»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 08 svi, 2026 11:38.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Letjelište Omiš
PostPostano: uto 24 ruj, 2013 9:34 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Poštovane kolege,imao sam dosta upita ovu sezonu vezano za letenje u omišu,naime letjelište je trenutno neletivo ali ne i ugašeno jer start s kojeg se polijetalo je u privatnom vlasništvu i vlasnik sad tu gradi kuću,ja sam osobno nakon izbora bio u uredu novog gradonačelnika i između ostalog iznio i temu letenja u Omišu.Gradonačelnik je obećao sve što bude potrebno da se uredi jedan dobar start i trenutno smo u pronalaženju zgodnog poletišta i nadamo se da će slijedeća sezona u Omišu biti letiva i zakonski riješena po pitanju poletišta.Moj cilj je da se organizira svake godine ACRO MANIFESTACIJA I DRUŽENJE JER JE TO LETJELIŠTE JEDINO ZA TURISTIČKO LETENJE I BACIT PONEKU ACRO FIGURU ŠTO JE LJUDIMA ZANIMLJIVO.Sjećam se kada bih nas u zraku bilo podosta i jedrili a pogled koji je bio ispod nas je izgledao kaom mini Brazil,pa eto ja ću se potrudit da do iduće sezone i to riješimo,a biti će i od koristi za tandem pilote jer ipak je plaža u Omišu full,pa valjda će se netko odvažiti poletjeti u tandemu.Blizina sletišta i poletišta će omogućavati brzu klmunikaciju tako da će tandemi biti puno jednostavniji nego na Biokovu gdje treba dosta vremena vožnje pa šetnje i plaćanja pristojbi,ulaz na Biokovo,startninu a koja i nije baš mala,eto nadam se da se vidimo malo iznad mora narednu sezonu a što je zadatak naravno klubu Pegaz koji je operator tog letjelišta.

l.p jere

2 Palac gore: : Morelli, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: Letjelište Omiš
PostPostano: uto 24 ruj, 2013 10:05 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
http://www.youtube.com/watch?v=VCpUIC96rYA :yup:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje