»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 09 tra, 2026 14:55.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Liga u preletima - da ili...?
PostPostano: sri 13 srp, 2011 19:15 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Gledam koliko zapravo ima događanja u toku godine. Puno, puno pike. Hvala Bogu!!! I puno puno kvalitetnog druženja i pozitivne vibre. No s druge strane ama baš nitko nije ravnodušan na... kilometre. Svi mi volimo na kraju dana pogledati listu s rezultatima pike i čestitati onome/onoj koji su imali najmanje centimetara na natjecanju preciznog slijetanja. No, priznajmo svi sami sebi da isto tako kad dođemo doma to veče (ili jutro- kako tko, jel...) odmah odemo na Bogvetra ili Paragliding.hr i gledamo tko je taj dan tu i tu ili tamo i tamo odletio toliko i toliko.... kilometara. Kad sve to rezimiram nikako se nemogu oteti dojmu da Liga u preletima ima već odavno plodno tlo u Hrvatskoj.
Znam da je sjeme toga često bacano u Feniksu, te da su Toniju, i ne samo njemu, puna usta predlaganja da napravimo Ligu u preletima. FOH i FOK su samo neki sinonimi za ono što je Feniks uradio ili ima namjeru uraditi u tom segmentu. No kako znam da nije samo Feniks i njegovi članovi ti koji bi željeli jedno takvo natjecanje mislim da je ovo pravo mjesto da se inicira ideja da možda već dogodine imamo kvalitetno natjecanje u preletima ligaškog tipa. Parajapetić je ove godine pokazao kako je moguće napraviti jedno malo državno u preletu i to uz paralelnu organizaciju pike i paratriatlona :respekt: Jere na Gredi svako ljeto viče i arlauče da se dođe letjeti na Gredu te bar dvaput godišnje nešto i organizira. Ni Bjelopolje mnogima nije daleko, pa tu je neizostavno Zagroje sa Let-om, Kolibrima i svima ostalima sa terenima kao Ivka i Ravna gora di se ne leti samo onda ako sjekire padaju. Pa Flumeni, Tići,... ma ljudi moji ima li potrebe dalje nabrajati? Bukvalno - NEBO JE GRANICA!!!
Sve što treba je skupiti glave zajedno za istim stolom i lako će se napraviti to što svi želimo.

Vrh

Naslov: Re: Liga u preletima - da ili...?
PostPostano: sri 13 srp, 2011 20:25 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 22:42
Dao Palac gore: : 247 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 211 / Palac dolje: : 0
Netreba puno dogovaranja.
Izaberi vikend, najavi na forumu, prijavi na Ivanečkoj policiji okupljanje, podpiši se kao direktor natjecanja, najdi nekoga tko ti bu unesel točke i obradil rezultate, nađi sponzore za nagrade te jih objavi zajedno sa visinom kotizacije...

Ja ti osiguram logistigu: prijevoz Brummom, skupljanje nakon slijetanja, okrijepu, prostor za proglašenje najboljih, feštu do kasno u noć (vidi fotke na 10. godišnjici...).

Kaj se mene tiće može već ovaj vikend...

GO ŠTETA, GO...

LP

Vrh

PostPostano: sri 13 srp, 2011 22:23 
Offline     DHV 2-3

Bravo Knez!
Evo još 2-3 takva kao ti i imamo Ligu. Samo kad bi to bilo tako jednostavno. Propustio si par važnih detalja. Jedan od njih je i taj da bi to ipak trebalo uvrstiti i u nekakav kalendar natjecanja. Vjerojatno si propustio nevažan podatak o kojem inače razmišljaš kad radiš Ligu u preciznom. Datumi se dogovaraju za cijelu godinu unaprijed. Čisto da si ljudi znaju rezervirati datume i organizirati druge aspekte života. No hvala na dobroj volji.

Vrh

PostPostano: sri 13 srp, 2011 22:44 
Offline     DHV 2

Red Baron je napisao/la:
Vjerojatno si propustio nevažan podatak o kojem inače razmišljaš kad radiš Ligu u preciznom. Datumi se dogovaraju za cijelu godinu unaprijed. Čisto da si ljudi znaju rezervirati datume i organizirati druge aspekte života. No hvala na dobroj volji.

Nisam propustio nek sam ti predložio da probaš jedno kolo organizirati tak za foru (neslužbeno) da sam sebe isprobaš ko direktora natjecanja, mene ko logističara, da vidiš odaziv i sl...

...pa kad popušiš slobodno vrijeme, živce i par tisuča kuna sumnjam da se buš više javil za organizatora...

LP

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 0:10 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 16:44
Dao Palac gore: : 79 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 816 / Palac dolje: : 1
Na 1 kolo na Japetiću možete računati. U sklopu Parajapetića ili neovisno u zasebnom terminu. Preferiram u terminu Parajapetića 2012., dakle kraj lipnja-početak srpnja. Ostali, izjasnite se.

I.

1 Palac gore: : Red Baron    
Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 3:00 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Ajde prvo probajmo odrediti datum za jednu štih ligu, evo ja predlažem Zagorje kao mjesto održavanja, točke za ligu u Zagorju možete preuzeti na http:// www.jastreb.org imamo 5 starteva(RG S, RG J, Straha J, Straha S i Ivka) na veoma maloj međusobnoj udaljenosti, evo mi iz Jastreba to planiramo već neko vrijeme kao klubsko natjecanje tko nam se želi pridružiti neka nam se javi oko organizacije na br.tel. 098/910 6551 pa da se dogovorimo, kada i kako to sprovesti u dijelo, a ne samo pričati o tome. Što se tiče obrade podataka sav potreban software je pribavljen.

pozdrav Profa

1 Palac gore: : Red Baron    
Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 8:30 
Offline     DHV 2-3

Knez je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:
Vjerojatno si propustio nevažan podatak o kojem inače razmišljaš kad radiš Ligu u preciznom. Datumi se dogovaraju za cijelu godinu unaprijed. Čisto da si ljudi znaju rezervirati datume i organizirati druge aspekte života. No hvala na dobroj volji.

Nisam propustio nek sam ti predložio da probaš jedno kolo organizirati tak za foru (neslužbeno) da sam sebe isprobaš ko direktora natjecanja, mene ko logističara, da vidiš odaziv i sl...

...pa kad popušiš slobodno vrijeme, živce i par tisuča kuna sumnjam da se buš više javil za organizatora...

LP

Moj prijatelj Knez je malo nešto nabrijan, ali vjerojatno je to na temelju vlastitog iskustva iz pike. Ne guram se ja za nikakvog direktora ili šta-ti-ja-znam. Niti ja imam te organizatorske sposobnosti. Postoje daleko kvalificiraniji ljudi za to. Znam barem petoricu (a dvojica su već reagirala - hvala Ivice i Profa). Osim toga, liga sigurno neće biti djelo i prćija samo jednog čovjeka. Smatram da je ovaj forum najbolje mjesto gdje se može i treba dati jedan takav prijedlog. A prijedlozi se prihvaćaju ili odbijaju.... ili ignoriraju.

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 9:19 
Offline     DHV 2-3

Evo kad sam već ugurao svoj nos u ovo. Predlažem da se oformi neko službeno tijelo, komisija, odbor, šta-ti-ja-znam. Nemora sad jer je teško poskupljati ljude u ovo dob godine, ali tamo negdje u jesen. Recimo neka se za svako letjelište delegira poneki član. Ovo što slijedi su samo prijedlozi, nemojte odmah skočiti na noge. Evo recimo na primjer i ne nužno ovim redom i poretkom:
Kalnik - Toni, Edo, Mirda, Box...
Japetić - Ivica...
Zagorje - Profa, Habek, Knez (ah da Knez nebi :oops:), Župsi, Sale ...
Medvednica - Danči, Sonja, Doc, Kizo (Ja?)...
Tribalj - Hrga, Biondić...
Istra - ma jel treba uopće spominjati sve legende od tamo?
Greda - Jere, Bralić, Bruno Pavić...
Bjelopolje...

Dalje dopunite po volji.

Ma neka bude samo pola od toga i imamo ligu. U gornjim imenima iskustva je više nego dovoljno, a i volje će se sigurno naći...

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 10:02 
Offline     DHV 2-3

Red Baron je napisao/la:
Nemora sad jer je teško poskupljati ljude u ovo dob godine,...

Ma može i sad za one koji još nisu na moru ili po godišnjima ko zna gdje, a može i poslužiti kako trening za državno u MKD. Što se tiće Zagorja sve je spremno samo odredite datum i krečemo poslije tekme fešta, predlažem "headquarters" kod Strehe pod Strahom, može i u 2 dana ponesete šatore mjesta ima, a za feštu složit brzo se dogovorimo, prijevoz je u vlastitioj režiji kotizacija ajde neka je 50-100 kn za feštu i nešto za scorera i to je to samo odredimo datum i piči miki.

Prijave su u 8:00
brefing je u 9:00
Odlazak na start u 10:00 u vlastitoj režiji

tip trke speed run

točke poskidate na www.jastreb.org a gore je i prijedlog trke koji se promjeni za čas sve zavisi od natjecatelja

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 11:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Nije da nešto miniram ovaj natjecateljski zanos i polet te želju, ali kod mene u firmi kad netko kaže: "trebalo bi", "odredite", "mogli bismo", "bilo bi dobro kad bi se napravilo" ili "hajmo", onda mu otkaz visi nad glavom.
U konkretnom slučaju zanima me tko su to "ti" koji bi trebali odrediti datum i kome se ustvari obraćate. Ja bih isto volio doći tu i tamo na koju trku lige ako mi se pogodi sa G.O. ili sa obavezama oko posla ili familije.
Zanima me kome se obraćate kad kažete: "dajte, odredite neki datum"?
Dakle, obraćamo se svima i nikome posebno: ajmo ljudi da se nešto organizira! Moš mislit kako će se to maknut dalje od te rečenice. Tako je bilo i sa Bjelopoljem. "Ajmo ljudi napravit neko neobavezno letačko druženje!"... i, naravno, čekalo se da to netko organizira.
Inicijative su hvale vrijedne, ali ja osobno više volim čuti: "organiziram" umjesto "trebalo bi", "dođite u subotu na tekmu i ponesite 50 kn za kotizaciju, nema majica i prijevoza" umjesto "trebalo bi" ili "odredite".

Nametati nekome da radi što ne želi zaista neće polučiti uspjeha, pa je čak i pomalo nepristojno. Onaj koji ima volje javit će se i sam (poput Profe ili Kneza). Nedostaje samo malo odlučnosti da se tako nešto i pokrene.

Ponavljam: jako sam za to da se dogodi ta i takva liga, da se ljudi tekmaju bez puno kompliciranja i da imaju tokom cijele godine nekakve tekmice gdje se mogu brusiti. Sve to je jako poželjno u ovom našem sportu. Ipak, vrši li netko pritisak na mene dovoljno dugo postići će kontra efekt.

Dakle, umjesto "trebalo bi" krenite sa organizacijom, pogledajte prognozu i pozovite me da dođem. Gdje je tu problem?!

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 12:13 
Offline     DHV 2-3

Box, nije baš da ne mislim na nikoga, ali dobro, kao i obično poprilično si u pravu. Iz tvojih riječi iščitavam da se na tebe kao na natjecatelja može računati i to je OK. Vjerujem da je još barem 40 takvih koji čitaju ovaj forum i još bar 10-20 onih koji ne čitaju ali će doći ako čuju.
Dakle pokrenuo sam temu da čujem Vox Populi, a ne bih je ni pokretao da nije već bilo oko toga nekih priča. Toliko ipak nisam inventivan :oops: .
Evo ja bih volio da ta liga krene i kao i inače volio bih pomoći oko organizacije ali nemogu sam. Nemam iskustva ni materijalno tehnička sredstva. Materijalno tehnička sredstva više manje, ali segment iskustva je tu najvažniji, a kad me se već vuče za laprdalicu onda tu nemogu ne pozvati Tonija, Habeka, Doca, Boškovića, Kneževića, Kneza... ne prozivam ljude, samo pitam da li su spremni krenuti u to, jer nebih ni pokretao ovo pitanje da ne računam na večinu njih? Dakle trebao bih još 3-5 ljudi kojima je dovoljno stalo do Lige da malo podmetnu svoja ramena. Ako stvarno nema nikog onda me poklopite pa da se manem ćorava posla, jer ja sam nemogu, a i neću. Zašto glumiti jedinog redikula.
Zasad po Profinom prijedlogu možemo napraviti štih probu za vikend 23.-24.07. na Strahi. Ja sam "ZA"!
Ostali?

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 12:34 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:
Nije da nešto miniram ovaj natjecateljski zanos i polet te želju, ali kod mene u firmi kad netko kaže: "trebalo bi", "odredite", "mogli bismo", "bilo bi dobro kad bi se napravilo" ili "hajmo", onda mu otkaz visi nad glavom.
U konkretnom slučaju zanima me tko su to "ti" koji bi trebali odrediti datum i kome se ustvari obraćate. Ja bih isto volio doći tu i tamo na koju trku lige ako mi se pogodi sa G.O. ili sa obavezama oko posla ili familije.
Zanima me kome se obraćate kad kažete: "dajte, odredite neki datum"?
Dakle, obraćamo se svima i nikome posebno: ajmo ljudi da se nešto organizira! Moš mislit kako će se to maknut dalje od te rečenice. Tako je bilo i sa Bjelopoljem. "Ajmo ljudi napravit neko neobavezno letačko druženje!"... i, naravno, čekalo se da to netko organizira.
Inicijative su hvale vrijedne, ali ja osobno više volim čuti: "organiziram" umjesto "trebalo bi", "dođite u subotu na tekmu i ponesite 50 kn za kotizaciju, nema majica i prijevoza" umjesto "trebalo bi" ili "odredite".

Nametati nekome da radi što ne želi zaista neće polučiti uspjeha, pa je čak i pomalo nepristojno. Onaj koji ima volje javit će se i sam (poput Profe ili Kneza). Nedostaje samo malo odlučnosti da se tako nešto i pokrene.

Ponavljam: jako sam za to da se dogodi ta i takva liga, da se ljudi tekmaju bez puno kompliciranja i da imaju tokom cijele godine nekakve tekmice gdje se mogu brusiti. Sve to je jako poželjno u ovom našem sportu. Ipak, vrši li netko pritisak na mene dovoljno dugo postići će kontra efekt.

Dakle, umjesto "trebalo bi" krenite sa organizacijom, pogledajte prognozu i pozovite me da dođem. Gdje je tu problem?!

Evo da krenemo s riječi na djela. U suradnji Jastrebova i Kolibrića organiziramo ne jednu već dvije štih trke u preletima.
Molimo sve koji su zainteresirani za ove dvije tekme da očiste svoje GPS uređaje od svih točaka te da imaju svoj CIVL broj radi brže obrade podataka te da ponesu svjoj kabel.

Tip trke je SPEED RUN oba dana

PRVA TRKA JE 16.07.2011.(subota) NA PODRUČJU RG S I J
logistiku pružaju Kolibri, obrada podataka Jastreb.
Kotizacija je :
40 kn u što ulazi obrada podataka, prijevoz na start i skupljanje
10 kn samo obrada podataka ,a prijevoz i skupljanje u vlastitoj režiji

Prijave na sletištu u Cvetlinu 9:30- 11:30
Odabir Natjecateljaske Komisije i brifing od 11:30-12:00
Odlazak na start 12:00
Početak trke određuje NK
Kraj trke 17:00
Predaja GPS uređaja 17:00-19:00
Rezultati u 20:00

DRUGA TRKA JE 17.07.2011. (nedjelja) NA PODRUČJU STRAHE
Kotizacija je 40 kn u što ulazi fešta (roštilji i pijača) i obrada podataka (10kn)

Prijevoz na start u vlastitoj režiji
Prijave su kod Strehe pod Strahom (sletište Straha) 9:30-11:30
Početak trke određuje NK

Svi rezultati oba dana biti će objavljeni na http://www.jastreb.org
Točke sa opisom i karta područja se nalaze također http://www.jastreb.org

Zadnja izmjena: profa; čet 14 srp, 2011 13:23; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 13:23 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5270 / Palac dolje: : 21
Ne mogu neodgovoriti kad me se stalno proziva. Međutim, ne znam čime sam to zavrijedio, jer osobno kad imam inicijativu ja tu inicijativu iznesem javno, jasno i glasno, nije me potrebno vući za rukav. Podržavam ligu, ali organizacija lige je zahtjevan posao bez obzira na pojedinačne utrke i njihove organizatore. Netko to treba objediniti i voditi. Koliko je to naporan posao upravo najbolje znaju oni koji su organizirali i vodili HR XC. Uglavnom je to gnjavaža i još ti malo-malo netko prigovara da si ga zakinuo za 1 km i 2 boda, i da ga mrziš najviše na svijetu, i da namještaš rezultate i da si pederčina njaveće vrste. Onda ti bude puna kapa svega i odustaneš. Osobno mi je ponestalo organizacijskog entuzijazma u klupskom i generalnom smislu. Da, priznajem, najlakše mi je doći na gotovo i odletiti, pa se poslije fešte pobrati doma kao što sam to učinio prošle nedjelje na Japu.

Kad si me već prozvao Šteta (a mislim da nisi trebao, osim ako je to neka vrsta osobne osvete, tad mogu pokušati razumjeti), sad si u novom klubu pa agitiraj za organizaciju neke tekme lige, cjelokupnog liga kupa i sl. Imaš kvalitetno vodstvo (bez ironije i cinizma), a osim toga klupski kolega ti je predsjednik najvišeg sportskog tijela u RH.

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 15:17 
Offline     DHV 2

Član od: sub 26 ruj, 2009 12:07
Dao Palac gore: : 76 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 103 / Palac dolje: : 0
jam organiziral klopu.i cugu :beer: ak hočete.

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 15:41 
Offline     DHV 2

profa je napisao/la:
Tip trke je SPEED RUN oba dana

PRVA TRKA JE 16.07.2011.(subota) NA PODRUČJU RG S I J
logistiku pružaju Kolibri, obrada podataka Jastreb.
Kotizacija je :
40 kn u što ulazi obrada podataka, prijevoz na start i skupljanje
10 kn samo obrada podataka ,a prijevoz i skupljanje u vlastitoj režiji

Početak trke određuje NK

Kaj se okrijepe tiće bit će postavljen veliki šator kod škole u Cvetlinu jer se organizira tradicionalni 25. po redu ETNO FESTIVAL (http://www.bednja.hr/EtnofestivalCvetli ... fault.aspx). Tamo je moguće kupiti: vola sa ražnja, kotlete, kobasice, cugu i slušati zagorsku narodnu glazbu...
Kuhari će biti spremni već od 15 sati do duboko u noć...

Naravno ako će natjecatelji htjeti Vjeko se ponudil da organizira roštilj na sletištu. Možete ponjeti sa sobom svoje roštilje i šatore te besplatno kampirati na sletištu gdje vam je osiguran sanitarni čvor sa pitkom vodom. Ak Špeho, Ruda, Marko i Gizmo ponesu instrumente možemo si i zapopevati...
Vidimo se u subotu...

LP

1 Palac gore: : flyingzeko1    
Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 15:55 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
profa je napisao/la:
Evo da krenemo s riječi na djela. U suradnji Jastrebova i Kolibrića organiziramo ne jednu već dvije štih trke u preletima.
Molimo sve koji su zainteresirani za ove dvije tekme da očiste svoje GPS uređaje od svih točaka te da imaju svoj CIVL broj radi brže obrade podataka te da ponesu svjoj kabel.

Sad ce ispast da samo kritiziram, ali...
CIVL broj nema veze s obradom podataka i potpuno je nepotreban osim ako ti rezultati ne idu u FAI (da ne govorim da ga netko tko nema sportsku dozvolu/nije registriran pri FAI niti ne posjeduje). Ono sto vam treba je (pretpostavljam da za scoring koristite FS) COMPID, sifriran u obliku waypointa. Jedino tako mozete izbjeci upload tocaka na mjestu dogadjaja.
Kako sam onomad skupljao prijave za nesto slicno jos imam sve .geo fileove za tad prijavljene natjecatelje i tad kreirani .fsdb pa cu vam iste sa zadovoljstvom ustupiti ako vam trebaju.

profa je napisao/la:

Početak trke određuje NK

Po meni blesavo da birate natjecateljsku komisiju za jednu trku na jednom terenu. Uzmite najboljeg poznavatelja domaceg terena i nek slozi trku, pa nece vam netko iz Istre npr. procjenjivat sta se kod vas da odletit a sta ne?! Izabrat sigurnosnu komisiju, to vec da...
Briefing prije dolaska na start, hmmm...

p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 18:44 
Offline     DHV 2-3

Citat:
CIVL broj nema veze s obradom podataka i potpuno je nepotreban osim ako ti rezultati ne idu u FAI (da ne govorim da ga netko tko nema sportsku dozvolu/nije registriran pri FAI niti ne posjeduje). Ono sto vam treba je (pretpostavljam da za scoring koristite FS) COMPID, sifriran u obliku waypointa.

Svaki pilot na svjetu si može sam kreirati i uređivati svoj CIVL ID na http://civlrankings.fai.org/FL.aspx?a=305& iako nema sportsku dozvolu/nije registriran pri FAI niti ne posjeduje FAI dozvolu. BTW i "XC online tj. Bog vetra" te traži da upišeš svoj CIVL ID da bi mogli slati podatke na WXC (http://wxc.fai.org/module.php?id=1&date=20110715)
Ako imaš pristup internetu pilot listu složiš dok si reko keks i svi podaci o pilotu su ti ažurirani odmah ja sam povadio svim članovima kluba CIVL ID bez problema. Taj CIVL ID broj će nam pisati i na članskim iskaznicama.
Citat:
Po meni blesavo da birate natjecateljsku komisiju za jednu trku na jednom terenu. Uzmite najboljeg poznavatelja domaceg terena i nek slozi trku, pa nece vam netko iz Istre npr. procjenjivat sta se kod vas da odletit a sta ne?! Izabrat sigurnosnu komisiju, to vec da...
Briefing prije dolaska na start, hmmm...

Dobro ok mislili smo na sigurnosnu komisiju , ma sve ćemo se dogovoriti svaki natjecatelj će dobit kartu područja (imamo ih 30 kom) sa ucrtanim točkama i njhovim opisom jedino nismo za sada uspjeli nabaviti ploču i kredu :-D

Zadnja izmjena: profa; pet 15 srp, 2011 7:01; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 18:47 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 26 sij, 2010 8:41
Dao Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 17 / Palac dolje: : 0
Jedino mislim da bi sve to trebalo pomaknuti jedan sat ranije. Bolje čekati pola sata duže na startu nego zakasniti. Pogotovo ako su u pitanju sjeverni i istočni vjetrovi...

Vrh

PostPostano: čet 14 srp, 2011 18:55 
Offline     DHV 2-3

i to se brzo sredi, sutra kad vidimo vremensku prognozu čemo utvrditi raspored tj pomak vremena ako je potrebno pratite forum gore će biti relevantne informacije.

Vrh

PostPostano: pet 15 srp, 2011 7:41 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Eto,
samo je trebao udarac nogom u guzicu.

Bravo za inicijativu, bravo za organizaciju.
Napravite kako VI mislite da je najbolje i bit će super.
Sljedeći neka napravi bolje ako može itd.

(Nažalost, ovaj vikend neću biti prisutan jer sam već ranije dogovorio polugodišnji, ali želim organizatorima i tekmičima puno uspjeha.)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: