»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 19 tra, 2026 7:56.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Trenutnni odlazak s foruma
PostPostano: uto 19 svi, 2015 19:49 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
slažem se Hrga sa tobom da je HZS javna institucija i da bi svi trebali biti upoznati sa njihovim radom...eto stavljam kronologiju dopisivanja pa ko hoće neka ćita...

Kako mi nije produljena sportska dozvola sam za objašnjenje telefoniro na HZS... jedanput, dvaput...i tako ko zna koliko puta...telefon zvoni i zvoni a nejavlja se niko...izgleda da vide da poziv dolazi iz SLO pa se ne javljaju..dok mi se na telefon jednog dana nije javila Blaženka i savjetovala da BiH se morao pismeno očitovati... po pravilniku je za to zadužena naša komisija, zato šaljem dopis komisiji i u kopiji na HZS.
_________________________________________________________________________________________

Dana 18. svibnja 2015. u 07:35 Sinisa Trputec <sinisa.trputec@siol.com> je napisao/la:

Pozdravljeni,

na traženi odgovor za neproduljavanje moje sportske dozvole od HZS_a ne dobijam odgovor, zato od vas, komisiju za parajedriličarstvo, a skladno PRAVILNIKA O SPORTSKOJ DOZVOLI HZS I FAI ZA PARAJEDRILIČARSTVO i članka 9.u kojem je zapisano:

“PRODULJENJE VALJANOSTI SPORTSKE DOZVOLE HZS I FAI

Postupak produljenja valjanosti

Članak 9.

Komisiji za parajedriličarstvo podnosi se:

zahtjev za produljenje valjanosti Sportske dozvole HZS i FAI, a predaje ga klub za svoje članove pilote parajedrilice. Zahtjev može predati i pilot parajedrilice koji je pojedinačno učlanjen u HZS, dokaz o naletu na parajedrilici unazad jedne godine od dana podnošenja zahtjeva za produljenje, dokaz o uplati naknade za produljenje Sportske dozvole HZS i FAI.

Nakon pregleda tražene dokumentacije, a na prijedlog Komisije za parajedriličarstvo, HZS će produljiti valjanost Sportske dozvole HZS i FAI.”

zahtjevam odgovor.

Lijep pozdrav,

Siniša Trputec

________________________________________________________________________________

dok čekam na odgovor telefoniram predsjedniku HZS, g. Tonći Panza mi po mom objašnjenju nastale sitvacije obečava da kako se taj dan i tako dobija sa g. Vajdom da će vidjeti gdje je problem i probati stvar riješiti...

stiže prvi email od Jerka....

__________________________________________________________________________________

From: Jerko Odzak

Sent: Monday, May 18, 2015 10:31 AM

To: Sinisa Trputec

Subject: Re: Sportska dozvola

Poštovani

Komisija za parajaedrenje HZS-a dobila je dopis o obrazloženju ne produljivanja sportske dozvole Siniše Trputeca,te smo mi dužni sazvati sjednicu komisije,te razmotriti razlog ne produženja iste te tražiti od I.O da donese zaključni odgovor na traženo te ga dostaviti matičnom klubu osobe o kojoj se radi i njemu osobno,

Predsjednik komisije

Jerko Odžak

_________________________________________________________________________________________________

sljedi dopisivanje ....

_________________________________________________________________________________________________

Dana 18. svibnja 2015. u 10:49 Sinisa Trputec <sinisa.trputec@siol.com> je napisao/la:

Poštovani,

iz vašeg odgovora nije jasno od koga je to komisija dobila dopis o ne produljavanju moje sportske dozvole, koliko je razvidno iz dolje citiranog člana pravilnika komisija je ta koja donosi odluku o produljenju sportskih dozvola. Nadam se samo da na odgovor neću morati dugo čekati, jer sezona takmičenja je već u tjeku.

Lijep pozdrav,
Siniša Trputec

Sent: Monday, May 18, 2015 11:12 AM

poštovani

Ovaj mail je greškom napisan vama,komisiji će biti predložen problem te će ona o istom donijeti odluku koja će biti proslijeđena I.O. Hzs-a,postupak koliko će trajati ovisi o dostavi potrebne dokumentacije HZS-a i vašeg kluba.

Lijep pozdrav

From: Sinisa Trputec [mailto:sinisa.trputec@siol.com]
Sent: 18. svibanj 2015 11:37
To: Jerko Odzak; Damir Habek; Darko; Izidor Maltaric
Cc: HZS; panza@net.hr

Poštovani,

poslan greškom ali ne...što se tiče moje dokumentacije, zahtjev za produljenje natjecateljske dozvole u parajedrenju poslan je još u mjesecu veljaći, zajedno sa zahtjevima ostalih članova moga kluba KSL Tići Buzet. Danas mi je g. Tonći Panza u telefonskom razgovor obečao da će razgovarati sa g.Vajdom da vidi u čemu je problem pa se nadam da ću odgovor na traženo pitanje dobiti uskoro.

Lijep pozdrav,

Siniša Trputec

From: info@caf.hr
Sent: Monday, May 18, 2015 12:22 PM
To: 'Sinisa Trputec'
Subject: RE: Sportska dozvola

Poštovani,

Dostaviti ćemo Vam pismeni odgovor.

HRVATSKI ZRAKOPLOVNI SAVEZ

http://www.caf.hr

info@caf.hr

tel: 01/4848-754

fax:01/4848-761

Dana 18. svibnja 2015. u 12:41 Sinisa Trputec <sinisa.trputec@siol.com> je napisao/la:

Poštovani,

zahvaljujem se na vašem odgovoru, no iz njega nije moguče zaključiti ko i kada te u kojem vremenskom roku će mi dostaviti pismeni odgovor. Zato Vas molim da mi odgovorite kada mogu očekivati vaš pismeni odgovor.

Lijep pozdrav,

Siniša Trputec

kako je konc šihta, pakiram komp, uzimam opremu i pravac Semić... letenje do mraka...tek danas ujutro palim komp te vidim da mi je g.Vajda poslao email...ukljucio u čitače Hrgu i Rabiča...dopis objavio Hrga... ja dodajem još email od Jerka...

Sent: Monday, May 18, 2015 9:35 PM

poštovani gospodine Siniša

Mislim da ste mogli iz napisa gosp.Tomislava Vajde zaključiti bit problema,međutim da puno ne duljimo,komisija je ta koja će odlučiti a koja za to i postoji, na osnovu vašeg zahtijeva te na osnovu vaših izjava koje ste iznijeli preku foruma itd,ovo što se tiče privatnih odnosa nema veze,komisija kad dobije traženo će donijeti pravo valjanu odluku o vašem statusu natjecatelja,koliko će to trajati to vam zaista u ovom trenutku ne mogu reći,sve ovisi kada će meni stići vaš zahtijev od HZS-a na osnovu kojeg ću sazvati skupštinu komisije te će komisija donijeti pravo valjanu odluku.

Predsjednik komisije za parajedrenje
Jerko Odžak

i moj odgovor g. Vajdi...

Poštovani g. Vajda,

From: info@caf.hr
Sent: Monday, May 18, 2015 2:30 PM
To: 'Sinisa Trputec' ; panza@net.hr ; kslpegaz@gmail.com
Cc: 'Damir Habek' ; 'Darko' ; 'Izidor Maltaric' ; kslpegaz@gmail.com ; info@caf.hr ; hrga@pjkflumen.org ; 'jozef rabic'

Poštovani gosp. Trputec,

Vjerojatno znate što pišete po forumima, sa kime se dopisujete i na kakav način to činite.

Isto će biti objavljeno i poslano Vama i ostalima kao dokaz da to nije prihvatljivo izražavanje u RH, HOO i HZS,

posebice kada se radi o vrjeđanju, omaložavanju i djelovanju suprotno interesima HZS i sl., te za isto postoje odredbe u aktima HZS.

što ja pišem i skim se ja dopisujem te na kakav način, nadam se da će te moje postove koji su za Vas dokazno gradivo ćim prije objaviti te poslati meni i ostalima, da vidim gdje sam to ja po vašem vrjeđo, omaložavao, djelovao suprotno interesima HZS i sl., te djelovao suprotno interesima HZS. Ako su vaše tvrdnje u ovom dopisu točne potom ste vi ko tajnik dužan pokrenuti postupak protiv mene kako je to utvrđeno statum HZS, a ne vršiti osobni obračun sa menom, jer ovako se to svodi na onu svima nama poznatu izreku “kadija te tuži, kadija ti sudi”.

Ukoliko netko smatra da zbog postignutog rezultata ili organiziranog natjecanja ima zato pravo prozivati i vrijeđati

HZS, predsjednika, tajnika, str. službu ili bilo koga drugoga, tada ne postupa sukladno zakonima u RH.

Osobe koje ne priznaju odluke I.O.HZS, Skupštine HZS, Zakona u RH, rade suprotno interesima HZS.

kao organizatori DP uvjek smo poštovali sve odluke i važeče pravilnike HZS, nažalost odluke koje nam nisu poslane, a na koje se Vi pozivate nismo mogli poštovati jer s njima nismo bili ni upoznati.
Od Vas sam tražio da mi pošaljete zapisnike sa sjednice, pravilnike, zakone koji nas obavezuju da moramo promjeniti ime DP. Od svega zahtjevanog nismo dobiili ništa, a na telefonske pozive niko se od vas nije javljao. Dogovorom između Vazduhoplovnog saveza Srbije i Letalske zveze da svoje zajedničko DP organiziraju u sloveniji, ko organizatori zajedničkog DP ostali smo brez velikog broja takmičara, a radi premalog broja hrvatskih licenciranih takmičara, opravdanosti investicije organizatora, ekonomske opravdanosti smo organizaciju DP otkazali.

HZS komunicira sa članicama, ne sa pojedincima, poštujte tu procedure, a svojim ponašanjem, istupima, pisanjem i sl.

stavljate Vaš klub u nepovoljan položaj.

s HZS, vama osobno, strukovnom službom komuniciro sam u vezi održavanja te organizacije DP svih ovih godina, nažalost sada se ko “pojedinac” moram obratiti vama zbog ne produljenja moje sportske dozvole, vama koji ste si uzeli za pravo da komisiji za parajedriličarstvo pošiljate dopis, obrazloženje za ne produljavanje moje sportske dozvole, te tako direktno kršite pravilnik koji definira postupak produljenja sportskih dozvola i rad komisije. Zašto isti taj dopis niste poslali i meni, meni koji sam u ovom primjeru “pojedinac” u vašem osobnom obračunu, a u pitanju je moja sportska dozvola, dozvola hrvatskog takmičara koju imam aktivno od 1999 godine.

Vaš dopis će biti proslijeđen na I.O.HZS.

Sa poštovanjem,

Gl.tajnik

Tomislav Vajda

CROATIAN AERONAUTICAL FEDERATION

info@caf.hr

Na kraju lijep pozdrav g. Vajda i nadam se brzom rješavanju problema sa produljenjem moje sportske dozvole.

Siniša Trputec

i to je to...reko bi Oliver Mlakar..potrebno je dodati žlicu vegete za bolji okus.. :-D

danas izgleda odgovorni zauzeti, sastanki i sl., zato nastavak sljedi ...

Lijep pozdrav

Siniša Trputec

p.s. u toj prepiski fali dopis g. Vajde Jerku... t.j. komisiji, pa ako je neko voljan istog objaviti a ne želi biti na crnoj listi HZS neka ga prosljedi meni... ja ču ga s zadovoljstvom objaviti.

Vrh

PostPostano: sri 20 svi, 2015 16:10 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Damjancic je napisao/la:
Eto vidis Trputec, za HZS ti nisi pojedinac nego institucija :respekt:

Pa i izgleda k'o institucija! :-D

3 Palac gore: : Damjancic, Forca, Sinisa T.    
Vrh

PostPostano: čet 21 svi, 2015 19:11 
Offline     DHV 2-3

dopisivanje se nastavlja.... dopis komisiji za parajedriličarstvo...

---------------------

Dana 21. svibnja 2015. u 11:04 Sinisa Trputec <sinisa.trputec@siol.com> je napisao/la:

Poštovani,

molim vas da mi odgovorite kada planirate sastanak komisije za parajedriličarstvo, a u vezi riješavanja problema oko produljenja moje sportske dozvole.

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

---------------------

i odgovor

---------------------

Dana 21. svibnja 2015. u 18:24

Pozravljen G.Trputec

poštovani gospodine vi kao da ne razumijete ,već smo vam odgovorili da kad dobijem tražene dokumente od HZS- tada ču elektroničkim putem sazvati komisiju i raditpo pravilniku za produženje vaše dozvole,vašim istupima prema komisiji i Hzsu komisija će odlučiti dali vas i kojom stavkom pravilmika kazniti,danas je u tijeku jedna sjednica pa možda oni donesu nekakav zaključak te završimo s vašim predmetom

Predsjednik parajedriličarske komisije
Jerko Odžak

--------------------------

ja sam u međuvremenu malo guglooooo.... proučavo zakone RH i poslao zahtjev na HZS...

--------------------------

Poštovani,

na temelju Zakona o pravu na pristupa informacijama („Narodne novine“, broj 25/13.) vama Hrvatskom zrakoplovnom savezu kot tjelu javne vlasti u prilogi šaljem zahtjev za pristup informacijama (obrazac 2).

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

http://trputec.com/forum/zahtjev.pdf

------------------------------

:)

Vrh

PostPostano: pet 22 svi, 2015 11:49 
Offline     DHV 2-3

nastavak jučer započetog dopisivanja...

----------------------

Sent: Thursday, May 21, 2015 4:30 PM
Subject: Dozvola

Sinisa dam me mozes nazvati
Jere

----------------------

Dana 21. svibnja 2015. u 18:51 Sinisa Trputec <sinisa.trputec@siol.com> je napisao/la:

Pozdravljen Jerko,

molim za pismeni odgovor na moj upit.

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

----------------------

Sent: Friday, May 22, 2015 11:07 AM
Subject: Re: Dozvola

Gospodine Trputec

Vas problem je obrađen te će vam odgovor biti proslijeđen.

Lijep pozdrav

----------------------

From: Sinisa Trputec
Sent: Friday, May 22, 2015 11:26 AM
To: Jerko Odzak

Poštovani,

zahvaljujem na odgovoru iz kojeg mi nažalost nije jasno ko i kada je rješavao problem oko produljenja moje sportske dozvole, da li je to komisija za parajedriličarstvo kojoj ste vi predsjednik, g. Vajda osobno, HZS ili IO HZS_a. Nadam se da če taj podatak biti naveden u odgovoru koji če mi biti proslijeđen, a na kojeg se nadam neću trebati dugo čekati.

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

-----------------

ne kužim kaj je obrađeno, nastali problem oko produljenja sportske dozvole ili moj zahtjev za produljenje :-D ...

LP Siniša

p.s. i ko onda može reći da naš Jerko ne radi ništa..samo ne znam s kim... ali članovima komisije za parajedriličarstvo ili g. Vajdom : unknown:

Vrh

PostPostano: pet 22 svi, 2015 12:15 
Offline     DHV 2-3

radi Jere radi... pišeee....

----------------

From: kslpegaz@gmail.com
Sent: Friday, May 22, 2015 11:44 AM
Subject: Odg.: Dozvola

Mozete me nazvati

Poslano s mog HTC uređaja

---------------

Sent: Friday, May 22, 2015 12:00 PM
To: kslpegaz@gmail.com
Subject: Re: Odg.: Dozvola

Postovani,

kako znam da telefonski razgovor sa vama može potrajati, a imajući u obziru da poziv na vaš HTC uređaj ... mobilni telefon... nije jeftin, vas na žalost ne mogu nazvati.

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

-------------

Sent: Friday, May 22, 2015 12:03 PM
Subject: Re: Odg.: Dozvola

Mena problema, dobit ce te odgovor postom.

L.p

----------------

Sent: Friday, May 22, 2015 12:12 PM

Poštovani,

očekujem vaš odgovor... običnom poštom ili elektroničkom poštom ???

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

-------------------------

Vrh

PostPostano: pet 22 svi, 2015 13:06 
Offline     DHV 2-3

Sent: Friday, May 22, 2015 12:35 PM

Komisija nije donosila nikakvu odluku bez obzira na nase misljenje,te vam mi niti mozemo donijet I poslati rijesenje.Odluku je donio I.O. I oni vam salju odgovor.Uglavnom ne trebate zurit.

L.p

---------------------

Sent: Friday, May 22, 2015 12:50 PM

Poštovani,

zahvaljujem vama ko predsjedniku komisije za parajedriličarstvo na ne zahtjevanom odgovoru.

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

---------------------

opet nešto od HZS_a, mimo statuta, pravilnika, zakona.. u očekivanju te pismene umotvorine popite koje :beer: .

LP. Siniša

p.s. upravo došlo zato dodajem u post.

------------------------

Sent: Friday, May 22, 2015 12:54 PM

Vasa dozvola nazalost nije produzena,na ocitovanje predsjednika

L.p

-----------------------

predsjednika... HZS, IO HZS, disciplinske komisije, nadzorne komisije, RH ... ???

Vrh

PostPostano: uto 26 svi, 2015 9:27 
Offline     DHV 2-3

krenimo po redu...prvo citat iz emaila Vajde :

------------------------

"From: info@caf.hr
Sent: Monday, May 18, 2015 2:30 PM
To: 'Sinisa Trputec' ; panza@net.hr ; kslpegaz@gmail.com
Cc: 'Damir Habek' ; 'Darko' ; 'Izidor Maltaric' ; kslpegaz@gmail.com ; info@caf.hr ; hrga@pjkflumen.org ; 'jozef rabic'

Poštovani gosp. Trputec,

Vjerojatno znate što pišete po forumima, sa kime se dopisujete i na kakav način to činite.

Isto će biti objavljeno i poslano Vama i ostalima kao dokaz da to nije prihvatljivo izražavanje u RH, HOO i HZS,

posebice kada se radi o vrjeđanju, omaložavanju i djelovanju suprotno interesima HZS i sl., te za isto postoje odredbe u aktima HZS."

----------------------------

i email poslan Jožefu:

From: info@caf.hr [mailto:info@caf.hr]
Sent: Monday, May 25, 2015 12:51 PM
To: 'jozef rabic'; kslpegaz@gmail.com; info@caf.hr
Subject: FW: FAI markica

Poštovani,

Izvršni odbor Hrvatskog zrakoplovnog saveza odlučio je da nisu zadovoljeni uvjeti za izdavanje sportske dozvole HZS i FAI,

Vašeg člana, na ime Siniša Trputec iz razloga nepoštivanja pravila i propisa Hrvatskog zrakoplovnog saveza, sporta RH i FAI.

CROATIAN AERONAUTICAL FEDERATION

info@caf.hr

---------------------------------
kako postupak ne produljavanja sportske dozvole, u primjeru Hrge poništenja valjanosti sportske dozvole nije vođen u skladu Zakona o upravnom postupku, več nekim internim odlukama HZS i IO HZS citiram odredbe Uredbe o uredskom poslovanju koji točno opisuje izgled službenog dokumenta - akta s kojim bi Hrga i ja morali biti obavješteni o odluki IO HZS...

---------------------------------

Članak 45.

(1) Službena prepiska s drugim tijelima ili osobama obavlja se neupravnim aktima. Ako posebnim propisima nije drukčije određeno, neupravni akt mora sadržavati sljedeće osnovne dijelove:

– zaglavlje;

– osobno ime odnosno naziv i adresu primatelja;

– kratku oznaku predmeta;

– tekst akta;

– potpis ovlaštene službene osobe te

– otisak službenog pečata.

(2) Osim osnovnih dijelova, neupravni akt sadržava i druge podatke (ako postoje): vezu brojčanih oznaka, naznaku priloga, kao i kome se akt dostavlja osim primatelju.

Zaglavlje akta

Članak 46.

(1) Zaglavlje se stavlja u gornjem lijevom uglu akta i sadrži dijelove propisane propisima o natpisnoj ploči i zaglavlju akata tijela državne uprave, lokalne, područne (regionalne) i mjesne samouprave te pravnih osoba koje imaju javne ovlasti.

(2) U zaglavlju akta klasifikacijska oznaka naznačuje se velikim slovima: »KLASA:«, a urudžbeni broj: »URBROJ:«, kao i u oznaci veze i tekstu akta.

Adresa primatelja

Članak 47.

(1) Adresa primatelja sastoji se od imena i prezimena odnosno naziva primatelja te njegove adrese odnosno sjedišta, ulice i kućnog broja (poštanskog pretinca), poštanskog broja i naziva mjesta.

(2) Adresa primatelja kojima se akt dostavlja radi postupanja stavlja se na desnu stranu akta ispod zaglavlja akta.

(3) Ako se akt istog sadržaja (raspis) dostavlja istovrsnim tijelima odnosno pravnim osobama koje imaju javne ovlasti, ispod naziva vrste tijela odnosno osoba stavlja se oznaka »SVIMA«.

Oznaka predmeta

Članak 48.

(1) Oznaka predmeta naznačuje se velikim slovima: »PREDMET:«, s lijeve strane akta, ispod zaglavlja akta, niže od adrese primatelja.

(2) Kratki sadržaj predmeta sadrži: ime i prezime odnosno naziv stranke i njezino prebivalište odnosno sjedište te stvar na koju se predmet odnosi.

Veza brojčanih oznaka

Članak 49.

Ispod oznake »PREDMET« upisuje se oznaka: »Veza:« i u nastavku navodi brojčana oznaka i datum pismena na koje se odgovara odnosno očituje.

Tekst akta

Članak 50.

Tekst akta mora biti jasan, sažet i čitak. U tekstu mogu se upotrebljavati samo one kratice koje su općepoznate. Zakone i druge propise koji se navode u aktu treba, u pravilu, napisati njihovim punim nazivom uz oznaku službenog glasila, broj i godina, u kojem su objavljeni.

Potpis ovlaštene službene osobe

Članak 51.

(1) Službene akte vlastoručno potpisuje čelnik tijela ili ovlašteni službenik. Ime i prezime osobe koja potpisuje akt ispisuje se neposredno ispod naziva službene dužnosti.

(2) Potpis ovlaštene osobe stavlja se s desne strane ispod teksta akta.

Otisak službenog pečata

Članak 52.

Na svakom aktu koji se otprema stavlja se s lijeve strane potpisa ovlaštene službene osobe otisak službenog pečata, tako da otisak pečata jednim dijelom zahvati naziv službene dužnosti i potpis ovlaštene osobe, ako posebnim propisima nije drukčije određeno.

---------------------

to je ukratko to.... dok službeni dopis u takvom obliku ne dobijem od HZS, IO HZS, g. Vajde, smatrat ču ovoj mi prosljeđen email neuradnom prepiskom, šikaniranjem od određenih osoba u HZS te uskračivanjem prava na takmičenje.

Kako znam da netko u HZS (dobro jutro Blaženka) čita ovaj naš forum bilo bi dobro da usput obavjesti Vajdu da još uvjek očekujem dopis koji mi je obečao u svojem dopisu, a kojeg sam citirao na začetku mog posta.

Lijep pozdrav.

Siniša Trputec

Vrh

PostPostano: uto 26 svi, 2015 9:46 
Offline     DHV 2-3

kako kaže Blaženka moram se pismeno očitovat pa zato šaljem još jedan email... nadam se brzom očitovanju onih na HZS_u

Sent: Tuesday, May 26, 2015 9:40 AM
To: info@caf.hr ; panza@net.hr
Subject: nadzorni odbor HZS

Poštovani,

molim vas da mi javite ime kontaktne osobe nadzornog odbora HZS, presjednika, člana nadzornog odbora, po mogučnosti elektronički naslov te broj telefona.

Lijep pozdrav

Siniša Trputec

-----------------------------

na dva pismena zahtjeva za upogled u statut HZS još nisam dobio očitovanje, a nadam se da hoću, ipak bi to trebao biti javni dokument, javno objavljen na internet stranicama HZS

Vrh

PostPostano: uto 26 svi, 2015 10:51 
Offline     DHV 2-3

poslan još jedan zahtjev na HZS .... neka malo rade....

http://trputec.com/forum/Zahtjev_2.pdf

Lijep pozdrav.
Siniša Trputec

Vrh

PostPostano: sri 27 svi, 2015 13:55 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Trpko, ja bih tebi zabranio nastupanje i na neslužbenom DP Hrvatske 2015 s obzirom da si bio nemilosrdan kod inzistiranju na poštivanju pravila da se na prošlogodišnjem DP-u ne da prilika pilotima koji nisu imali aktualne FAI markice. Da se mene pita, ali me se ne pita. I dobro je da me se štošta ne pita, jer i ovako zjačim kad me se i ne pita. Sad kad je tvoje dupe u pitanju malo te više peče ona stvar nego inače. Ha?

Ali dobro je to. Dok čovjek ne oćuti bol na vlastitoj koži ne razumije dugoga u nevolji. Ili da parafraziram poznatu narodnu - FAI sportaš ne razumije bezFAI sportaša.

Vrh

PostPostano: sri 27 svi, 2015 15:07 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
Trpko, ja bih tebi zabranio nastupanje i na neslužbenom DP Hrvatske 2015 s obzirom da si bio nemilosrdan kod inzistiranju na poštivanju pravila da se na prošlogodišnjem DP-u ne da prilika pilotima koji nisu imali aktualne FAI markice

nema problema Toni...evo objavljujem ti poslane zahtjeve od HZS..i priloge..

-----------------------

From: Hrvatski zrakoplovni savez [mailto:info@caf.hr]
Sent: Monday, July 07, 2014 3:22 PM
To: ovuka@vss.rs
Cc: 'jozef rabic'
Subject: Validne Sportske dozvole HZS i FAI za hrvatske natjecatelje na Otvorenom državnom parajedriličarskom prvenstvu
Importance: High

Poštovani,

U prilogu Vam dostavljamo dopis po pitanju validnih Sportskih dozvola HZS i FAI za

hrvatske natjecatelje na Otvorenom državnom parajedriličarskom prvenstvu.

