»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 09 svi, 2026 16:11.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: FAI CIVIL BEOGRAD
PostPostano: sub 28 vel, 2015 0:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Poštovani
Ispred HZS-a na FAI komisiji smo prisustvovali ja i gosp.Zlatko Vukičević.Samo sam prije puta ih pitao dal ja sigurno ici samnom, šala je bila dobra, prvi put dam bio u Srbiji, u dubini neki osjecaj ali nema problema idemo.Smjestaj hotel Zira, prvo kad smo dosli kad smo na recepciji uzimali sobe oni su odlučili da zamjenici delegata placaju, sto je 90 eur po nocenju, u međuvremenu naiđe moj suborac, frend Željko Ovuka te pozdravi Vukicevica a mene pogleda i kaze frendu, ovog covjeka znam ali verovatno zna i on mene, spominjuci novinske clanke i price oko Vojislava, zagrli me i kaze, ovaj covek ne placa sobu, i ajd vidimo se.Hotel dobar, organizacija pet, svega, i naravno drug Željko vidi doruckujem sam za stolom i pita moze li sjesti, kazem naravno, sve sto sam pisao sam rekao, razloge itd koje nosim u sebi, uglavnom dogovor je bio o organizacijama, prvo uspijeli smo dogovoriti da 2017 FAI komisija bude u
Zagrebu a do tada ce mo pripremati nekakav bid.Slozili smo se obojica te me on zamolio uslugu i mi smo mu to ucinili, bio je zadovoljan i rekao mi je doslovno da ce ucinit sto bude trebalo po nasim zahtjevima u HR.Na tom mu zaista hvala, upoznao me s Makedoncima, Albancima i jos nekima među kojima i Igorom Erženom, on me pita kako mi u Hr imamo jedan teren za XC, s čuđenjem mu objašnjavamo da ima i u Dalmaciji, i u Zagorju itd i on mi kaže, citiram" pitam Sinišu Trputeca koji teren imate a on mi kaže samo Raspadalica" nasmijem se i kažem i za ostale, Zagorje, Dalmacija,Lika, čovjek se čudi, ako laže ononda i ja, i stali smo na Dalmaciji gdje ce mo ove god oodržati jedno zajedničko natjecanje i upoznati ljude iz FAI-a s ostalim mogućnostima naših vrednota, Raspada licu volim al nije jedina, SHS natjecanje, vezano za to sam Ovuki objasnio neke stvari mijenjanjem pravilnika HOO-a, a što BiH značilo da se HR natjecanja održavaju u HR, Igor želi da nas je vise radi bodova ali njemu sam predložio i složili smo se Ovuka, Eržen i ja da sam zainteresiran za Balkanski natjecanje, kao zajedničko sto BiH bilo dosta veliko i s dosta bodova za pilote.I tako je protekao nas boravak u Beogradu, ali kad sam vidio klavir morao sam odsvirati za sebe malo Čavoglave a za direktora Magdalenu od Olivera i rekao čovjek "pa bre dobar si ti pijanista"Znaci suradnja sa svim susjedima je prošla pozitivno, nastojat ce mo komunicirati i planirati dobre stvari,rezultate bodovanja možete pogledati za svjetska i europska natjecanja nakon dostavljenih izviješća na stranicama HZS-a.Moram kao korektan čovjek zahvaliti Željku Ovuki na iskrenom odnosu, prići i naravno organizaciji kod njih.Potrudit ce mo se da i oni iz Hr odu sličnim dojmom.

L.p. Jere

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: