»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pet 03 tra, 2026 9:52.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Tečaj naprednih tehnika poletanja - samo 5 do 10 mijesta
PostPostano: pet 20 srp, 2012 14:15 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
janjecic je napisao/la:
Ooooj Vlado legendo. Nema te baš na forumu pa te ljepo ponovno vidjet. Imaš li možda moje snimke sa R. Gore, onaj dan kad sam bacio rezervu. Vidio saam da si snimao. Ako imaš pošalji na janjecic@net.hr Ljep pozdrav svima.

E, Janje moje, pa ako ima snimke, to bi mogli svi vidjeti, a ne samo ti!?

Vrh

PostPostano: pet 20 srp, 2012 15:45 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
janjecic je napisao/la:
Ooooj Vlado legendo. Nema te baš na forumu pa te ljepo ponovno vidjet. Imaš li možda moje snimke sa R. Gore, onaj dan kad sam bacio rezervu. Vidio saam da si snimao. Ako imaš pošalji na janjecic@net.hr Ljep pozdrav svima.

sebičnjak ... podijeli to s nama

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

PostPostano: pet 20 srp, 2012 17:16 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
vlado_vrbanec je napisao/la:
...A jesi se zapjenio Rede Bajrone, tako si i mene napadao kad sam ti prije godinu dvije pomagao da nađeš jamca za kredit ! :-)

???

Vrh

PostPostano: pet 20 srp, 2012 19:41 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 05 ruj, 2009 11:25
Dao Palac gore: : 16 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 29 / Palac dolje: : 0
Roman Lavriv je napisao/la:
janjecic je napisao/la:

sebičnjak ... podijeli to s nama

Nažalost otišao sam nešto prije nego se potencijalno kobni događaj zbio.

Vrh

PostPostano: sri 09 sij, 2013 18:34 
Offline     DHV 1-2

Član od: uto 01 ruj, 2009 12:02
Dao Palac gore: : 141 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 0
Žbevnica 09. siječnja

Airieva izvrsna ideja o održavanju tečaja s naprednim tehnikama poletenja nije ostvarena, na žalost i mene i vjerujem još nekih pilota. Ja sam nakon 7 godina u ovom našem sportu konačno odlučila prekinuti seriju sretnih starteva (s više sreće nego pameti), kontaktirala sam ga i u ponedjeljak smo odradili trosatni trening na Žbevnici.
Vjetra je bilo, kak se veli, najtaman.
Tko nije upoznao Airiea, lik je legenda.
To kako on kontrolira krilo, kako koristi svaki i najmanji ili iznenadni jaki vjetar je prekrasno gledat.
Kretanje s krilom na terenu je fascinantno. Kad već pomisliš da nema šanse dalje, on može. Da krilu odgovarajući impuls i nastavlja fantastičan, ne vem kak da velim, ples sa krilom.
Ja sam bila oduševljena, Ne znaš kaj gledati. Njegove ruke i kaj radi s komandama i gurtnama ili krilo koje nepogrešivo radi kaj majstor hoće.
Što se tiče prenašanja znanja isto super.
Čovjek demonstrira da ga možeš pratiti, objašnjava jasno i vrlo plastično i kad već hoćeš opet pitati istu stvar, sjetiš se fraze, šale, usporedbe ili neke rečenice iz prvog objašnjenja i to je to. Uporan i strpljiv, svaka čast, i tečajcu zbilja da volju za dalje.
Ja imam problema sa leđnim startom, priznam. Ali vjerujem da u naprednijim tehnikama i u zahtjevnijim uvjetima mnogi iskusniji piloti imaju puno toga naučiti od njega. On dio godine nije u Hrvatskoj i ako ulovite vrijeme u kojem je ovdje, svima iskreno preporučam da iskoristite njegovu dobru volju da prenese svoje znanje i vještinu.
Sam tečaj kako god dobar, nije dosta, navježbat ću se ja još. Odraditi još sati sa Airiem, pa opet još vježbat. (bolje kasno nego nikad), ali to je to. Sretna sam zbog ponedjeljka na Žbevnici s tako kvalitetnim instruktorom.

Toliko od mene.
Airie, tebi puno hvala, a svima vama preporučam da kolko ste god dobri, pogledate kaj lik radi i pridružite se, nadam se prvom tečaju naprednijih tehnika polijetanja.

6 Palac gore: : Morelli, Ratko, Red Baron, Robi Lepi, solarich, wild    
Vrh

PostPostano: sri 09 sij, 2013 21:44 
Offline     DHV 2

Član od: uto 22 svi, 2012 23:26
Dao Palac gore: : 138 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 715 / Palac dolje: : 18
Darinka, hvala ti na povjerenju.

Sretan i zadovoljan sam što si samo u par sati uspjela kontrolirano leđno startati a rekla si da si godinama samo "sretno preživljavala" startove. Super je bilo te gledat i sudjelovat u tome kako se pretvaraš u pilotku koja odlućno i kompetentno barata krilom na startu. Samo tako dalje!
Meni je groundendlanje igra i ples s krilom i baš je zabavno a imam osjećaj da će i tebi uskoro postati. ;)

Pozz,
Airie

2 Palac gore: : Ratko, Robi Lepi    
Vrh

PostPostano: čet 10 sij, 2013 11:08 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 01 ruj, 2009 9:34
Dao Palac gore: : 660 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 401 / Palac dolje: : 3
Uj!

Ovo je nažalost problem koji se ponavlja. Regulativa ne prepoznaje "napredne" tečajeve, a to ne znači da isti ne postoje. Kao i sa SIF-om ili Hrginom inicijatvnom. Za PG svijet ne znam, ali mogu vam reći za HG svijet i tzv. "klinike". Klinika za slijetanje, za prelete i tko zna za što. Sve to spada u područje naprednih tečaja, odnosno individualno "unaprjeđenje i održavanje nivoa znanja". Takve tečejeve vani može provoditi svatko (ok, ok, gotovo svatko), ali pitanje je tko će se pojaviti na samom tečaju. Osobno sam htio biti na nekoliko, a uglavnom su ih vodili svjetski ili europski prvaci, znači osobe za koje sam siguran da "nešto znaju" (ali nisam siguran da su instruktori). Što želim reći, sigurno se neću prijaviti takav tečaj nekom anonimusu ili ako ga ja već ne poznajem, potrudit ću se saznati tko je on i zašto baš on to radi.

Znači stvar je individualna. Osobno nisam baš siguran da bi uspjeli takvo nešto ugurati u regulativu, jer tko bi postavio uvjete za sve moguće ideje koje se mogu pojaviti.

Elem.

Saša, naravno da pozdravljam inicijativu (isto tako sam ko' malo dijete razdragan zvao Hrgu za Vinodol). Ukoliko piloti imaju valjanu dozvolu i žele unaprijediti svoje znanje i iskustvo uz tvoju/nečiju pomoć, a mislim da je 100 kn simbolična cifra (jedna runda nakon letenja :beer: ).

I da, Saša, regulativa za tandeme i stjecanja ovlaštenja pilota tandema postoji, pričali smo o tome.

Vrh

PostPostano: čet 10 sij, 2013 23:47 
Offline     DHV 2

Laminar je napisao/la:
Regulativa ne prepoznaje "napredne" tečajeve, a to ne znači da isti ne postoje... Znači stvar je individualna. Osobno nisam baš siguran da bi uspjeli takvo nešto ugurati u regulativu, jer tko bi postavio uvjete za sve moguće ideje koje se mogu pojaviti.

Koliko ja znam večina tih tečajeva po svijetu je neregulirana.

Po meni regulativa PG obuke u HR traži jedan praktičan update. A najveću pozitivno promjenu u smislu evolucije pilota i obučnih centra bi napravili da se instruktorima omogući vršenje teoretskih i praktičnih ispita svojih učenika, koji ne bi više trebali čekati na neke državne ispite sa strane drugih instruktora koji jih većinoma vide prvi put i ponekad i zadnji put u životu. Taj sistem u Australiji funkcionira bez greške (ispite vrše instruktori, koji papire onda šalju na savez, koji izdaje licencije) i siguran sam da nikome nije više u interesu od instruktora samog da njegov učenik dobije svo potrebno znanje i vještinu za samostalno letenje, kao što niko drugi od instruktora samog bolje ne pozna znanja i vještine njegovih učenika. A da ne pričamo o tome koliko brže takav sistem funkcionira. Mislim, savezu i instruktorima je u interesu da je učenik što brže u stanju preuzeti odgovornost za svoje letenje što dokazuje svojom licencijom. Ako na ispit treba čekati zbog nekih propisanih datuma državnih ispita, onda to znači da sve vreme čekanja ostaje nesamostalan i odgovornost njegovog instruktora i obučnog centra što sigurno ne pridonosi razvoju sporta.

A u vezi tih tečajeva...

Treba samo par ljudi koji ko imaju volje da se nešto pokrene. U Australiji se takozvane XC klinike organiziraju par puta godišnje, onda su tu tečajevi hendlanja, pa SIV i Acro. Ali tečajevi vitlanja naprimjer su regulirani.

Svatko ima neki dar i super je ako to želi i može podeliti s drugima. Potrebno je stvoriti povoljnu klimu unutar zajednice pilota koja podržava protok informacija na najjednostavniji način.

Pozz,
Airie Sasha

2 Palac gore: : bmutak, profa    
Vrh

PostPostano: pet 11 sij, 2013 10:33 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 01 ruj, 2009 9:34
Dao Palac gore: : 660 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 401 / Palac dolje: : 3
Plan je da ovu sezonu u Agenciji okupimo nastavnike i da raspravimo te teme.

1 Palac gore: : profa    
Vrh

PostPostano: pet 11 sij, 2013 14:57 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:41
Dao Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 845 / Palac dolje: : 3
Airie je napisao/la:
A najveću pozitivno promjenu u smislu evolucije pilota i obučnih centra bi napravili da se instruktorima omogući vršenje teoretskih i praktičnih ispita svojih učenika, koji ne bi više trebali čekati na neke državne ispite sa strane drugih instruktora koji jih većinoma vide prvi put i ponekad i zadnji put u životu.

Meni se cini da je upravo to sto te ispitivac vidi prvi put dobar garant objektivnosti ispita, tako da to ne bih mijenjao. U ostalome se vise-manje slazem s tobom.
Da se mene pita, covjek bi dosao na skolu, prosao program i kad njegov instruktor misli da je spreman za ispit, dao bi mu popis ovlastenih ispitivaca. Covjek lijepo nazove tko mu je najblizi/najjeftiniji/najdrazi/najljepsi s tog popisa, dogovori se i odradi od Agencije propisani ispitni let (vise manje kakav je i danas - start, let s par manevara i skolski krug). Taj let moze napravit kad god odgovara njemu i ispitivacu, znaci ne ceka se neki poseban rok. To moze bit bilo koji osrednji dan na Japu - instruktor radi sa svojom skolom, samo u nekom trenutku odvoji 15 min. za ispit. Ispitivaca placa polaznik direktno ili preko Agencije, kako god Bog i pravna drzava misle da je najbolje. Ako zadovolji, dobije papir s kojim ide u Agenciju koja mu uzme biljege i izda dozvolu.
Agencija je tu da vodi evidencije o ispitima tak da ako se primijeti da 50% onih koji su polozili ispit kod Pere u prvoj godini dozive nesrecu, netko pozove Peru na razgovor.
Teoretski ispit - nisam siguran da je uopce potreban. Prenasanje teoretskog znanja na skoli svakako, ispit unutar OC prije prvog visinskog da, ali budimo realni, vecina nas ne misli o lapse rate-u dok peglamo Kalnik nego startamo ako se osjecamo dovoljno sigurni u vladanju krilom i ako nam je netko iskusniji kom vjerujemo rekao da je dobro. Teorijom se pocnemo baviti tek nakon prvih 50km XC-a.

Airie je napisao/la:
Taj sistem u Australiji funkcionira bez greške (ispite vrše instruktori, koji papire onda šalju na savez, koji izdaje licencije) i siguran sam da nikome nije više u interesu od instruktora samog da njegov učenik dobije svo potrebno znanje i vještinu za samostalno letenje, kao što niko drugi od instruktora samog bolje ne pozna znanja i vještine njegovih učenika.

Australija ima i neke druge paradigme drukcije od nasih (recimo npr. institucija Safety Officera) pa nisam bas siguran koliko je njihov model primjenjiv kod nas bez modifikacija.

Airie je napisao/la:
Svatko ima neki dar i super je ako to želi i može podeliti s drugima. Potrebno je stvoriti povoljnu klimu unutar zajednice pilota koja podržava protok informacija na najjednostavniji način.

Amen!

p,
D.

occasio praeceps,
experimentum periculosum,
iudicium difficile.

Hipokrat, Aforizmi

Vrh

PostPostano: pet 11 sij, 2013 17:08 
Offline     DHV 2

Damjancic je napisao/la:
Meni se cini da je upravo to sto te ispitivac vidi prvi put dobar garant objektivnosti ispita, tako da to ne bih mijenjao.

To je dosta stara paradigma (pričam o upotrebi riječi objektivnost) koja se provukla u sadašnjost još iz vremena komunizma. Pričali smo o toj temi u Dolomitima prošle godine sa Sonjom i Nenadom i zanimljivo mi je bilo čuti jedan od Sonjinih argumenata zašto je dobro imati nezavisne ispitivače... naime rekla je da se tako izbjegava moguća zloupotreba instruktorskih ovlaštenja... ponavljam, bio je to samo jedan od argumenata. Ali baš taj argument ide zajedno s argumentom objektivnosti...

Stvar je malo dublja nego što se čini na prvi pogled... a ima veze s kulturnom pozadinom ljudi (pričam o sistemima mišljenja kojima su ljudi bili ispostavljeni u određenoj sredini kroz povjest). Naime... Australski sistem je dio Commonwealtha gdje je osobni potpis čovjeka još uvjek Alfa i Omega... pečati ne postoje, ljudima se vjeruje na riječ, u školama se provjerava znanje a ne lovi na neznanje, školarce se potiče tamo gdje su dobri i ne zanima jih toliko prosječna ocjena. Da skratim priču i povežem sve s tom objektivnošču...

Po mome objektivnost ne postoji... i najbolji pilot može iscuriti na dan kad je to skoro nemoguće a nitko ga neće suditi po tome... pod pritiskom svatko ima puno više šansi da zahebe nego kad nije pod pritiskom... a nitko mi neće reći da nezavisni ispitivač kao neka treća stranka ne stvara više pritiska na kandidata za pilotsku licenciju od njegovog instruktora. A sa druge strane i najlošiji učenik može imat "dobar dan" na ispitu i napravit sve za pet iako u biti još nije zrio za licenciju. Gdje je tu objektivnost?

A na kraju... ako želimo jednostavan sistem... zar nije jednostavnije u lancu imati manje posrednika?

Damjancic je napisao/la:
Australija ima i neke druge paradigme drukcije od nasih (recimo npr. institucija Safety Officera) pa nisam bas siguran koliko je njihov model primjenjiv kod nas bez modifikacija.

Ni jedan sistem nije potpun. Institucija Safety Officera je u Australiji bila uvedena u prvoj liniji zbog drugačijeg sistema osiguranja, regulacija i kontrole kvalitete instruktora. Iako je u biti odvojena i ide sporedno s obrazovanjem pilota, ako netko želi postati instruktor, mora imati i ispit Safety Officera, koji ne važi zauvjek nego se mora obnavljati svake dvije godine.

Dok ne treba, ja se ne bi zamarao s time da se nešto slično pojavi i u HR.

Pozz,
Airie Sasha

Vrh

PostPostano: pet 11 sij, 2013 19:16 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
Pratim ovo pa na kraju moram odreagirat. Prvo kaj je nažalost istinito je to da živimo u Hr a ne u Australiji. O poštenju nema ni p.Nama treba 100 godina da stignemo na njihov sadašnji nivo. Drugo oni če otič do onda napred još 100.Znam da se tako rekuč licence prodaju a da piloti poslije dođu letit neznaju ni gdje jim je rit ni glava. Ove godine sam se u to uvjerio sa Francuzima. Svi položili na Francusko - Australski način. Kod instruktora. Kada se raspičkaš si tako ili tako sam kriv:-((.Sistemi su isti. Naravno ima i kod instruktora pedantnih tako da sam vidio Francuske tečajce na Raspadalici, Zavoju i Kašteliru koji su bili sa 2 instruktora a tečajaca samo 5. Učili i sami prelagat rezerve a mogu reč da je samo taj kratki dio trajao 5 jebenih sati. Sklapaj rasklapaj.Ali vjerovatno nije bilo ni zadnji put.Ja zovem Svoleta:-)). Lp

Vrh

PostPostano: čet 24 sij, 2013 17:46 
Offline     DHV 2

Evo, ova subotu se odrzava tecaj naprednih tehnika hendlanja u Istri. Pocet cemo sa osnovnim tehnikama pa cemo onda sa svakim individualno proradit na tome sta mu treba.

Ima jos par slobodnih mijesta.

U subotu je po prognozi suncano sa burom koja je mozda malo jaka za letenje al super za hendlanje. U nedjelju također suncano ali nema toliko vijetra pa bi se moglo cak i super letit i isprobat nova znanja startovanja.

Pozz,
Airie Sasha

Vrh

PostPostano: čet 24 sij, 2013 18:30 
Offline     DHV 2

slika

7 Palac gore: : AIRBEŠO, Martina, Michi, Ratko, Red Baron, tobi, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: pet 25 sij, 2013 19:14 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
Joj, nemrem sutra nikako, ali se prijavljujem za sljedeći puta

Vrh

PostPostano: pon 28 sij, 2013 9:46 
Offline     DHV 2

Član od: uto 25 kol, 2009 9:13
Dao Palac gore: : 814 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 888 / Palac dolje: : 2
U subotu smo Darinka i ja potegnuli do Saše na trening. Darinku nisu pokolebale ni najavljene niske temperature, ni hladna bura, pa onda ni ja nisam htio zezenuti dogovor. Na kraju nam uopce nije bilo hladno i odradili smo sve planirano. Najvažnije je bilo imati rezervnu odjeću, jer sam nakon par sati groundhandlanja bio mokar od znoja. Od Saše se može puno naučiti i šteta je ne iskoristiti ponuđeno i popraviti svoju tehniku. Moj motiv bio je imati potpunu kontrolu nad glider-om pri polijetanju na jakom vjetru. Sad treba izvježbati naučeno. U svakom slučaju vrijedilo je doći.

2 Palac gore: : Che28, wild    
Vrh

PostPostano: pon 28 sij, 2013 14:47 
Offline     DHV 2

Hvala na pohvali, Ratko.

Nismo imali baš idealne uvjete al u onome što je bilo napravili smo maksimalno. Super ste napredovali ti i Darinka. Sada samo da vama to uđe u krv kroz vježbanje.

jrabic je napisao/la:
kaj je nažalost istinito je to da živimo u Hr a ne u Australiji.

Zanimljivo mi je u praksi vidjet koliko piloti nekog područja daju na svoje usavršavanje. Mislim... samo tu u Istri ima šaka pilota kojima bi usavršavanje tehnike polijetanja/slijetanja (u snažnijem vijetru) jako dobro došlo, al eto... čak i 100 kuna je previše... a za cigare i slično uvijek ima dovoljno. Svejedno... 100 kuna je toliko malo za jedan dan usavršavanja tehnike, da novac ne može biti u pitanju... možda je samo teško priznat da bi se moglo još nešto naučit? Neznam u ćemu je fora... Možda mi netko može objasnit?

Istina je, da u Australiji skoro pa da ne letimo kad nema vijetra, pa nema druge nego da dobro savladaš baratanje krilom u snažnijim vjetrovima. Al i po danu kad nema puno vjetra može te iznenadit termalni stup koji pohara startom baš kad si digao krilo i šta onda? Bez adekvatnog znanja i vještine možda ću imat sreće pa da sve prođe kako treba al zašto ne bih nešto napravio u vezi s tim. Al u Australiji za takav tečaj se plača 200$ na dan, pa očigledno ljudi onda to više cijene.

U glavnom... napravit ću još jedan tečaj. I ako nema barem 4 ljudi koji če doć, shvatit ču to kao znak da Hrvatskih pilota usavršavanje na takav način ne zanima.

Pozz,
Airie Sasha

1 Palac gore: : Michi    
Vrh

PostPostano: pon 28 sij, 2013 15:42 
Offline     DHV 2

Član od: uto 27 lis, 2009 18:09
Dao Palac gore: : 59 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 84 / Palac dolje: : 5
Bok!

Sasha imamo mi tu kod glavnog sela RH malu oazu gdje se graundhendla i teše sve to o čemu si napisao!!

:beer: Kupljenovo-Malo brdo na kojem je let tako kratak( 50 m) da jedino možeš vježbat graundanje, tako da ima nas koji smo dobri u tome, ja neskromno mislim da sam i poprilično dobar.
Al ja šutim jer ako ideš na Kp onda si papak, a uz to sam zadnje krilo ubio tamo...al zato iako sam oprezan pilot i ne srljam u probleme u zraku...na startu sam uvijek smiren, koji put si i začorim :-D .

Al nije fora reć da ideš tam i da si potr'go krilo od kajtanja, dizanja, toplendanja, povlačenja A,C, komandi a sve zato da kad dođem/š/e na start i da sam miran te ne trošim energiju na kontroliranje nervoze oko proljetnih refula na Japu.
A Jap je JAP :evil: kad je proljeće.
Ko' ga nije probo nije vruće vode pio(?!).
Grounhendling ubija krilo al bolje njega nego sebe.
I bolje ubit' prvo odma' sa hendlanjem nego počet' letit termiku i onda ić' ubit novije krilo na starijim lekcijama....
Hm bi i ja mogo' dat neke lekcije u ZG-u?

1 Palac gore: : Airie    
Vrh

PostPostano: pon 28 sij, 2013 16:26 
Offline     DHV 2

Hejla Ivane!

horbaPG je napisao/la:
Sasha imamo mi tu kod glavnog sela RH malu oazu gdje se graundhendla i teše sve to o čemu si napisao!!

Kupljenovo-Malo brdo na kojem je let tako kratak( 50 m) da jedino možeš vježbat graundanje, tako da ima nas koji smo dobri u tome, ja neskromno mislim da sam i poprilično dobar.

Ne sumnjam da vas ima, koji super hendlate. I pozdravljam to.

Ja osobno nisam ništa posebno u tom pogledu al dovoljno dobar da se mogu mirno igrat s krilom kad je vjetar blizu gornje granice i kroz godine naučio sam i kako to znanje prenesti ljudima. A kad vidim nekog, ko je bolji od mene onda ako je moguće idem do njega i pitam za koji savjet i trik.

horbaPG je napisao/la:
Hm bi i ja mogo' dat neke lekcije u ZG-u?

To bi zaista bilo dobro. :Bravo: :good:

Vrh

PostPostano: pon 28 sij, 2013 16:49 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5270 / Palac dolje: : 21
Airie je napisao/la:
slika

Gle, imam i ja sličnu sliku: https://picasaweb.google.com/112612256338201887973/Istra11032011#5583256137504387074

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: