»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 22:46.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Naputak za organizaciju natjecanja
PostPostano: pet 23 pro, 2011 15:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
uvjeti
koje mora zadovoljavati kandidat za org drzavnog prvenstva

-clanstvo u hzs. ispunjavamo
-barem jedno uspijesno org prvenstvo pod hzs-m. imamo 3 uspjesna

-imati jednog natjecatelja s vazecom dozvolom. imamo za sad 2

draga gospodo u komisiji svi uvjeti su ispunjeni,kakve ankete,vi ste to napisali
i donijeli u Zagrebu 07.03 2009.

Dakle gosp Osterman zasto ne postupas po pravilniku o org natjecanja.Dakle
opet monopolisticko nepostivanje drugih.Ovim zelim pokazati koliko je komisiji
stalo do postivanja pravilnika hzs-kojem se uredno placa clanarina.

Pozivam se na pravilnik iza kojeg stoji potpisnik predsjednik parajedrilicarske komisije,a ovime
ce mo se obratiti i FAI-u.Razlog je sto smo mi povrijeđeni ponasanjem komisije koja ne radi po pravilniku.

Sretan Božić i nadolazeci blagdani.. jere

Vrh

Naslov: Re: Naputak za organizaciju natjecanja
PostPostano: pet 23 pro, 2011 16:44 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
Pa Jere šta ti nisi odustao od natjecnaja?

Vrh

PostPostano: pet 23 pro, 2011 23:30 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 15 lis, 2009 19:56
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 10 / Palac dolje: : 0
sve to me sjetilo na jedan vic
kad je pjetao ganjao kokos a
ona da neispadne "laka zenska"
zatepne se i padne!
HO,HO,HO!

1 Palac gore: : Martina    
Vrh

PostPostano: pon 26 pro, 2011 18:01 
Offline     DHV 2-3

hrga je napisao/la:

ja sam hrga odustao od natjecanja kad sam vidio da se igramo mačke i miša,prvo anketa po kojoj ga mi dobivamo i spašavanje nekim drugim forama,glasanje klubova i sl,ma to je sve a ne natjecanje.Ja ne bježim od nikog i ničeg a to mislim da se dobro zna ali kad sam vidio ovo hm,dječja posla,po anketi je bilo mislim 56 47 tako nešto u korist Sinja zašto se nije išlo do kraja i to je to.Hrga ove godine Sinj je trebao biti org državnog natjecanja i dobio bih ga sigurno,ali to bi poremetilo planove koji planiraju određeni i zato se mičem pa shvatili vi to kao povlačenje ili kako god želite,predsjedniku sam lipo čestita Božić i Novu .Za mene je Hrvatska Mati jedna i jedina u kojoj se trebaju održavati Hrvatska natjecanja,ali ti si ipak mlad dečko i gledaš drugim očima kao i oni koji su bili u sloveniji dok smo mi ginuli za Hrvatsku pa sad kroje politiku.Ja kad sam učestvovao u bitnim stvarima za napredak hr paraglidinga vi neki niste ni znali što je to a sad pričate o pjetlovima i šta ti ja znam,Hrga ti il se praviš glup il si stvarno glup pa ne vidiš da se od samog početka bez obzira na sve zna tko će biti organizator Državnog.Uglavnom, puno sreće svima u novoj i organizatoru da natjecanje bude dobro posjećeno i organizirano a Pegaz što bude radio bit će te obavješteni,do tad lijep pozdrav.

l.p jere

Vrh

PostPostano: pon 26 pro, 2011 19:26 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
JERKO je napisao/la:
hrga je napisao/la:

Hrga ti il se praviš glup il si stvarno glup pa ne vidiš da se od samog početka bez obzira na sve zna tko će biti organizator Državnog.

E Jere, baš znaš povuć za jezik. Pa kako možeš, samo zato što te čovjek pita, a znam Hrgu i nisam njegov odvjetnik, pucat, i to u ove blagdanske dane, s takvim kvalifikacijama? Pa ne možeš samo tako nekom reć da je glup, hebiga. Sam si ovaj put, priznao ti to ili ne, poprilično diskvalificirao i Hrvace, i Pegaze i Sinjsku krajinu od organizacije DP-a, za koju smo mnogi glasovali. I onda tvoj post, ja odustajem...pa ja ne odustajem... Ne se ljutit, al to nije ozbiljan pristup ozbiljnoj stvari. Možda u društvu ima korupcije, ali je samo zbog toga ne možeš pripisivati ama baš svakom. Uostalom, gradi povjerenje u sebe, doći ćeš i ti jednom na red, a onda ćemo svi vidjeti što ustvari možeš. Oni koji smo dolazili kod tebe to znamo i uvijek nas za tvoj kraj vežu divne uspomene. Pa pomalo, i to će se ostvariti. Vjera u sebe, još bolji rezultati i tvoje želje će se kadtad ostvariti. Ostaj mi živo i zdravo, uz Sretan Božić tebi osobno, tvojoj obitelji i svoj ekipi iz Hrvaca, Sinja, Trilja i okolice ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

2 Palac gore: : Danči, Irena    
Vrh

PostPostano: pon 26 pro, 2011 22:51 
Offline     DHV 2-3

Roman Lavriv je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
hrga je napisao/la:

Hrga ti il se praviš glup il si stvarno glup pa ne vidiš da se od samog početka bez obzira na sve zna tko će biti organizator Državnog.

E Jere, baš znaš povuć za jezik. Pa kako možeš, samo zato što te čovjek pita, a znam Hrgu i nisam njegov odvjetnik, pucat, i to u ove blagdanske dane, s takvim kvalifikacijama? Pa ne možeš samo tako nekom reć da je glup, hebiga. Sam si ovaj put, priznao ti to ili ne, poprilično diskvalificirao i Hrvace, i Pegaze i Sinjsku krajinu od organizacije DP-a, za koju smo mnogi glasovali. I onda tvoj post, ja odustajem...pa ja ne odustajem... Ne se ljutit, al to nije ozbiljan pristup ozbiljnoj stvari. Možda u društvu ima korupcije, ali je samo zbog toga ne možeš pripisivati ama baš svakom. Uostalom, gradi povjerenje u sebe, doći ćeš i ti jednom na red, a onda ćemo svi vidjeti što ustvari možeš. Oni koji smo dolazili kod tebe to znamo i uvijek nas za tvoj kraj vežu divne uspomene. Pa pomalo, i to će se ostvariti. Vjera u sebe, još bolji rezultati i tvoje želje će se kadtad ostvariti. Ostaj mi živo i zdravo, uz Sretan Božić tebi osobno, tvojoj obitelji i svoj ekipi iz Hrvaca, Sinja, Trilja i okolice ...

Hahahaha Romane krivo si shvatio prikane meni je Hrga drag čovjek i ne mislim da je glup a to što sam pitao jesi il se praviš se odnosi na to da je svatko vidio pa i on kako se stvar odvijala i to je bila kao što sam napisao dječja igra,a to o diskvalifikaciji Hrvaca ja ne odlučujem,to ćeš ti ili netko drugi odlučit dal ćeš doć ili ne i to je stvar pojedinca,a Hrga je na koncu konca napravio svoj prvi let na gredi u mojoj školi i iskreno sam ponosan što mogu to reći,ovo ne govorim kao ono pijetlovi, jedno pa drugo, nego ono šta je,al da se u mojoj glavi stvar okrenula radi ovog državnog je, jer kao što sam napomenuo "nije sportski"ali sad to već prepisujemo prošlosti,najgore je što se čovjek ovakvim načinom komunikacije ne može shvatit u potpunosti,da sjednemo i popričamo gledajući se sve bi drugačije izgledalo,ja sam odličnog raspoloženja,jedino me malo potresla vjest o pok.Goranu ali želim da svi budemo veseli sretni i zadovoljni,pa vidiš sad te ima a sad nema.Nema nik
akvog pucanja ili slično bez obzira na blagdan ili obične dane.:Najvjerojatnije je u lipnju FAI2 trka Hungarian open u organizaciji pave assa i Pegaza pa tko želi nek dođe a tko se smatra da ga ja mrzim nek ne dolazi,jer mislim da se gostoljubljivost Pegaza pokazala od 2000god pa do sada.Dogovor između pojedinaca o organizaciji Državnog prelazi van granica HZS-a i bilo kojih natječaja te ja zaista da ne bih bilo pucanja se povlačim i organizirat će mo uglavnom manifestacije i neslužbena natjecanja a lovci na bodove nek idu i organiziraju gdje žele,Pegaz će još nastojat i prominu registrirat i naravno širit i stvarat nove pilote u gradovima u kojima nema paraglidinga a ovo drugo me ne interesira,kuuuuužiš Romanjero,Hrga je hrabar i pametan dečko,ali korupcija je svuda oko nas pa tako i u Paraglidingu,ja samo mogu obećat da će ljudi koji dođu samo na običnu manifestaciju otići jako zadovoljni kao i do sada.

puno sreće u budućnosti

Vrh

PostPostano: uto 27 pro, 2011 1:25 
Offline     DHV 2-3

Mmmm zanimljivo. :crazy:

Kao član Mense nikako ne mogu biti kvalificiran kao glup pa ću onda pretpostaviti da se pravim glupim iako ne znam zašto bih to radio, a kad me već vučeš za jezik ću ti napisat nešto.

Kao prvo slanje meni neki privatnih poruka i ubjeđivanje mene za Hrvace open za DP ti ništa nije značilo jer ja nisam ni u kakvoj komisiji niti odlučujem ni o čemu.
Kada se radila anketa za DP nisam htio dugo vremena dat glas za neku opciju jer sam smatrao da obje strane imaju što za ponuditi pa ću dati glas na anketi prema nekom logičkom razmišljanju. Dopis koji smo dobili da se klubovi izjasne sam složio sa tablicom pa pa tko više pluseva njemu dam glas.

Konkretno
( Dosadašnje iskustvo u organizaciji natjecanja - Ocjena kvalitete terena bazirana na ranije održanim utrkama - Mogudnost da se u startnom cilindru (u zraku) uspješno čeka početak utrke - Mikrometeorološki uvjeti terena* - Kvaliteta starta odnosno broj poletnih mjesta - Postoje li ograničenja u visini leta - Postoje li ograničenja u slijetanju ( minirana područja ) - Mogudnost da i manje iskusni natjecatelji odlete što vedi dio zadane utrke - Cijena natjecanja ( visina kotizacije, cijena popratnih sadržaja), Nagrade, Zanimljivost novog terena)

Dok sam vagao o svemu ti si odustao od organizacije pa rekoh onda nema beda.
Onda nakon jedan dan opet biš organizaciju. Na to sam zaključio da ti ni sam neznaš što želiš pa onda je bolje da kod tebe ne bude DP jer biš se mogao opet tokom godine sjetiti da nećeš ništa organizirat.

Ono što znam je da su DP Tići već dogovarali unaprijed sa Slovencima što je sasvim razumno, jer neće ljudi čekat zadnji trena mada naravno o svemu odlučuje komisija.

Mislim da nakon ovih tvojih bih nebih sve diskusije su zaljučene i nemamo o čemu više diskutirat. :amen:

Čestit Božić tebi i tvojima te puno ljubavi i istinskih vrijednosti u narednoj godini.

Vrh

PostPostano: uto 27 pro, 2011 8:00 
Offline     DHV 2

Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
hrga je napisao/la:
Kao član Mense nikako ne mogu biti kvalificiran kao glup pa ću onda pretpostaviti da se pravim glupim iako ne znam zašto bih to radio...

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/predsjednik-mense-kriv-za-krau-vise-od-241000-kuna-202554

Vidis da mozes... :)

Nista osobno, samo sam se sjetio clanka i ugodno se nasmijao...

ČBISNG...

LP!

1 Palac gore: : hrga    
Vrh

PostPostano: uto 27 pro, 2011 9:52 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 11:37
Dao Palac gore: : 31 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 315 / Palac dolje: : 1
Koje to menze, u SC-u ili na Filozofskom ?)))

2 Palac gore: : bosco, CW    
Vrh

PostPostano: uto 27 pro, 2011 9:55 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 9:05
Dao Palac gore: : 210 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 219 / Palac dolje: : 2
Vedran je napisao/la:
Koje to menze, u SC-u ili na Filozofskom ?)))

Prije će bit na Prometu i Ekonomiji

Vrh

PostPostano: uto 27 pro, 2011 10:52 
Offline     DHV 2-3

hrga je napisao/la:
Mmmm zanimljivo. :crazy:

Kao član Mense nikako ne mogu biti kvalificiran kao glup pa ću onda pretpostaviti da se pravim glupim iako ne znam zašto bih to radio, a kad me već vučeš za jezik ću ti napisat nešto.

Kao prvo slanje meni neki privatnih poruka i ubjeđivanje mene za Hrvace open za DP ti ništa nije značilo jer ja nisam ni u kakvoj komisiji niti odlučujem ni o čemu.
Kada se radila anketa za DP nisam htio dugo vremena dat glas za neku opciju jer sam smatrao da obje strane imaju što za ponuditi pa ću dati glas na anketi prema nekom logičkom razmišljanju. Dopis koji smo dobili da se klubovi izjasne sam složio sa tablicom pa pa tko više pluseva njemu dam glas.

Konkretno
( Dosadašnje iskustvo u organizaciji natjecanja - Ocjena kvalitete terena bazirana na ranije održanim utrkama - Mogudnost da se u startnom cilindru (u zraku) uspješno čeka početak utrke - Mikrometeorološki uvjeti terena* - Kvaliteta starta odnosno broj poletnih mjesta - Postoje li ograničenja u visini leta - Postoje li ograničenja u slijetanju ( minirana područja ) - Mogudnost da i manje iskusni natjecatelji odlete što vedi dio zadane utrke - Cijena natjecanja ( visina kotizacije, cijena popratnih sadržaja), Nagrade, Zanimljivost novog terena)

Dok sam vagao o svemu ti si odustao od organizacije pa rekoh onda nema beda.
Onda nakon jedan dan opet biš organizaciju. Na to sam zaključio da ti ni sam neznaš što želiš pa onda je bolje da kod tebe ne bude DP jer biš se mogao opet tokom godine sjetiti da nećeš ništa organizirat.

Ono što znam je da su DP Tići već dogovarali unaprijed sa Slovencima što je sasvim razumno, jer neće ljudi čekat zadnji trena mada naravno o svemu odlučuje komisija.

Mislim da nakon ovih tvojih bih nebih sve diskusije su zaljučene i nemamo o čemu više diskutirat. :amen:

Čestit Božić tebi i tvojima te puno ljubavi i istinskih vrijednosti u narednoj godini.

hahaha,Hrga nisam ja tebi slao poruke nego se radilo samo o tvom mišljenju da ne bih ti ili netko pomislio da te dovlačim radi ovog ili onog,to je tvoja odluka,svi se hvatate na ono čas bih čas nebih,ja kad sam vidio da je put ka org državnog Istra normalno da ću odustat ali eto opet sam napisao pa nek anketa ide do kraja,ej ja bih da mi završimo ovu priču s tim jebenim državnim,ti Hrga znaš kako ja na tebe gledam i nemoj pizdit o glup ne glup,dosta prepucavanja o tom više,

Vrh

PostPostano: uto 27 pro, 2011 16:23 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
hrga je napisao/la:

Kao član Mense nikako ne mogu biti kvalificiran kao glup

:lol: :ROFL: :Yahoo!:

Uljepšao si mi dan. :mocking:

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: uto 27 pro, 2011 22:44 
Offline     DHV 2-3

Josip K-T je napisao/la:
hrga je napisao/la:

Kao član Mense nikako ne mogu biti kvalificiran kao glup

:lol: :ROFL: :Yahoo!:

Uljepšao si mi dan. :mocking:

a i to što kažeš :lol: :lol: :lol:
Nikako da se opametim, da ti ispričam što sam radio ove godine....

Vrh

PostPostano: sri 28 pro, 2011 9:16 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Zoki je napisao/la:

Taj jedini nije upao u članstvo rješavajući testove. Neš ti inteligencije kad su ga klepili za siću.
Normalno, isti test vjerojatno nisu ispunili ni glavni tajnik ni potpredsjednik, a vjerojatno su i u rodu.
Kad to tako gledamo kako inteligentan moraš biti da se pridružiš takvom društvu? ;)

Vrh

PostPostano: sri 28 pro, 2011 11:23 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Box je napisao/la:
[

Taj jedini nije upao u članstvo rješavajući testove. Neš ti inteligencije kad su ga klepili za siću.
Normalno, isti test vjerojatno nisu ispunili ni glavni tajnik ni potpredsjednik, a vjerojatno su i u rodu.
Kad to tako gledamo kako inteligentan moraš biti da se pridružiš takvom društvu? ;)

Samo platiš članarinu i dobiješ potvrdu da si "inteligentan". :dance: :dance2:

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

Vrh

PostPostano: sri 28 pro, 2011 21:55 
Offline     DHV 2-3

Roman Lavriv je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
hrga je napisao/la:

Dragiiiiiiii prijatelju pošto ste mnogi odnosno većina glasovali za Hrvace zašto je to mijenjano,ma nemam ja ništa protiv nikog,ako ti ne mogu pomoć neću ti ni odnemoć,ali ništa ja nisam diskvalificirao,to su napravili drugi ali ko ih jebe,ti ćeš doći prvenstveno radi sebe a ne radi ničeg drugog da letiš kod nas i naravno na čašicu,a spremio sam ti i što sam obećao,hahahaha,zapamti sad mene i nemoj ovo zaboraviti, OVO JE BILA IGRA JEBIVJETARA,neznam dal ćeš razumit ali to više ništa nije bitno,ni Hrga,ni Joža,ni Trputec,ja ne čekam ono šta ne trebam a na ovakav način sigurno neću prvenstveno radi sebe se više prijavljivat na ovo državno jer to nije to,to je obična manipulacija.Meni je najbitnije da je moj sin postao letač, i hvala ti na palac gore.

Vrh

PostPostano: sri 28 pro, 2011 23:57 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
JERKO je napisao/la:
Pozivam se na pravilnik iza kojeg stoji potpisnik predsjednik parajedrilicarske komisije,a ovime
ce mo se obratiti i FAI-u.Razlog je sto smo mi povrijeđeni ponasanjem komisije koja ne radi po pravilniku.

Obje prijave za DP ozbiljno su razmatrane. Niti jedna prijava nije bila podcjenjena. Svaka prijava imala je svojih prednosti i nedostataka.

Što je presudilo?
1) Greda je nesumljivo odličan XC teren, ali još se nije potvrdila kao teren za velika natjecanja. Na do sada održanim natjecanjima nije bilo kvalitetnog taska (npr. da 10-tak natjecatelja odleti trku od 40-50 km);
2) Pegazi se nisu uspjeli nametnuti kao ozbiljan organizator;
3) Istra je pouzdan teren s provjerenom organizacijom.

JERKO je napisao/la:
Naputak za organizaciju natjecanja ... Dakle gosp Osterman zasto ne postupas po pravilniku o org natjecanja.

Glede Naputka:
Uvjeti koje treba zadovoljavati kandidat za organizaciju Državnog prvenstva:
...
- imati barem jednog aktivnog natjecatelja s važećom natjecateljskom dozvolom, koji je ujedno sudjelovao na prethodnom Državnom prvenstvu.

Nitko iz Pegaza nije sudjelovao na DP 2011 godine. Sukladno tome, Pegazi čak nemaju sve uvjete za dobivanje organizacije DP-a.

Nismo na različitim frontovima, treba "zasukati rukave" i dokazati se. Samo nadmudrivanje riječima ne pomaže puno.

Apsolutno podržavam organizaciju FAI2 natjecanja u organizaciji Mađari plus Pegazi kao suorganizatori. To je odlična prilika da se pokaže potencijal terena za natjecateljsko letenje i prilika da se unaprijedi organizacija. Iskreno čestitam na dogovorenoj suradnji i preuzetoj odgovornosti. (Za formalno odobrenje HZS-a, vidjeti odgovor na drugi post).

Lp,
Ratko

Vrh

PostPostano: čet 29 pro, 2011 13:13 
Offline     DHV 2-3

Ratko je napisao/la:
JERKO je napisao/la:

Obje prijave za DP ozbiljno su razmatrane. Niti jedna prijava nije bila podcjenjena. Svaka prijava imala je svojih prednosti i nedostataka.

Što je presudilo?
1) Greda je nesumljivo odličan XC teren, ali još se nije potvrdila kao teren za velika natjecanja. Na do sada održanim natjecanjima nije bilo kvalitetnog taska (npr. da 10-tak natjecatelja odleti trku od 40-50 km);
2) Pegazi se nisu uspjeli nametnuti kao ozbiljan organizator;
3) Istra je pouzdan teren s provjerenom organizacijom.

JERKO je napisao/la:
Naputak za organizaciju natjecanja ... Dakle gosp Osterman zasto ne postupas po pravilniku o org natjecanja.

Glede Naputka:
Uvjeti koje treba zadovoljavati kandidat za organizaciju Državnog prvenstva:
...
- imati barem jednog aktivnog natjecatelja s važećom natjecateljskom dozvolom, koji je ujedno sudjelovao na prethodnom Državnom prvenstvu.

Nitko iz Pegaza nije sudjelovao na DP 2011 godine. Sukladno tome, Pegazi čak nemaju sve uvjete za dobivanje organizacije DP-a.

Nismo na različitim frontovima, treba "zasukati rukave" i dokazati se. Samo nadmudrivanje riječima ne pomaže puno.

Apsolutno podržavam organizaciju FAI2 natjecanja u organizaciji Mađari plus Pegazi kao suorganizatori. To je odlična prilika da se pokaže potencijal terena za natjecateljsko letenje i prilika da se unaprijedi organizacija. Iskreno čestitam na dogovorenoj suradnji i preuzetoj odgovornosti. (Za formalno odobrenje HZS-a, vidjeti odgovor na drugi post).

Lp,
Ratko

ma Ratko može se tu pričat i ti si u pravu jer prošlo god nitko nije istina,ali ni piloti koji su dolazili na prethodna natjecanja nisu dolazili u tolikom broju da ih 10-tak odleti utrku to je zašto potenciram da dođe što više pilota i da se vidi,kad su slovenci došli 2008,bogami su završavali u cilj,znači možemo pričati ili o iskustvu i učenju,u tom slučaju Istra se leti stisnutim očima,ali ok,volio bih da se prijavi naših pilota i naravno apeliram da to učine pa da se vidi.Svaki teren krije svoje tajne,joža je davno na Gredi s karlom napravio mislim 76km kad su krila bila konstrukcijski mnogo lošija nego danas,to je bila 2000 ili 2001,eh a što reći,treba doći i letit,jebi ga sve je iskustvo kako učenja vas na naš teren tako i nas organizaciji koja je iz god u god sve bolja,ti si pohvalio a i oni koji su bili na prošlogodišnjem openu,znači došlo je do pomaka.Ova god će biti još bolja,

l.p Jere

2 Palac gore: : Ratko, toni    
Vrh

PostPostano: čet 29 pro, 2011 16:38 
Offline     DHV 2-3

Ovaj google prevoditelj zaista ne vredi pol kile trulih jabuka...

1 Palac gore: : Irena    
Vrh

PostPostano: čet 29 pro, 2011 17:29 
Offline     DHV 2-3

BTW, sorite na O.T.
slika
Brzo, kome da platim?!?

Vrh