»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sri 08 tra, 2026 12:05.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: ITV krilo
PostPostano: ned 04 pro, 2011 17:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
poštovani letači ja sam mislio da je prošlo vrijeme prodaje prastarih krila početnicima,naime iz Šibenika su mi tri dečka došla na tečaj i rekli da imaju krilo i da će ga donijeti.Kad sam ja vidio krilo ja ne bih mačku s plasta sijena s njim spustio,prvo vanjska prevlaka od nekakvog materijala se ljušti na komade po 20-30cm,zatim ono što ostaje rozi materijal je toliko porozan da su ženske čarape gušće i manje propusne od njega.Momci su sve to platili 1500kn.Stolica je iz skylinea crne boje bezvrjedna,taj idiot koji je prodao tu opremu zaista nije normalan i nek dao bog da mu djeca na tako nečem lete i protiv njega bi trebalo podić kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva,ja mislim da znam tkko je prodao ali kad budem siguran onda kad ga vidim obećavam nokaut,slikao sam krilo i slike ću poslati Dinku Vodanoviću pa da vidi na šta je majmun išao uzesti 1500kn,neće mu više pasti na pamet,krilo će mo također poslati u Zagreb,a kad vidimo s odvjetnikom tužba slijedi jer judi da to vidite na što liči vi bi ste se prepali,ali momci nisu znali tad ni mene niti za forum nego su našli oglas i kupili,ako je onaj koji mislim da je čekaju ga dva nokauta a on zna zašto,znači tiče se samo jedne osobe a ne kluba.Sram ga bilo,pa ispod toga visi život mladića od 24 god.Eto kakvih nas ima,

3 Palac gore: : bojan, jrabic, Tomica Solina     2 Palac dolje: : BIBER, Jurica.V
Vrh

Naslov: Re: ITV krilo iz avis Slavonice
PostPostano: ned 04 pro, 2011 18:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Mislim da bi bilo ok da daš ime za javnu sramotu jer se i meni sere na takve prevare.

1 Palac gore: : beny    
Vrh

PostPostano: ned 04 pro, 2011 18:26 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 1:37
Dao Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 21 / Palac dolje: : 0
Kao prvo neposteno je napisati krilo iz Avis Slavonice.
Ako je neko clan nase udruge i prodo nesto nekome to nema veze s nasom udrugom.
Napisi ime i prezime tko je sto prodo i tko je sto kupio.
I molim te kao presjednik Udruge slobodnih letaca Avis Slavonce suzdrzi se od koristenja nasega imene na ovaj prljavi i neposten nacin.
Ovim putem te napominjem da svi u Avis Slavonici imaju novu opremu.
Mi iskljucivo i logicno letimo Skayline ili Wings of Change
LP Biber

1 Palac gore: : Jurica.V    
Vrh

PostPostano: ned 04 pro, 2011 19:02 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 13 tra, 2010 21:52
Dao Palac gore: : 28 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 29 / Palac dolje: : 0
Kruno Cipra Ciprijanović Lik nije letać niti ima veze sa klubom "Avis slavonica"!
Tako da se prvo trebalo malo raspitati o kome se radi a ne napadati!

Link na njegov profil: http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &sk=photos
Link na oglas: http://www.njuskalo.hr/sportska-oprema- ... as-2266383
-----------------------------

Zadnja izmjena: BanY; uto 06 pro, 2011 18:07; ukupno mijenjano 1 put/a.

2 Palac gore: : BIBER, hrga    
Vrh

Naslov: Re: ITV krilo NIJE iz AVIS Slavonice
PostPostano: ned 04 pro, 2011 19:19 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 08 lis, 2009 0:38
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 4 / Palac dolje: : 0
Zbilja vrlo nezgodan napad iz kornera. Jere, prvo dobro provjeri pa piši. Za to krilo ITV nikad čuo, kao ni za lika a fala bogu letkam 12 godina. Jere, pa nije ti AVIS SLAVONICA cijela Slavonija,haha.
Članovi AVIS SLAVONICE i od boljih krpa prave vjetrulje. Poz. žARKO TRBOJEVIĆ - ZMAJ

2 Palac gore: : BanY, BIBER    
Vrh

PostPostano: ned 04 pro, 2011 19:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Kao admin promijeniti cu naslov iz posta od jereta, a Jere od tebe jedna isprika letačima. Hvala

2 Palac gore: : BanY, Jurica.V    
Vrh

Naslov: Re: ITV krilo
PostPostano: ned 04 pro, 2011 19:53 
Offline     DHV 2

Kasno Marko na kosovo stize,

nazalost ovaj forum pocinje liciti na neku birtiju,
gdje pojedinci kad se nalocu mogu koga hoce vridjati,prijetiti,optuzivatii itd.
Vrlo jadno i neposteno prema nasoj udruzi-Avis Slavonica.
Biber :hi:

Vrh

PostPostano: sub 10 pro, 2011 11:14 
Offline     DHV 2-3

hrga je napisao/la:
Kao admin promijeniti cu naslov iz posta od jereta, a Jere od tebe jedna isprika letačima. Hvala

do mene je došla informacija iz Zagreba da je krilo iz AVIS SLAVONICE pošto sam vidio stolicu skyline a za njih radi Biber povezao sam,nikog konkretno nisam optužio ali kad bi vi vidili krilo,sve bi vam bilo jasno,Eto sad se stvorio lik za kojeg zmaj nezna a Biber zna,malo sumljivo ali neka bude ja ču dalje tipa kontaktirat a ukoliko su članovi Avisa uvrijeđeni ja im se naravno ispričavam,al da vidite krilo učinili bi isto kao i ja,davno su prošla ta vremena kad se tako prodavalo,pa ljudski život visi ispod,šta to nije dovoljno,Biber hvala na informaciji za tipa.

l.p jere

1 Palac dolje: : BIBER
Vrh

PostPostano: sub 10 pro, 2011 11:20 
Offline     DHV 2-3

Zmaj je napisao/la:
Zbilja vrlo nezgodan napad iz kornera. Jere, prvo dobro provjeri pa piši. Za to krilo ITV nikad čuo, kao ni za lika a fala bogu letkam 12 godina. Jere, pa nije ti AVIS SLAVONICA cijela Slavonija,haha.
Članovi AVIS SLAVONICE i od boljih krpa prave vjetrulje. Poz. žARKO TRBOJEVIĆ - ZMAJ

Zmaju u tom slučaju moja isprika ali bi zajednički trebali djelovat u ovakvim situacijama,pa izginut će netko.Ti znaš kad e nekima iz Slavonije trebala pomoć i za ospite i za druge stvari da sm rado pomogao,pa prema tome mislim da znaš koliko cijenim slavonce,ali ovo je previše,momci naivni i neznaju i nemaju se di informirat pa kupe to i čak probali poletit a to je u stanju totalnog raspada svega.

l.p jere

Vrh

PostPostano: sub 10 pro, 2011 19:01 
Offline     DHV 2

Sve napisano odmah na postu od Banya i mogao si sam od tih likova(kupaca)uzeti broj tel.od prodavaca i nazvati ga,
Zar je neko duzan paziti tko sto prodaje da se ti nebi uzrujao.
Naslov: Re: ITV krilo iz avis SlavonicePostano: ned 04 pro, 2011 19:02

DHV 1

Član od: uto 13 tra, 2010 21:52
Dao : 15 / : 0
Dobio : 3 / : 0
Kruno Cipra Ciprijanović Lik nije letać niti ima veze sa klubom "Avis slavonica"!
Tako da se prvo trebalo malo raspitati o kome se radi a ne napadati!

Link na njegov profil: http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &sk=photos
Link na oglas: http://www.njuskalo.hr/sportska-oprema- ... as-2266383
-----------------------------

Zadnja izmjena: BanY; uto 06 pro, 2011 18:07; ukupno mijenjano 1 put/a.

--------------------------------------------------------------------------------
3 : BIBER, hrga, tihofly

Vrh

PostPostano: ned 11 pro, 2011 11:07 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
poštovani letači ja sam mislio da je prošlo vrijeme prodaje prastarih krila početnicima,naime iz Šibenika su mi tri dečka došla na tečaj i rekli da imaju krilo i da će ga donijeti.Kad sam ja vidio krilo ja ne bih mačku s plasta sijena s njim spustio,prvo vanjska prevlaka od nekakvog materijala se ljušti na komade po 20-30cm,zatim ono što ostaje rozi materijal je toliko porozan da su ženske čarape gušće i manje propusne od njega.Momci su sve to platili 1500kn.Stolica je iz skylinea crne boje bezvrjedna,taj idiot koji je prodao tu opremu zaista nije normalan i nek dao bog da mu djeca na tako nečem lete i protiv njega bi trebalo podić kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva,ja mislim da znam tkko je prodao ali kad budem siguran onda kad ga vidim obećavam nokaut,slikao sam krilo i slike ću poslati Dinku Vodanoviću pa da vidi na šta je majmun išao uzesti 1500kn,neće mu više pasti na pamet,krilo će mo također poslati u Zagreb,a kad vidimo s odvjetnikom tužba slijedi jer judi da to vidite na što liči vi bi ste se prepali,ali momci nisu znali tad ni mene niti za forum nego su našli oglas i kupili,ako je onaj koji mislim da je čekaju ga dva nokauta a on zna zašto,znači tiče se samo jedne osobe a ne kluba.Sram ga bilo,pa ispod toga visi život mladića od 24 god.Eto kakvih nas ima,

poštovani ja se još jednom ispričavam Avis Slavonici,upravo je došla vijest od koga je krilo i dečko je spreman vratiti novac ali to više nije bitno i nadam se da se takve stvari neće dešavati.Naime TKZ Biber koji je u razgovoru samnom rekao da je riješio krilo meni i kreši skyline Hawk i da možemo naša prodati sada od mene traži novac za to krilo,pa dokle je ovaj svijet došao,šta misle ti neki tzk dileri,čak prijeti prijavom policiji ukoliko krilo se ne vrati,osoba koja se služi lažima nije svjesna koliko je ljudi bilo nazočno i fotografirano je primipredaja krila,mislim nije mi zaista jasno,janisam optužio nikog konkretno za to raspadnuto krilo ali taj faklši diler je nešto krivo shvatio i dalje hoće novac za sponzorsko krilo,nevjerovatno kakve su se stvari počele dešavati,svi znaju da smo to krilo dobili ja i Krešo ali ovaj ne odustaje,ponavljan slavonci su mi dragi ljudi i nikad nisam imao problema s nikim to dobro znaju svi i odjednom se pojavio diler Biber od niotkud i počeo stvarati probleme između mene i njega a na koncu i odnosima dalmatinaca i Slavonaca jer momci iz Dalmacije ne gledaju tu situaciju pozitivno i ne želim da se stvara bilo kakva mržnja među letačima a taj Zvonko Biberović -Biber neće uspit u svom naumu,sinoć je došla do mene vijest da je tržište htio proširiti i na Crnu goru te im prodao neispravna krila,tako mi kaže dečko koji je doli letio s crnogorcima i da su na njega jako ljuti,ja neznam kako skinuti s vrata tog Bibera,odnosno znam jedan način a to ne bih bilo ni ljudski ni lijepo i molio bih da ga dečki iz tog kluba urazume jer šeta po minskom polju stisnutih očiju.Ja ukoliko sam ne temeljito nekog za nešto optužio javno sam mu se ispričao ali ovaj je totalno lud,našem članu je poslao krilo Ivici Žuniću koje je u zraku počelo pucati i ovaj mu ga je vrati te također imao namjere svakojake jer ga je ovaj zajebao ali sam smirio strasti jer sam mislio da je ovaj Biber čovjek ali pokazalo se na mom i krešinom primjeru da je on samo jedan mali falši trgovac koji hoće nekom nešto uvalit,jedno je ispričao a nešto sasvim drugo napravio.Htio je da mu platim krilo koje mi je dao sponzorski,nevjerojatno,možda ovaj post i nije za forum ali jednostavno sam morao se obratiti ipak letačima jer ovako jer ne bih volio da netko nasjedne na ovakvu falšu fintu suradnje s Zvonkom Biberovićem koje će me kako kaže tužiti,hahaha,nevjerojatno,ovu ću objavu poslati na sve forume jer tržište on želi proširiti i dalje.Momci iz dibrovnika su mu poslali krilo na čekiranje jer se predstavlja kao osoba ovlaštena za to.Došo lola iz dojčlanda i misli da je netko majmun,e pa Zvonko Biberoviću javno ti poručujem da svi vide da nećeš uspit u svom naumu.

l.p jere

Vrh

PostPostano: ned 11 pro, 2011 13:03 
Offline     DHV 2

Odmah na pocetku da rascistimo nesto Kikasu.
Krilo si dobio na koristenje jednu sezonu poslije te sezone trebali smo sjesti za stol kao ljudi i dogovoriti daljnu suradnju.
Ti i Kreso ste dobili krila na kristenje jednu sezonu uz uvjet da radite promociju i na racun toga cemo vidjeti na koji nacin ce se nastaviti nasa suradnja.
Kao sto je poznato Kreso je ispunio sve uvjete i vise od toga pa je Skyline odlucio da Kreso netreba nista platiti ili vratiti krilo jos us to nije ni dobio novog Hawka kao ti
Kao sto je poznato nisi nista napravio u takmicarskom kao ni u promotivnom smislu za Skayline.
Skayline je od mene trazio da vratim tvoje krilo ili da uplatis simbolicnih 500€ za novo krilo.
Kao sto znas nisi ni jedno od toga napravio.
Ja sam uplatio za tebe 500€, a ti me sada blatis ,prijetis ,vrijedjas na sve moguce nacine.
O tome ko je fals osoba netrbamo ni govoriti letis moje krilo koje nisi platio ni vratio i pricas o nekom vitestvu i postenju ej moj Kikasu.
Kao sto ti je poznato stobom sam zadnji put bio u tel.kontaktu u 1.mjesecu ove god.i kada si pokazao sve svoje vitesto i postenje KIKASU i za mene je ova prica bila zavrsena,ali tebi ocito neda :evil: mira pa ovi napadi na Avis Slavonicu su u stvari napadi na mene osobno.
Ova prica zavrsava za mene ovdje ,a nastavlja se u sudu jel podnjet cu tuzbu protiv tebe.
Mislim da je dosta tvoga nasilnistva na ovome forumu
Da bi izbjegao tuzbu na sudu za klevetu,vrijedjane,prijetnje i prijavu kod policije
trebas vratiti Hawka iz principa do 22-12-2011,a izvinjenje od tebe netrazim jel mi nista i neznaci od takve osobe kao sto si ti Kikasu

Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 10:25 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 28 stu, 2009 18:56
Dao Palac gore: : 61 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 17 / Palac dolje: : 0
Ja sam bio kada je Krešo preuzeo HAWKA i rečeno je: krila su promotivna za Jeru i Krešu dajte dečki napravite što bolje rezultate, vas dvoicu sam izabrao jer vidim u vama veliki potencijal za uspjeh i reklamu SKYLINE. Dakle nije bilo nikakvih uvjeta koje gospodin Biber spominje. Neželim biti niti lonac niti poklopac, a na kraju krajeva niti me se tiče samo sam rekao istinu. A istina je nakon preuzimanja krila da nas je Biber počasto kao pravi domaćin i svaka mu čast. Kakvi smo mi to danas ljudu jednom se naljutiš na nekoga i prekrižiš ga za cili život, a u većini slučajeva su krive laži, dezinformacije ili možda nešto treće. Tako prođe par godina ljutnje mrkog pogleda i ogovaranja bespotrebno, obadvoje svatite da je sve bilo bespotrebno.
Ja sam za mir, kada gospodina Bibera i ekipu put nanese u Split gradele neće biti problem okrenutu.
ŽIVILI SLAVONCI :beer: ,svećenik bi rekao mir u kući ovoj :amen:

3 Palac gore: : Josip K-T, toni, wild    
Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 12:40 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Ne bih se htio miješati između vas dvojice i Vaših dogovora.
Napisat ću vam iz osobnog iskustva kako sam letio sponzorsko krilo.
Imao sam sponzorsko krilo dvije godine. Magus XC. Krilo mi je kupila tvrtka u kojoj sam bio zaposlen.
Potpisali smo sponzorski ugovor pod kojim uvjetima letim to krilo.
Kada sam odlučio prijeći u drugu tvrtku morao sam vratiti krilo. Možda je Biber imao dobre namjere i pokazao je velikodušnost davši krila (osobno ne bih letio ta krila jer mi nisu Bog zna šta ali besplatno bi ih reklamirao svakako).
Po ovom što ja vidim Biber je tražio da mu se reklamira tvrtka koju zastupa preko pilota i to je OK ali mislim da ste trebali potpisati ugovor i definirati što kome ide i pod kojim uvjetima.
Pravno ( preko puta u uredu sjedi pravnik pa sam ga pitao)….
Tužba za laži i klevetu neće vratiti krilo ali postoji x pravnih instrumenata kako bi vratio krilo.
Nadalje druga strana u postupku ( Jerko) može svoju obranu temeljiti na svjedocima i to Vam ide u nedogled…..
Nađite se na kavi i dogovorite suradnju…….
A kao letač koji čitam forum napominjem da se ljudima (barem meni) ne čitaju prepucavanja ( pijanac, kikaš itd..... ) tko je koga zajebo i na koji način imate pp za to.

Lp. Bruno

Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 13:39 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
Forca je napisao/la:
Ne bih se htio miješati između vas dvojice i Vaših dogovora.
Napisat ću vam iz osobnog iskustva kako sam letio sponzorsko krilo.
Imao sam sponzorsko krilo dvije godine. Magus XC. Krilo mi je kupila tvrtka u kojoj sam bio zaposlen.
Potpisali smo sponzorski ugovor pod kojim uvjetima letim to krilo.
Kada sam odlučio prijeći u drugu tvrtku morao sam vratiti krilo. Možda je Biber imao dobre namjere i pokazao je velikodušnost davši krila (osobno ne bih letio ta krila jer mi nisu Bog zna šta ali besplatno bi ih reklamirao svakako).
Po ovom što ja vidim Biber je tražio da mu se reklamira tvrtka koju zastupa preko pilota i to je OK ali mislim da ste trebali potpisati ugovor i definirati što kome ide i pod kojim uvjetima.
Pravno ( preko puta u uredu sjedi pravnik pa sam ga pitao)….
Tužba za laži i klevetu neće vratiti krilo ali postoji x pravnih instrumenata kako bi vratio krilo.
Nadalje druga strana u postupku ( Jerko) može svoju obranu temeljiti na svjedocima i to Vam ide u nedogled…..
Nađite se na kavi i dogovorite suradnju…….
A kao letač koji čitam forum napominjem da se ljudima (barem meni) ne čitaju prepucavanja ( pijanac, kikaš itd..... ) tko je koga zajebo i na koji način imate pp za to..

Lp. Bruno

ŽIVILI SLAVONCI :beer: ,svećenik bi rekao mir u kući ovoj :amen:

1.Biber je htio treklamu na našim stranicama i dao sam mu prostor a on je poslao neki kombinezon za koji sam rekao da ne treba ali ću link stavit.
2.Biber pita slijedeće:dali želiš kupit Hawka a ja mu odgovaram da nemam love i da ga oni mogu sponzorirat jedino na što on odgovara da sumnja ali će pokušat.
3.Biber zove kroz nekih 20-tak dana i kaže citiram"stari rješio sam krilo za tebe i Krešu i sad imamo tim skyline u Hrvatskoj,
4.Biberu sam odmah nedugo našao kupca kojeg je razočarao radi krila te mu ga je ovaj vratio,što može potvrditi čovjek,,znači prodaja u dalmaciji je krenula,moja promocija.
5.tokom razgovora s njim dali i šta da radim s svojim krilom on je rekao sad imaš krilo, svoje prodaj a kad iziđe drugi model pričat će mo i za njega,dakle želio je tim skyline u Hrvatskoj što je ok.
6.Tokom cijele situacije nikad nije spomenuto vraćanje,plaćanje,i nešto sklično vezano za krila.
7.Nakon 7-8mj me je nazvao i rekao da krilo treba platiti ili vratiti,ja sam rekao da ću mu ga vratiti kad sebi kupim krilo i imam svjedoka razgovora na šta su se ovi nasmijali i rekli "a budaletine"koji je to lik,ali ja nisam kupio još drugo krilo radi financijski problema
8.Tokom te priče Biber mi je rekao da je pričao to i kreši te sam ja zvao krešu a ovaj kaže da ga Biber nije zvao i da nema pojma što hoće.(Krešo svjedok,može potvrditi)
9.Tada sam ga ja nazvao i rekao"dobro zašto lažeš,nisi zvao krešu a on je u ljutnji rekao ma ko vas jebe eto vam ta krila i završena priča
10.Biber mi je te večeri u razgovoru rekao da kad sam bio u Bistri da sam bio pijan i da nisam shvatio,znači pravi me još budalom,jer ja ne konzumiram alkohol 6 godina,što mi je jako žao jer bi se u slučaju da malo popijem na ovo sve smijao jednom cvikerašu u godinama,jači kompleks.
11.U bistri je bilo prisutno masu naših poznatih letača koji su rekli "jebo te,super,dobio si krilo mada nam to smrdi i vidim bili su u pravu jer zaista je ovo prešlo granice normale, a vidim da ovaj i dalje šeće po minskim polju.Čovjek je isfrustriran,kriza godina itd pa ga polako i shvatam.
Zvonko Biberović zvani Papar je jedan jako loš trgovac,mislim da je falio kome će se zamjerit,moj odvjetnik inače osoba koja me zastupa se nasmijao o rekao ovaj je totalno lud.Biber imam sve dokaze od fotografija pa do ljudi koji su to čuli,a Avis Slavonicu koristit da blatim tebe ne bih nikada jer nisam takav čovjek, a i što ljudi imaju s tim.ja te u postu ITV nisam optužio da si ti ali sam morao reagirati jer momci su došli u moju školu i pokazalli na čemu vježbaju,stavit ću slike,zvao sam dečka i dečko je super htio je krilo natrag i vratiti novac ali sam odbio i tip je zaista legenda.Biberu e, Kikaši, očito neznaš tko su,ja sam Vlaj,po starinski a ti si Kikaš.Ja bih volio kad bi ja i ti se vidjeli pa da to lipo ljudski riješimo,da svatko da svakom njegovo i doviđenja,eto riješeno pitanje ITV-a, e sad još da ja i ti riješimo pitanje ovog Hawka na kojem mi ti želiš smrt,al nema veze zao si čovjek,tako izgledaš a i kukavica,čak ti dajem mogućnost di da se nađemo,možda i u slavoniji kad sam,tamo sam često u Hvidri pa će mo riješit račun onako kikaški,to nas ionako čeka,Papriću moj imaš jednu veliku pusu iz dalmacije od Kikaša,

Još je link od tebe i firmi na mojoj stranici,

http://www.pegaz-paragliding.com

aj pliz pošalji mi ponovo točnu adresu boravka,nemam je

eto volio bih da Krešo potvrdi ovo što sam ja rekao bez ikakvih primisli o mješanju,jer i njemu je rekao da svoje krilo može prodati,eto krešo volio bih da se izjasniš i ti pošto te spominje ovaj lik,meni priča jedno,a piše drugo,

l.p jere[/quote]

Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 14:12 
Offline     DHV 2-3

BIBER je napisao/la:
Odmah na pocetku da rascistimo nesto Kikasu.
Krilo si dobio na koristenje jednu sezonu poslije te sezone trebali smo sjesti za stol kao ljudi i dogovoriti daljnu suradnju.
Ti i Kreso ste dobili krila na kristenje jednu sezonu uz uvjet da radite promociju i na racun toga cemo vidjeti na koji nacin ce se nastaviti nasa suradnja.
Kao sto je poznato Kreso je ispunio sve uvjete i vise od toga pa je Skyline odlucio da Kreso netreba nista platiti ili vratiti krilo jos us to nije ni dobio novog Hawka kao ti
Kao sto je poznato nisi nista napravio u takmicarskom kao ni u promotivnom smislu za Skayline.
Skayline je od mene trazio da vratim tvoje krilo ili da uplatis simbolicnih 500€ za novo krilo.
Kao sto znas nisi ni jedno od toga napravio.
Ja sam uplatio za tebe 500€, a ti me sada blatis ,prijetis ,vrijedjas na sve moguce nacine.
O tome ko je fals osoba netrbamo ni govoriti letis moje krilo koje nisi platio ni vratio i pricas o nekom vitestvu i postenju ej moj Kikasu.
Kao sto ti je poznato stobom sam zadnji put bio u tel.kontaktu u 1.mjesecu ove god.i kada si pokazao sve svoje vitesto i postenje KIKASU i za mene je ova prica bila zavrsena,ali tebi ocito neda :evil: mira pa ovi napadi na Avis Slavonicu su u stvari napadi na mene osobno.
Ova prica zavrsava za mene ovdje ,a nastavlja se u sudu jel podnjet cu tuzbu protiv tebe.
Mislim da je dosta tvoga nasilnistva na ovome forumu
Da bi izbjegao tuzbu na sudu za klevetu,vrijedjane,prijetnje i prijavu kod policije
trebas vratiti Hawka iz principa do 22-12-2011,a izvinjenje od tebe netrazim jel mi nista i neznaci od takve osobe kao sto si ti Kikasu

ovako si mi rekao na moje pitanje kad smo se telefonski čuli"ok Biber dali si rekao kreši isto da mora vratit ili platit ti si rekao da jesi a kad sam ja nazvao krešu on se začudio,molio bi krešu da kaže dali je to istina,opet si lagao,e sad mail koji si mi poslao glasi"Sto se tice Krese on nije dobio novo krilo i zato nije ni trebo nista dati jos cu mu napraviti novi chek badava" a meni si trekao da si mu rekao da mora i on vratiti krilo. Draga gospodo ovo su samo dijelići laži dotičnog
gospodina Zvonka Biberovića,nego odakle ti potomstvo,nisi ti slavonac,to su pošteni ljudi.Eto to je jedan prodavač opreme u našoj lijepoj Hrvatskoj.I kako naprijed kad se noge ovako podmeću.Zvonko Biberoviću nije ti ovo Njemačka za koju si se "Borio".Za mene neka misli tko god šta hoće ali sam siguran da nijednom slavoncu nisam učinio ništa loše,dapače,samo dobro, a ti Zvončići ptiću mali,naučit ćeš,,,,i adresu da ti ne zaboravim di da ti pošaljem krilo.

Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 14:21 
Offline     DHV 2-3

Zmaj je napisao/la:

vidi care da to u slavoniju dobiješ iz Sinja prvo bi pomislio ko tamo leti,pegaz naravno,ali ja sam samo krenuo s pitanjem od avisa slavonice i došao sam do tipa i s njim pričao,dečko legenda,hoće vratit lovu a ja mu rečem ok ne treba ali to se nije za igrat jer je u strašnom stanju,ako se netko iz vašeg kluba ljuti ili uvrijedio ja mu se ispričavam ali to je pitanje riješeno.Pozdrav tebi i ekipi,

Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 14:29 
Offline     DHV 2-3

BIBER je napisao/la:
Kasno Marko na kosovo stize,

nazalost ovaj forum pocinje liciti na neku birtiju,
gdje pojedinci kad se nalocu mogu koga hoce vridjati,prijetiti,optuzivatii itd.
Vrlo jadno i neposteno prema nasoj udruzi-Avis Slavonica.
Biber :hi:

Pa dobro kako te nije sram uopće spominjat i palit ekipu iz tog kluba i ako smiješ onda reci meni direktno,majmune ja ne pijem 7 godina i ne vrijeđam ali da je momak koji je prodao krilo bio bahat ja bih mu došao na kućna vrata s tim krilom i odveo ga na brdo,ne guraj druge i ne pali članove kluba,momak se ispričao i završili smo priču kao ljudi i sve ok.

Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 22:37 
Offline     DHV 2

Za one koji nisu pazljivo procitali moj post ili nisam bio dovoljno jasan.

Zadnji razgovor sam s doticnim gos.obavio u prvom mjesecu ove god.
Za mene je tema oko Hawka bila zavrsena pojeo vuk cobana i to je to. Nisam doticnog nigdje spominjao ni na koji nacin.Hawka sam "alalio",ali sad iz principa posto me doticni gos.neopravdano napao, jer to moje krilo podnosim prijavu policiji.
Tuzbu na sudu podnosim iskljucivo zbog PP PORUKA doticnog gos. koje su vulgarne,vrijedjajuce i nada sve prijeteceg sadrzaja.

Vrh

PostPostano: pon 12 pro, 2011 22:49 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Gospodo, nemojte se ljutit, ali...

Obje zainteresirane strane rekle su ponesto o temi o kojoj se raspravljalo. Vec neko vrijeme iznose se uglavnom medjusobne uvrede i rasprava ne postaje konstruktivna nego se samo vrtite u krug.
Kako ovaj forum nije zamisljen kao mjesto gdje se rjesavaju medjusobne razmirice, pogotovo ne na ovakav nacin, smatramo da nastavak ove teme nije u interesu odrzanja kvalitete foruma za koju se nadamo da smo je, uz vasu nesebicnu pomoc i suradnju, postigli.
Stoga sam onemogucio dalju raspravu u ovoj temi.

pozdrav,
Damjan

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

5 Palac gore: : Knez, Robert, rudar, sale, zupanich    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: