»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 20 tra, 2026 2:28.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: MK by MV
PostPostano: pon 22 kol, 2011 15:48 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Deca.. najte se ljutit.. bez obzira kaj nisam prošo kroz CG uspio sam pokupit neki njihov virus. Pa mi se sad spava po cjele dane. I fakat mi se neda tipketet i buljit u monitor, tak da mislim da ču za sljedeći put snimit neki wavich pa si možete poslušat priču ;)

https://picasaweb.google.com/1071369710 ... a_51182011

TEREN = Fenomentastichan, ko Lich na teskim steroidima. Dolina od 20x65km(+50km u Grckoj) omeđena oštrim tamnim grebenom visokim preko 2 km sa istočne strane i pitomim travnatim i šumovitim grebenom sa zapadne strane. Prilep, Kruševo i Bitola u strateskim choshevima i ravne ceste koje ih povezuju. Dolina ko mjesecheva, pozhete oranice, spaljene ogromne livade, tamno smedza posushena stepa. Kolko se sjecham, ni jedan triger koji se nalazio u ogromnim kolektorima nije u 5 dana nikad zakazao. Takav je vjetar, tu je sunce, tu okida i.. dosta nemoguche za fulat.

KLOPA = nema chuspajza ni normalnog gulasha ni za lijek !?! Naravno da prva 3 dana usisavamo predivan rostilj i jos bolje shopske salate uz odlichnu Skopsku pivu, al onda zeludac popizdi i uz dodatak bolesno ljute paprike podivlja skupa sa bubrezima od lose vode pa ti vise nije ni do letenja ni do turiziranja po tebi nevidzenim ljepotama.. Zato hvala na ponudi dobre ekipe da se obidzu Meteori u Grckoj, Ohrid i Prespansko, razni restorani i manastiri, Tara i Durmitor, al jednostavno nije bilo volje ni zdravlja za guštanje u tome.. Deserti u vidu punjenih palačinki svim i svacim, zalivenih sladoledom i chokoladom su isto predobri 8)

ŽENE = prekrasne, u Prilepu sam vech popizdio chekajuci skaru kod Lakija, jer sam mislio da mi je dioptrija popizdila, jer pola sata nisam vidio ruznu ili debelu zhenu ?!? Al onda sam sje sjetio da sam vidio krila na 3,5kkm iznad Prilepa, koje Box i Toni nisu vidli, pa sam se smirio.. Uglavnom, ponadao sam se da che nas Anja upoznati sa krdom svojih prekrasnih prijateljica koje che nas svaku noc nauciti 2-3 nove poze.. a ono, od prijateljica ni p, dobio samo upozorenje "bjezi o toga, odma če te oženit". Bio sam tak tuzan da sam odma zgubio 2 patrije bele i oso doma sanjat male makedonke.. Al ima logike, standard je nikakav, ne zhele radit na poljoprivredi i jedva cekaju nekog da ih odfura u lasu i bolju buducnost..

TEKMA = kaj da velim, Tonije i ostali su to v/m dobro opisivali. R11 i B8 su fakat u klasi jedrilica i čim dodaju više od 1/3 speeda, imas osjecaj ko da si bacio rezervu pored njih. Pošto mi je krilo staro 2-3g. i cak Raletov Factorinjio2 ide isto ili bolje od njega, odustao sam od vilo kakvog tekmanja i na instrumentima koristio samo vario i navigaciju prema tockama. Sto mi je ponekad i smetalo jer nisam znao ni kolko imam do cilja, ni kolko mi jedosta visine ili finese.. A u cilj sam uvijek isao zato jer je tamo bilo prijevoza. Goran Dimiskovski je stara iskusnjara i tolko elokventno i opusteno, al odgovorno brifiranje jos nisam vidio. Zao mi je samo kaj nije letio s nama jer smo imali 3 luda dana.. Sad im je zao kaj nisu stavili 100+ task, jer bi ga odletili bez problema :lol:

A.. moram ich, mozda se sjetim jos necega kasnije..

5 Palac gore: : Franco, hrvoje.vt, McB, Morelli, SkyLord    
Vrh

Naslov: Re: MK by MV
PostPostano: pon 22 kol, 2011 17:40 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Vedran je napisao/la:
ŽENE = prekrasne, u Prilepu sam vech popizdio chekajuci skaru kod Lakija, jer sam mislio da mi je dioptrija popizdila, jer pola sata nisam vidio ruznu ili debelu zhenu ?!?

A ti slikavaš Pintara i Boxa :-o

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

1 Palac gore: : Roman Lavriv    
Vrh

PostPostano: pon 22 kol, 2011 22:14 
Offline     DHV 2-3

Nisam se sjetio od shocka.. A niš, moramo opet dole to popi.. tj. poslikati !)

Vrh

PostPostano: uto 23 kol, 2011 11:11 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Josip K-T je napisao/la:
Vedran je napisao/la:
ŽENE = prekrasne, u Prilepu sam vech popizdio chekajuci skaru kod Lakija, jer sam mislio da mi je dioptrija popizdila, jer pola sata nisam vidio ruznu ili debelu zhenu ?!?

A ti slikavaš Pintara i Boxa :-o

Ma MV je u MK bio toliko ometen probavnim smetnjama da od Boxa i Pintara nije vidio klub Planet.

Vrh

PostPostano: uto 23 kol, 2011 13:45 
Offline     DHV 1

Član od: pon 11 sij, 2010 10:13
Dao Palac gore: : 1 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 8 / Palac dolje: : 0
Ne mogu otvorit link na slike... aj stavi ponovno.

Pozdrav
Braco

Vrh

PostPostano: uto 23 kol, 2011 14:14 
Offline     DHV 2-3

https://picasaweb.google.com/vedran.misir.2

Imaš u potpisu, pa pikni MK..

2 Palac gore: : Box, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 23 kol, 2011 14:18 
Offline     DHV 2-3

Čak sam jednom i zaluto na Planet ;) Što bi Box reko.. "gledam i sve mi se čini koke negdi oko 8-12g, pitam prvu, a ono sve stare iskusnjare 14-16g" :-P :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: