»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 22:27.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 312 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zeka peka....
PostPostano: uto 03 sij, 2012 14:11 
Offline     DHV 1

Član od: uto 06 pro, 2011 10:18
Dao Palac gore: : 6 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 5 / Palac dolje: : 0
Barem bi mi trebali bit ZA ako ne iz "viših" interesa onda barem zbog ovakvih
http://xcglobe.com/olc/index.php/flight/info/63751
http://xcglobe.com/olc/index.php/flight/info/34505

LP

5 Palac gore: : Danči, Franco, Nik01, Roman Lavriv, zupanich    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 14:18 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
korni je napisao/la:
Barem bi mi trebali bit ZA ako ne iz "viših" interesa onda barem zbog ovakvih
http://xcglobe.com/olc/index.php/flight/info/63751
http://xcglobe.com/olc/index.php/flight/info/34505

LP

Kud ćeš "više" interese ...

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

1 Palac gore: : Nik01    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 14:28 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
hrga je napisao/la:
Danči je napisao/la:
uništit, i da je baš svaka proklamirana vrijednost eua laž.

"Najbolja je laž ona koja ima malo istine"
”Ako kazete dovoljno veliku laz i nastavite ju ponavljati, narod ce svremenom biti uvjeren da je to ona prava istina”
Joseph Goebbels

Ti Gebelsovi biseri primjenjivi su na propagandu općenito, od reklama za pivu do promicanja turizma. Moram priznati da mi je malo deplasirano trpati promicanje određene političke ideje u isti koš s nacistima zato što se tom promicanju koriste propagandom. Nacisti su ipak imali i još nekih "kvaliteta".

Meni su recimo tvrdnje o nemogućnosti spravljanja roštilja na livadama zemalja članica EU i o nemogućnosti konzumacije domaćih prehrambenih proizvoda baš u skladu s Gebelsovskom doktrinom. Svi to tvrde a nitko doživio nije.

1 Palac gore: : Franco    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 14:33 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 8:40
Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
Huh...

Citam sve i bas mi se cini da nemam pojma sta bih ja, ali recimo ovako...

Sto se tice Svicarske i Hrvatske, najbolji smo na svijetu... Mi bar ne zivimo na nacistickom (citaj vecinom zidovskom) zlatu. Sta mislite da oni ne zele u uniju jer im se neda trpit slabasne zemljice i EU politiku. Ccccc
Sto se tice duga, nesluzbeni podatak je da se na privatnim bankovnim racunima hrvatskih gradjana nalaze dva duga republike (oko 60.000.000.000E).
Podatak je dosao od osobe na vrlo visokom nivou...
Jako mi je zao sto mi nismo dio toga nego se prepucavamo na ove nacine...

Ovako ja inace probavam rjesavam svoje laicke nedoumice...

ZA
Nema granica (carine, trosarine, redovi)...
Totalni kraj korupciji, a ako ne kraj barem ce se drasticno smanjiti (nadam se ne prebaciti na druge zemlje)...
Kraj "sivoj ekonomiji"...
Za investicije iznad x kuna obavezan papir za porijeklo imovine...
Nema kojekakvih papira za posao u EU, pri tome mislim na sposobne ljude koji nazalost u Hr nemaju sanse, a van nisu mogli ici iz kojekakvih administrativnih razloga...
Nema vise neplacenih stazeva ili placa pola pola (racun, kesh) sistem.

PROTIV
Rumunjska i Bugarska...
Sitni proizvodjaci tipa sir, meso, rakija, vino ce nazalos morati "ozakoniti" svoju djelatnost kroz pravila EUa (nije tocno da se vise nemoze radit svinjokolju ili neznam spec par litara rakije. Moze dok god je to do odredjene kolicine i za vlastite potrebe i pod kontrolom nekakve zdravstvene ustanove).

To je onako laicki. Ako netko ima pismenu potporu volio bih vidjet...

Jednostavno moje je misljenje da tko ima stabilan posao, obrt ili firmu ce proci iskljucivo bolje, a anrucito ako je to usmjereno prema svijetu.
Standard se ne moze puno promijeniti jer su cijene vec skoro iste kao i u EU, mada bi zbog carina dosta toga moglo i pojeftiniti (mada sumljam).
I apsolutno se slazem s cinjenicom da neznas dok ne probas. Evo Poljska i Madjarska idu samo gore, a po svim stavkama su bili gori od nas.

Evo probali smo i Hrvatsku. Sad tocno znamo sve... ;)

LP!

3 Palac gore: : Franco, Tomica Solina, toni    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 14:48 
Offline     DHV 2

Član od: čet 29 lis, 2009 18:57
Dao Palac gore: : 83 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 193 / Palac dolje: : 0
Na samom početku Lisabonskog sporazuma piše da je EU politička a ne ekonomska organizacija. Nije li to več dovoljno da se dobro zamislimo kam to srljamo?????!!!

Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 15:05 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
Zoki je napisao/la:
ZA
Nema granica (carine, trosarine, redovi)...

Ima granica. Ulaskom u EU ne ulazimo automatski u shengenski režim. Ostaje period "prilagodbe" ( mislim da je 4 god) koji se može po potrbi produžiti. I produžavat će se sve dok Bosna i Srbija ne budu "spremne" za ulazak u EU. Dotad nam ostaje "bjeli shengen", ali to i sad imamo.

Zoki je napisao/la:
Totalni kraj korupciji, a ako ne kraj barem ce se drasticno smanjiti (nadam se ne prebaciti na druge zemlje)...

Zapravo će se povećati jer nam ostaje cjelokupna korumpirana birokracija na koju još dobivamo dodatnu.. europsku.

Zoki je napisao/la:
Nema kojekakvih papira za posao u EU, pri tome mislim na sposobne ljude koji nazalost u Hr nemaju sanse, a van nisu mogli ici iz kojekakvih administrativnih razloga...

Ima. Sve ostaje isto, barem za period prilagodbe. A i poslije za pojedine zemlje (one najzanimljivije) koje imaju radne dozvole za strance, bili oni ili ne iz članica EU (Nizozemska, Danska,VB...)

Zoki je napisao/la:
PROTIV
Rumunjska i Bugarska...
Sitni proizvodjaci tipa sir, meso, rakija, vino ce nazalos morati "ozakoniti" svoju djelatnost kroz pravila EUa (nije tocno da se vise nemoze radit svinjokolju ili neznam spec par litara rakije. Moze dok god je to do odredjene kolicine i za vlastite potrebe i pod kontrolom nekakve zdravstvene ustanove).

Upravo te kontrole i propisi otvaraju prostor birokratizmu i korupciji.

Zoki je napisao/la:
Jednostavno moje je misljenje da tko ima stabilan posao, obrt ili firmu ce proci iskljucivo bolje, a anrucito ako je to usmjereno prema svijetu.

Proći će isključivo gore jer će na nji past teret cjelokupnog finasiranja države i EU. Najave novih poreza koje nam priprema novoizabrana vlada, govore tome u prilog.

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

1 Palac gore: : hrga    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 15:13 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 29 kol, 2009 11:18
Dao Palac gore: : 197 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 172 / Palac dolje: : 0
Ispravite me ako griješim, no za otvaranje granica potrebno je potpisati Schengenski sporazum, a za to ne morate biti član EU (Island, Norveška, Švicarska).
Pristupanjem Hrvatske EU Sch. sporazum nije automatski uključen, tako da bi za otvaranje granica čekali još bar nekih 5 godina..

Ja se bojim za domaće proizvođače koji zbog carinskih nameta na uvoz još imaju kakvu takvu prođu na domaćem tržištu (o stranom mogu sanjati) a koji bi otvaranjem granica došli u nepovoljniji položaj zbog većih proizvodača iz unije..
Gledam na svakom koraku se zatvaraju tvornice, ljudi na cesti, zastarjeli pogoni, što kad nam poraste konkurencija? Gledam More nedjeljom i ribare koji se jadaju kako naš marketing napuhava cifre koje bi oni mogli dobiti iz EU fondova (cifre su u stvarnosti za 30% posto manje).. Što se još iskrivljava?

Kraj korupciji, sivoj ekonomiji.. kakvim-takvim usaglašavanjem naših sistema sa EU pravilima na dobrom smo putu, a nemamo garancije da će se potpuno iskorijeniti pristupanjem.. (Gledam Bugarsku u koju često putujem i koja je nažalost dobar primjer nepoštivanja raznih zakona koji su na papiru usklađeni sa EU)..

Za posao u EU isto tako nema pravila - države članice mogu staviti veto na zapošljavanje ljudi iz Hrvatske u svoju zemlju na rok (do 7?) godina. Prije ćeš izvući svu papirologiju koja ti sad treba.
Ako te netko želi zaposliti, naći će načina za to da ti pomogne i sa svoje strane i ubrzati proces.

Nekako (utopistički?) osjećam da možemo upregnuti vlastito kljuse i sa neiskorištenim resursima ove predivne zemlje postaviti prvo sebe na noge a poslije i prodavati vrhunske proizvode po "ekskluzivnoj" cijeni ostatku EU.

Štogod bilo, znam da ne baratam svim informacijama i nadam se da ću do referenduma uspjeti pročitati svih n stranica (pročišćenog? što su izbacili?) ugovora o pristupanju EU. Ili još bolje, original. Toliko valjda dugujem svojoj budućnosti.

E, da, meni zanimljiv predavač ;)
http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=18607:davor-pavuna-nisam-za-ulazak-u-ovakvu-eu-tvorevinu&catid=9:vijesti-dijaspora&Itemid=26

Well she's walking through the clouds
With a circus mind that's running round
Butterflies and zebras
And moonbeams and fairy tales
That's all she ever thinks about
Riding with the wind...

Zadnja izmjena: Irena; uto 03 sij, 2012 16:06; ukupno mijenjano 1 put/a.

4 Palac gore: : gprelac, hrga, Jure, Red Baron    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 15:42 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
Fakat je deplasirano raspravljati o rakiji i svinjokolji i to povlačim. Vjerojatno sam bio zaveden diranjem u meni svete stvari ;)

Uz to,
Dosadašnja situacija u HR zaista je bila neizdrživa. Nismo išli nikuda (tj. išli smo prema dole), a istovremeno su nas krali vlastiti teletabisi. Također, vječito se nadati da će biti bolje zaista je utopistički. Najbolje godine živote uništene su mi ratom i recesijom. Fakat, zašto dalje ovako - vrijeme je za promjene. Ako ništa drugo, ko što neko reče, to još nismo probali, pa ne znamo. (Neznamo, doduše, ni koliko će nas to u konačnici koštati, pa svejedno objeručke prihvaćamo.)
Ni sam nisam siguran i konstantno tražim odgovore na svoja pitanja. Može biti da će nam to donijeti dobro, a može biti da će nas materijalno podijeliti još više. Istina, vapim za konačno uvođenje reda u balkanski način poslovanja i komunikacije.
Nisam glup i ne nasjedam teorijama zavjere samo zahtjevam odgovore na svoja pitanja koji mi još uvijek nisu ponuđeni: Što će članstvo u EU dobra donijeti jednoj maloj firmi koja trenutno financira svakojaka sranja (od Todorića, preko Sanadera do europskih parlamentaraca i naših penzionera) i radi u Hrvatskoj za hrvatske kupce?
Firme orjentirane prema van dobit će nove i bolje prilike, a ostale treba satrati i dovesti im rumunje, hm!
Zašto nije moguće ukinuti granice i slobodno trgovati, a ne prihvatiti tuđu vlast? Ja jesam europljanin jer živim na tom kontinentu i okružen sam europskim zemljama te mi je kao takvom privlačna slika da se slobodno krećem i biram partnere. No, da mi zakone donosi netko koga nisam izabrao, da taj nije odgovoran za svoje greške, propuste i namjerna nedjela, a da ga skupo plaćam - hmmmm... to mi je nekako poznato!

Ajd, neka prođe vrijeme, pa ćemo vidjeti! Neka bude pomirljiv ton i neka svatko odluči prema svojoj savjesti.

Samo me nemojte više učiti onome što čujete na reklamama jer to i sam vidim na TV-u (pače, platio sam to). Cijelo vrijeme zagovaram legalizam kao u PG-u tako i u svemu ostalom te je i meni Europa nešto što još daje struje lampi na kraju tunela.
Ipak, pokušavam sagledati big picture, i neda mi se uspoređivati opcije koje nisu na istom nivou npr., mogućnost školovanja u Parizu sa rumunjskim sirom, a ovu temu nastavit ćemo kad se nađemu u EU jer to, očigledno, ne možemo izbjeći.

Jedino, nikako da shvatim šta se čekalo do sada i kako to da je svima bezuvjetno bolje. Mene je posao naučio drugačije; dok nekom ne omrkne, drugome ne svane! Neznam za vas...

Po meni, bolje je još malo pričekati i ne biti tako euforičan kao da smo dobili na lotu. Neka prvo europčani urede taj nered što im se napravio, pa ćemo onda vidjeti. Za sada mi se nigdje ne žuri - 25 više neću imati, a prilike koje sam tada propustio ni sada ne čekaju iza ćoška.

Zadnja izmjena: Box; uto 03 sij, 2012 15:52; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 15:49 
Offline     DHV 2-3

Dao Palac gore: : 468 / Palac dolje: : 58
Dobio Palac gore: : 1549 / Palac dolje: : 15
pa sad dali je ovo zavjera ili što, ali kako da jedni dobivaju masne pare za promociju jedne opcije dok drugima figa?

http://politika.hr/ulazak-rh-u-eu/7727- ... sikanirani

Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 19:01 
Offline     DHV 2

Član od: pon 28 ruj, 2009 22:22
Dao Palac gore: : 185 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 40 / Palac dolje: : 0
jedna laž nemože postat istina makar ju svi ljudi na svijetu svaki dan ponovili 1000 puta

konfučije

”Ako kazete dovoljno veliku laz i nastavite ju ponavljati, narod ce svremenom biti uvjeren da je to ona prava istina”
Joseph Goebbels[/quote]

2 Palac gore: : Danči, Franco    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 20:26 
Offline     DHV 2

Dao Palac gore: : 429 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 436 / Palac dolje: : 1
Irena je napisao/la:
Nekako (utopistički?) osjećam da možemo upregnuti vlastito kljuse i sa neiskorištenim resursima ove predivne zemlje postaviti prvo sebe na noge a poslije i prodavati vrhunske proizvode po "ekskluzivnoj" cijeni ostatku EU.

Ma tooo je ultimativno...
Mozda bi nam bilo bolje da smo vec 2000te smaknuli sve moguce trenutne politicare, barem bi bilo banaka, zeljezara, naftne industrije, komunikacije, brodogradilista, Djakovstine i milion drugih koji su sto propali, sto pokradeni i sto prodani u medjuvremenu dok se dug samo gomilamo...

Nego priznali to mi ili ne, znate sve isto kao i ja. Mozda malo crnje ili pak malo optimisticnije...
Drugim rijecima, nemate pojma kako ce nam biti, isto kao ni ja...

Sutra EU moze krepat, a opet bas moze i stvoriti ultimativnu zajednicu (ne postoji nitko ko to moze sa sigurnoscu reci)...
Pricao sam sa Svedjanima, Dancima, Slovencima, Njemcima, Austrijancima, Ircima, Britancima. Misljenja su podjeljena isto kao i price. Nekima je bolje, nekima losije. Zapravo nitko ne daje razlog zasto mu je bolje ili ne, nego samo ispali svoje pausalno misljenje.

Sto se tice naseg trenutnog statusa, znam samo ovo, mi se u svijetu spominjemo pandam Kosovu, Albaniji, Srbiji, Bosni i Makedoniji. Daklem, dok se ne izvucemo iz krize sami (sto je i moja utopija) ili nas EU ne primi, svijet ce na nas gledati isto kao i na spomenute zemlje... Vjerujte mi proputovao sam pola svijeta... Cak sam na nekim mjestima i lagao da smo mi dio EU zajednice, nije ok, ali da bih pridobio trunku paznje, morao sam...

Meni je samo bitno da mogu s RGJ doci do Austrije za pocetak, a onda cemo i dalje...
400E kazne prvi put i zabrane ulaska u ostecenu zemlju za drugi put mi je malo pre skupo...

Skinite mi tu obavezu i glasat cu protiv EU... :)

Napraviti cemo mi svoju uniju koja ce se zvati Hrvatska Unija iliti HU i svinjetinu ce se smjeti jesti samo ako zakoljes vlastito svinjce, a rakija ce se smjeti piti samo ako si je ispekao u svom dvoristu i naravno sva jela ce biti rostilj koji ce se morati peci ispred kuce na javnoj povrsini... :)

LP!

3 Palac gore: : Tomica Solina, vedran_zgela, zlatko2508    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 20:45 
Offline     DHV 2-3

rudar je napisao/la:
jedna laž nemože postat istina makar ju svi ljudi na svijetu svaki dan ponovili 1000 puta

konfučije

Joseph Goebbels
[/quote]
šta jest jest. Istina je uvijek istina, samo dok ju ne znaš onda i laž postaje istina.

Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 20:47 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Zoki je napisao/la:
Napraviti cemo mi svoju uniju koja ce se zvati Hrvatska Unija iliti HU i svinjetinu ce se smjeti jesti samo ako zakoljes vlastito svinjce, a rakija ce se smjeti piti samo ako si je ispekao u svom dvoristu i naravno sva jela ce biti rostilj koji ce se morati peci ispred kuce na javnoj povrsini... :)
LP!

Ma, jbt. ćemo im majku birokratsku!
Prvo ćemo ih spustiti na naš nivo, a onda ih dotući iskustvom.
Na kraju mi ćemo vladati Europom!
:-D :-x

3 Palac gore: : bosco, vedran_zgela, Zoki    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 21:04 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
Iz svake asocijacije u kojoj smo povijesno bili (suglasno ili silom prilika) izlaz smo tražili ustankom/ratom tek kad nam više nisu imali ni jednu kost na kičmi za slomiti i lipu za uzeti pa bumo za neko vrijeme opet al nadam se da bum krepal prije novog sranja na ovim prostorima.
Očito nam se u gen zapisalo da moramo biti tuđi kmeti za malu "privilegiranu hrvatsku elitu" koja je a sada opet bude na račun svog naroda skupljala mrvice i stvarala velikaške HR familije a za to prodati državu i narod je ok cijena. Ta, kao i hr elite iz povijesti će nažalost opet biti u povjesti zapamčena kao izdajnička
A nama je očito malo lakše kad nas jarmi stranac nego neki "hrvatina".

Neko je parafraziral sanadera, Corleonea i co. kad je napisal "treba misliti na sebe i svoju familiju" :crazy: pa ti likovi to i rade ;)

tezu da treba ići gdje još nisi bil i probati što još nisi probal probaj testirati šetnjom u večernjim satima po parkovima Nairobia :shock:

A tko će nas zastupati? Sigurno neka velika moralno-etička veličina, poliglot, vrhunski ekonomski i politički stručnjak a političara takvog kova naravno da imamo (bu dremal i zehal tamo za 250000 kn mjesečno a istrenirali su to u našem Saboru)
Kad bu natječaj u NN?
Prednost imaju jugonostalgičari, naturalizirani hrvati i manjine

Bog i Hrvati

Ps a kaj se tiče Zoranovih preleta preko grane - kad bumo u EU to onda nebu izazov pa se više nebu htio gnjaviti sa "retrivom" :-D

2 Palac gore: : Ivica B., Tomica Solina    
Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 21:10 
Offline     DHV 2-3

Franco je napisao/la:
Zoki je napisao/la:
LP!

Ma, jbt. ćemo im majku birokratsku!
Prvo ćemo ih spustiti na naš nivo, a onda ih dotući iskustvom.
Na kraju mi ćemo vladati Europom!
:-D :-x

Ma lako ćemo mi to. Samo da nas puste, pa ćemo mi po svome. Isto ko Matan - rodijače, imam posa za te , jest malo daleko, al se isplati. Pa ako izdrže, svaka im čast, ako ne, hebiga, i bez nas bi se raspali. Nismo mi krivi ...

Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 21:13 
Offline     DHV 2-3

gprelac je napisao/la:
Kad bu natječaj u NN?Prednost imaju jugonostalgičari, naturalizirani hrvati i manjine
Bog i Hrvati

Perijatelju, ovo je malo FUJ!

Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 21:31 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 7:35
Dao Palac gore: : 553 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 460 / Palac dolje: : 1
gprelac je napisao/la:
A tko će nas zastupati? Sigurno neka velika moralno-etička veličina, poliglot, vrhunski ekonomski i politički stručnjak a političara takvog kova naravno da imamo (bu dremal i zehal tamo za 250000 kn mjesečno a istrenirali su to u našem Saboru)
Kad bu natječaj u NN?
Prednost imaju jugonostalgičari, naturalizirani hrvati i manjine

Bog i Hrvati

Paraziti u Saboru su ipak mahom čistokrvni i pravovjerni.

Smrt fašizmu.

Vrh

PostPostano: uto 03 sij, 2012 21:36 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 23 kol, 2011 17:26
Dao Palac gore: : 122 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 10
Kako mogu biti paraziti ako su čistokrvni i pravovjerni? Nemoj pričati gluposti. :-D

Vrh

PostPostano: sri 04 sij, 2012 0:24 
Offline     DHV 2-3

Evo za poslušat malo jednog pametnog čovjeka.

a brod tonee....

1 Palac gore: : vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: sri 04 sij, 2012 1:41 
Offline     DHV 2

Član od: sub 05 ruj, 2009 13:13
Dao Palac gore: : 120 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 238 / Palac dolje: : 2
Roman Lavriv je napisao/la:
gprelac je napisao/la:
Kad bu natječaj u NN?Prednost imaju jugonostalgičari, naturalizirani hrvati i manjine
Bog i Hrvati

Perijatelju, ovo je malo FUJ!

A u PM opet mi sarkazam nije prošo kroz tipkovnicu

Prvi poriv mi je bio da idem objasniti što sam time mislio reći al onda sam shvatio da bi se vjerojatno opet uvaljo u drekec kakvom loše napisanom rečenicom (hebi ga ulovio se na klasičan zajeb jer sam išao nervozan čitati forum i otipkat par afektnih promišljanja isprovociran sam sobom).

Minimalno razgovaram o politici i religiji. volim humor posebice crni i pikanterije na te teme a ostalo izbjegavam jer uvijek naletim na jakog retorika koji onda neku moju loše složenu rečenicu izvuče, razvuče da na kraju ni sam neznam kaj sam htio tom rečenicom reći :( i svi ti razgovori na kraju budu vrlo jalovi a meni ostane previše nervoze. Osim toga volim misliti kaj hoču i pustim druge da misle i vjeruju kaj žele.
Ne volim političko religijsku agresivnu propagandu i regrutiranje. pokušavam biti apolitičan i nikad neslušam druge pa čak ni onda kada je za moje dobro, imam problem sa autoritetima, ne volim lopovluk, preseravanje, licemjerje, ne volim političare jer ih je gro pokvarenih a preglup sam da prepoznam one koji to nisu, nepopravljivo sam naivan, pesimist sam i prečesto nadrkan, ponekad asocijalan a ponekad predruštven, razočaran sam u ljude i HR kao državu, i ne želim u EU jer je cijela priča ko scamm mail (mada mi iskreno puca prepucij bumo ušli ili ne) :crazy:

Najviše mrzim svađu i prepucavanje i mada u svim svojim postovima ispadam konfliktan (očito moj humor nije razumljiv ili se slobo izražavam tipkama ili kao danas uliječem nervozan u diskusiju pa se tako i izrazim :(
Čvrsto vjerujem da nisam nikoga u cijelom svom životu zajebo ili nešto nažao ikome učinio a iskaran sam za svoj ukus prečesto. Volim pošteno, mislim da nisam nacionalista, rasista, fašista i šovinista iako volim crni humor u kojemu svega toga ima (mada ponekad pomislim da nam fali neka radikalnija mjera rješavanja nekih problema :pardon: ). Ne želim i vjerujem da nisam nikoga uvrijedio (ako jesam nije mjerno a ako se netko u nečemu pronašao uvrijeđen pardon - danas svi pročitaju više nego što piše)
Ne želim slati poruke niti sugerirati a kaj sam mislio onom rečenicom jednostavno nije važno iako vjerujem da su neki skužili moju misao vodilju u tom dijelu teksta. Želim naglasiti da ta rečenica nije pisana sa nacionalističkom i fašističkom porukom.
Ja ću ubuduće probati pisati jednostavnije rečenice, isključiti humor i sarkazam iliti najbolje ne više pisati uopšte.
Hvala i izvinjavam se na upletanju

LP
GP
:crazy:

7 Palac gore: : Box, CW, Draženko, Flyingbear, Josip K-T, Tomica Solina, Zoki    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 312 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: