»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 21 tra, 2026 16:07.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Organizacija službenih natjecanja u 2017. god.
PostPostano: sri 21 pro, 2016 11:36 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Pozdrav!

profa je napisao/la:
Ima komisija dosta toga za napraviti, jedno od poslova je i kalendar natjecanja, a malo je vremena, krajnji rok je kraj siječnja.

Nadovezati ću se na Profu i najaviti kako će od strane HZS-a uskoro biti raspisan natječaj za organizaciju službenih natjecanja u preletima i preciznom. Komisija za parajedrenje o tome će raspraviti na svojoj sljedećoj sjednici.

Molim zainteresirane klubove da razmotre organizaciju istih, pa kada izađe natječaj koji možda neće imati predugo otvoreni rok za prijave, da ne bude iznenađenja. Hvala.

Lp!
R.

PS - ovo je tema oko koje se potencijalno može povesti daljnja diskusija, te je zato bolje da bude neovisna od teme Komisije...

2 Palac gore: : Ikare, JERKO    
Vrh

Naslov: Re: Organizacija službenih natjecanja u 2017. god.
PostPostano: sri 28 pro, 2016 18:47 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Pozdrav ekipa

Evo ja sam u razgovoru s Igorom Erzenom i Zeljkom Ovukom u svezi organizacije njihovih natjecanja,da nam se datumi ne poklapaju donio odluku,dakle mi u Dalmaciji vec 10 god organiziramo FAi nstjecanja pa tako ove godine namjeravamo.Znac mi smo odlucili datum natjecanja GREDA CUP 2017 se planira 25-28.svibnja.Ratitovec je u srpnju,PREPWC u Nisu u lipnju tako da se ne desi da se poklapamo,u razgovoru s Profom bih i u vrijeme odrzavanja Fai tekme organizirali i tradicionalnu utrku lige.Evo ovo je plan Carpe Diem kluba.Sada ostali koji planirate org da znali nekadate nas termin.Cvrsto se nadam da ce mo odrzati ovu pozitivnu letacku atmosferu i kao sportasi posjetiti i ucestvovati na tekmi GREDA CUP 2017, na kojem su do sada bili Mađari,Slo,a tek nekoliko Hrvata.

L.p Jere

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: