»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 17 tra, 2026 18:20.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HR XC LIGA 2017
PostPostano: čet 16 ožu, 2017 14:18 
Offline     DHV 2

Član od: sub 10 lis, 2009 20:01
Dao Palac gore: : 3406 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 105 / Palac dolje: : 1
Znači jednom riječju, pregled obaviti u Nemetovoj 2, kod doktorice Martine Elez (100kn) ,,, jel tako , za one koji su u okruženju Zagreba ! ;)

3 Palac gore: : Mario T., Nubian, Ratko    
Vrh

PostPostano: čet 16 ožu, 2017 14:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
vedran_zgela je napisao/la:
Znači jednom riječju, pregled obaviti u Nemetovoj 2, kod doktorice Martine Elez (100kn) ,,, jel tako , za one koji su u okruženju Zagreba ! ;)

Najjednostavnije

Vrh

PostPostano: sub 18 ožu, 2017 15:58 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Ikare je napisao/la:
Badel zabadaf se uvlacis :-D
Nova komisija na celu s Ratkom ima odrijesene ruke.
Pol godine nic...
Popravite se jer te stvari koje su do vas nama su logistika za tekmanje( podrska, sigurnost, ne umem da napisem a da se neko ne uvredi)

Ne mogu ne reagirati. Parajedriličarska komisija pri Hrvatskom zrakoplovnom savezu radi svoj posao, a Ratko neprestano koordinira taj rad. Komisija je upravo donijela kalendar natjecanja za ovu sezonu. Komisija je potvrdila izbornike obje reprezentacije, izbornici komuniciraju sa reprezentativcima, proračuni su izglasani i sredstva su odobrena, i za pripreme i za nastupe na Svjetskim prvenstvima. Komisija je prethodno potvridila Pravilnik o natjecanju u disciplini preleti. Ne znam kaj je sa Pravilnikom za precizno. Komisija planira pomoći pri organizaciji XC lige i Državnih prvenstava u obje disipline. Komisija nije nadležna za liječničke potvrde, ali Komisija će i po tom pitanju učiniti sve što je u njenoj moći. Nemojmo zabortaviti da je u ovo vrijeme 2016. alfa i omega u HZS-u bio notorni Tomislav Vajda (kao i zadnjih 20 godina) kojeg su podržavali klimavci koji zajedno nisu skupili 10 h naleta proteklih 5 godina. Nek stvari ne mogu se odviti preko noći.

Ivek, aj odi na Kupljenovno i treniraj, a pusti politiku. Kvragu i politika.

3 Palac gore: : hrvoje.vt, Ikare, Mario T.     1 Palac dolje: : josipc
Vrh

PostPostano: sub 18 ožu, 2017 18:52 
Offline     DHV 2

Član od: pet 11 vel, 2011 15:39
Dao Palac gore: : 143 / Palac dolje: : 10
Dobio Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 31
toni je napisao/la:
Ikare je napisao/la:
...kojeg su podržavali klimavci koji zajedno nisu skupili 10 h naleta proteklih 5 godina.

A što se prominilo , ti odeš na start di svi odlete 300 , ti odletiš 100 , vratiš se tu i glumiš naj frajera ,među nas cigani , aj Toni ne rise ... kako već ne dosadiš sam sebi ........ :hi:

1 Palac dolje: : Michi
Vrh

PostPostano: ned 19 ožu, 2017 11:20 
Offline     DHV 2-3

josipc je napisao/la:
toni je napisao/la:
Ikare je napisao/la:
...kojeg su podržavali klimavci koji zajedno nisu skupili 10 h naleta proteklih 5 godina.

A što se prominilo , ti odeš na start di svi odlete 300 , ti odletiš 100 , vratiš se tu i glumiš naj frajera ,među nas cigani , aj Toni ne rise ... kako već ne dosadiš sam sebi ........ :hi:

Toni bar 100, a ti... ? aj. Cindrić ohladi i ne zajeb..., ako nemaš što pametnog ....... dalje znaš. :hi:

Vrh

Naslov: Re: Liječnički za sportsku
PostPostano: ned 19 ožu, 2017 23:18 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
Kata...f.strofa

Kao da slušam prepirku Kim Kardashian i Dare Bubamare...

Živimo u svijetu gdje vladaju idioti gladni pameti jer svoje nemaju.
Već blizu dvadeset godina se borim protiv vjetrenjača koje mi govere samo jedno... "Nemoj to više raditi jer ovo je po zakonu ili nekom po volji", a zakon se mijenja s istim idiotima.
Kad sam ja polagao (na par kontinenata), kategorija vozačke dozvole je bila dovoljna i to je kao OK trajalo 17 godina. Za sve načine letenja...

Na dnevnoj bazi imam dva do tri važeća liječnička i bar jedan idiotsko zakonsko paradoksalni slučaj.
Jučer sam po deseti puta sam sebi izdavao punomoć!

Isto tako sam skužio IDIOTIZAM proizveden za proizvodnju novaca prije godinu dana (Liječnički kroz kaznu dostavljenu klubu).
Isto tako sam shvatio da to nema veze sa ljudima koji su preuzeli ovaj meni jedini sport.
Isto tako sam odlučio da ću platiti isti kao i sva tri prije (liječnička) jer jadne sestre (i Profa i Toni) koje vode evidenciju nemaju ništa s tim.
Isto tako sam odlučio da ako sva ova sranja nastave gubim svaku volju za letenjem, prodajem opremu i bježim iz ovog intelektualnog jada!

LP!

4 Palac gore: : joe33, Nubian, sale, VedranMRi    
Vrh

PostPostano: pon 20 ožu, 2017 10:12 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
Pozdrav!

Kada sam prošle godine iz druge ruke čuo za Tonijeve probleme, trebalo mi je dosta vremena da se oporavim od te loše vijesti.

Imam klince koji treniraju taekwondo i rukomet. Idu na natjecanja i oboje moram voditi na liječnički pregled (išli smo na Borovje). Liječnički vrijedi 6 mjeseci i to je to. Nakon 6 mjeseci ponovo. Treneri su strogi po tom pitanju i nema s time zezancije. Svakih 6 mjeseci, znači 2x godišnje.

Mi imamo isto natjecanja, znači sportaši smo. Za nas vrijedi taj isti zakon, kao i za sve druge sportove i ne vidim načina da se on zaobiđe. "Onaj" naš liječnički vrijedi 4 ili više godina, ali nakon što prođe 6 mjeseci, za natjecanja ni on više ne vrijedi.

Pitanje: koliko puta ste u novinama pročitali kako se neki mladi nogometaš srušio i umro na terenu ili su ga jedva spasili?
Ja sam više puta naletio na takve članke. Pitam se kakva je šansa da paragliderima na temelju našeg zdravstvenog pregleda koji se radi svakih 4 ili više godina, u Zakonu o sportu naprave iznimku kako mi ne trebamo raditi sportski pregled svakih 6 mjeseci?

HZS kao krovna zrakoplovna organizacija ne propisuje nikakav posebni zdravstveni pregled. Kao što je Profa napisao, onaj najosnovniji od 40 kn je prihvatljiv. Bez toga ne ide. Mi smo u sustavu sporta i to što nas nitko s time nije kačio do nedavno je bilo super za nas. Sad to više ne prolazi i moramo se tome prilagoditi.

Postoje još neke nejasnoće vezano uz te zdravstvene preglede, ali to će se nastojati ispitati i riješiti. Ne znam kako je to regulirano u drugim zemljama. Nevjerojatno mi je da je to samo u Hrvatskoj tako. Budemo se raspitali. No, do daljnjeg se sportaši na žalost neće moći natjecati bez sportskog pregleda.

R.

Vrh

PostPostano: pon 20 ožu, 2017 19:19 
Offline     DHV 2

Član od: uto 30 stu, 2010 12:41
Dao Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 7
Dobio Palac gore: : 378 / Palac dolje: : 0
Kontaktirao sam dr. Elez u Nemetovoj i ovo mi je odgovorila...

------------------------
...možete doći bilo koji dana pon-pet ujutro do 8h s potvrdom obiteljskog liječnika da ne bolujete od kroničnih i psihičkih bolesti i laboratorijskim nalazom (KKS, GUK, urin). Kod nas se ispunjava sportski upitnik, radimo EKG, spirometriju i pregled spec.med.rada i športa i u tom slučaju cijena pregleda je 100 kn.
Ukoliko krv vadimo kod nas, trebate biti natašte i tada je cijena 200 kn.

Lp,

Martina Elez, dr.med.
spec. medicine rada i športa
Ravnateljica

Ustanova Nemetova-Prima
Nemetova 2, 10000 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4693 120
E-mail: martina.elez@nemetova-prima.hr
Web: http://www.nemetova-prima.hr

------------------------

Ne morate se naručivati, samo se pojavite s potvrdom obiteljskog liječnika.
Provjerio sam cijene laboratorijskih nalaza u drugim ustanovama; KKS (50 kn), GUK (15 kn) urin (50 kn). Dakle ne isplati raditi nalaze drugdje jer to je samo dodatno načekavanje kod doktora.
Oni kojima je Nemetova (Zagreb) u dosegu možda je najbolji izbor jer tamo dobivate liječničko uvjerenje za parajedriličare.

Vrh

PostPostano: pon 20 ožu, 2017 22:23 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Sinisa T. je napisao/la:
ne bu tebi on nikaj objasnil..samo kaznu bu napisal..jer svaka država lako napiše i tako glupe i neživljenske zakone koje svi pa i stranci moraju poštivati dok su na teritoriju rvatske, a ti ih moraš kao organizator pri prijavi upozoriti na važeče zakonske akte. Pa ti sada organiziraj tekmu kad te kazne lako svi kojima se digne k...., od inspektora do policajca, još malo pa čemo morati plačati i korištenje cro zračnog prostora

;)

LP

sad mogu mirno umrijeti, lajkao sam Trpka

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

6 Palac gore: : hrvoje.vt, joe33, jrabic, Laminar, sale, Sinisa T.    
Vrh

PostPostano: uto 21 ožu, 2017 9:15 
Offline     DHV 2-3

Mario T. je napisao/la:
Kontaktirao sam dr. Elez u Nemetovoj i ovo mi je odgovorila...

------------------------
...možete doći bilo koji dana pon-pet ujutro do 8h s potvrdom obiteljskog liječnika da ne bolujete od kroničnih i psihičkih bolesti i laboratorijskim nalazom (KKS, GUK, urin). Kod nas se ispunjava sportski upitnik, radimo EKG, spirometriju i pregled spec.med.rada i športa i u tom slučaju cijena pregleda je 100 kn.
Ukoliko krv vadimo kod nas, trebate biti natašte i tada je cijena 200 kn.

Lp,

Martina Elez, dr.med.
spec. medicine rada i športa
Ravnateljica

Ustanova Nemetova-Prima
Nemetova 2, 10000 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 4693 120
E-mail: martina.elez@nemetova-prima.hr
Web: http://www.nemetova-prima.hr

------------------------

Ne morate se naručivati, samo se pojavite s potvrdom obiteljskog liječnika.
Provjerio sam cijene laboratorijskih nalaza u drugim ustanovama; KKS (50 kn), GUK (15 kn) urin (50 kn). Dakle ne isplati raditi nalaze drugdje jer to je samo dodatno načekavanje kod doktora.
Oni kojima je Nemetova (Zagreb) u dosegu možda je najbolji izbor jer tamo dobivate liječničko uvjerenje za parajedriličare.

Upravo tako kako je Mario naveo, to je najosnovniji sportski pregled i najbolje da ga radite krajem 4. i početkom 5. mjeseca tako da vam pokriva čitavu natjecateljsku sezonu, probat ćemo srediti neke organizirane preglede za Zagreb i okolicu do 10 sportaša dnevno u Nemetovoj a možda sedimo i kakav popust ali me nemojte držat za riječ radimo na tome, za sada je tako kako gore stoji.

Vrh

PostPostano: uto 21 ožu, 2017 11:57 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
Ne želim polemizirati niti ikoga prozivati, samo se želim izjadati.

Ovo s liječničkim uistinu nema smisla i gotovo 100% sam siguran da mi je ovo zadnja godina natjecanja na području RH. Ovo je ništa drugo nego porez na budale. Da bi bio legalan natjecatelj moraš svakih pola godine potrošiti cca 1000 kn (uračunati sati koje trebaš provesti u obilascima doktora, plati GUK, PUK, FUK, EEG, CTG, BiH kurac palac, gorivo od jednog do drugog doktora...). Čisto sumnjam da će ovo u Nemetovoj, barem po ovoj tarifi dugo trajati, vjerujem da će kroz par mjeseci i oni početi uvoditi psiho i Alfred Hitchcock ostale testove koje ovi u Gajnicama već provode i koštaju 350,00 kn...

Evo sad mi je lakše, a Zakon o sportu isto nabijem na kurac...

2 Palac gore: : Maslina, Zoki    
Vrh

PostPostano: uto 21 ožu, 2017 12:39 
Offline     DHV 2

Član od: pon 31 kol, 2009 10:17
Dao Palac gore: : 221 / Palac dolje: : 3
Dobio Palac gore: : 342 / Palac dolje: : 0
U Rijeci ovo zadovoljstvo dođe 350 kn :(

Vrh

PostPostano: uto 21 ožu, 2017 18:18 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Sve ste rekli pa može mali OT .
Kad sam radio prekvalifikaciju iz brodskog strojara u vulkanizera , morao sam polagati vjeronauk . Nije pomoglo ni to što sam krizman prije no što se ispitavčica i rodila ,ali nije ni odmoglo što sam u medjuvremenu postao najžešći ateist u župi . Dali su mi napisat referat na 10 stranica i uplatnicu . Al položio sam . I sad ko kompetentna osoba ,određujem Romanu za pokoru 4 Očenaša za gore napisano , nacijetateljima , neka im bog sačuva živce , a mi mali ćemo navijati :respekt:

2 Palac gore: : Carlos, Sinisa    
Vrh

PostPostano: sri 22 ožu, 2017 6:47 
Offline     DHV 2

Član od: uto 09 ruj, 2014 22:22
Dao Palac gore: : 115 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 520 / Palac dolje: : 0
Nekako se nisam htio mješati u slobodno letaćku tematiku oko natjecanja, al moram. Do 90-ih svako ko se iole ozbiljnije bavio ikakvim sportom isto je morao napraviti sportski lječnićki pregled. Ja sam ga tada obavljao u Domu sportova, u tadašnjoj sportskoj ambulanti, i to su uglavnom bili testovi spirometrije i reakcije tjela pod opterečenjem i sl. I dobro se sječam da su taj lječnićki predavali delegati klubova prije svake utakmice zajedno sa registracijama igrača.
Ps. samo da napomenem da niti jedan nisam ja platio nego je to plaćao moj klub. Nažalost malo nas je u ovom sportu tako da na kraju moramo sve sami platiti je-ga. Lječnićki mi jedino nije trebao kada smo noćima sjedili na Mažurancu u parku ili na Ribnjaku uz Crnjaka i Clash hahaha Vulkanđije gdje ga samo izvuče Anarhisto jedan i još ktome Ateist kuku kuku.

:beer:

1 Palac gore: : Nubian    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 54 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.