Sa poštovanjem,

Hrvatski zrakoplovni savez

Dalmatinska 12

10000 Zagreb

tel: +385 (0)1 4848 754

fax: +385 (0)1 4848 761

info@caf.hr

From: Ovuka Zeljko [mailto:ovuka@vss.rs]
Sent: Wednesday, July 02, 2014 11:39 AM
To: 'Hrvatski zrakoplovni savez'; 'jozef rabic'
Cc: PG Club Golija Raska; 'gugipg'
Subject: RE: Otvoreno državno parajedriličarsko prvenstvo

Poštovani,

Vazduhoplovni savez Srbije će apsolutno poštovati propise FAI, kao i propise VSS, a to znači da će na takmičenju na Kopaoniku isključivo moći nastupati takmičari koji imaju validnu sportsku dozvolu FAI, kao i dozvolu pilota paraglajdera, te ostalu dokumentaciju koja je navedena u Lokalnim pravilima takmičenja.

Dakle, hrvatski piloti koji nemaju validnu sportsku dozvolu koju izdaje HZS neće moći nastupiti bez obzira na to da li su se prijavili na takmičenje ili ne.

Na licu mesta, prilikom registracije pilota za takmičenja, organizator će proveravati pilotske i sportske FAI dozvole svih pilota.

HZS može nama dostaviti i spisak izdatih validnih dozvola za pilote paraglajdera, te na osnovu tog spiska možemo raditi proveru validnosti sportskih dozvola hrvatskih pilota.

Sa poštovanjem,

Ovuka Željko

generalni sekretar

Vazduhoplovni savez Srbije

Uzun Mirkova 4/1

11000 Beograd, Srbija

Telefon +381 (0)11 2626230

Fax +381 (0)11 2625371

E-mail: ovuka@vss.rs

http://www.vss.rs

From: Hrvatski zrakoplovni savez [mailto:info@caf.hr]
Sent: Wednesday, July 02, 2014 9:47 AM
To: 'jozef rabic'
Cc: ovuka@vss.rs
Subject: Otvoreno državno parajedriličarsko prvenstvo

Poštovani,

U prilogu Vam dostavljamo dopis po pitanju prijavljenih natjecatelja iz zagrebačkih

parajedriličarskih klubova na Otvorenom državnom parajedriličarskom

prvenstvu, Kopaonik 2014.

Sa poštovanjem,

Hrvatski zrakoplovni savez

Dalmatinska 12

10000 Zagreb

tel: +385 (0)1 4848 754

fax: +385 (0)1 4848 761

info@caf.hr

------------------------------------

http://trputec.com/forum/otvoreno_drzavno_parajedrilicarsko_prvenstvo.pdf

http://trputec.com/forum/validne_sportske_dozvole.pdf

-----------------------------------

takvi su bili zahtjevi, bilo ih je još i još... ali ovi se tiću HZS i FAI sportskih dozvola.

LP Siniša

Vrh

PostPostano: čet 28 svi, 2015 15:20 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
JEre je inače otišao sa foruma po zapovjedi Vajde!

1 Palac dolje: : leteci medvjedic
Vrh

PostPostano: pon 01 lip, 2015 22:16 
Offline     DHV 2-3

Pozdravljeni,

prepiska s HZS još traje, uskoro koji post... ja zahtjevam odgovor o neproduljenju sportske dozvole, a oni od mene traže da im pošaljem dokument kojeg HZS meni i Tićima nikad nije ni poslalo, a ni zahtjevao od nas da taj dokument od HZS zahtjevamo... mala pravna zavrzlama :), trebalo bi film zavrtiti natrag u 2011 da vidimo ko je tu napravio grešku...Vajda u ulogi glavnog tajnika HZS ili mi kao organizatori zajedničkih DP. :?: :?: :?:

LP Siniša

p.s. ako je neki klub greškom primio takav dokument molim da ga pošalje na HZS ili meni osobno jer se izgleda radi o ključnom dokaznom matrijalu u postupku neproduljenja moje sportske :ROFL:

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 8:50 
Offline     DHV 2-3

Pozdrav, neko se opet raspisao..i ujedno objavio dvije strane dokumenta HZS... HVALA

slika
slika

:)

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 9:39 
Offline     DHV 2-3

http://trputec.com/forum/vajda_hzs_dopis.pdf
email koji HZS navodi u gornjem dopisu... arhiv na mojem serveru se puni novim dopisima ...
LP Siniša

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 14:30 
Offline     DHV 2-3

Zanimljivo: ne može zajedničko državno, ali može zajednička liga. Dapače, MORA!

Dakle, moj krovni savez uvjetuje moju sportsku dozvolu posjećivanjem natjecanja u regiji, a koja nisu u njegovoj organizaciji.

S jedne strane predsjednik saveza otvoreno poziva na organizaciju nekakve Alpe-Adria lige i uvjetuje HR pilotima da to moraju posjećivati, a s druge strane bi bilo najbolje da ti piloti nemaju punopravno članstvo i služe samo kao topovsko meso ili, još bolje, punjetina za proračunska sredstva.

Predsjednik zaboravlja jednu važnu stvar, a to je da smo zajednička državna prvenstva počeli organizirati upravo zbog toga što su ostala bila neisplativa organizatorima, a skupa pilotima. Kad bi organizatori imali pravu pomoć i podršku saveza onda bi mu bilo lakše. Osigurati pehare i nazvati sebe suorganizatorom je smiješno.
Sad bi organizirao ligu u kojoj će svaka trka koštati pilote kao i državno prvenstvo. Može... ali kad se i ja zaposlim na državnim jaslama, osiguram si posao do mirovine, operem si lovice kad mi zatreba preko kvazi projekata poput Bjelopolja i potpuno izgubim osjećaj za realno i racionalno.

5 Palac gore: : Danči, Franco, gburazer, hrga, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 20:00 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Sinisa T. je napisao/la:
arhiv na mojem serveru se puni novim dopisima ...
LP Siniša

Za to imaš mjesta na serveru.. a kad je trebalo za hrvatski prijevod stranice DP-a, onda nije bilo?

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 20:05 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Ma Box ne mozes tako usko gledat na stvari. Ono sta mene brine - za to su naravno krivi Srbi i Slovenci a nikako pravi patrioti i Rvat'ne iz HZS (evo se vraca devedesprva jopet samo s malim plot twistom) sta se nece igrat u nasoj nacionalnoj-transnacionalnoj-Alpe-Adria-BiH-neBiH drzavnom-ligi (u daljem tekstu Drzliga) je sljedece pitanje:
kako ce sad jadni Durogati i Krigla?!
Zamisli, da nema tih gadnih Srba i Slovenaca onda bi Talijani, Nijemci i Austrijanci konacno mogli izaci iz statusa nacija-patuljaka u paraglidingu te ispuniti svoj vjekovni san pa dovesti svih svojih petsto-sesto polukvalificiranih natjecatelja da uce zanat i sportski napreduju u nasoj Velebnoj i Domoljubnoj Drzligi.
Dragi Srbi, Slovenci, BiHsanci i ostali iz regiona, molim vas, ispricajte se! Ne zbog mene, nego zbog jadnih Nijemaca i Talijana. I oni su ljudi, pa dajmo da lete!
Ili rijecima velikog Mao Zedonga: uzmi Nijemcu sportsku (sto bi im se lako moglo dogoditi budu li po forumima pisali lose o peharicima s Drzlige), sjebo si ga za sezonu. Daj Nijemcu da leti Drzligu, sjebo si ga za cijeli zivot.

p,
D.

P.S. Sad sam se tek sjetio, Krigla je Svicarac. Ko ga jebe, nije imo srece. Nema Drzlige za njega.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

1 Palac gore: : CW    
Vrh

PostPostano: sri 10 lip, 2015 6:06 
Offline     DHV 2-3

Kad bi ti samo znao koliko ja sada usko gledam. Ali to mi je od napora, a ne od gena.
-----

Ma dat će oni i Krigli.

Kad kažu Alpe-Adrija onda u te Alpe ulazi valjda i to malo sirotinje od Švice. Ili je ta regija samo do Alpa?

Hmmm..., onda Niš' od Srbije! Oni ne spadaju u Adriju.

Možda ja predsjednik mislio na JI Europu? Kvragu, onda bi nas bilo previše; opet će navalit Turci.

Ma on je mislio na Balkansku ligu, samo što ima Sinjsku govornu manu, pa se to teško izgovara. Dakle, Balkanska liga + Gazde (oni koji su nekad svirali, a mi plesali).

Nemam više inspiracije. Upravo sam se tako dobro posro da s osmjehom krećem u novi dan.
(A i gleda se šire!)

Moram samo ne zaboravit u svoju sportsku vozačku naljepit markicu od 100 FAIeura za nedajBože kotizaciju na PU Zagrebačkoj. (Ne želim da mi i nju uzmu sad kad mi je ribolovna istekla).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 39 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: