»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sub 07 ožu, 2026 0:33.

Time zone: Europe/Zagreb

Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Uređenje letjelista Greda
PostPostano: pet 21 lis, 2016 9:43 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5270 / Palac dolje: : 21
Radi točnosti informiranja svekolikog pučanstva gospoda Jurić i Šarić iz Ministarstva prometa, pomorstva i veza su izdale Rješenje za Obučni centar za osposobljavanje pilota parajedrilica "Ekoing - Kalnik" 1. travnja 2004. godine.
Elem, tvoja pamet i nije baš najpouzdaniji izvor. Ne sjećaš se ni da si mi bio zabranio polijetanje na Gredi, a to je bilo puno kasnije od 2004.

1 Palac gore: : I.K.    
Vrh

PostPostano: pet 21 lis, 2016 19:43 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Kre,kre,kre28,Ivica zna kakav je bio dogovor,ja za zista nebih komentirao obucni centar u kojem je trebslo biti nekoliko instruktora,ali Ivica a i ti dobro znas tko je ispostovao dogovor a tko nije,Toni nije mi jasno cemu sluzi ova rasprava,mislim meni je dtvarno smijesna,neznam sto zelis,pa odgovor na tvoju zabranu ns Gredi zavrsio je nasim pijanstvom kod mene,toliko o tom i zabrani,mislim alo o cemu ti,sta su povampirio,radi vremena ili,Ivica ti daje palac a prvi nije ispostovao dogovor u vezi obicnog centra,ja nisam zamjerio nego sam krenuo sam u registraciju,ucio ljude,organizirao ispit u Sinju,25 polagaca,troje pala,Budimir osobno priznao da je ispit odrzan odlicno,ja zadovoljan,tako to nekad bilo.Danas letim lagano rekreativno,osnovni posao OPG i apartmani,ljudi koji vrijede u sl.letenju su u HZS-u i to je to,ne ucim nikog,ne letim tandeme,uzivam u svom poslu u to je sve,by the way Centar Pegaz osnovan u sijecnju 2004,ako vec potezes,ali neznam zasto to uopce potezes i kog brigs,osjecam da bih se svađao,sta ti bi covjek,sad je situacija u Hr slobodnom letenju super i budi sretan,kakve skole,datumi,price,jos zima nije dosla,hahaha,ti si meni drag prijatelj i zaista nikog ne mrzim.Pusa

www.adventurezagora.com

1 Palac gore: : simon    
Vrh

PostPostano: pet 21 lis, 2016 19:47 
Offline     DHV 2-3

Malo mi Gmo mob ima sitne tipke pa oprostite radi gresaka u pisanju

Vrh

PostPostano: pet 21 lis, 2016 19:47 
Offline     DHV 2-3

Malo mi Gmo mob ima sitne tipke pa oprostite radi gresaka u pisanju

Vrh

PostPostano: pet 21 lis, 2016 20:09 
Offline     DHV 2-3

Oprosti Toni,20.veljace.2004.god je pocetak rada,20.2.2008 prvi audit.Budimir produzio rijesenje,u prvom nadzoru bili Ante Juric i Ante Juros.Sve lege artis prika,Ivica je dosta kasnije,jedino neznam za Bugara,ali to je to s 100% sigurnoscu,probao sam naci prvo rijesenje ali neznam di je,ali nasao sam drugo di mi gosp.Mladen izdaje produzenje 2008,20.veljace,oduzmi četiri god koliko vrijedi rijesenje i to je to.pozz prijatelju,,,

Vrh

PostPostano: pon 24 lis, 2016 23:24 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 11 ruj, 2012 18:23
Dao Palac gore: : 79 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 53 / Palac dolje: : 0
Video malo bolje kvalitete od Jerkovog domaćeg non GMO kupira.

Jedva čekam probati top landing. Do sada je bio moguć stotinjak metara sjevernije (pa pjehe do auta).

2 Palac gore: : JERKO, Laminar    
Vrh

PostPostano: uto 25 lis, 2016 8:10 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Ha ha ha, bravo Johnny, ali da te ispravim, bezbroj puta smo puta smo sletili na stari start. Čestitam Pegazima na uređenju starta, iskreno se nadam da će sada malo više ljudi dolazit na Gredu.

Vrh

PostPostano: čet 27 lis, 2016 19:57 
Offline     DHV 2-3

Hvala Forca,Greda zaslužuje da bude dobar start,nakon mog i Igora Eržena razgovora on se složio samnom da je odličan xc potencijal,ali jedino bih valjalo da je start za više pilota,sada trenutno sa Grede,dakle donji 4 pilota gornji 10-12,pa mislim da je to dovoljno za jednu ozbiljnu utrku,mi smo ovdje zadovoljni jer stvarno uživamo kada lagano i bez neke kontrole polijećemo,razlika ogromna,ali eto svi koji namjeravaju nas posjetiti naravno dobro su došli,dosadilo više,trebalo nešto novo,na proljeće sadimo travu i jedan objekat na startu s terasom i koji stol i klupa i imamo odlično mjesto,prvenstveno za odmor i relaksaciju,i letenje naravno,a hladna piva i zgodna Dalmatinka uvijek će biti od pomoći svakom pilotu.U dogovoru s našim Splitskim Osječaninom nadamo se da će mo organizirati i neko promotivno zmajarsko natjecanje,i tako,ti nam se lipo oporavi pa će zgodna Dalmatinka ispričat neki dobar vic uz rosnu pivu :beer:

1 Palac gore: : dr zdravko    
Vrh

PostPostano: pet 28 lis, 2016 12:01 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 16:44
Dao Palac gore: : 79 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 816 / Palac dolje: : 1
Upućujem i svoje pohvale i čestitke za preuređenje uzletišta.

A sad ono drugo. Ispričavam se na zakašnjeloj reakciji, ali promaklo mi je pa tek sad vidim, ali moram.

JERKO je napisao/la:
Kre,kre,kre28,Ivica zna kakav je bio dogovor,ja za zista nebih komentirao obucni centar u kojem je trebslo biti nekoliko instruktora,ali Ivica a i ti dobro znas tko je ispostovao dogovor a tko nije, ... ,Ivica ti daje palac a prvi nije ispostovao dogovor u vezi obicnog centra,ja nisam zamjerio nego sam krenuo sam u registraciju,ucio ljude,organizirao ispit u Sinju, ...

Dragi moj Jerko, o čemu ti to?
Da, dao sam Toniju palac gore jer mi je dosta više tog tvojeg hvalisanja "prvi ovo, prvi ono ...". Ma, u čemu si prvi? U izigravanju nadležnih institucija. Nikada i nigdje nisi polagao za nikakvu dozvolu. O kojem dogovoru pričaš? O nečemu što postoji samo u tvojoj glavi. Prestani živjeti u zabludama i prošlosti. Pomagao sam kome god je trebalo pa tako i tebi i zato ne mogu podnijeti ove tvoje bljezgarije.
Smeta te moj palac gore Toniju? Hej, čovječe! Pa prevelika ti je taština. A, znaš li da je taština negativna karakterna osobina? Probudi se već jednom i radi stvari kao što je ovo uređenje starta na Gredi, što zaslužuje sve pohvale i na to budi ponosan, a ne tašt i prestani nas maltretirati svojom bahatosti, primitivizmom i nepismenosti.

3 Palac gore: : Carlos, jrabic, Sinisa T.    
Vrh

PostPostano: sub 29 lis, 2016 21:29 
Offline     DHV 2-3

Dragi moj Ivica !!!

Ja uopće se ne želim apsolutno s nikim prepucavati a kamoli svađati,mislim da je prošlo vrijeme dok sam nerado otvarao forum ne znajući tko će me tamo srati,ti,ovaj,oni,na koncu sve se zna,ja sam samo odgovorio na Tonijev post i nisam mu zamjerio apsolutno ništa,tebe očito nije pustila moja reakcija one večeri(oprosti morao sam,izvinio sam ti se),zašto sada opet oštriš tenzije i vrijeđaš me,to ti neću dopustiti,niti tebi ni nikom jer ja to ne činim ni tebi,a što se tiče Tonijeva posta 200% sam u pravu,ali to nije bila moja namjera da ja tonija uvrijedim i učinim manje vrijednim,ali kad si već potegao priču što se tiče dozvola i tko je tko nije,odnosno što se dešavalo o tom bih se dalo debelo pričati,koliko se sijećam sa tvoje strane je bila zamolba meni da napravim nešto što je s moje strane išao uvijet tebi(ja sam svoje napravio,,mislim da je to bilo korektno i pošteno,pa ako već želiš mogu ti to i dokazati jer je onaj razgovor bio ispred Grge što je i on sugerirao tako da zaista nije potrebno dizati tenzije,eto pošto si mi pohvalio start volio bih da dođeš pa da letimo i družimo se,napokon je paragliding stao na noge i idemo ga razvijati,Ivica ako te bilo šta interesira radije me nazovi jer stvarno ne želim da ovaj forum bude mjesto koje će ljude odbijati,nego privlačiti i koji će rado pisati,pusti prošlost u P.M.Živio ti meni,,,,,, :beer:

Vrh

PostPostano: sub 29 lis, 2016 21:42 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Dragi moj Ivica !!!

Ja uopće se ne želim apsolutno s nikim prepucavati a kamoli svađati

Ivica pimen sam ali pišem dok vozim,oprosti ako ti smeta,jbg,,,

Vrh

PostPostano: ned 30 lis, 2016 21:52 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
Ivica pimen sam ali pišem dok vozim,oprosti ako ti smeta,jbg,,,

pa pismenost više manje.. :( pa još telefon i pisanje za vrijeme vožnje... :crazy: to bi još nekako prošlo.... ali citirat samog sebe ...stvarno nas zadavi s tim tvojim citatima :-D

lp

Vrh

PostPostano: pon 31 lis, 2016 10:16 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Evo sredio sam, iako je Zac rekao da to vise ne bumo tako. Jerko majke mu sta je toliko tesko malo pripazit?! Ko da ja tebi dodjem kuci zapisam cijelu kupaonu i svaki put kazem sorry ne da mi ga se ufatit rukom. A ti Trputec ko o cemu ti o davljenju...ako nemate kaj reci o letenju (ne mora bit ni pametno) preporucam index.hr

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

Vrh

PostPostano: pon 31 lis, 2016 18:36 
Offline     DHV 2-3

Ma nema problema,a neznam što trebam paziti,hmhm,dobro,evo o letenju,na ljeto organiziramo FAI2 tekmu pa vas sada pozivam da odradimo nešto u Dalmaciji,jer uvijek imamo mađare i ostale,a mislim da bih bilo lijepo da se pojavi i neki Hrvat,lijepi pozdrav iz osunčane Dalmacije.

l.p Jere

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: