»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 0:00.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: OPREMA IZ POŽEGE
PostPostano: pon 18 ožu, 2013 13:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
osoba Kruno Cipijanović želi da ga se ne spominje na forumu vezano za prodaju opreme jer je došlo do rasprave o opremi(loše krilo) koja je prodana momcima iz šibenika,naime čovjek je imao teški saobraćajni udes i za liječenje je rekao da mu prijatelj proda motocikl i krilo te su ovi krilo koje je doduše bilo u lošem stanju,a dotični nije znao što su s krilom radili,prodali momcima u šibenik.Čovjek me zvao dosta puta i rekao da ne želi da se njegovo ime spominje i vrti po forumu jer nije znao da je krilo bilo u lošem stanju,stoga molim admina foruma postovi gdje se spominje ime Kruno Ciprijanović se izbriše s foruma jer me je on osobno zamolio jer ga to jako sve skupa vrijeđa i pogoršava mu ionako narušeno zdravlje.

Vrh

Naslov: Re: OPREMA IZ POŽEGE
PostPostano: pon 18 ožu, 2013 13:26 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Ne želiš da se čovjeku ime povlači po forumu i onda ga sam otvoreno spominješ umjesto da si poslao privatnu poruku nekom od moderatora. :)

Lijepo od tebe da si detaljno objasnio situaciju i činjenicu da čovjek nije kriv za prodaju lošeg krila. Za brisanje postova razloga ne vidim. Eventualno mogu dodati ovaj post na kraj te teme kao konačni zaključak (budući da je tema zaključana pa Jere ne može to sam napraviti).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 22 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: