»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 08 vel, 2025 20:21.

Time zone: Europe/Zagreb

Pravila foruma

Ukoliko naiđete na problem, u ovoj rubrici nam se možete obratiti.

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Polja profila: Lokacija
PostPostano: sri 14 lis, 2009 16:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Forumski softver dolazi s nekolicinom polja u profilu, a neke, vezane uz PG, smo dodali sami.
Koliko možemo primijetiti, većina korisnika uredno popunjava PG polja, ali bi željeli upozoriti na polje 'Lokacija' koje se rijetko popunjava, a vrlo je informativno i između ostalog se i pokazuje u svakom postu uz informaciju o autoru. (Lokacija je zamišljena da bude ekvivalentna vašem prebivalištu.)

Zbog toga bi zamolili sve članove koji ga nisu popunili da to i učine. Moguće je da ga i niste primijetili u hrpi polja koja se malo koriste i obično ignoriraju (ICQ, AOL, MSN, Jabber....)
Dovoljno je napisati ime grada/mjesta, a ako želite, možete dodati i ime kvarta ili recimo Zagreb-zapad i sl.

Nije obavezno, nema nikakvih posljedica ako to ne učinite. Jedino mislimo da bi svima moglo bilo korisno.

Evo direktan link: ucp.php?i=profile&mode=profile_info

Ispred Forum Tima
Željko Vranić

Vrh

Naslov: Re: Polja profila: Lokacija
PostPostano: čet 15 lis, 2009 8:33 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
Pozdrav,

najprije sve pohvale na novom forumu.

Evo ja ispunio lokaciju. :hi: No primijetio sam da ima i MSN i ICQ i jos par njih, a nema Skype, a znam da puno ljudi koristi Skype, ukljucujuci i mene, pa nebi bilo lose da se doda, ako nije velik problem. A vidio sam i na nekim drugim forumima da za onog tko ima skype account postoji mala skjpe ikonica pokraj imena, pa ako je online, klikom na ikonicu se odmah otvori njegov prozor za chat......

Lp

Vrh

PostPostano: čet 15 lis, 2009 14:32 
Offline     DHV 2-3

Tomica Solina je napisao/la:
Pozdrav,

najprije sve pohvale na novom forumu.

Evo ja ispunio lokaciju. :hi: No primijetio sam da ima i MSN i ICQ i jos par njih, a nema Skype, a znam da puno ljudi koristi Skype, ukljucujuci i mene, pa nebi bilo lose da se doda, ako nije velik problem. A vidio sam i na nekim drugim forumima da za onog tko ima skype account postoji mala skjpe ikonica pokraj imena, pa ako je online, klikom na ikonicu se odmah otvori njegov prozor za chat......

Lp

Hvala!

Moram priznati da je ovaj phpBB community stvarno mrak! Prvo sam mislio da je ovo gore nepotrebno. Onda sam se sjetio koliko sam ljudi iz svog adresara našao aktivnih na Skype-u kad sam nedavno opet kreirao account. Pa reko, idem pogledati...
5 minuta kasnije nađem MOD, instaliram ga lokalno bez problema, stavim ga i online i evo već radi!

Sada u profilu imate i polje za Skype - u njega unesete svoj Skype username.
Da bi ljudi mogli vidjeti kad ste aktivni na Skype-u morate u postavkama omogućiti uvid u svoj status:
Skype->Options->Privacy->Show Advanced Options->Allow my status to be shown on the web

Kad ste to napravili, uz svaki vaš post, dolje između gumba slika i gumba slika pojavi se i ikonica slika koju drugi korisnik skype-a treba kliknuti da bi se povezao s vama ili vas dodao u kontakte.

Nadam se da će korisnicima Skype-a koji već nisu povezani ovo biti korisno - ostali slobodno mogu isto ignorirati.

Vrh

PostPostano: čet 15 lis, 2009 18:12 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 05 ruj, 2009 11:25
Dao Palac gore: : 16 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 29 / Palac dolje: : 0
Ja definitino nevidim u postavkama profila nikakvo polje za upis Skype kontakta,mada vidim da se kod nekih postova pojavljuje Skype ikonica.

Vrh

PostPostano: čet 15 lis, 2009 20:46 
Offline     DHV 2-3

vlado_vrbanec je napisao/la:
Ja definitino nevidim u postavkama profila nikakvo polje za upis Skype kontakta,mada vidim da se kod nekih postova pojavljuje Skype ikonica.

:oops: :oops:
Jednom kasnijom izmjenom na jednoj od datoteka (promjena mjesta za upis Lokacije) uspio sam poništiti ranije izmjene vezane uz Skype...
Sad je ok.

Isprika!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.