»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 8:50.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: 25 svibanj
PostPostano: sri 25 svi, 2011 7:41 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Ko se toga još sječa. Nekad DAN MLADOSTI! Nekad praznik ZA NAIVNI NAROD! Fešta za sve! Slavlje rođendana "Velikog Vođe" svemoćnog, nezamjenjivog, "največeg od največih" SEBIČNOG-pardon, SAMODOPADNOG-pardon, kurviša-PARDON,......PARDON,PARDON........

Vrh

Naslov: Re: 25 svibanj
PostPostano: sri 25 svi, 2011 9:50 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Ja se sječam.Meni je bilo gud.bilo je para da sam mogao radit jednom u sedmici.trebao sam onda letit.Razlika je u tome da se danas više krade pa nema za svih! krade! krade!krade.Laže,laže laže!Živio dan Jadranke Kosor i svi smo mi Sanader. Jes. Lp Sory, sory, sory:-)))))))))

7 Palac gore: : AIRBEŠO, Danči, joe33, kbelcar, McB, Nik01, Red Baron    
Vrh

PostPostano: sri 25 svi, 2011 10:00 
Offline     DHV 2

Član od: ned 30 kol, 2009 23:28
Dao Palac gore: : 331 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 176 / Palac dolje: : 0

Vrh

PostPostano: sri 25 svi, 2011 10:25 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1

Vrh

PostPostano: sri 25 svi, 2011 11:20 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Načešće izgovarane riječi na vijestima u razdoblju:

1945-1991 BRATSTVO, JEDINSTVO, LJUBAV, NAPREDAK, MIR, POSAO, ZAJEDNIšTVO, SLOGA, SLOBODA, NEOVISNOST, PRIJATELJSTVO...
1991-2011 MRŽNJA, NACIONALIZAM, KORUPCIJA, RAT, NASILJE, DROGA, KRIMNAL SIROMAšTVO, KRIZA, STRAH BIJEDA, NESIGURNOST, NEZAPOSLENOST

...baš danas ranom zorom vozim ženu doktoru i dok sam je čekao u Baruna Filipovića odlučim malo prošetati kvartom. Prođem od parkinga dispnzera prema željezničkoj pruzi i dolazim uz relativno visoku ogradu od pletene žice. Kad tamo, nađem se oči u oči s baršunastim pogledom...SRNE! Da! SRNA! U srcu Zagreba, u dvorištu "Kućice u Cvijeću" I to ne jedna nego dvije. A kraj njih se lijeno rasteže njemački ovčar na travi ljepše pokošenoj nego na Maksimirskom stadionu...dok prosijedi čikica u potkošulji i fru-fru hlačama motikom upravo okopava nekakav ružin grm... u 8 sati ujutro... i sve okupano jutarnjim suncem. Ma jel mi se to čini ili još nije proradila ona kava?
I onda, gledajući taj prizor kao iz Disneyevog crtića, srna plaho prilazi uz ogradu i kao da svojim očima pokušava upiti nekakvu nadu i u moje srce. Bez upozorenja, kao grom iz vedra neba sustigne me pitanje - zašto ovoga nema na vijestima?... ili večernjem dnevnku? Ili u novinama? Zašto netko ne dođe iz tih "renomiranih" medijskih kuća i snimi ovaj nestvarni prizor u srcu mog napaćenog grada? I onda mi bude jasno. Nema! Jer nema mjesta. Nema vremena za to u tih pola sata dnevnika i tih dvadesetak strana jutarnjeg. Jer treba izvjestiti raju o svim onim sranjima koja nas prate na svakom koraku. Treba prenjeti retoriku i bljezgarije gospođe premijerke, predsjednikovo koncertiranje po raznim eventima, pljačke banaka i drogiranje maloljetnika, udese pijanih vozača i nepoštene kreditie u švicarcima...
... dok sve to nabroje nema mjesta za dvije srne, njemačkog ovčara i ružin grm u srcu moga grada.

7 Palac gore: : bmutak, Flying_man, joe33, kbelcar, McB, Mirko, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: sri 25 svi, 2011 13:13 
Offline     DHV 2-3

Red Baron je napisao/la:
...SRNE! Da! SRNA! U srcu Zagreba, u dvorištu "Kućice u Cvijeću" I to ne jedna nego dvije.

Kod tog čiče sam još kao klinac kupovao tigrice (papige)...jer je međ ostalom menažerijom uzgajao i njih...a srnice u dvorištu su mu i onda bile zaštitini znak. Drago mi je da još gonja.

Vrh

PostPostano: sri 25 svi, 2011 23:12 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 15 lis, 2009 19:56
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
a ja jucer na poslu pravio
srneci paprikas za rucak
:amen:
molim pokoru i oprostenje
grijeha
LP baja

1 Palac gore: : profa    
Vrh

PostPostano: čet 26 svi, 2011 16:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Janje me je vrlo neugodno iznenadio svojim postom o nekadasnjem predsjedniku! Moram priznati da sam dok je stari bio ziv posve ravnodusan na njega i njegove price! Nikada nisam bio cak niti simpatizer a pogotovo ne član partije. Cak kada je TV objavila da je umro nisam osjecao nekakav veliki gubitak nego jednostavno a eto zivot je jedna prolazna faza kao evo cak je i Tile je umro! Kada je dosao drugi predsjednik FT shvatio sam stvarni gubitak prvoga zagorca ali ne samo zagorca nego najveceg predsjednika 20og stoljeca! Covjeka koji je znao zauzdati budale a dozvoliti pametnima da se zahuktaju te "obicnim" ljudima dati da ponosno zive bez straha i srama te visoko dignuta cela i ponosnog gledanja prema svim drugim narodima, narodnostima i rasama sirom svijeta! Odjednom u vrlo kratkom vremenu 90tih najveci sljam ljudski bez ikakvih moralnih vrijednosti je bio na cijeni i jos je na zalost uvjek! Za stoku sitnog zuba kako nas je i javno nazvao i izrazio sto misli o HR narodu je bio namenjen samo bic i stup srama i straha dok je kriminal usao ne samo u sve pore ljudskog drustva nego je na zalost posijano sjeme i generacijama koje dolaze! Janje ti si bio i ostao u ovom stadu u koje te je uvrstio nas drugi predsjednik a to je skupa sa mnom (nazalost)STOKA sitnog zuba i jedina razlika izmedju mene i tebe je sto ja priznam da sam u tom stadu i pokusavam izaci iz njega a ti mislis kako si stoka krupnog zuba ali brate nisi! Vidjam te cesto u svom stadu i nisi na svoju zalost cak niti crna ovca kao ja nego si bjela i to dobrano ostrižena! Sto rece Joža R sve je bilo bolje i postenije i sve je bilo daleko ljudskije i humanije! Ali to nije sve, na žalost neće nam biti bolje ma što god naša pastirica sa svojim psima tornjacima na čelu govorila i dalje ce nas zimi šišati i dalje ce nam kožu derati i štaviti i dalje nas klati i musti te uzimati ma kako god da se mi osjećali ili branili! Zato živio dan moje mladosti i generacije koja ne samo da je htjela nego je i radila pošteno dok je nije uzelo kravlje ludilo izazvano tumorom na mozgu! Zagorje svako malo da jenega što je dobar pošten i skrban za svoje ljude koji ne žali biti mučen, krunisan ako teba i usijanom krunom te biti po zatvorima i onda ode u krajnost koju ne može doseći niti najveći okupator niti jedan ma i da ga se umnoži na pet puta Franjo Tahi! Uvjek rana jače boli kada ti je zada netko tvoj nego netko stranjski! Nikada se nisam u svojem životu veselio(a nadam se da i neću više)nečijoj smrti kao što sam to učinio kada je umro FT (Franjo Tahi)u društvu svojih prijatelja Mirka, Ksenije, Ante, Josipe Dalibora, Ide i moje Lilike. Ali na žalost zvijer je već ugrizla prije svoje smrti i proširila bjesnilo širokim stadima stoke sitnog zuba! Svi ovi sadašnji Sanaderi i Šeksovi te ostala divlja zvjerad samo je bila zaražena bjesnilom jednoga bolesnog mozga koji je na žalost predugo bio na hrvatskoj sceni! Teško je zaustaviti kola kada krenu niz brijeg i još se ka tome zalaufaju!

3 Palac gore: : kbelcar, profa, Red Baron     2 Palac dolje: : hrvoje.vt, zlatko2508
Vrh

PostPostano: čet 26 svi, 2011 21:37 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
Idu crvi sa Dedinja i pjevaju "Mi smo titovi tito je naš "
:mocking:

2 Palac gore: : profa, sale    
Vrh

PostPostano: pet 27 svi, 2011 9:12 
Offline     DHV 2-3

baja je napisao/la:
a ja jucer na poslu pravio
srneci paprikas za rucak
:amen:
molim pokoru i oprostenje
grijeha
LP baja

Dvije porcije tog gulaša i gajba pive kad se vidimo... :greeting:

Nego, ponekad mi je uglavi ista slika, isti fleš...

Eh, a šta bi Vam tek moj stari Yugo ispričao... samo da je znao govoriti.
Vozim danas C5, ali onaj osječaj koji sam imao sa 16 kad sam sjeo za volan te male narančaste zvijeri...eh!
...a koliko sam tek mehanike na njemu naučio... eeee!

Vrh

PostPostano: pet 27 svi, 2011 13:16 
Offline     DHV 2-3

A propo crva cuo sam jedan dobar to jest dobio na mail jer ovdi se neki srame reci i izraziti svoje misljenje a ja nikako ne spadam u tu grupu i nisam nikada spadao! Ali sam od nekih iz stada dobio podrsku privat!
Ali kao sto rekoh evo vica o crvima:
Sretnu sededinjski crv i mirogojski crv u gradu! Dedinjski crv izgleda super ljepo uhranjen usmikan zdrav vitalan jak! A jadni mirogojski crv sav usukan slabasan bolestan zivcan i krivih usta! Pita on dedinjskog crva: "Bogati sa cime se ti hranis kada tako dobro izgledas"? "Cuj ja ti jedem u kuci cvijeca vrlo dobro i kvalitetno meso, a gle tebe jeb'o te izgedas kao da zivs od zraka, pa sa cime se ti hranis"?
A boli tebe fenis ti jedes vrlo kvalitetno i najbolje zagorsko meso a meni su na mirogoju dali zagorska govna!

1 Palac gore: : profa    
Vrh

PostPostano: pet 27 svi, 2011 13:45 
Offline     DHV 2

Meni nepšrekidno stižu pisma potpore ! Anonimna i privatno :mocking: :mocking: :mocking:

Vrh

PostPostano: sub 28 svi, 2011 0:41 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Svako ima pravo na svoje mišljenje. Boli me briga za sve njih jer meni nije niko od njih donio ništa dobra, i TOGA SAM SVJESTAN.Uvjek su mi SVI sve uskračivali. Sve što mi se desilo dobra u životu stvorio sam sam.Možda je nekom bilo bolje a nekima lošije? Ovisi ko se zadesio na određenom mjestu i određenom vremenu, znao se snač, bio čovjek ili nečovjek. Ja znam, i samo sam se sjetio iz tih ZA NEKE DOBRIH vremena, nekih ljudi koji nisu imali dvoje hlače nego jedne i kad su se te prale nije bilo izlaska među ljude jer druge za izlazak nisu postojale. Znam isto tak da su se vezale špagom jer remena nije bilo a rukama su se držale u đepovima jer su bile velike pa da ne ispadnu.Bolje cipele je dobivao onaj koji se ranije digao među bračom.Ha,ha ha. Smješno ali istinito. Znam neke koji kad su popisali bilježnicu, brisali su je gumicom kad se popisala,jer nisu imali dva ili tri dinara za novu bilježnicu. Znam neke koji su zimi hodali u sandalama a drugi se rugali da je to zimska šminka,a cipele nisu postojale. Znam neke koji su za vrjeme gableca, sakrili se iza kestena od srama jer nisu imali gablec.Znam neke koji su u srednjoj školi prolazili sa odličnim, a u školu nisu ni dolazili, samo zato što su bili sinovi određenih ljudi.Znam neke koji su na fakultetu lakše prolazili a neki teže samo zato što su bili različiti od nekih u neko vrjeme.Znam neke koji su morali napustit svoje najmilije samo zato što su drugačije mislili od drugih.Znam puno različitih životnih priča iz raznih vremena, pa otud imam svoj stav kao što ga ima svako od nas. Naravno različit od drugih. Jedno je danas ipak dobro na kraju: što taj stav možemo reć, a da ne stradaš radi toga. Ako ga iznesemo, a ne poklapa se sa nečijim tuđim! Nije politikanstvo, nego stav. Kraj priče. Živjeli!

4 Palac gore: : Josip K-T, Knez, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: sub 28 svi, 2011 9:46 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
Eh, da ... na ovo sve sjetim se riječi Vesninog pokojnog rodijaka Duje (zvali smo ga Duje Ustaša), rodom iz kupreške okolice, dok je pijano društvo u kutu deralo Juru i Bobana i ostale domoljubne pjesme : "Samo se vi derite, sad možete. Nekad se nisam smio tako derati, al sam mogao otputovat gdje ja hoću ... danas se smijem derati koliko hoću, al nemam para za otputovat ..." . Nisam od onih koji na stvari gledau crno-bijelo, i ne bih pljuvao po bilo kojem periodu svog života, jer se uvijek moglo naći i lijepih stvari i u njima uživati. Trebao si imat širom otvorene oči i upijati sve dobro okolo sebe. Je, bilo je i sirotinje, al mi se nekako čini da je danas vidljivija. Ne znam, možda su je prije krili od mene. Koliko se ja sjećam, fakultet je završila i Vesna koja je imala pola rodbine izbjegle u Australiju, nešto mrtvih po šumama Slovenije, i nešto ostale rodbine s debelom ustaškom prošlošću. Isto tako i ja, kojem je ćaća bio u domobranima, a umro kao "zastavnik" u JNA, i čiji je stric bio u njemačkoj vojsci kod Staljingrada. Ako smo , recimo, nas dvoje bili ti podobni koji su završili faks ... no što ću ja protiv predrasuda. Koliko se ja sjećam, partizanska djeca su brže ulazila u SK i brže dobivala rukovodeća mjesta. Ako bi se i nakrali, to je bilo dovoljno za kakvu viksu kraj potoka. Ja nisam krao, ali sam bio dobar inženjer, pa su mi , nakon pet godina rada dodijelili stan, koji sam, stjecajem okolnosti napustio nakon slijedećih pet, al ga je moja kći uspjela prodati i kupiti si stan u Zagrebu. Je, i ja sam nosio kao klinac malo šire hlače, s tregerima koje bi mama sama našivala i bilo me je sram ostale djece u školi, ali mislim da to na mene nije ostavilo dugotrajne negativne psihološke posljedice. Eh, da, i bilo je puuuuuuuno tvornica kojih danas nema. Pojeli žohari...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

4 Palac gore: : Danči, Mario RI, Red Baron, Vojo    
Vrh

PostPostano: sub 28 svi, 2011 10:22 
Offline     DHV 2

U komunizmu su postojale dvije skupine ! Prva skupina oni kojima mater prekidala razgovor " Šutite nikad neznate ko prolazi ispod prozora " i druga skupina ovi što prolazili ispod prozora :mocking: Druga skupina "ljudi " danas žale za komunizmom i titom :evil: Zezam se ha, ha . :ROFL: :ROFL: Neovisno u kom vremenu živiš postoje LJUDI i oni što malo manje "ljudi " :no:

Vrh

PostPostano: sub 28 svi, 2011 10:37 
Offline     DHV 2-3

Meni su ovo zapravo rasprave bez neke svrhe, jer nema teorije da "jedni" uvjere "druge" u svoje argumente - i obratno (super mi je ovo s pismima potpore :ROFL: ),

Ali nekako se provlači teza da je onomad nekima bilo puno teže zbog drugačijeg mišljenja, nacionalnosti i sl., a da je nakon izlaska iz mraka barem taj problem riješen. Pa nek je "200 obitelji" privatiziralo sve onak kak je, vrijedilo je. E pa ja se sjećam oca svog dragog prijatelja, rođenog u ZG, koji je nakon 30 godina staža u telekomunikacijskom divu, u osvitu mlade demokracije, morao trbuhom za kruhom jer je bio proglašen tehnološkim viškom. Što bi u novokomponiranoj "tržišnoj privredi" možda bilo i legitimno da otkaze nisu podijelili samo pripadnicima određene etničke skupine.

3 Palac gore: : Boris, Roman Lavriv, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: sub 28 svi, 2011 19:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
zlatko2508 je napisao/la:
U komunizmu su postojale dvije skupine ! Prva skupina oni kojima mater prekidala razgovor " Šutite nikad neznate ko prolazi ispod prozora " i druga skupina ovi što prolazili ispod prozora :mocking: Druga skupina "ljudi " danas žale za komunizmom i titom :evil: Zezam se ha, ha . :ROFL: :ROFL: Neovisno u kom vremenu živiš postoje LJUDI i oni što malo manje "ljudi " :no:

Je, Zlatko, u tome se potpuno slažem s tobom. Da sam , nedajbože, živio u DDR-u, siguran sam da bih našao "LJUDE" , s velikim LJ, i uživao s njima, čekajući slobodu ... nije život samo gledanje preko plota, jer tamo ima boljih dućana, a i izbor pive i pelena je puno bolji. Život je nešto složenija priča od "nakupovalnih centara" iliti westagteova, cyticentarone, mercatora, konzuma, plodina, bille ili nebille, lidla i ostalih (ne mogu ih se sjetij, neka mi oproste) drangulija za indijance i ostale urođenike ....

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: ned 29 svi, 2011 17:47 
Offline     DHV 2-3

Svatko od nas ima svoju priču.. o ovom ili o onom vremenu. Nekima je "onda" bilo bolje. Neki misle da im je danas bolje... možda i je. Drago mi je zbog njih.
Ja kada pogledam realno, je, bolje mi je možda danas. No to sam si ipak sam stekao, neopterećen nekim stvarima koje nisu nikome donijele ništa dobra. Ali "onda" nisam znao da će mi danas biti bolje i za ono vrijeme bilo mi je nekako ipak i onda... dobro! I nisam imao pojma što je to taj "komunizam" dok me profesori marksizma u drugom srednje nisu s time počeli rešetati... i kvariti mi ocjene na kraju godine. Bez ikakvog problema igrao sam stoni tenis sa sjemeništarcima u župnom domu crkve na željezničkoj koliniji u Zagrebu i nogać sa djecom vojnih lica na novom igralištu svoje osnovne škole. I nigdje, baš nigdje nisam upoznao "loše ljude". No osjačaj za "dobro" nije mi dao ni profesor marksizma, ni sekretar SKOJ-a, ni predsjednik republike, ni velečasni, ni hodža ni pop ni moj satnik u 101 brigadi na Baniji. Dali su mi ga moji roditelji i moja najbliža okolina, svi oni ljudi koje sam birao za svoje prijatelje i, još važnije, oni koji su izabrali mene. Kako biješe onda, tako je i danas. I biti će dok god sam živ i bez obzira tko mi otkidao doprinose sa plaće i derao PDV kad kupujem djeci čokoladu i prijatelju bocu vina....

Vrh

PostPostano: pon 30 svi, 2011 1:44 
Offline     DHV 2-3

Ma znas sva ova prica sto rece Roman i Danci je ipak samo nasa prica i tesko je ubjediti sacicu ljudi cija inteligencija jedva pralazi broj godina koje imaju ili sacuvaj boze dokazati onima koji su usli u ovaj sustav bez gaca a sada imaju takva bogadstva da niti neznaju koliko! Mali od Šojića iz Samobora na primjer pred 10 mojih dobrih poznanika udje kod Halida 94 godine u birtiju sa komadom par godina starijim od njega za koju se niti jedan casopis u niti jednoj zemlji nebi sramio objaviti na duplerici izvadi bunt love zguzvanih njemackih maraka otprilike oko 100 tisuca da Halidu 100 maraka za par sokova i par zestokih pica te bahato kaze daj i birtiji da nesto popije dobaci jos sto maraka i izadje van! Decko je imao 19 godina! Pa primjer Horvatincica koji je 80 otjeran iz taxi drustva jer je slao svoje kolege u "prazno" iz obliznjih govornica a sada ima para da moze kupiti bilo sto u ZG. Sigurno da takvima kojima pamet ne smeta i sigurno da ovakvima koji su se obogatili u ratnim godinama ovo sve odgovara i ne mozes im dokazati da vecina pravih ljudi i hrvata popusilo fenis! Ma njima je to dapace i drago jer je to njihov fenis! Sigurno da postoje i ljudi koji nikome ne puse a niti daju da netko njima (boje se side)i misle da im je dobro jer se niti ne sjecaju onih vremena! Ja se u nikojim vremenima nisam bojao reci svoje misljenje i imao sam problema i onda i sada! Dobro se sjecam nekih mojih kolega koji su bili u partiji pa kada sam pljuvao po nekim postupcima koji su stetili svima ali su oni od 91 u HDZu! Ja sam opet opozicija i kada bude iako bude pobjedila stranka za koju cu glasati i po njihovim losim postupcima cu pljuvati i necu biti njihov clan! Oko vlasti se okupljaju paraziti koji neznaju raditi i stvarati nego su strucnjaci prodati maglu i obecanja! A tu je skvadra iz kriminalnog miljea uvjek bila odlicna!
VOJO!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: