»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 30 tra, 2026 17:24.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kratki osvrt na Jurin post
PostPostano: pet 12 vel, 2016 21:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Moram komentirati jer bih puknuo,kad se klubski dogovorimo tad idemo,problem u klubu je dislokacija članova,ima nas od Korčule do Zadra,znači nije zgodno uvijek i jeftino doći,uglavnom nas nekoliko kad je prognoza ok rado idemo,e sad jedan put juri našem dragom se tako potrefilo i odmah primjedba,jure ne zajebaji,kad se čujemo uvik idemo,koliko puta gledam start a uvjeti dobri,ja bih let it ali sam niti ne pomišljam,meni je tad šta on navodi ispalo tako,ali taj rođendan mi je isto što i kutina nemogućnost radi posla ista stvar.Uglavnom uvijek nas ima nekoliko kad su uvjeti mi letimo,ali objavljivanje nas je davno prošlo a i ljudi rade,uglavnom leti se koliko se može,a i zima je,volio bih da nas je 50 ali u kategoriji mjesta kao Sinj je odlično držati konstantno broj od 10 do 15 letača,u klubu 8 dozvola,ali kbc,dislokacija glavni problem,ali leti se,nekad kad sam više zivkao,angaziraniji bio bilo nas je doduše više vikendima ali malo entuzijazam pada pa nema ko urlati za na start,ha ha,čekamo svi ljepše dane,a kolege susjedi Lica i,lete,moraju promovirati i uređivati starteve,svaka čast,čast mi je da sam sudjelovao u njihovu stvaranju,samo naprijed.Opet pišem bibliju,sorry,kolege leta i
L.p Jere

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: