»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 16 tra, 2026 8:34.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 11 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zaključana tema...
PostPostano: ned 07 lip, 2015 11:09 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
pozdravljeni,

eto Žac je zaključo temu "Piše naš Jere, piše na Facebooku...." temu koju je u 12 dana imala 2841 pogleda, temu koju sam otvorio u namjeri da uz pomoć Jerkovih "fejs prijatelja" (Jerko ih naziva špijuni) objavljujemo njegove postove. I među njegovim prijateljima ima takvih koji takav način pisanja ne odgovara, a svi znamo kako Jere piše kad pukne... proziva, vrijeđa, spominje neka prošla ratna vremena... Hvala "fejs prijateljima" popit čemo kakvu :beer: kad se sretnemo...

Temu su uz HZS, u zadnjih 6 dana pratili obavješteni predstavnici nekih javnih medija :shock: ... Temu u kojoj je sam Jerko sebe svojim pisanjem najbolje kompromitirao kao čovjeka, pilota i predsjednika komisije, komisije koja nažalost od samog formiranja nije mogla raditi tako kako joj predpisuje pravilnik, a kako radi danas neka napišu članovi komisije sami...

Danas sam dobio nekoliko Jerkovih postova, a kako ih on u većini primjera naknadno briše iste spremam u svoj arhiv http://trputec.com/forum/fejs_forum_arhiv.htm, pa ko hoće neka čita.

Jere se povlaći na svoj forum, jer kako piše:

"Ovo ne želim da shvatite kao cijepanje od ostatka para HR letača ali je očito da su privilegirani a nas se iskljucuje s HR foruma za neku sitnicu.Toliko uvreda i poniženja sam doživio od kada sam na mjestu predsjednika komisije,strašno i nitko nije isključen s foruma,kako shvatiti,jednostavno manje vrijedni."

više na http://josip40.byethost17.com/index.php

Lijep pozdrav.
Siniša Trputec

1 Palac gore: : dr zdravko    
Vrh

Naslov: Re: Zaključana tema...
PostPostano: pon 08 lip, 2015 9:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Sinisa T. je napisao/la:

eto Žac je zaključo temu "Piše naš Jere, piše na Facebooku...." temu koju je u 12 dana imala 2841 pogleda
I postovi tipa "Pogledajte što je pokazala kad je mislila da nitko ne gleda" isto imaju puno klikova. Isto ne spadaju na PG forum.

Sinisa T. je napisao/la:
uz pomoć Jerkovih "fejs prijatelja" (Jerko ih naziva špijuni) objavljujemo njegove postove. I među njegovim prijateljima ima takvih koji takav način pisanja ne odgovara, a svi znamo kako Jere piše kad pukne... proziva, vrijeđa, spominje neka prošla ratna vremena... Hvala "fejs prijateljima" popit čemo kakvu :beer: kad se sretnemo...
Bože, pa 90% svačijih fejs prijatelja su "prijatelji" (dakle bliži ili dalji poznanici, a za naš krug to su to uglavnom poznanici s letenja). To baš ništa ne znači.

Sinisa T. je napisao/la:
Danas sam dobio nekoliko Jerkovih postova, a kako ih on u većini primjera naknadno briše iste spremam u svoj arhiv http://trputec.com/forum/fejs_forum_arhiv.htm, pa ko hoće neka čita.
Super rješenje.

ČItava ova farsa gdje Jerko traži da ga se isključi s foruma, a onda ga jednako čita, ali više ne piše nego komunicira preko fejsa s punim očekivanjem da će netko njegov post prepisati/preslikati u Trputčevu temu... - ma čisti apsurd.

Englezi bi rekli:
I'll have none of it!
iliti po naški:
Ne u mojoj butigi!
8)

1 Palac gore: : Franco    
Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 14:35 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 24 svi, 2015 19:33
Dao Palac gore: : 5 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 26
Šta se dogodilo g.Siniša,jesu li špijuni zakazali pa nema materijala,a ljude tako zanima kaj ima noveg kod Jereta na profilu.I usput na forumu Dalmacije. :O:

1 Palac dolje: : hrga
Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 14:55 
Offline     DHV 2-3

Ja se usrdno nadam da Trputec tek poštuje molbu da više ne koristi forum za objave Jerkovih FB postova ili profila. Više ljudi je to isto sugeriralo, a ne drže specifično ničiju stranu u tom prepucavanju.
Ne razumijem zašto ti medvjediću sada provociraš da se s time nastavi? Koliko sam razumio, Trputec i dalje objavljuje screenshotove na svojoj stranici, pa idi provjeri sama ima li što novo...

1 Palac gore: : Forca    
Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 15:11 
Offline     DHV 1-2

CW je napisao/la:
Ja se usrdno nadam da Trputec tek poštuje molbu da više ne koristi forum za objave Jerkovih FB postova ili profila. Više ljudi je to isto sugeriralo, a ne drže specifično ničiju stranu u tom prepucavanju.
Ne razumijem zašto ti medvjediću sada provociraš da se s time nastavi? Koliko sam razumio, Trputec i dalje objavljuje screenshotove na svojoj stranici, pa idi provjeri sama ima li što novo...

Ne provociram već mi je dosta tog uhodenja i kopiranja objava.Pretjerao je zar i sam to ne vidiš.Zac je zaključio temu Piše naš Jere piše na facebooku inače bi Trputec do beskonačnosti pisao i pljuvao po njemu.

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 15:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
samo za Ivanu i njeno društvo....

2 Palac dolje: : Box, Danči
Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 15:24 
Offline     DHV 2-3

leteci medvjedic je napisao/la:
Pretjerao je zar i sam to ne vidiš.Zac je zaključio temu...
Ja vidim da je pretjerao jer sam upravo ja taj Zac koji je zaključao temu... :-D

A nije istina da ne provociraš i molim te da ne nastavljaš s time nakon što je stvar što se tiče foruma zaključe(a)na.

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 16:06 
Offline     DHV 1-2

[quote="Sinisa T."]samo za Ivanu i njeno društvo....

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 16:10 
Offline     DHV 1-2

CW je napisao/la:
leteci medvjedic je napisao/la:
Pretjerao je zar i sam to ne vidiš.Zac je zaključio temu...
Ja vidim da je pretjerao jer sam upravo ja taj Zac koji je zaključao temu... :-D

A nije istina da ne provociraš i molim te da ne nastavljaš s time nakon što je stvar što se tiče foruma zaključe(a)na.

Kad dotični prestane tada ću i ja .Neka se netvrdoglavi i prihvati svoju kaznu,sam je sebi kriv zbog ukinute dozvole..A forum nije ustanova za pacijente koji se liječe od vlastitog nezadovoljstva. Hvala šta si zakljucao temu bilo je vrime više.

1 Palac dolje: : hrga
Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 16:11 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 01 ruj, 2009 9:34
Dao Palac gore: : 660 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 401 / Palac dolje: : 3
:fool:

Vrh

PostPostano: uto 09 lip, 2015 16:15 
Offline     DHV 2-3

A evo zaključana i ova tema. Pratite dalji razvoj na gornjem Trputčevom linku budući da mu ide ban na tjedan dana.

P.S.
Sad tek vidim da moram zaključavat temu koja se zove: "Zaključana tema" - kamo je sve ovo otišlo...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 11 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: