»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 22:44.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Pegaz odustaje od kandidature za organizaciju DP
PostPostano: ned 04 pro, 2011 9:35 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Eto poštovano letlsko pučanstvo

Anketa je pokazala tko bi prošao za organizaciju DP-a i vidim da je u konačnici nekom počelo smetat to što bi mi željeli,molim nemojte mi spominjat sitne propuste,gospodo Štrumphutec i ostali napravili ste kardinalne pogreške koje vam možda nisu i neće biti rečene ali vi ih dobro znate kao i svaki organizator koji zna svoje, samo je pitanje tko će ih priznat a tko ne, Po Siniši ispada pošto su oni uvijek organizatori da tako treba i nastaviti.Prvo to je totalno ne sportski i iza tog stojim,to je čisti monopol i vidim da su se počele stvarat tenzije te ja povlačim,jednostavno odustajem od organiozacije popularnog SL/HR državnog prvenstva i molio bih da svake godine ne jaučete kako se to ne isplati kad dobro znate da imate svoju računicu inače se tog ne bih hvatali.Ja sam od jako bitnih osoba iz našeg PG Hr svijeta dobio zeleno svijetlo i dobio bih to prvenstvo ali eto ipak sam odlučio da ga prepustim vama,(Siniši velikom i glasnom organizatoru) a mađari koji su sad kod mene organizirati će skupa s nama FAI2 utrku te ligu u preletima i preciznom u kolovozu.Odnosno Mađari koji su bili na mom openu su odlučili da zajedno radimo utrke.Eto ovo je kao nekad počela podjela u para svijetu ove žalosne države u kojoj se ne cijeni Hrvatsko,svačije je bolje od našeg.Mogao bih vam postavit tisuću pitanja na koje ne bih znali odgovoriti,ali zašto,Eto vam Raspadalica tamo nema mina a ovdje je sve posijano a što je čisto jaću posijat.Štrumphutec nadam se da si zadovoljan poklonio sam ti organizaciju HRVATSKOG državnog prvenstva,nastavi idućih 20 god s organizacijom pošto si veliki organizator,samo pazi kad dovodiš spasitelja(slovenca s nosilima)da barem budu dva,a ako želiš mogu ti srediti helikopter i nekoliko ljudi HRVATSKOG GSS-a,za ne daj bože pizdarije.Molio bih dalje bez komentara bilo čijih,

Hvala

ZA DOM l.p Jere

Vrh

Naslov: Re: Pegaz odustaje od kandidature za organizaciju DP
PostPostano: ned 04 pro, 2011 21:16 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
e moj Jere, toliko galame potem pa nista....dobro je reko Jozef da si politicar... pa kad bi se malo bolje raspitao saznao bi da su se za organizaciju prijavili KSL Tici... sa Jozefom ko glavnim organizatorom... ja sam Ticima po DP u MKD najavio da pri organizaciji DP 2012 necu sudjelovati, pomocu pri pripravi kart, dokumentacije in web strani... na DP cu se pojaviti samo ko takmicar... u MKD se takmicio Joze u istri cu ja :) :) ... toliko tebi u znanje... tebe molim da moje ime vise ne spominjes u tvojim tekstovima, a u vezi DP 2012...

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: uto 06 pro, 2011 11:30 
Offline     DHV 2-3

Sinisa T. je napisao/la:
e moj Jere, toliko galame potem pa nista....dobro je reko Jozef da si politicar... pa kad bi se malo bolje raspitao saznao bi da su se za organizaciju prijavili KSL Tici... sa Jozefom ko glavnim organizatorom... ja sam Ticima po DP u MKD najavio da pri organizaciji DP 2012 necu sudjelovati, pomocu pri pripravi kart, dokumentacije in web strani... na DP cu se pojaviti samo ko takmicar... u MKD se takmicio Joze u istri cu ja :) :) ... toliko tebi u znanje... tebe molim da moje ime vise ne spominjes u tvojim tekstovima, a u vezi DP 2012...

LP Sinisa

Štrumphutec kad sam čuo da opet se sprema neka anketa i klubovi kad su to čuli također se nisu htjeli očitovati jer je to zaista glupost tad sam ja donio odluku da ću se odmaknuti i prepustiti organizaciju,ako misliš da sam se povukao radi nestručnosti varaš se jer svake god organiziramo utrke a tehnički smo dosta jaki tako da ne bih mislio da me strah,ovakvi se ne boje,tebi želim dobar uspjeh u tekmi kao natjecatelju i Joži kao organizatoru,ja i tako imam dovoljno organizacija za ovu godinu,a ponavljam ti da nisam političar,ja sam vojnik uvijek bio a oni ne mogu biti politički orijentirani,ti to ne znaš jer si kad je bio rat bio u Sloveniji,i Hrvatski sam dočasnik a ne političar te se borio za ovo Hrvatsko tlo i nebo moj Slovenac.A ti?

l.p jere

Vrh

PostPostano: pet 09 pro, 2011 9:26 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Nemojte mi kaj zamerit... rekli bi neki.

Meni se čini da kod naših kandidata ima puno onog:

Ako nisi samnom, onda si protiv mene...

Dragi dečki (obojica), to je smrt za objektivnost i budi dosta negativnih emocija prema obojici... a ja ne volim negativne emocije.

Vrh

PostPostano: pet 09 pro, 2011 10:10 
Offline     DHV 2

Član od: sub 29 kol, 2009 21:15
Dao Palac gore: : 780 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 927 / Palac dolje: : 0
Red Baron je napisao/la:
i budi dosta negativnih emocija prema obojici... a ja ne volim negativne emocije.

Jel to prijetnja?? :-D :-D :-D

Mislim, zvuči ko da je pisal sam Chuck :-D

2 Palac gore: : Josip K-T, Red Baron    
Vrh

PostPostano: pet 09 pro, 2011 11:18 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 28 stu, 2009 18:56
Dao Palac gore: : 61 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 17 / Palac dolje: : 0
Kada biste znali koliko se naš JERE žrtvuje za dobit DP on uopće nebi imao konkurencije :evil:
Dajte ljudi našem :evil: još jednu priliku :amen:

Vrh

PostPostano: pet 09 pro, 2011 13:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
zupanich je napisao/la:
Red Baron je napisao/la:
i budi dosta negativnih emocija prema obojici... a ja ne volim negativne emocije.

Jel to prijetnja?? :-D :-D :-D

Mislim, zvuči ko da je pisal sam Chuck :-D

Je, je, baš se ja mogu postavit na Trpka i Jereta. Možda ako im dođem s leđa sa kurblom od FAP-a. :crazy: Ovako im nebi volio ni bombon uzet...
..ipak zato imamo Chuck Norris-a

Vrh

PostPostano: pet 09 pro, 2011 22:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Red Baron je napisao/la:
Je, je, baš se ja mogu postavit na Trpka i Jereta. Možda ako im dođem s leđa sa kurblom od FAP-a. :crazy:

Bolja ti je stara japanska vještina:
Poluosovina od Toyote! :-D

2 Palac gore: : kbelcar, Red Baron    
Vrh

PostPostano: pet 09 pro, 2011 23:25 
Offline     DHV 2-3

Red Baron je napisao/la:
Nemojte mi kaj zamerit... rekli bi neki.

Meni se čini da kod naših kandidata ima puno onog:

Ako nisi samnom, onda si protiv mene...

Dragi dečki (obojica), to je smrt za objektivnost i budi dosta negativnih emocija prema obojici... a ja ne volim negativne emocije.

Vrh

PostPostano: ned 11 pro, 2011 18:21 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Jere hajd prestani mlatiti praznu slamu! Mani se politike! Iznađi neki termin koji statistički gledano daje uglavnom dobre uvjete na tvom terenu a ja bih organizirao dva inventa čak možda tri u jednom! Dvije a možda čak i tri firme organizirali bi promociju svojih proizvoda a to su U-Turn i NOVA uz postojanje mogućnosti da uspijem nagovoriti i našu "domaću" firmu Team 5! Doveo bih nekoliko test pilota a onda bismo napravili družnje na kraju sa životinjama na kolcu kraj vatre! Svakako pozvao bih sve koji žele nešto novo probati od krila i da malo vide ekstremno letenje nad kamenjarom! To teba biti jučer gotovo i ne otezati kao ulazak ili ne ulazak u uniju! Ako se nije dosad raspala ako mi uđemo mi ćemo je razje.... kao bugarsku skupštinu!
Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima ma gdi i na čemu god letili!
VOJO!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: