|
Hvala na postu, nisam dugo pratoi paraglidingforum.
Kako sam na godišnjem, odlučio sam sam provjeriti duljine špagica na mojem Blue M, Bj. 2010. Ima cca. 60 sati leta, od toga cca. 10 s paratrikeom.
1. Potrošio sam cca. 5 sati za mjerenje (uz izradu naprave za mjerenje laserskim daljinomjerom). Sada mislim da je puno spretnije mjeriti "mesbandom". (Zapravo je najbolje platiti servis)
2. Najveće odstupanje je +17 mm na 4. A liniji desno od ruba krila.
3. Interesantno je da je najveća promjena na cca. 2. četvrtini od ruba krila s desne strane, i to od prilike jednako za A, B, C i D linije, pa i nema značajne promjene napadnog kuta.
4. Pojedine linije se kod opterećenja razvuku za do 10 mm, plastično, bez povratka. Znači trebalo bi si povremeno uzeti vremena, učvrstiti gurtne i proči kroz sve linije i opteretiti ih povlačenjem na nekoliko desetaka sekundi "razumnom silom".
5. Ukupna prosječna promjena duljina po linijama je: Lijevo: A:+0,2 mm, B:-1,2 mm, C:+2,8 mm, D:+4,7 mm Desno: A:+5,5 mm; B:-7,1 mm; C:-3,4 mm, D:+2,7 mm.
6. Nisam mjerio duljine špagica na novom padobranu, pa neznam što je posljedica korištenja a što su proizvođačka tolerancija i greška.
7. Osim iskustvenih preporuka nisam našao niti jedan važeći pravilnik o dozvoljenim odstupanjima duljine špagica.
8. Padobran leti isto kao prvog dana, bez naznaka lošeg ponašanja.
9. Isto sam napravio i prije 12-13 godina na tadašnjem P60S i rezultati su bili sa znatno većim odstupanjima i padobran je također letio "normalno".
Mislim da je Team 5 koristio više-manje standardne materijale koje koriste i svi drugi proizvođači, i ne vidim zašto bi, ako se ne radi o gruboj grešci u proizvodnji, špagice uz normalno korištenje bile više podložne promjeni duljine od špagica ostalih proizvođača.
Napomena: Nisam stručnjak, nemam nikakav certifikat, nemam veze s nijednim proizvođačem padobrana, pa molim da iz ove moje informacije ne izvodite važne zaključke. Redovno servisirajte opremu.
LP. Igor
|