»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 23:02.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: OZON-DELTA
PostPostano: ned 14 stu, 2010 10:04 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Evo da napišem nešto o svojim utiscima u vezi DELTE kad je več kod mene, I kad sam je juče letio na Bjelopolju i prvi pravi let na njoj.. Dan odličan za to. U zraku sam bio preko 2 sata.Bojao sam se da ču prelaskom sa Rusha izgubiti na agilnosti krila, da neču moć vrtjet oštre spirale i ving overe ko na rašu, ali sam se prevario. Krilo je izuzetno okretno. Sluša na komandama i nije sklono kolapsu. Probao sam oštru spiralu i iznenadio sam se kako reže i ide dole. Ludnica! Izlazak iz spirale je takođe u redi. U ving overima nije sklon zatvaranju uški što me takođe iznenadilo. Primjetio sam da ulaskom u stup po sredini, ide u zrak ko lift a da pritom nema nekih trzanja ili slično. Pri poletanju je malo življe i kad krene zaleti se. Ali to zna biti karakteristika ozona. Kad znaš spreman si na to. Špagice se lako zapletu, ali to je normalno jer su stvarno tanke pa treba pazit i gledat pri poljetanju.Sve u svemu moj osobni sud, izvrsna dvojka. meni leži i jako sam zadovoljan nakon Rusha. Ijako sam se bojao kaj me čeka nakon rusha. Probao sam neke druge dvojke, ali ova mi je stvarno najbolja.Našao sam si krilo koje mi za sad po mojim letačkim mogučnostima i željama, odgovara po performansama. Leti, uživaj, a još uvjek sigurno. Hvala Toniju na posudbi krila. Track sam zeznuo. Nekaj mi nije u redu sa gps. Ljep pozdrav letačka družino.

1 Palac gore: : zlatko2508    
Vrh

Naslov: Re: OZON-DELTA
PostPostano: pon 15 stu, 2010 10:30 
Offline     DHV 2

Član od: sub 29 kol, 2009 21:15
Dao Palac gore: : 780 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 927 / Palac dolje: : 0
Bilo vas je puno na Bjelopolju.
Da li si uspoređival brzinu i finesu naspram nekih drugih dvojki ili 2-3?
Navodno Deltica šilji.....

Vrh

PostPostano: pon 15 stu, 2010 10:44 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
zupanich je napisao/la:
Bilo vas je puno na Bjelopolju.
Da li si uspoređival brzinu i finesu naspram nekih drugih dvojki ili 2-3?
Navodno Deltica šilji.....

Ne bije boj svijetlo oružje već ga bije srce u junaka, a srca u našeg Janjeta ima i preko više.
Ali ipak je gledao C3 odozdo u izravnom okršaju :Yahoo!: Imam dokaze, samo da ih uprilagodim.
No ipak, prvi let, prvi dojmovi... bit će zanimljivo dijeliti nebo sa Janječićem, a uskoro i sa Antišom.
Jedva čekam :Bravo:

Vrh

PostPostano: pon 15 stu, 2010 14:20 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Pod spidom ide stvarno ljepo. Ovak nisam primjetio da odskače recimo u odnosu na adikta.Ali nisam se ni trudio previše to gledat. Više sam je ispitivao kak meni paše i kak se meni u rukama ponaša.A ti Štetiču slikaš i puštaš kaj je tvom srcu milo. Ha ha.ha..... Gledao sam i ja tebe odozgo. Letio sam u stupu i sa austrijancem. Nisam znao da je to on ali sam odma skužio da čovjek mrak leti. Probao sam ga pratit. Kolje krilo do kranjih granica. Poslje sam ga skužio kad je radio akrobacije da je to on.Izazove smješak na lice kak ga pere.. Izgleda jednostavno, he,he,he......aliiii. Ko moj sestrič kad sam letio motorom. Ajd da probam, izgleda jednostavno. Si lud rekoh. Neče ići bez Ede ili Tonija, I to redom i temeljito.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: