjetrom, ono u rikverc s termičkim balonima, a niz vjetar su morali šibati 8 banki. Spiralisali su s jakim zanosom. Svi smo bili zabrinuti za uvjete danas. Mada sam se pouzdao u razum organizatora, jer su do sad bili odlični u tom segmentu. Onda su sazvali briefing. Na njemu nam je Fransoa rekao slijedeće: "De kondision is orajte, bat de tekoof is ansejf. Sekond, in dzi er iz not komfortabel (no šit) end landing iz not sejf.". E tu smo opet svi prasnuli u smijeh. Netko je dobacio: "Is it safe to wait on the take off?", a Calvo je dobacio da su uvjeti na sletištu odlični te da dva lokalna zečića jedre. Puhalo je ko sam vrag. Nije dugo prošlo i skenslali su taks. Svi smo odahnuli.

Sad tražimo kajake da se idemo voziti po jezeru, dok Slovenci planiraju skok s jednog mosta u jezero. Jasen i Vlajko su skakali i Vlajko je rekao da je voda hladna ko led. Neka hvala.

23 Palac gore: : Biondic, Dinac, Franco, gburazer, hrga, hrvoje.vt, isantek, Ivica B., joe33, Knez, ksmokvina, luka, marin, Mario RI, Nikica, Radovan, Ratko, Red Baron, robertk, sale, vedran_zgela, VedranMRi, Šokre    
Vrh

PostPostano: pet 14 ruj, 2012 6:39 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 01 ruj, 2009 14:50
Dao Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 20 / Palac dolje: : 0
toni je napisao/la:
(mada je Damir najavio da bi mu ga bacio u jezero da spava s njim)

Baš sam se pitao što je razlog da tako dobro letiš na prvenstvu a u tom grmu leži zec.
Bilo bi u redu da i Habeka prigrlite k sebi, vjerujem da je usamljen u svojoj sobi. :-D :lol:

Šalu na stranu super letite i samo tako dalje. :Bravo:

info@paragliding-kvarner.com
dbiondi2@gmail.com

tel. 095-854 9995

Vrh

PostPostano: pet 14 ruj, 2012 14:46 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Danas opet task..... naši dobri za sad ....
jel zna netko zašto Martina Petza nema u ukupnim rezultatima Njemačke ????

Vrh

PostPostano: pet 14 ruj, 2012 16:46 
Offline     DHV 2-3

Toni nam je danas prilično zaostao. Nisam baš pratio pa ne znam je li se na tracku vidjelo da li ga je nešto zbombalo.. Valjda mu nije bilo sila pa je morao sletjeti i opet pooletjeti.. ;)

Damir i Hrga su koliko se da razlučiti u vodećoj grupi. Samo tako dalje...

E ovo će biti zanimljivo! Podijelili su se u 3 grupe. Naši su u ovoj lijevoj...

slika

Pogodite tko ide prvi najdirektnijom linijom. Naravno, opet Wesnauer!
Totalno zanimljiva trka! Dosta trackova i pozicija nije dugo ažurirano, ali pogledajte samo koliko skupina ima!

slika

Ovaj put su svi Slovenci na pravom mjestu. Jedino je njihova desna skupina lako došla do TP3. Bojim se da su naši zapeli iako trackovi nisu dugo ažurirani - oni nisu bili u toj skupini a ostale dvije, i solo-Wesnauer trebaju još visine prije nego krenu okrenut TP3. Čudan dan. Ima ih posvuda... :shock:

slika

Grebe se nisko! Dva vodeća u ukupnom poretku: Bonet i Savov, ne puštaju jedan drugoga! Hrga se ponovno pojavljuje! Ne kasni toliko puno. Ako budu duže grebali ima šanse da ih stigne...
slika

Jedan jedini dobar stup je bio između TP3 i TP4 i opet su se svi našli u njemu. Hrga kasni par-sto metara u visini samo...

Oko TP4 se dosta metiljalo. Hrga je stigao vodeće i krenuo u solo avanturu!
slika

TO HRGA! Zavrti!
slika

Glavna skupina je ubola stup a Hrga curi li curi.. Arrrgh! Ovo je ko da opet gledam Ivaniševića na tko zna kojoj meč lopti...
slika

Dobro je. Hrga se spasio. Našao je dobru stupčinu. Ali sad će opet morati loviti priključak...
slika

Wesnauer nažalost na podu. Hrga kreće dalje s malo visine. Bit će još problema. Vidič je odnekud iznikao daleko naprijed ispred svih i okreće zadnju točku!

Ova zadnja točka je gadna! Nema baš nekih dizanja i izgleda da dosta puše. Vidiča jako zanosi, a slabo penje...
slika

Zanimljivo! Donini i Savov bojažljivo vrte na putu prema cilju. Glavna skupina želi do kraja navrtiti za final glide a Vidič (lijevo, zeleni track) očito misli da ima dovoljno visine :D
slika

Vidič je prenizak da bi jurišao punom brzino. Donini ide prvi makar nije ni on baš s rezervom visine. Savov trenutno najkomotnije dolazi...
slika

Donini ipak prvi! Pa Klikar i Savov. Vidič nije uspio stić. Morat će još navrtiti da okine ES cilindar. To će ga koštati 30-ak mjesta najmanje.
Bonet dolazi nisko i kasno. Morat će se pozdravit s prvim mjestom za sada.

Marko će ući u cilj. Šteta za kašnjenje, ali bar je probao odvojiti se. Nije bilo sreće.
Toni nam je iscurio. Čut ćemo što je bilo. Damiru track još kasni...

9 Palac gore: : Danči, isantek, luka, marin, Mario RI, Radovan, toni, vedran_zgela, zupanich    
Vrh

PostPostano: pet 14 ruj, 2012 19:52 
Offline     DHV 3

Nisam danas imao živčeke za ovo jebenu francusku stabilnost i razjebanu termiku. Napravio sam grešku na startnom cilindru, dok smo čekali. Bio sam s jednoim grupom od 6-7 krila naprijed na rubu, a svi ostali su bili u velikoj grupi duboko unutar cilindra. Onda, 4 minute prije otvaranja starta smo počeli tonuti, dok se ova glavnina fino držala. A sve je to bilo u tako razjebanim termikama da sam krilo hvatao non stop. Nisam se stigao podići, već sam krenuo 400 m niže od ostalih. Onda nisam uspio uhvatiti točku, nego sam morao navrtiti u istoj onoj razjebenoj i raspuhanoj termici. I to 3 puta da okinem prvu točku, 2 puta prije, pa još jednom poslije točke. Vjerojatno me to iscrpilo i izgubio sam živce. Onda sam opalio i gazio prema T2 koja je bila u jebenim francuskim brdima (koja su inače predivna kad si na 2500+ m). Upoznao sam svaki usjek i kamen na tom putu kao što poznajem japetičko-plešivičke vrleti. Izrazbijalo me tako da sam pomišljao zvati Level 3. Nisam naravno. Uletio sam u tu točku i sletio u neko jebeno prekrasno francusko alpsko selo i rekao: "Ko ga jebe!", a mislio sam si: "Ma jedi govna! (TM srpske repke)". Uživao sam u krajoliku dolje na travi.

Svi su se danas izjebali s jebenim francuskim termikama, a bila je i jedna rezerva pri izlasku iz tih brda s 2. točke. Hrga je uletio s Vajlkom rame uz rame (43. i 44. mjesta), a Habi je ušao pretposljednji u cilj, iza Maleckia, a ispred Armanta (80., 81. i 82.). Koje društvo. Srbi nemaju drugog u cilju pa ćemo zadržati poziciju. Slovenci su rasturili, sva trojica. Đuro je čak bio prvi pred ciljem, ali je morao naviti 200 m da uđe u cilj (1500 m). Odslušali smo zanimljivo predavanje o termici Denisa Pagena i sad se idemo opiti (definitivno premalo alkohola je pogubno za živce).

PS: Damiru je pred sam start winddummy (jebo ga je u francusku ludaru, jebe nas inače okolo jer snima iz zraka, pa promjeni smijer vrtnje za bolji kadar, a na 2. tasku se skoro sudario s Đurom) toplendao na krilo i napravio mu rupu. Ono, baš bed. I još frajer kune na francuskom, a Damir koluta očima. Brzo su organizatori priskočili, a skočio je i Luc Armant sa materijalom za krpanje. Nije veliko oštećenje, par rupica, ali ti napravi situaciju pred start.

Ooo, what a day! Let's drink something. Cheers!

6 Palac gore: : Flying_man, gburazer, marin, McB, Radovan, zlatko2508    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 109 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: