»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: uto 05 svi, 2026 18:22.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ukraden Falcon27
PostPostano: pet 16 tra, 2010 13:30 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Mislim da sam vidio neš tak naranđasto na Kupljenovu kad sam letio doma, mislio sam da je neko s ajspikom.. ak vidim opet, javim..

Evo jedne moje stare egipatske:

Prije desetak godina sam išao na zajebanciju isprobavanje rabljenih krila kod frenda i poznanika. I letimo mi, zajebancija, krilo fakat dobro drži.. reko može, evo imam X maraka jer nisam planirao uzet krlio odma, al imam ostali XX maraka doma i dam tvojoj familiji koji sutra idu do tebe tak i tak.. Veli frend, nemoj se ljutit, krilo te čeka, samo donesi pare i tvoje je, ne dajem više ništa i nikome na kaparu.. Reko, ček malo, pa nisi baš blizu.. Veli, gle.. prije par g. sam tak nabavio nekome skoro novo krilo, mali dao kaparu i dogovorili plačanje do kraja i sve pet. Za par dana mali najebe u saobračajki ili još gore, spičko se sa krilom, katastrofa.. i šta sad ? Tražit na riječ od njegovih roditelja i rodbine da plate nešto o čemu više-manje nemaju pojma !?! Nikad više.. zato, keš en keri, ilitiga, plati pa nosi. Zamislim se ja u istoj situaciji, reko..pametan čovik.. Na kraju su mi apetiti narasli pa sam kaparu za staro pretvorio u kaparu za novo, al to je 2. priča..

Tak da nemojte osuđivat nikoga, dok ne vidite i 'čujete' cijelu sliku..

Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 13:42 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
BIBER je napisao/la:
Marko kaze da je u Zagrebu i da je clan PARAfreek-a, ucio kod Ivice letjeti itd.

No pa onda ne vidim problema da se dotični nađe. Čak vidim da se neki Marko B. zaista spominje u članovima ZK Parafreek (Samoborska sekcija). Treba pitat Ivicu.

Ne tvrdim ništa, ali razlog nejavljanja bi mogao biti trivijalan. Meni se jednom tako diler Slovenac (nije Eržen) nije javljao mjesec dana (platio sam mu unaprijed za krilo) jer je imao krizu u ljubavnom životu. :)

Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 13:50 
Offline     DHV 2

Član od: sri 09 ruj, 2009 19:59
Dao Palac gore: : 154 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 70 / Palac dolje: : 1
Po svemu pročitanom ispada da tog lika nitko nije vidio, niti nitko ne pozna. Svaka čast povjerenju, ali poslat krilo osobi za koju neznaš dali je letač..... :oops: :( Što ako je to neki mulac od 13 godina, koji je preko interneta vidio paragliding, dopalo mu se i odlučio probat? A što ako je i probao krilo i sad visi negdje na Sljemenu u šumi?
A možda je dotični jednostavno izgubio telefon, a forum ne čita, pa se nezna kako javit.
Meni lično je nesvatljivo da u našim krugovima ima lopova.

1 Palac gore: : zlatko2508    
Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 14:10 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 15 lis, 2009 19:56
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
bez povjerenja ovaj sport nebi imao smisla!
osobno sam od bibera kupovao bez PDV-a,na rate,
na akcije,sa odgodom placanja,na kartice...
a onome koji je to ukrao ce se uci u trag jer nas je malo
a njemu od srca zelim da kad poleti skomi nogu i desnu ruku!
LP baja! :evil:

Vrh

PostPostano: sub 17 tra, 2010 7:59 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Na stranu koga volimo ili ne volimo u našem PG svijetu, mi smo mala i nezaštićena zajednica koja si mora pomagati među sobom. Bez ikakve dileme Biberu trebamo pomoći uhvatiti gada. Ako ne radi njega (tko ga ne voli) onda radi nas samih. Ne možemo spriječiti zločine u širem društvu (mislim na privredni kriminal na državnoj razini), ali možemo u našim redovima.

Po prirodi sam sumnjičav i pesimističan (mada to ne pokazujem javno), pa i u ovom slučaju, a pesimizam temeljim na iskustvu. Ako analiziramo dosadašnja iskustva s pronalaskom otuđene opreme niko nije vratio ukradeno, osim Žaretovog slučaja kad su žganici maznuli opremu, pa njome pokrivali stare lade i dijane. Moj zaključak je da opremu NE KRADU LETAČI već lopovi koji ne lete i ne kuže kaj to vrijedi. Možda je Marko Bašić prva iznimka koja potvrđuje pravilo. Meni je nestalo krilo Delta fly Heliks L žuto crveni sa reklamom. I nigdje se nije pojavio zadnjih 3-4 godine. Vjerojatno netko pokriva kokošinjac s njim. Sumnjam da leti. Zaboravio sam radio stanicu Alinco DJ-F1 prije 5-6 godina na sletištu u Radoboju, odmah do ceste. I vratio sam se nakon 20 min, točno znam gdje sam je ostavio. Ali nisam je više vidio i nitko je nije donio Darku Potočkom u klub ili u obližnu birtiju, mada je znao da pripada nekom letaču. Kaj je s noim radio, to valjda samo on zna. Znam mnoge kolege letače kojima je oprema nestala u zadnjih 15 godina i nikad nije pronađena. Na tome temeljim pesimizam.

Ako je dotični Marko Bašić letač i prati forum, s Falconom je gotovo. Bibere više ga nećeš vidjeti. Iskreno mi je žao zbog toga, ali zar ti nije palo na pamet pitati Ivicu Kneževića za tog lika. Ili nisi u dobrim odnosima s Ivicom ili si jednostavno ispao glupo naivan. Ako nekome šaljem krilo, a šaljem ih na desetke okolo po Hrvatskoj i susjednim zemljama, raspitam se kome šaljem kod osobe koju poznajem i kojoj vjerujem. I tad postoji rizik, ali sam bar poduzeo nešto da taj rizik smanjim. Ovo ti je dobra životna škola, ali ne vjerujem da ju nisi ranije prošao u nekom drugom fahu. S moje strane potrudit ću se da raširim informaciju o nestalom Falconu.

Vojo je napisao/la:
Kao prvo ne mogu reci da volim Bibera(jednom mi je se posve bezrazlozno zamjerio i to ne zaboravljam)ali ako mu se Box htio narugati javno na grupi u pisanom obliku zbog njegove vjere u ljude definitivno nije ljepo a nije niti smijesno!

Vojo, razumijem tvoje zauzimanje na strani Bibera, jer si mnogo puta do sad bio "oštećen". Ipak, Boxov post nema namjeru smijeha. Da, ima donekle ruganja, ali ima i poruku te pouku. Zato sam ga pohvalio. Nikome nije smiješno to što je Biber pokraden, ali kako naivno je uletio u belaj pokazuje nepromišljenost i lakomost (ne vidim nijedan drugi razlog osim prodaje opreme zbog zarade i to čim prije i pošto-poto). Svi mi koji nešto prodajemo (i ne samo u PG svijetu) želimo prodati i zaraditi. Ipak, postoje nekakva pravila. Gdje bi bio da svakome tko naruči novo krilo ne uzmem kaparu, a on se predomisli. Samo bih gomilao krila. Ili kad bih ih slao naokolo bez da provjerim kome šaljem?! Čak i tad sam imao zajeba. Svaka škola se plaće, pa tako i ova Biberova. Vjera u ljude?? Ma, hajte ljudi. Pisana povjest od 6000 godina je sve samo ne povjest dobre vjere u ljude.

Vojo je napisao/la:
Da Bibera (po meni od sada "Generalic Biber) treba zajebavti zbog svoga postupka, treba ali ne javno i napismeno vec pred njim i u drustvu na terenu!

Možda je tvoj način da Bibera zajebavaš pred desetak ljudi, ali koja je razlika tako ili na forumu. Nema je, i dalje je javna i moglo bi se reći da se naslađuješ. I to je tvoje mišljenje, a i tvoje pravo da osudiš Boxov istup, koliko imam pravo i ja podržati ga u istom.

Vojo je napisao/la:
Ali da definitno trebamo SVI se upregnuti i naci ukradeno krilo trebamo i MORAMO. Ljudi mi u nasim redovima imamo lesinara najgore vrste. Pa sjetitie se samo koliko puta ostavljate kljuc od auta na gumi,amortizeru ili date ga nekom pilotu a da ga gotovo ne poznajete.

....
Nemojte misliti da ce vas on postedeti ako mu se ukaze prilika. Zato otvorimo oci i nadjimo rak u nasem tjelu i odstranimo to bolesno tkivo!
VOJO!

I dalje smatram da lopov nije iz naših redova, ali ako je, jako je glup i to mu je dovoljna kazna za njegovo djelo. Jer ukradeno se nadoknadi, ali glupost se ne liječi ničim.

Biber sretno oko povratka Falcona.

3 Palac gore: : Ivana, Mario RI, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: sub 17 tra, 2010 13:45 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 08 lis, 2009 0:38
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 0
Ne bih se složio s tvrdnjom da je Biber lakom, naprotiv. Bibera je "KUPAC" požurivao a i Biber je trebao ići u Švabiju u Ponedjeljak pa mu poslije i nebi mogao brzo isporučiti krilo. Biber je možda lakomislen ali ustvari ima previše povjerenja u ljude. Tko ne pozna dovoljno Bibera može misliti o njemu što hoće. Ja samo uvijek kažem što mislim i na temelju činjenica. A činjenica je da je Biber čovjek kakvog da nema trebalo bi ga izmisliti. Kad smo na letenju Biber uvijek da svoje krilo, napravi feštu na svoj račun, pomaže gdje i koliko može. Ako si u frci s lovom, Biber bez riječi uskače, ako ti treba nešto iz Švabije Biber ti donese. Meni je osobno učinio toliko usluga da bih mu morao dići spomenik za života. Dovezao mi je i repromaterijala i strojeva i nikada nije htio uzeti niti jedan Euro. Gotovo da čovjek ne povjeruje da takvi još postoje. Kad sam prošle godine napravio prelet do Nove Kapele i tamo na igralištu ostavio vario, Biber je sutradan sjeo na Suzuki i otišao da ga nađe! Prije dvadeset dana uložio je u Avis Slavonicu stroj vrijedan deset tisuća Eura ( 10.000E)! Dabome da ima i nekih mana (previše je dobar), ponekad zna i brzopleto nešto bubnut, pa mu poslije bude žao, ali je zaista duša od čovjeka. Ima nas dosta Slavonaca kojima je donio opreme za smiješno male svote, poklonio kombinezona... Jednom sam letio u radničkim rukavicama na -10, Biber je vidio, izvadio svoje letačke i dao mi. Bibera previše ne zanima zarada na para opremi jer Biber ima svoju uspješnu firmu u Švabiji i za dan će materijalno sanirati krilo. Njega daleko više vrijeđa što što je tako banalno i bezobrazno prevaren. Mogao bih mu do beskraja pisati hvalospjeve ali bi bio predug post. I znam da nisam jedini koji ovako misli. Naravno da ima i onih kojima Biber nije ispunio neku želju ali morali bi se pitati zašto. Zbog svega ovoga doživio sam Boxov komentar jednako kao i Admiral. Treba shvatiti i Boxa. Biber mu je postao takva konkurencija da je sasvim zapravo normalno i ljudski da mu zavidi. Shvaćam Boxa, to je kao neki dana kad smo letili. Biber otišao na 1500m (sa 90!) a ja se petljam iznad vrha brda tri stoje i sve puf- pant a nema šanse da ga stigneš. Što se tiče krila izgleda da se krug sužava, možda smo zbilja svi malo preuranili, možda se čovjek nije imao iz određenih razloga javiti, pa se sam javi. A tebi Biberu naklon do poda i kao odličnom pilotu, uspješnom dealeru i nadasve odličnom čovjeku :hi: ovako javno da se zna. Pozdravlja te Zmaj i dođi uskoro, palimo ventilatore, bit će istoka.

1 Palac gore: : Ivana    
Vrh

PostPostano: sub 17 tra, 2010 15:29 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Stvarno sam mislio da su baš svi dovoljno pametni da shvate moj post, ali vidim da ipak nije tako. Priznajm da je ipak malo prekompliciran.
Nisam imao baš nikakvih razloga da se branim od glupavih objeda, ali sad kad me Žare povuko za jezik evo da i ja dam svoj komentar na tuđi komentar.

Prvo: Žare trkeljaš, ali baš bez veze!
Koliko znam s Biberom sam bio u odličnim odnosima i radovalo bi me uvijek kad bi se pojavio sa vama slavoncima na Majmunovu. Koliko znam dobar sam bio i sa tobom do trenutka kad sam osudio tvoje ponašanje na Liču. (Žao mi je što se nisi još uvijek javno ispričao za to bez obzira čime si potaknut na takvu reakciju.) No, nema veze, vrijeme liječi sve, pa ćemo vjerojatno ti i ja opet popit pivo zajedno.
Dobar sam, koliko znam, i sa Admiralom, pače imam vrlo visoko mišljenje o njemu. Dobar sam u pravilu sa svima (osim sa Mlađom i Brankom). E sad, jako me čudi što svi ti ljudi odjednom pomisle da se ja rugam tuđoj nesreći. Pa je_o vas patak, fakat ste u banani.
Ovdje svi kao da se natječu tko će dati veću podršku Biberu u traženju krila. Pa NORMALNO je da žalim kao i svi što se to čovjeku dogodilo. Više od toga žalim što takvih ljudi uopće ima na ovom svijetu (bez obzira da li je zaista došlo do krađe ili nije). Svi me vi dobro poznajete, ali izgleda da ipak treba reći jasno i glasno: da, zaista gadna stvar i zaista mi je žao. Želim Biberu da se krilo što prije pronađe i šteta namiri.

ALI

Isto tako dajem si za pravo da mom prijatelju Biberu javno kažem da je glup k'o stup. To je u šali, naravno (da nebi odmah neki skočili na zadnje noge). Naravno da čovjek nije glup jer kao takav nebi uspio ni u poslu ni u odnosima s drugim ljudima. Poslovan je čovjek iako mislim da bih ja neke stvari radio potpuno drugačije i zamjeram mu niz postupaka, ali o tome on i ja razgovaramo u 4 oka. Tu je Žare u pravu kad kaže da je ovaj vjerojatno samo jako lakovjeran. A ja bih dodao u svom stilu: naivan k'o sobarica. :-))
Svoj post ipak sve više smatram odličnim uratkom i stvarno mislim da je zabavan, a žao mi je ako netko misli da je šala samo onda kad se ne šali na njegov račun. Smatra li Biber da je povrijeđen mojim postom, sam će mi se javiti i ja ću mu se ispričati. Za ostale vrijedi: čitaj ponovo!

LP,
Brvoja Horovec

P.S. i drugo:
Citat:
Treba shvatiti i Boxa. Biber mu je postao takva konkurencija da je sasvim zapravo normalno i ljudski da mu zavidi.

Ne mogu vjerovati da si ovo napisao. Fakat si u banani. Biber mi nije nikakva konkurencija jer svi ljudi koji su kupili krilo od njega ionako nebi kupili krilo od mene. Istina? Prema tome, razmisli malo jer mi je to pomalo uvredljivo. Nisam zavidan inače, a naročito ne na Biberovom uspjehu (koji je još uvijek upitan) i na firme koju zastupa. (Prije bi on meni mogao biti zavidan jer smatram da je Skywalk daleko bolja firma - složio se netko s tim ili ne.) Budalaština! Dapače, uvijek sam se zalagao da bude što više firmi i da se kupuju što novija krila. Iz istih razloga tvrdim da bih i GIN puno bolje ufurao kao brand koji to zaslužuje, ali mi ni najmanje ne smeta što to sad radi netko drugi, a ne ja. Jebe mi se i za konkurenciju i za pohlepu i za ljubomoru i za to jel ti mene shvaćaš ili ne. Biberu, dapače, želim puno uspjeha sa zastupstvom, a još bih bolje mišljenje imao kad mu nebi trebali advokati.

3 Palac gore: : hrga, Ivana, Mario RI    
Vrh

PostPostano: sub 17 tra, 2010 19:15 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:37
Dao Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 0
Dragi prijatelji,piloti ova rasprava ide krivim smjerom,
Namjera je bila upozoriti pilote na lopova u našoj sredini.
Sama činjenica da imamo lopova koji se druži snama ,a misli nas pokrasti je poražavajuća.
Zato vas pozivam da svi zajedno ne zbog hebenog krila nego zbog nase sigurnosti pronađemo lopova.
Molim vas sve da prestanete s nepotrebnim raspravama jel ničemu nevode.
Osobno smatram da su svi u pravu koji kažu da sam Generalić,ali ja se nikada neću i nemogu promjeniti.
Veliki pozdrav i hvala :hi:

3 Palac gore: : Dragan Sepac, Ivana, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: sub 17 tra, 2010 20:40 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
Pa krilo će se se sigurno pronaći . kad tad . ALI U KAKVOM STANJU :dash:

Vrh

PostPostano: sub 17 tra, 2010 23:59 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Citat:

Vojo je napisao/la:
Da Bibera (po meni od sada "Generalic Biber) treba zajebavti zbog svoga postupka, treba ali ne javno i napismeno vec pred njim i u drustvu na terenu!

Možda je tvoj način da Bibera zajebavaš pred desetak ljudi, ali koja je razlika tako ili na forumu. Nema je, i dalje je javna i moglo bi se reći da se naslađuješ.

E je.. ga Fra Tonci ti si me provalio a i znas me kakav sam i da mi je dusevna hrana nasladjivati se ali nisi to trebao obznaniti ostalim letacima. Ja sam mislio da da sam tvoj prijatelj.

Vrh

PostPostano: pon 19 tra, 2010 0:08 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 16:44
Dao Palac gore: : 79 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 816 / Palac dolje: : 1
Ocigledno, ime koje se spominje je potpuno bezvrijedan podatak. Marko Balaz, Marko Briski, Marko Bogdanovic su clanovi (ili su bili clanovi PARAfreeKa), ali nikakav Marko Basic nikada nije postojao u PARAfreeKu. Ako je covjek smisljeno ucinio to sto je ucinio pa zar mislite da bi se predstavio pravim imenom i prezimenom i da bi bilo istinito sve to sto je rekao. Jedino moze biti sigurno da se ne zove tako kako je navedeno, zatim da nije clan kluba za koji je rekao da jest i na kraju da nema veze sa mnom. Ono sto je sigurno je da ga treba traziti negdje drugdje pod nekim drugim imenom, a krilo ako je ukradeno vjerojatno je vec daleko od RH. Obavijest o nestanku u RH je vec dovoljno poznata. Preostaje da se prosiri dalje, od Skylineove web stranice do Afganistana pa pisite svima u svijetu za koje znate da imaju veze s paraglidingom. Ne vidim drugog nacina da se krilo nadje, a ako se ikada nadje volio bih osobno upoznati pocinitelja i saznati kako se zaista zove.

2 Palac gore: : Ivana, Ljubo    
Vrh

PostPostano: sri 21 tra, 2010 0:22 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 04 ožu, 2010 14:02
Dao Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 6 / Palac dolje: : 0
Baš organiziran tečaj preživljavanja, ako itko zna ko je spominjani gospodin dobro bi doša za viježbu(ili on sam)

Vrh

PostPostano: ned 25 tra, 2010 23:29 
Offline     DHV 1

Član od: čet 03 ruj, 2009 11:58
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Tek sada sam vidio post o ukradenom krilu pa neznam da li ima kakovih novosti vezano uz tu temu. Pridružujem se svim do sada iznijetim osudama ovoga čina (što je i normalno) te želim ukazati na jednu, možda do sada promaknutu sitnicu. Naime, čitajući biberov post kojim objašnjava slijed događaja, mogu zaključiti jednu stvar. Radi se o osobi koja je ili letač ili vrlo dobro poznaje život letača (npr. često boravi u njihovoj blizini). Do ovoga zaključka sam došao temeljem biberovoga posta kojim on navodi kako mu je lopov govorio kako bi sutra išao na ravnu goru letjeti pa onda da će se spustiti sa sljemena. Nisam skontao da li mu je biber rekao da će i on doći na ravnu goru sutra zato što bi i on tamo letio ili iz nekog drugog razloga. U koliko je točna tvrdnja da je i biber htio ići na rg letjeti, isto potvrđuje da lopov zna i kada je gdje letni dan. Sve ovo bi ukazivalo da je lopov letač. E sada, možda se ja i malo previše igram detektiva s obzirom da živimo u svijetu globalizacije gdje svaka fukara ima profil na facebooku pa je možda samo pratio naše forume i grupe ali to je vrlo upitna konstatacija. Zašto? Pa kada bi samo pratio te naše svađe i blebetanja onda bi svatio da je naša ekipica vrlo mala i da si međusobno konstantno jeb... mater na ovaj ili onaj način. Isto tako mogao je po raznim forumima i grupama zaključiti kako su letači iz ove naše male lopovske države u dosluhu sa ostalim letačima lopovima iz susjednih lopovskih zemalja. Možemo isključiti činjenicu da je lopov stranac jer koliko god ovi iz biberovog sela ne pričaju hrvatski, mogu razlučiti i kada netko priča hrvatski sa njemačkim, talijanskim ili madžarskim prizvukom. U slučaju da je lopov iz Hrvatske koji nije letač nego je prateći forume i grupe skontao kako doći do krila koje će utopiti na bliski istok onda je to vrlo sposoban, mali kreten koji je zaslužio da stavi nešto novaca od toga krila u svoj prokleti džep. Biberu drži se i nastavi i dalje vjerovati ljudima. Pozdrav iz Osijeka.

1 Palac gore: : Morelli    
Vrh

PostPostano: uto 27 tra, 2010 5:59 
Offline     DHV 2

Guljašu lopov je sigurno s šireg područja grada Zagreba.
Lopovu sam rekao da idem na RG u subotu,a on meni da nemože jel radi do podne pa mu je kasno.
Bacit če let s Sljemena.
Lopov je jako dobro upoznat sa svim sto ide uz naš sport znači letač je
Čisto priča Hrvatski bez ikakvog naglaska zaključak obrazovan lopov ovako ili onako.
Zato vas još jednom molim sve, posebno ove mlađe da prate što se dešava na netu.
Sada Falcon više nije bitan bitno je LOCIRATI,UHITITI ,TRANSFERIRATI i OSUDITI LOPOVA.
Lopov će uskoro nadam se imati pravo ime i prezime.
Vama svima hvala na nesebičnoj podržci u pronaljženju LOPOVA
Lijep pozdrav svima :hi:

Vrh

PostPostano: pet 30 tra, 2010 22:19 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Biberu, nemogu puno pomoći osim da prijavim ako vidim da se nešto takvo ljulja u mojoj bližoj zračnoj zoni. Međutim, malo si u nezgodnoj situaciji kao diler, jer ti nitko više neće kupiti Falcona 27 u tim bojama. Evo polazim od sebe
Scenario ide ovako:
1.) Prekrasan letački dan na, recimo, Ivki (tamo može doći puno letača)
2.) Ja vadim krilo radi standardne procedure, gledam i provjeravam linije i šta već ide, zakapčam ga, slažem u ružu i spreman dolazim na start.
3.) Postavljam ga na start i u trenutku kad ga napuhavam iz ""ruže" zaletava se neko od okupljenih koji je pratio ovu prepisku i vrišti "drž'te lopova" i bez objašnjenja uzme me šaketati i cipelariti dok mu se iznad glave širi aureola pravednosti. Dok ja objasnim da sam do krila došao legalno, ode i nos i ponos. EH!

1 Palac gore: : hrvoje.vt    
Vrh

PostPostano: sub 01 svi, 2010 16:38 
Offline     DHV 2

Ja osobno to nebih napravio ni preporučio nikome.
Kako sam naglasio još samo jedno krilo ima tih boja leti ga Ivan Grubišić i to je to.
Treba samo nazvati mene ili snimiti ko je sto vozi odakle je itd.nikoga ne tući ni uznemiravati,a ostalo će naša MILICIJA :crazy:
Ali zato ću sada dati obavijest o nagradi za ukradeno krilo da nebi bilo kakve zabune.
Pozdrav :hi:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: