»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 05 svi, 2026 14:56.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: skupština HZS-a
PostPostano: pon 28 ruj, 2015 12:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Poštovani letači

čitam i zaista se ne mo0gu načuditi,vidljivo je da je i dalje volja za svađom,prijavama itd prisutna ali sad je to meni već smiješno,Trputec zašto se čudiš što nemaš dozvolu,Marka mi je žao,njemu sam markicu poslao ali jbg,njegovim pisanjima je I.O mu oduzeo dozvolu,mi kao komisija koja je tek preuzela rad u HZS-u nije se niti okrenula već su počeli napadi i uvrede,i to je bio rezultat što se tiče dozvola,uostalom svatko odgovara za svoje postupke,kako ja za svoje tako i ostali,s oduševljenjem sam posjetio PJK Zagreb i saopćio im vijest,odluku koja je donešena i u konačnici vidio stare prijatelje popričao i ugodno smo primljeni,nikakve tenzije niti bilo šta,a ti moj Trpko i dalje se bavi prepiskom mojih postova,i prezentiraj me kao negativca nekolicini koji me niti ne poznaju,ali uglavnom samo mogu reći svoj utisak ,HZS je definitivno na strani parajedriličara,i kao što rekoh bilo bih lijepo da se na skupštine odazove više predstavnika klubova jer zajedno smo jači u svakoj odluci,a Trpko ona prijava policiji ne da je smiješna nego smo se ja i krim policajci smijali tri ure radi tvog straha,možda jednog dana shvatiš da si cijelo ovo vrijeme bio nečija marioneta.Žao mi je ali sam cijelo vrijeme ukazuješ na to,dal te zanima koliko treniram i što jedem,opet ti ponavljam lipo se uhvati svog posla i ne zabadaj nos tamo di mu nije mjesto,ja nikog ne mrzim ma kako protumačio to ti i vas nekolicina.I opet zahvaljujem PJK Zagrebu na ugodnom druženjui gostoprimstvu.

l.p.

3 Palac dolje: : hrga, jrabic, Sinisa T.
Vrh

Naslov: Re: skupština HZS-a
PostPostano: pon 28 ruj, 2015 13:57 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
JERKO je napisao/la:
s oduševljenjem sam posjetio PJK Zagreb i saopćio im vijest,odluku koja je donešena i u konačnici vidio stare prijatelje ...

Nisam bio na tom sastanku pa mi je drago da si se u PJK Zagreb dobro i ugodno osjećao. Mi smo letački klub i svi letači su dobrodošli.

Međutim, zbog tvojih gafova ja te ne podržavam na poziciji predsjednika Komisije, kao što vjerujem da te na toj poziciji ne podržava ogromna većina drugih letača.

Zagrebački zrakoplovni savez predao je svu potrebnu dokumentaciju i bilo bi zaista iznenađujuće (hm) da nije primljen u HZS. Smatram kako primitak ZZS-a u HZS nema nikakve veze s tvojim zaslugama, te kako hrpa problema i dalje stoji otvorena.

Mogu razumjeti kako su neki koje spominješ izgubili živce jer HZS tumači zakone i pravilnike jednostrano (jači tlači), tako da je nama, velikoj većini natjecatelja, nanesena ogromna sportska nepravda za koju nikom ništa. Bilo pa prošlo...

Lp,
Ratko

9 Palac gore: : Danči, Franco, hrga, jandaneli, joe33, jrabic, Laminar, Sinisa T., toni    
Vrh

PostPostano: pon 28 ruj, 2015 14:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
a Trpko ona prijava policiji ne da je smiješna nego smo se ja i krim policajci smijali tri ure radi tvog straha,možda jednog dana shvatiš da si cijelo ovo vrijeme bio nečija marioneta.

tvoja javno izrečena te napisana pretnja mojoj familiji meni nimalo nije smješna, pogotovo kad se zna da si zbog dokazanog PTSP_ja umirovljen...i kao takav niz godina uživš u mirovini... koliko znam moja prijava se nalaza na općinskom državnom odvjetništvu u Splitu te je još uvjek u riješavanju.

JERKO je napisao/la:
čitam i zaista se ne mo0gu načuditi,vidljivo je da je i dalje volja za svađom,prijavama itd prisutna ali sad je to meni već smiješno,Trputec zašto se čudiš što nemaš dozvolu,Marka mi je žao,njemu sam markicu poslao ali jbg,njegovim pisanjima je I.O mu oduzeo dozvolu,mi kao komisija koja je tek preuzela rad u HZS-u nije se niti okrenula već su počeli napadi i uvrede,i to je bio rezultat što se tiče dozvola,uostalom svatko odgovara za svoje postupke,kako ja za svoje tako i ostali

ja do danas još nisam dobio uradni dokument, dopis od strane HZS, a u vezi moje sportske dozvole.. nekako teško im ide to očitovanje iako sam ga više puta tražio...

LP Siniša

Vrh

PostPostano: pon 28 ruj, 2015 15:02 
Offline     DHV 2-3

zbog dozvole sam ostao jer nisam mogao pristati na diskriminirajući odnos do srpskih i slovenskih takmičara , te na tvoj zahtjev, ne zahtjev parajedriličarske komisije, več tvoj u funkciji predsjednika parajedriličarske komisije da se takmičenje mora zvati hrvatsko DP ili otvoreno hrvatsko DP....naravno u tome su te podržali Vajda i Panza...

Vrh

PostPostano: pon 28 ruj, 2015 16:02 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Jere sta lazes?
Ti si iz ljubomore i ega isao da mi skinu dozvolu. Sta se vise ni sam ne sjecas?

Ah da, napistati da je HZS na strani parajedrilicara mi je totalno jadno, pateticno, ti si umobolan.

Za obavjest svima, nas klbu Flumen nisu zvali iako time krise zakon.

Vrh

PostPostano: uto 29 ruj, 2015 6:49 
Offline     DHV 2

Član od: ned 01 stu, 2009 12:46
Dao Palac gore: : 449 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 127 / Palac dolje: : 2
Tema skupština HZS-a, a o skupštini niti riječi?
Predlažem da se tema izbriše jer od samoga autora kreće u krivom smjeru!
Pa neka Jere ako već misli pisati o skuštini napiše nešto u novoj temi, jer baš me zanima o čemu se pričalo i što je to dogovoreno na istoj, kojih novosti ima za nas natjecatelje i klubove iz Zagreba???

Lp Marko

2 Palac gore: : elvis, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 29 ruj, 2015 10:30 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Dakle, nakon završetka sjednice HZS-a, PJK pojačan sa Toniem, su posjetili Potočki i Jerko, te kratko prezentirali točku vezanu za paragliding. Uglavnom, ZZS je primljen u HZS, međutim da bi dobili dozvole klubovi se pojedinačno moraju učlaniti u HZS i to na način da su prvu godinu pridružene članice.
Po meni bi svi predsjednici klubova trebali jednom sjedti za isti stol i dogovoriti stavove, prema HZS-u. Nije baš da ima 300 klubova u RH, a gdje ima volje ima i načina. Osobno, HZS bi mogao naći načina da vrati klubove koji su izbačeni, a trebalo bi i Hrgi vratiti dozvolu, jer ako je itko uspješan natjecatelj onda je to Hrga.
Jednom kad se smire tenzije sve će ovo izgledati smješno, a šeta koja je nanesena biti će napopravljiva.
Lp svima.

3 Palac gore: : Franco, hrvoje.vt, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 29 ruj, 2015 18:59 
Offline     DHV 2-3

Forca je napisao/la:
Uglavnom, ZZS je primljen u HZS, međutim da bi dobili dozvole klubovi se pojedinačno moraju učlaniti u HZS i to na način da su prvu godinu pridružene članice.

i gdje smo sad..na početku...zagrebački klubovi nisu mogli biti ujedno članovi ZZS i HZS... kako se nisu mogli odlućiti HZS ih je isključio..i sada isti taj HZS po svemu negativnom pisanju, pokretanju upravnog spora, žalbe na rješenje sportske inspekcije, prima ZZS u HZS, a klubovi se moraju pojedinačno učlaniti da bi lako imali kaj tražiti od HZS..recimo sportke, pravo na organizaciju tekmi... ili ako to netrebaju nisu obavezni plačati onih 1000 kuna za pridruženo članstvo... hmmm...zašto HZS ne vrati isključene zagrebačke klubove u statusu u kojem su bili pred isključenjem... ili recimo odmah primi u punopravno članstvo recimo iz razloga nanešene krivice klubovima i njihovim članovima... zašto...zato jer bi tada bio ugrožen glasački stroj HZS_a.... i tako mogu samo zaključiti da je HZS opet nekog malo nategnuo i u svoju blagajnu dodao 1000 kuna od ZZS kao pridružene članice... a gospoda u HZS osigurali svoje položaje i fotelje

Forca je napisao/la:
Po meni bi svi predsjednici klubova trebali jednom sjedti za isti stol i dogovoriti stavove, prema HZS-u. Nije baš da ima 300 klubova u RH, a gdje ima volje ima i načina.

kako je po novom zakonu o udrugama moguće uključenje saveza..očito zato su popustili pri ZZS, a koliko znam međju nama je dosta pametnih ljudi, školovanih..mislim da bi trebalo sjesti skupa i razmisliti o osnivanju saveza parajedriličara... te se kao takav savez uključiti u HZS...nači sa HZS dogovor o radu, dozvolama, financijama... a ako to nije moguče potom takav savez probat učlaniti direktno u FAI... što trenutno ne bi bio neki problem kada i su oni gore u FAI dobro upoznati sa trenutnom sitvacijom u HZS...

pa na kraju još par stavri na koje bi trebalo razmisliti prije odluke o plačanju 1000 kuna HZS...

- koji status če imati klubovi po jednogodišnjem pridruženom članstvu... koliko poznajem pravilnike HZS ima tu puno stvari koje klubovi moraju narediti da postanu punopravne članice... koliko klubova lako ispuni te zahtjeve...

- pitanje sportskih dozvola... HZS/FAI... piloti isključenih zagrebačkih klubova više od dvije godine nisu produživali svoje sportske...po važečem pravilniku trebali bi na provjeru ...opet plačanje...a i ako im HZS tu popusti..moraju tražiti izdavanje nove sportske dozvole ... cjenik HZS...

Izdavanje nove Sportske dozvole HZS - 350,00 kn
Produljenje Sportske dozvole HZS - 100,00 kn
Produljenje Sportske dozvole FAI - 200,00 kn

sve u svemu punjenje HZS blagajne koja je iovako prazna... a što se tiče moje sportske..po rječima Vajde na nju nemam pravo dok je on na funkciji tajnika HZS... :-D

LP

Vrh

PostPostano: uto 29 ruj, 2015 19:17 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Sinisa T. je napisao/la:
a što se tiče moje sportske..po rječima Vajde na nju nemam pravo dok je on na funkciji tajnika HZS... :-D LP

Nećeš razbojniče ....

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

1 Palac gore: : Laminar    
Vrh

PostPostano: sri 30 ruj, 2015 21:45 
Offline     DHV 1-2

Član od: ned 03 sij, 2010 9:15
Dao Palac gore: : 6 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
Bio nekad forum o slobodnom letenju, Zar vi moderatori niste culi da svaki ozbiljniji forum o bilo cemu ima stupidometar filter?! Ne Bih prosli postovi od jednog i po pilota i sve bi bilo ok...
Do mene je , dok jos uvijek pratim ovakav forum znaci da sam priglup (jesam dakle iz bosne sam )ili pratim iz radoznalosti jer me neBih cudilo da nastavak nekih postova citam u crnoj hronici. Zivio Musa Kesedzija i Marko Kraljevic! Izasli na ledinu i opleti po bubrezima k'o pravi frajeri bez i jedne objave na forumima.
Uzdravlje

Vrh

PostPostano: sri 30 ruj, 2015 22:49 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Ratko je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
s oduševljenjem sam posjetio PJK Zagreb i saopćio im vijest,odluku koja je donešena i u konačnici vidio stare prijatelje ...

Nisam bio na tom sastanku pa mi je drago da si se u PJK Zagreb dobro i ugodno osjećao.

E moj Rale, da bar ja mogu bit ko ti otvorenog srca i izrazavat se ko gospodin...svaka cast.
Ovdje kad citam Jerka ispada u najmanju ruku da nam je dosao Papa, podijelio blagoslov dok je narod bacao cvijece i svi problemi rijeseni...
Al jebiga,
ja sam bio tamo, nisam cuo nista suvislo. Pet minuta o tome kako se treba zvat drzavno prvenstvo (uzasno bitna stvar) i minuta o tome sto bi HZS-u odgovaralo kao rjesenje problema. Hrga i Trputec - jebiga bratko sta su se usudili nesto rec, sta se sad prave iznenadjeni!? O sportskim dozvolama ni s.
Meni nije drago da je u klub ciji sam clan bio pozvan osvjedoceni ksenofob, covjek koji prijeti tudjoj djeci i za kojeg postoje sumnje da je krivotvorio letacku dozvolu.
Ali to sam samo ja. Ne znam ni zasto ovo uopce pisem.
Za to vrijeme, upravljacke strukture u klubu razmisljaju bismo li opet bili pripravnici u HZS-u...
Guske, magla i tako to...makar, po nekima ni taj Radic nije bio bas tako cisti domoljub kakvim ga prikazuje udzbenik povijesti za peti razred...
Sve mi se cini za sljedecu godinu na XCglobe "nema kluba"...

p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

11 Palac gore: : Franco, hrga, jandaneli, joe33, jrabic, Laminar, Nik01, Ratko, Veliki, Zoki, zupanich     1 Palac dolje: : josipc
Vrh

PostPostano: čet 01 lis, 2015 13:25 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Damjancic je napisao/la:
Ovdje kad citam Jerka ispada u najmanju ruku da nam je dosao Papa, podijelio blagoslov dok je narod bacao cvijece i svi problemi rijeseni...

Nije Papa, al' jest Predsjednik PJ komisije. Nisam sretan nit' sa Kolindom, nit' sa Zokijem, pa ih legitimno ne volim u svojoj anonimnosti, al' i dalje imam putovnicu, domovnicu i osobnu iskaznicu RH.

Naravno da nije problem u novom predsjedniku PJ komisije, Jerku, već u načinu kako je ukinuta stara komisija s Ratkom na čelu. Kako još uvijek za HZS nisam punopravan član, onda niti nemam prava glasa na službenoj Skupštini, kao što nisam imao niti 2001., na čuvenoj Skupštini koju su čuvali službeni redari zaštitarske službe, da mi nečlanovi ne uđemo. Sad se više i ne trudim pokušati "nelegitimno" ući na Skupštine HZS-a, mada se osobno osjećam legitimnim članom HZS-a kao parajedriličar sportaš.

Elem, zanimalo me što će preostale guske, uz gusana Jerka, imati reći kad su ispale iz HZS-ove maglene tmine u Dalmatinskoj 12 prošli petak. Osim njihovih riječe, koliko sam upoznat, do danas nismo primili službeni dokument u ZZS (Zagrebački zrakoplovni savez) ili po klubovima kojim nas se vraća u članstvo. Ponavljam, razloga za isključenje nije niti bilo, a dokaz je i ova zadnja odluka Skupštine HZS-a kojom sad možemo biti članovi (ako je to istina). Međutim, ukoliko je zbilja potrebno ponovno dokazivati da smo mi aktivni članovi, dakle, svi izbačeni klubovi imaju aktivne natjecatelje, kako PG, tako i padobranski, jedriličarski i svi ti klubovi organiziraju natjcanja, onda valja dobro razmisliti o tim uvjetima i tretmanu koji smo imali i koji ćemo imati u HZS-u u budućnosti.

Uostalom, možemo usporediti rezultate djelovanja "Ratkove" i "Jerkove" komisije. Ne treba napominajti da je pod Jerkom broj službenih natjecatelja naglo opao te rast novih natjecatelja je zaustavljen. Sad smo u situaciji da za Državno prvenstvo u preciznom slijetanju imamo 5 sportaša koji se bore za titulu prvaka RH. Svaki ima 20 % šanse da se okiti tom prestižnom titulom. Dogodine će za DP u preletima možda biti i 6 natjecatelja. Ako DP-a i bude.

Damjancic je napisao/la:
Guske, magla i tako to...makar, po nekima ni taj Radic nije bio bas tako cisti domoljub kakvim ga prikazuje udzbenik povijesti za peti razred...

Nije za peti, ignorante, već za 7. razred.

PS: nego tko je da odradimo i posljednje 6. kolo HR XC PG lige u preletima uskoro?

Zadnja izmjena: toni; pet 02 lis, 2015 9:43; ukupno mijenjano 1 put/a.

2 Palac gore: : Forca, Laminar    
Vrh

PostPostano: čet 01 lis, 2015 15:18 
Offline     DHV 2-3

toni je napisao/la:
Sad smo u situaciji da za Državno prvenstvo u preciznom slijetanju imamo 5 sportaša koji se bore za titulu prvaka RH. Svaki ima 20 % šanse da se okiti tom prestižnom titulom.

Pravo na i obavezu http://www.caf.hr/images/pdf/nastup_na_drzavnim%20prvenstvima_hzs.pdf da takmiče na DP CRO u preciznom slijetanju ima 30 takmičara + Jerko koji nije na popisu izdanih sportskih dozvola HZS/FAI... jer u dokumentu kojeg je HZS 29.rujan 2015 poslao piše:

"Isključivo natjecatelji koji posjeduju FAI sportsku dozvolu mogu nastupiti na xxxxxxxxxxxxxxx (naziv dp sam izbrisao iz teksta dok se isti službeno ne objavi na FAI kalendaru) u preciznom slijetanju parajedrilicom, a natjecatelji koji posjeduju HZS sportsku dozvolu (nacionalna sa HZS markicom) mogu nastupiti isključivo na Državnom prvenstvu Hrvatske u preciznom slijetanju parajedrilicom."

Damjancic je napisao/la:
Pet minuta o tome kako se treba zvat drzavno prvenstvo (uzasno bitna stvar)

jest ime u RH je veoma bitna stvar jer HZS u istom dokumentu piše:

"Skupština Hrvatskog zrakoplovnog saveza donijela je odluku o prihvaćanju istoga uz uvjet da se isto održi pod nazivom xxxxxxx ...."
;)

LP Siniša

Vrh

PostPostano: čet 01 lis, 2015 18:03 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Damjancic je napisao/la:
D.

Dobro došao u klub "nema kluba", tu smo ti Nik i ja već stari članovi! :beer:

3 Palac gore: : hrga, Laminar, Veliki    
Vrh

PostPostano: pet 02 lis, 2015 9:42 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Damjancic je napisao/la:
D.

Dok, a zakaj te muči OLC/XC contest i pitanje pripadnosti nekom klubu, ako te uopće ždere pripadnost nekom klubu. Npr. članovi ZK Fenisa objavljuju svoje letove i kao ZK Fenis, i kao Parafreek i kao "no club" i kao Grunfovi. Koliko sam upoznat to rade i neki članovi PJK Zagreba, pa što i ti ne bi bio izuzetak. Npr, prijavi se pod LD Zaprešić, tim više što si zaslužan za jednu njihovu visoku titulu sa DP-a 2006., i rado bi te možda poželjeli natrag, a k tome su i članovi HZS-a.

Franco je napisao/la:
Dobro došao u klub "nema kluba", tu smo ti Nik i ja već stari članovi! :beer:

Franko, pa kaj tebe i sineka nitko ne želi u svoj klub? Mislim da trebaš pitati samo. Evo, ak' nas pitate u ZK Fenisu, mogu ti kao tajnik kluba jamčiti da će se o vašem primanju u članstvo demokratski prodiskutirati na Skupštini kluba, za šankom, prvom prilikom. Da pojasnim, ZK Fenis svoje Skupštine održava redovito, svaki tjedan. Mjesto održavanja ne biramo. Može gostiona, buffet, bistro, caffee bar, ćevapara, renomirana zalogajnica, jedino izbjegavamo slastičarnice i zdravljake, jer pazimo na liniju.

1 Palac gore: : Nik01    
Vrh

PostPostano: pet 02 lis, 2015 11:22 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
toni je napisao/la:
Franko, pa kaj tebe i sineka nitko ne želi u svoj klub? Mislim da trebaš pitati samo. Evo, ak' nas pitate u ZK Fenisu, mogu ti kao tajnik kluba jamčiti da će se o vašem primanju u članstvo demokratski prodiskutirati na Skupštini kluba, za šankom, prvom prilikom. Da pojasnim, ZK Fenis svoje Skupštine održava redovito, svaki tjedan. Mjesto održavanja ne biramo. Može gostiona, buffet, bistro, caffee bar, ćevapara, renomirana zalogajnica, jedino izbjegavamo slastičarnice i zdravljake, jer pazimo na liniju.

Ma , vjerojatno bi nas netko i usvojio, ali dok se ne riješi ova gadarija sa HZS-om mi želimo biti sami sa sobom. :-x

1 Palac gore: : hrga    
Vrh

PostPostano: pet 02 lis, 2015 22:05 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
toni je napisao/la:
jedino izbjegavamo slastičarnice i zdravljake, jer pazimo na liniju.

U zdravom tijelu zdrav duh :ROFL:

Vrh

PostPostano: ned 04 lis, 2015 20:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Michi je napisao/la:
toni je napisao/la:
jedino izbjegavamo slastičarnice i zdravljake, jer pazimo na liniju.

U zdravom tijelu zdrav duh :ROFL:

U zdravom tijelu nema duhova! Provjereno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: