»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 04 lip, 2026 9:18.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Placanje startnine na Gredi
PostPostano: pon 17 ruj, 2012 17:55 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Močić je napisao/la:
Svi volimo kad su stvari mukte. Ja pogotovo. Ali čim priđem granicu ne mogu se ni popišat a da me ne opali po džepu.
Prošlu godinu sam radio u Češkoj i vikende sam većinom provodio po njihovim letjelištima koje sam u većini slučajeva morao platiti. Negdje su to bile simbolične startnine a negdje bezobrazno velike. Naravno da sam izbjegavao ono što sam smatrao skupim.
S njihovim letačima sam razgovarao o tome, jer mi nije bilo jasno, što se tu ima naplatit kad neki stat koje je slabije uređen skuplji? Što plačam?.
-Svaki klub ima svoju politiku i on određuje cijene. Nije svaki start bilo jednako lako registrirati a i plaćaš pogled jer letiš iznad grada.
Odgovor mi logičan pa samo klimam glavom.
On nastavlja
-Vidiš ovaj start na kojem se nalazimo. On je jedva registriran jer je zaštićeno područje za ptice i može se letjeti samo od 14:00-18:00. Ako to prekršimo, grad nam neće dozvoliti letjeti iduću godinu.
Poštivam pravilo i uzimam rusak te lagano niz padinu jer je prošlo 18:00. Vjetar je bio prejak. :(

NETKO SE POTRUDIO DA I JA TU MOGU LETJETI!
Pa najmanje što mogu učiniti je poštivati pravilo tog kluba (ako već tu letim) ili naći neki neki drugi start.

Nisam član kluba Pegaz a i pronašao sam "svoj" start, te se neću miješati u politiku tog kluba.
Sad me zanima
IMA LI TKO VOLJAN REGISTRIRATI START NA PROMINI

TE OMOGUĆITI SVIMA DA BESPLATNO UŽIVAMO U SLOBODNOM LETENJU

Pitam to iz razloga jer je Jerko već spomenuo da ima namjeru registrirati "moj" start. :bad:

Mile naravno da neće,ako sam nešto ne napraviš ne očukej ništa osim lajanja na mjesec nekolicine,ali Promina će biti registrirana kako je reka moj General Norac "Gospe mi Sinjske".
Mile mi radimo,a tko radi ne boji se gladi,šta očito ne misle neki,valjda im fali,gladni su,hahahaha.

Vrh

PostPostano: pon 17 ruj, 2012 18:00 
Offline     DHV 2-3

Jure je napisao/la:
Jere, nemam namjeru se prepucavat priko foruma, ja sam tebi sve šta sam mislija reka gledajući te u oči i s dobrom namjerom. Ali isto me zanima ko je sve glasa za odluku o naplaćivanju startnine, pretpostavljam da si ti i Kum Pero (obojica koja zadnje tri godine nisu uplatili niti jednu članarinu :mocking: ) ali ko još??

Močić je napisao/la:
IMA LI TKO VOLJAN REGISTRIRATI START NA PROMINI

TE OMOGUĆITI SVIMA DA BESPLATNO UŽIVAMO U SLOBODNOM LETENJU

Pitam to iz razloga jer je Jerko već spomenuo da ima namjeru registrirati "moj" start. :bad:

Mile, čini mi se da si na tragu novoj paragliderskoj kletvi; "Dabogda ti Jerko registrira lokalni start" :lol: :lol:

Ne sekiraj se, kad ja napravim vitlo skupa ćemo se vitlat po Petrovom polju :lol: :lol:

Šta se ti brineš ko je donio odluku,to je naša stvar,ja sam donio odluku i šta sad,

Vrh

PostPostano: pon 17 ruj, 2012 18:02 
Offline     DHV 2-3

kptureto je napisao/la:
" Ako nam cilj i interes nije isti .....kakav će biti rezultat ? "
Ovu rečenicu pročitajte 10puta, ovo je virus koji će uništiti letenje, a i prenosiv je!
Ja sam novu opremu proda zbog ovog virusa :dash:

Ma ti si totalno bolesan lik,jeben te virus zakačio,

Vrh

PostPostano: pon 17 ruj, 2012 18:33 
Offline     DHV 2

Član od: ned 28 stu, 2010 8:56
Dao Palac gore: : 651 / Palac dolje: : 17
Dobio Palac gore: : 75 / Palac dolje: : 12
ma ovo se otelo kontroli zdrave svjesti iz jedne sasvim obične razmjene mišljenja prešlo se na vređanja i uvrede druže jere ja u svojoj ulici ( gle naziva se crnogorska ) imam susjede maduniče, prke ,milase svi iz cetinske krajine i sve su ljudi OK-e sad sam u nedoumici dali su ljudi u tvom kraju kao ovi moji susjedi ili ko ti ( ne daj bože).toliko.pozdrav!

Vrh

PostPostano: pon 17 ruj, 2012 20:10 
Offline     DHV 2

Član od: sub 12 ruj, 2009 22:27
Dao Palac gore: : 179 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 108 / Palac dolje: : 0
dr zdravko je napisao/la:
nije mi samo jasno jere dali če tvoji članovi imati obraza dolazit na druga letjelišta klubova koji ne naplačuju startninu ili ste zaključili da ste sami sebi dovoljni ja fala bogu teško da ču doči na tvoje starteve pa naplačivao ti ili ne startninu, sumnjam da češ polučiti neki financiski efekat i razlozi za uvođenje ovog harača su mi sasvim blijedi. toliko pozdrav!

Molio bih dotične da ne pričaju u MNOŽINI,,,

1 Palac gore: : JERKO    
Vrh

PostPostano: pon 17 ruj, 2012 20:13 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
svoj prvi post sam zapoceo rjecima:

Pozdravljen Jere... iako znam da ulaziti s tobom u diskusiju znaci unapred izgubljena bitka, moram ti ipak nesto napisati a ti shvati kako hoces

a to ocito i drzi....jer drukcije nego vredjati te prijetiti Jere nezna komunicirati...a kako se ovdje radi o paragliding forumu mislim da bi komuniciranje moralo biti puno pristojnije nego li u kaksnoj krcmi....
te bi zato pozvao admina da sve zaljive poste, poste u kojima se vredja, prijeti.... BRISE.... jer forum nesluzi tome ....

LP Sinisa

3 Palac gore: : dr zdravko, jrabic, McB    
Vrh

PostPostano: pon 17 ruj, 2012 20:27 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 6:27
Dao Palac gore: : 440 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 1461 / Palac dolje: : 16
Tema je zaključana dok se strasti ne smire, a Jeretov post je zbog teške povrede pravila foruma (direktno vrijeđanje dijelom i na nacionalnoj osnovi) u cijelosti obrisan.

Admin

5 Palac gore: : dr zdravko, JERKO, McB, toni, zupanich    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: