»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 1:29.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nesreća na Triblju
PostPostano: ned 25 ožu, 2012 17:44 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Da istina je da neki ponesto ekstremniji pilot "povuce" i nekoga da leti koji to inace u takvim uvjetima nebi napravio da nema tu "sondu"! Sam ponekad spadam u kategoriju pilota koja povuce nekoga da leti tko nebi to trebao uciniti taj dan! Jedno sam vrijeme pokusavao odgovoriti neke da me ne prate pa izazvao kontra efekat! Sada kada dodjem i kada su uvjeti dosta zestoki ne govorim nista. Ako sam se odlucio baciti u zrak sutim priprem se i odletim te sam sa sobom prebrojavam svoje strahove! Kada je se madjar strkeljao ja sam poletio takodjer po takvom vjetru samo na drugom terenu! Letenje je bilo borbeno krilo je bilo akro krilo ali sam napravio gresku koja me kostala da sam bacio rezervu u poslednji tren! Napravljena je pocetnicka glupost a to je da sam umjesto otvorenim donjim djelom krila okrenuo se prema vjetru htio sam skratiti putanju hodanja pjesice i okrenuo se prema vjetru ljevom donjom stranom krila! Jaci udar vjetra je protjerao ljevu stranu krila kroz desnu stranu krila na uzas dvojice pilota koji su to sa zemlje gledali! Sreca da je Bjelopolje ogroman teren na sletistu bez puno prepreka pa je rezerva odradla spas supka u srazu sa tlom u "pet do dvanaest"! Svaka nesmotrenost sto jednom rece Toncica i svaka nosalantnost te opustenost u ekstremnim uvijetima je sve opasnija priblizavanjem sigurnom sletistu! I sto netko jednom u nekoj TV emisiji rece nemojte to raditi kod kuce! Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima ma gdi i na cemu god letili!

Vrh

PostPostano: pon 07 svi, 2012 15:23 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
Čisto da ne zamre tema TRIBALJ SAGA - SUMRAK SAGA

Nakon svih peripetija i ispitivanja, ovo počinje sličiti na TV reklamu.
Morali smo na državni inspektorat u Crikvenicu, jer su poistovjetili operatera i gospodarsku turističku djelatnost pa nas interpretiraju kao pružatelje usluga u turizmu.

ALI NI TO NIJE SVE

Danas smo bili na državnom inspektoratu u Rijeci II dio tema ista, inspektor razumniji

ALI NI TO NIJE SVE

Čekamo poziv Porezne Uprave

ALI NI TO NIJE SVE

Čekamo poziv ovih dana Ureda državne uprave koja je nadležna za Udruge

ALI NI TO NIJE SVE

Dobićemo na polon od svih njih jedan dildo da si ga sami zabijemo već znate kamo.

:dash:

Vrh

PostPostano: pon 07 svi, 2012 16:44 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
obicno to tako svrsi...madjari pokupe svoje stvari i odu..a probleme neka rjesava ko hoce...njih to nije briga...jedino dobro u svemu tome je da ih sigurno nece jedno vreme biti na tom startu.. dopisom bi im trebalo samo zahvaliti za nastalu zbrku i dodatne aktivnosti, stetu koju su svojim nepremisljenim postupcima ucinili te im prijateljsko preporuciti da se ne pojavljuju vise na startu... kad bi to naredili u svici, franciji, italiji, njemackoj...i jos nekim zemljama organizator letenja..instruktor..osto bi brez dokumenta, a iste bi dobio natrag kad bi poravno sve troskove resevanja.....
Lp Sinisa

p.s. nadam se da budete nastalu zbrku uspjeli rjesiti te da ce se lako odrzati tekma Vinodol open ...

Vrh

PostPostano: uto 07 svi, 2013 15:06 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
Čisto da ne zamre tema TRIBALJ SAGA - SUMRAK SAGA II. dio

Danas sam išao po nekakve papire u ured državen uprave i pazi ovo.

Opet naš Mađar iskočio iz grmlja, već mu su mu i rebra zarasla a nama danas prijete prekršajnom prijavom jer kao moramo dostaviti nekave papire i očitovanja.

Ima li ovome kraja?
Ako vidim susretnem ovog mađara ispostavit ću mu fakturu za parking, benzin, dnevnice i sense kod psihijatra.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: