»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: ned 26 srp, 2026 0:09.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Jednostavan vario/GPS za 279€
PostPostano: pon 16 tra, 2012 11:11 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
http://www.xcmag.com/2012/04/syride-sys ... ht-logger/
http://parapente.syride.com/produits.php

slika

Možda zatreba nekome kao zamjena za vario, a usput dobijete i backup GPS.

Da kupujem sve po pri put uzeo bi ovako nešto + bilo kakav uređaj s GPSom i ekranom (makar i mobitel). Nije kombinacija za takmičenja, ali za XC sasvim dovoljno...

Dileri, tko će preuzeti ovo?

Vrh

Naslov: Re: Jednostavan vario/GPS za 279€
PostPostano: pon 16 tra, 2012 12:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
CloudWalker je napisao/la:
http://www.xcmag.com/2012/04/syride-sysky-lightweight-variogps-flight-logger/

slika

Da kupujem sve po pri put uzeo bi ovako nešto + bilo kakav uređaj s GPSom i ekranom (makar i mobitel). Nije kombinacija za takmičenja, ali za XC sasvim dovoljno...

Ja definitivno necu jer je lako pokvarljiva i osetljiva roba a kosta kao IQ GPS Brauniger!
VOJO!

1 Palac gore: : jrabic    
Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 14:48 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Vojo je napisao/la:
CloudWalker je napisao/la:
http://www.xcmag.com/2012/04/syride-sysky-lightweight-variogps-flight-logger/

Ja definitivno necu jer je lako pokvarljiva i osetljiva roba a kosta kao IQ GPS Brauniger!
VOJO!

Ok, priznajem, nisam u toku s aktualnim cijenama trenutno dostupne opreme. A koliko onda dođe IQ Basic/GPS?
I kako znaš da je to "lako pokvarljiva i osetljiva roba"? Nije da dovodim u pitanje samo volim znat same činjenice. To je čini se sasvim nov PG uređaj nastao iz vrlo sličnog uređaja za surfere pa me čudi da već imaš tako čvrsto mišljenje.
Jel zato što je francusko ili...? :)

Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 14:54 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 8:43
Dao Palac gore: : 400 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 222 / Palac dolje: : 1
meni instrument izgleda super.. misli da če uskoro dolijati našim nezgrapnim kutijicama ,za xc dušu dalo..još ako je neka light oprema :good:

Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 15:41 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
Zanimljicva stvarcica, pogotovo za one koji furaju lajt opremu i kojima netreba nista drugo osim piskanja za gore i dole i da kasnije mogu doma skinut trek.

Upitna je baterija i kvaliteta (treba isprobati i vidjeti, na slici izgleda ok), mada mislim da tak neke nije problem spojiti na solarni panelcic, ak je baterija slaba, mada mu to vec onda lagano ubija jednostavnost....

Cijena je VELIKI minus, tak neke nebi trebalo kostati vise od 100€ ( i to je puno)

Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 19:20 
Offline     DHV 2-3

mišljenje.
Jel zato što je francusko ili...? :)[/quote]

Pa ima i tu nesto! Ali nije presudno nego je presudna garancija i cijena! Svi koji su imali problema sa instrumentima u garantnom roku znaju da nisu imali problema samnom i popravkom! Sve je odradjeno bez i jednog eura placanja sto ide u garantni rok i garanciju! svakako da to nije razbijeni instrument! A onda zamisli kada se na tom instrumentu a ja sam ga vidio u zivo nesto malcice poje... eto ti kupca na vrata sa pricom jebo te Vojo dadoh ti pare a on radio 5 dana! popravi to ima garanciju! E onda kosta vise pita neg tepsija i zbog tog razloga sam ja otkazao dilerstvo u DIGIFLY! Je on odradio besplatno popravak ali ti Vojo plati posilku tamo i plati posiljku nazad i jos ka tome kupac ceka mjesec dana pa ti vidi kako se to "isplati"! Inace jedan ing je rekao da instrument nije bog zna sto (doduse je to konkurentska firma ali jebi ga ne stavljas svoje ime iza necega sto bas lako provjerivo)! Ljepi pozdrav i nadajmo se da cemo uskoro izaci iz ove neletelice i uci u ljepe letacke dane!
VOJO!

1 Palac gore: : Ratko    
Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 20:03 
Offline     DHV 2-3

Vojo je napisao/la:
mišljenje.
Jel zato što je francusko ili...? :)

Pa ima i tu nesto! Ali nije presudno nego je presudna garancija i cijena!

Ah da zaboravih reci cijenu IQ Basic GPS a to je da je 2 eura skuplji ako se placa unaprijed ili 22 po isporuci od gore navedenog instrumenta! Doduse cijena instrumentata zna varait+rati od raspolozenja dilera i kupca te odnosa koji diler i kupac imaju ali tehnicki se ova dva uredjaja ne mogu porediti! Svi koji imaju IQ Basic GPS znaju da je uredjaj vise nego dobar za cijenu koju se dobija! Usput kada smo se vec dotakli cijena imam jos par dana popust za one uredjaje vrhunske klase Competino+ i Compeo+ i do 20 postotaka! Ljepi pozdrav!

Vrh

PostPostano: pon 16 tra, 2012 21:22 
Offline     DHV 2

Član od: čet 10 ruj, 2009 10:16
Dao Palac gore: : 405 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 209 / Palac dolje: : 0
Posto je nas Car Vojo gore nesretno usporedio ovaj uredaj sa "losom" kvalitetom Digiflya, osjecam se prozvan, posto sam trenutni zastupnik za Digifly. Pa da napravim mali osvrt.

U zadnjih 4-5 god od kada nas Car vise nije zastupnik, Digifly je izbacio dvije nove serije od po 6 razlicitih uredaja, na kojima je znatno poboljsao kvalitetu. Trenutno se dobiva 3 godine garancije na bilo koji njihov uredaj. Takoder ima nekoliko funkcija koje nema vecina uredaja konkurentnih firmi. Meni osobno se najvise dopada backup baterija, koja se aktivira automatski kad se glavna isprazni, a to je nakon cca 20tak sati rada. Pa onda nemoras mislit dal cu ga staviti veceras punit, il cu jos jednom odletjeti. Za sve koje zanima nesto vise nek mi se jave, a od 01.05. bit ce nesto i akcijskih cijena.

Care, nemoj misliti da ti zamjeram nesto, znam da nisi ovo gore napisao u zloj namjeri. :hi:

Vrh

PostPostano: uto 17 tra, 2012 0:17 
Offline     DHV 2-3

Care, nemoj misliti da ti zamjeram nesto, znam da nisi ovo gore napisao u zloj namjeri. :hi:[/quote]

Nije niti bilo u zloj namjeri ja sam govorio svoje iskustvo od prije 6 godina kada sam radio sa Donatom i kada mi je svaki drugi ili u najboljem slucaju treci uredjaj isao na "servis" jer nesto nije stimalo! A da ne govorim o brzini uzvrata instrumenta natrag! Svakako u to vrijeme je kumovalo i par ljepih gafova od Donata kao poslao krivi instrument pa opet naplatio meni povrat i da ne govorimo gdi je se casa prelila kada mi jednom na poslani kesh nije isporucio 2 mjeseca instrumente a ja kasnio Mariu iz Rijeke onda skoro puna dva mjeseca! Od toga momenta sam popizdio i prekinuo suradnju koja je trajala 5 godina vrlo traljavo! To se dogadaj i sa AVA Sportom priprema se proizvodnja drugdi i nece biti vise karanja ljudi koje on zove priateljima a oni ispadaju okolo govna bez obzira na trenutnu njihovu kvalitetu i status koji imaju u proizvodnji sjedala te imaju monopol u EU! Dolaze neki novi "klinci" koji ce biti jos bolji efikasniji i nadasve tocniji!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: