»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sri 08 tra, 2026 14:07.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Prijatelji trazim pomoc od vas
PostPostano: uto 13 tra, 2010 18:23 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:37
Dao Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 0
Prijatelji piloti molim vas za pomoć.
Trazim adresu,broj telefona ili bilo kakvu informaciju o pilotu Marku Bašiću,ako takav uopće postoji.
Molim vas ako vam je išta poznato o dotičnom pilotu da mi javite što prije.
Hvala :hi:

Vrh

Naslov: Re: Prijatelji trazim pomoc od vas
PostPostano: sri 14 tra, 2010 11:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Mislim da se preselio iz Osijeka u Varaždin.
http://www.1hnl.net/igrac.php?id=57
slika

Vrh

PostPostano: sri 14 tra, 2010 13:10 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Nije taj, radi se o opakom kriminalcu :

http://www.slobodnadalmacija.hr/%C5%A0ibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/94294/Default.aspx

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: sri 14 tra, 2010 14:30 
Offline     DHV 1-2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:58
Dao Palac gore: : 728 / Palac dolje: : 11
Dobio Palac gore: : 498 / Palac dolje: : 3
Postoji Marko Mašić - to ti je Karma.

Vrh

Naslov: Ukraden Falcon27
PostPostano: sri 14 tra, 2010 18:26 
Offline     DHV 2

Meni bi bilo jako drago da je sve ovo
neslana šala!
Međutim situacija je takva da se
netko vrlo ružno ponio.
Imao sam veliko povjerenje prema našim pilotskim krugovima i naivno
poslao krilo "pilotu" koji me nazvao da bi želio probati i kupiti Falcona.
Prošli petak sam mu krilo poslao u Zagreb i dotični ga je preuzeo.
Dogovor je bio takav da smo se trebali u ponedjeljak čuti i naći u Zagrebu.
Od tada telefon sa kojeg me zvao je isključen, nikakvog odgovora na moje poruke nema niti
mi se dotični pilot, navodnim imenom Marko Bašić javlja.
Nakon svih događaja smatram da sam pokraden.
Molim Vas da shvatite moje razočarenje, žalosno je da imamo takvih pojedinaca koji su spremni
na gnjusno i pokvareno ponašanje.

FALCON BOJE CRNONARANČASTE VELIČINA 90-110KG
SERIJSKI BROJ-0912106
slika
Moram napomenuti da samo jos jedno krilo takvih boja ima kod Ivana Grubišića
EVO I BROJA S KOJEG ME DOTIČNI LOPOV ZVAO-0921039863-pa ako netko slucajno sto zna neka javi.
Dali je netko vidio u subotu da u okolici Zagreba neko na livadi radi s krilom,naime lopov je rekao da nemoze
na Ravnu Goru u subotu da će probat spuštanac s Sljemena.
LOPOVU PORUČUJEM DA VRATI KRILO NA MOJU ADRESU INAČE PODNOSIM PRIJAVU KOD POLICIJE.
Hvala vam svima na pomoći i pažnji

Zvonko Biberović
V.Nazora58
34330 Velika

Lijep pozdrav svima!

Vrh

PostPostano: sri 14 tra, 2010 21:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
BIBER je napisao/la:
Prijatelji piloti molim vas za pomoć.
Trazim adresu,broj telefona ili bilo kakvu informaciju o pilotu Marku Bašiću,ako takav uopće postoji.
Molim vas ako vam je išta poznato o dotičnom pilotu da mi javite što prije.
Hvala :hi:

Pa imas li jos kakav podatak broj telefona adresu ili nesto slicno! Marko Masic je istina Karma ali se to razlikuje. A sem toga Karma jos nije letio od kako je se skrsio jer je i trenutno okupiran pcelama!
Uostalom ima li kakav vazan razlog da ga trazis ili samo trazis adersu da bi mu odgovorio na upit o opremi! Mene je zvao neki Marko i pitao za cijene opreme koju ja prodajem! Neznam dali imam negdi njegov broj jer sam ga pisao na papir i adresu. Da nije isti?

Vrh

PostPostano: sri 14 tra, 2010 22:27 
Offline     DHV 1

Član od: sub 10 tra, 2010 0:59
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Vojo (i ostali) imaš podatke, bar ono što Biber zna i pojašnjenje, u temi Ukraden "Falcon27"
Možda se stvarno radi o istom liku koji je i tebe zvao...
Ak je stvarno tako kako se čini, treba nekom "Marku" je... ma...
SF

Vrh

PostPostano: čet 15 tra, 2010 10:40 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Evo, zamolio me putem e-maila jedan pilot, koji kaže da ima nekih problema sa prijavom na forum, da ovo objavim umjesto njega:

---------------------------------
Ovdje, Brvoja Horovec,

Imam 25 godina, letim već 3 godine, a PlayStation3 imam 4 godine.
Rođen sam u Zagrebu, kao i moji baka i djeda te roditelji koji su dapače iz iste zgrade u Ilici br. 6, a oženili su se nakon faxa (FER) na kojem sam i ja nedavno diplomirao (kao i moja djevojka) (koja je trudna i čekamo još jednu curicu) (imamo i zlatnog retrivera).
Redovito pratim ovaj vaš (naš) forum i zaljubljenik sam u paragliding od rođenja. Nedavno sam primjetio da se oglašava jedna nova firma koja po mojem stručnom mišljenju spada u sam vrh među ostalim proizvođačima. Jako mi se sviđa dizajn, a primjetio sam i da ima strašne perfomanse. Ne poznajem pilote koji su dobili krila od te firme, ali sam shvatio da se redom radi o odličnim pilotima koji su znali što rade kad su odabrali baš tu firmu i nisu žalili para.
Stoga sam i ja dobio želju kupiti jedno takvo krilo, ali bih ga ipak želio prvo probati. Navodno to nije problem, ali nemam broj mobitela od predstavnika te firme u HR. Molim da mi se navedeni gospodin javi kako bih mu dao adresu gdje da pošalje krilo. Ja bih ga probavao jedan ili dva vikenda i nakon toga molim da mi se pošalje račun kako bih krilo platio u punom iznosu sa PDV-om.
Napominjem da je i moja djevojka jako zainteresirana, pa bi možda bilo dobro da mi se odmah pošalje predračun za oba krila zajedno sa ovim mojim za probavanje.
Eto, nadam se da ću uskoro i ja postati ponosni vlasnik takvog krila i da ću poletjeti s vama u istom jatu. Imam odličnu HD kameru (kupljenu u Ilici u Panasonic-u) i obvezujem se napraviti nekoliko odličnih dugometražnih filmića sa tim krilom u zraku. Toliko mi se, naime, dopada taj dizajn. (Napomiljem da sam vrlo vičan programskim paketima za obradu filmova, a i posjedujem novi Mac Pro s Intel Xeon "Nehalem" procesorom.)

Isprika što se obraćam preko vašeg kolege, ali mi se Mac Pro iz nepoznatih razloga ne želi spojiti na portal gdje je vaš forum (mislim, u zadnjih nekoliko dana).
Još jednom hvala i srdačan letački pozdrav,
Fly high!
Zvonimir

2 Palac gore: : toni, zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: Ukraden Falcon27
PostPostano: čet 15 tra, 2010 11:48 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Biberu,

Pa daj sjeti se :
gdje je krilo uručeno ?
tko ga je uručio ?
kako izgleda lik kome je uručeno ?
možda se netko sjeća auta koji vozi ?
koju spiku je imao pri susretu ?

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: čet 15 tra, 2010 21:33 
Offline     DHV 2-3

Box je napisao/la:
Evo, zamolio me putem e-maila jedan pilot, koji kaže da ima nekih problema sa prijavom na forum, da ovo objavim umjesto njega:

Ovdje, Brvoja Horovec,

Rođen sam u Zagrebu, kao i moji baka i djeda te roditelji koji su dapače iz iste zgrade u Ilici br. 6, a oženili su se nakon faxa (FER) na kojem sam i ja nedavno diplomirao (kao i moja djevojka) (koja je trudna i čekamo još jednu curicu) (imamo i zlatnog retrivera).
Redovito pratim ovaj vaš (naš) forum i zaljubljenik sam u paragliding od rođenja. Nedavno sam primjetio da se oglašava jedna nova firma koja po mojem stručnom mišljenju spada u sam vrh među ostalim proizvođačima. Jako mi se sviđa dizajn, a primjetio sam i da ima strašne perfomanse. Ne poznajem pilote koji su dobili krila od te firme, ali sam shvatio da se redom radi o odličnim pilotima koji su znali što rade kad su odabrali baš tu firmu i nisu žalili para.
Stoga sam i ja dobio želju kupiti jedno takvo krilo, ali bih ga ipak želio prvo probati. Navodno to nije problem, ali nemam broj mobitela od predstavnika te firme u HR. Molim da mi se navedeni gospodin javi kako bih mu dao adresu gdje da pošalje krilo. Ja bih ga probavao jedan ili dva vikenda i nakon toga molim da mi se pošalje račun kako bih krilo platio u punom iznosu sa PDV-om.
Napominjem da je i moja djevojka jako zainteresirana, pa bi možda bilo dobro da mi se
Zvonimir

Neznam meni cak nije niti smjesno! A fra Tonci je pohvalio ovaj mail. Kazem nesto me zadnje vrijeme ne ide i nisam bas sav kompletno kod sebe! A moze mi netko tko je skuzio ovaj mail malo pojasniti? Stvarno moze i na privatni bio bih zahvalan ako nista mozda se barem nasmijem!

Vrh

PostPostano: čet 15 tra, 2010 22:23 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 22:41
Dao Palac gore: : 320 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 255 / Palac dolje: : 2
Ja se isto pridružujem Voji.
Uvijek sam za zezanciju, ali ovo mi nije smiješno.
Stavite se samo u situaciju da ste negdje na letenju i da vam netko mazne opremu dok ste na pivi. A masu puta i sami ostavimo opremu kraj birtije.
Izgleda da ćemo od sada prvo opremu pod ključ pa onda na pivu.

LP
Zoli

Vrh

PostPostano: čet 15 tra, 2010 23:07 
Offline     DHV 1

Član od: sri 23 pro, 2009 0:39
Dao Palac gore: : 7 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
zoli je napisao/la:
Stavite se samo u situaciju da ste negdje na letenju i da vam netko mazne opremu dok ste na pivi. A masu puta i sami ostavimo opremu kraj birtije.

LP
Zoli

U čem se pridružuješ Voji? U nerazumijevanju Box-ovog posta ili...?

Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 1:44 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 08 lis, 2009 0:38
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 0
Ovdje čovjek traži pomoć za info o lopovu i prevarantu a ne da se netko izruguje. Teško onome tko se veseli tuđoj nesreći. Da Falcon ima i dobar dizajn i odlične performanse, ima. Ali dotični lopov nije samo čuo za Falcon, nego ga je i vidio i očigledno mu se svidjelo. U neku ruku još ispadne i dobra reklama. Žalosno je da se na ovakav način netko želi domoći krila da leti, a još žalosnije bi bilo da je to netko učinio iz čiste zavisti, jer je Biber samo u posljednjih mjesec dana prodao pet krila pa možda nekome smeta. Sve je moguće i više ništa ne čudi. Jer pitam se tko bi maznuo krilo na ovakav način kad zna da u HR i BiH nema šanse da leti s ovim krilom a da ga se ne skuži. Ako i ne nađeš Falcona Biberu preboliti ćeš ti to,jer ćeš kako je krenulo, prodati još dosta krila ove godine.

Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 2:00 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 08 lis, 2009 0:38
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 0
A tebi Vojo, svaka čast. Nikada neću zaboraviti kad je meni bila prije par godina ukradena kompletna oprema ( poslije pronađena 20-ak km dalje potpuno uništena! mada vjerujem da ju nije nitko od pilota maznuo nego vjerovatno Crne noge). Bio si prvi koji je ponudio svoju pomoć i raspitivao se za opremu i po BiH i po Srbiji. Zato ti hvala još jednom, Zmajevi i slonovi ne zaboravljaju. :hi:

Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 8:19 
Offline     DHV 1

Član od: sri 23 pro, 2009 0:39
Dao Palac gore: : 7 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
Box je napisao/la:

Ovdje, Brvoja Horovec,

Napominjem da je i moja djevojka jako zainteresirana, pa bi možda bilo dobro da mi se odmah pošalje predračun za oba krila zajedno sa ovim mojim za probavanje.
Ne znam što je Voji u ovom postu nerazumljivo?
Eto, nadam se da ću uskoro i ja postati ponosni vlasnik takvog krila i da ću poletjeti s vama u istom jatu. Imam odličnu HD kameru (kupljenu u Ilici u Panasonic-u) i obvezujem se napraviti nekoliko odličnih dugometražnih filmića sa tim krilom u zraku. Toliko mi se, naime, dopada taj dizajn. (Napomiljem da sam vrlo vičan programskim paketima za obradu filmova, a i posjedujem novi Mac Pro s Intel Xeon "Nehalem" procesorom.)

Isprika što se obraćam preko vašeg kolege, ali mi se Mac Pro iz nepoznatih razloga ne želi spojiti na portal gdje je vaš forum (mislim, u zadnjih nekoliko dana).
Još jednom hvala i srdačan letački pozdrav,
Fly high!
Zvonimir

Ne znam što je Voji u ovom postu nerazumljivo?
Čovjek lijepo piše o sarkazmu, ironiji, usudio bih se reći i cinizmu, a istini za volju ima tu i edukativnog sadržaja.
Jedino na žalost ne primjećujem dobronamjerni sadržaj (ako izuzmemo edukaciju), drugim riječima ne vidim ono što je autor ove teme od pilota tražio (prijatelji tražim pomoć od vas).
I na kraju da dodam jedno dobro životno geslo: "ako nemoš pomoć, nemoj ni odnemoć". To je najmanje što dobronamjerni čovjek nekom učiniti drugom čovjeku.
Admiral.

2 Palac gore: : Ivana, vjeko    
Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 8:25 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 22:41
Dao Palac gore: : 320 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 255 / Palac dolje: : 2
admiral je napisao/la:
zoli je napisao/la:

LP
Zoli

U čem se pridružuješ Voji? U nerazumijevanju Box-ovog posta ili...?

Mislim da sam bio jasan, ako je Vojo "osudio" Box-ov post, znači da i ja mislim tako.
Nije mjesto i vrijeme za takav post.
Zadovoljan ???

A osim što taj neće sigurno letjeti u RH i BiH, e pa neće ni u Srbiji jer neće dobro proći po reakcijama ostalih pilota

http://www.juventusventus.org/forum/ind ... 963.0.html

Zoli

Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 10:16 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:03
Dao Palac gore: : 766 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 963 / Palac dolje: : 13
Ma taj koji je to kazneno djelo počinio je lud 100 gradi, ma nema šanse da ga kome proda ili da ga leti napodručju bivše Juge a i šire, pa zar taj nezna da krilo ne može ne zapaženo letiti, svi se mi međusobno znamo i znamo ko kakvo krilo leti. Da ne govorim da su ta krila rijetko lete, pošto su od ponovno aktivirane proizvodnje SKYLINEA i potpuno su nova, ali izgleda da je to dobra reklama za SKYLINE, znači da su krila dobra kada se kradu, već po izlasku na tržište.

Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 12:04 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Prvo, spojio sam temu 'Prijatelji trazim pomoc od vas' s ovom jer je to zaista ista tema pa nema razloga da bude rasjepkana na dvije.

Drugo, mislim da je Roman dobro pitao na grupi, a nema nikakvih odgovora:
Citat:
gdje je krilo uručeno ?
tko ga je uručio ?
kako izgleda lik kome je uručen ?
možda se netko sjeća auta koji vozi ?
koju spiku je imao pri susretu ?

Valjda nam je cilj pronaći tipa, a ne samo se zgražati...

Naime, mene zbilja zanima kako je dotični mislio da se može samo tako izvući s tim :shock: te je li možda čak u pravu. Teško mi je zamisliti da je to bio netko koga bar netko u našim krugovima ne poznaje. Ne misli valjda da s njim može letjeti tu kod nas? Možda misli da ga može prodati?

Prije koji mjesec bila je na foto forumima aktualna priča gdje je čovjeku netko otuđio komplet foto opreme, torba s SLR-om, par objektiva i slično u vrijednosti par hiljada eura. U današnje vrijeme internet nas je tolko premrežio da se odmah skužilo kad je na njuškalu objavljen oglas gdje se prodaje opisana oprema. Lopov je vjerojatno isto pratio forume i skužio je da nema šanse da to može prodat, ispričao je neku priču kako je on to 'našao', a oglas je stavio da vidi jel to šta vrijedi.. :fool: i dogovorio je s vlasnikom (emailom) da će mu ostaviti sve u nekom kafiću na putu (bez susreta) samo da se toga riješi i da si ne natovari policiju na vrat. Vlasnik je bio zadovoljan što se sve dobro svršilo pa nije uključio policiju (nije sredio da policija cijeli dan čeka u kafiću dok se ovaj ne pojavi)

Mislim, ako ne mogu utrapiti prosječan SLR di će onda krilo..?! Fakat bedasto...

Uz sve to, ja ipak ne bi nikad nekome nepoznatom na neviđeno poslao stvar koja vrijedi par soma eura...

A isto ne vidim razloga zakaj se ne bi moglo šaliti s tim? Nije nitko umro. Ako je Severina sama pustila svoj pornić da bi si digla rating onda valjda može i Biber izmislit da mu je ukradeno krilo :ROFL: Di ćeš bolje reklame. Ne bi se kralo da ne vrijedi, kaj ne? :mocking:

P.S.
Vidim da me profa već preduhitrio al' kad sam taman bio u slanju nek ide...

2 Palac gore: : toni, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 12:29 
Offline     DHV 2-3

Kao prvo ne mogu reci da volim Bibera(jednom mi je se posve bezrazlozno zamjerio i to ne zaboravljam)ali ako mu se Box htio narugati javno na grupi u pisanom obliku zbog njegove vjere u ljude definitivno nije ljepo a nije niti smijesno! Da Bibera (po meni od sada "Generalic Biber) treba zajebavti zbog svoga postupka, treba ali ne javno i napismeno vec pred njim i u drustvu na terenu! Ali da definitno trebamo SVI se upregnuti i naci ukradeno krilo trebamo i MORAMO. Ljudi mi u nasim redovima imamo lesinara najgore vrste. Pa sjetitie se samo koliko puta ostavljate kljuc od auta na gumi,amortizeru ili date ga nekom pilotu a da ga gotovo ne poznajete. Svi lopovi ovoga drustva a ima ih puno MORAJU znati da se od nas letaca ne smije i ne moze krasti jer smo jedna sredina koja to ne zeli i ne moze tolerirati iskljucivo zbog nas samih! Mi smo jedno pleme koje se moze saliti izmedju ali nitko drugi izvana to ne smije i ne moze raditi. Zatim ne mogu da vjerujem da bi Biber takvu stvar izmislio jer bi to bio produkt posve bolesna i izopacena uma a ma kakav god da je nebi to napravio! Izvjestite svakoga i svagdi (ja sam obavjestio prijatelje pilote sirom svijeta)i ako je tip letac neka mu bude ona stara narodna "kukala mu majka"! A ako je samo obican hrvat lopina pozovimo mu policiju i neka smece vodi na Jakusevac ili u agenciju za menadzere na Remetincu. Ljudi neznam gdi su ona vremena (90te)kada smo i novcanike, naocare, djelove opreme skupljali po terenu i vracali vlasnicima. Sala i zajebancija je zastitni moto letaca pa i na svoj racun ako treba ali na terenu i ne ovakav vid na forumu. Ali ovo je ljudi kriminal najgore vrste covjek kojeg pustite u kucu vas pokrade. Covjek koji bi trebao ocekivati pomoc svih na terenu krade od nas (ne od Generalic Bibera) nego od nas. Nemojte misliti da ce vas on postedeti ako mu se ukaze prilika. Zato otvorimo oci i nadjimo rak u nasem tjelu i odstranimo to bolesno tkivo!
VOJO!

5 Palac gore: : admiral, Franco, Ivana, toni, Zmaj    
Vrh

PostPostano: pet 16 tra, 2010 12:56 
Offline     DHV 2

kako je sve pocelo:
Dana 06.04 doticni Marko Basic me je nazvao da ima interes da kupi Falcona.
Marko kaze da je u Zagrebu i da je clan PARAfreek-a, ucio kod Ivice letjeti itd.
Da li moze krilo prije kupnje da proba. Dogovaramo na koji nacin da mu posaljem krilo.
Predlazem postu ili bus odlucujemo se za bus ( inace moja praksa slati krila busom ).
Ne saljem krilo busom jer planiram ici na RG u subotu 10.04.
Govorim Marku da sutra dolazim na RG i da tamo moze probati. On se izgovara da mora raditi
do podne i nemoze doci na RG, probat ce krilo jednim spustancom s Sljemena.
Doticni me zove 09.04 oko 15 h ukratko dogovaramo slanje krila u 17 h iz PŽ.
Isti dan u 19.15 h Marko zove da je preuzeo krilo i da ce mi se javiti u subotu.
U subotu 10.04. zove me oko 14 h da je probao krilo dizati na zemlji ne moze letjeti ali mu se svida
i uzima krilo.
Dogovaramo sastanak u ZG 12.04 zovem ga od 10 do 13 h ne javlja se, saljem sms i crv sumnje pocinje da radi.
Ovim putem jos jednom pozivam doticnog lopova da vrati Falcona i ne pravi ni meni ni sebi daljne neugodnosti.
Isto tako zahvaljujem se svima na osudi ovoga krajnje bezobraznog cina.
Neki ce reci da sam naivan sto sam tako postupio ali u mojoj praksi dosada nisam imao neugodno izkustvo, a
sto mogu mnogi sa ovoga foruma potvrditi kojima sam na isti nacin ne znajuci ih slao krila.
Zahvaljujem se svima na pomoci u pronalazenju Falcona.
LP
Biber

2 Palac gore: : Ivana, Mario RI    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.