»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 02 tra, 2026 15:53.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 650 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: par dobrih
PostPostano: sub 15 pro, 2012 19:04 
Offline     DHV 2

Član od: ned 08 svi, 2011 18:19
Dao Palac gore: : 255 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 141 / Palac dolje: : 1
Došla žena kući i obraća se mužu:
- Jao dragi, znaš kakve sam super čizme vidjela???
- Ma, boli me kurac!!!!!
- A da ljubim da prođe, pa da skoknemo po čizme? :respekt:

Vrh

PostPostano: sub 15 pro, 2012 20:35 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
- Jel pušiš?
- Da.
- Koliko dnevno?
- Tri kutije.
- Koliko je jedna?
- 20 kuna.
- I koliko dugo pušiš?
- 15 godina.
- Znači jedna košta 20 kuna, a ti pušiš tri dnevno, što znači da mjesečno na cigare potrošiš 1.860 kuna. Za godinu dana to bi bilo 22.320, jel tako?
- Tako je.
- Ako godišnje potrošiš 22.320, kad bi zbrojili tih 15 godina koliko pušiš, to bi bilo 334.800, jel tako?
- Tako je.
- Da nisi pušio tih 15 godina i stavljao sav taj novac u banku i čuvao ga uz kamatu, za tih 15 godina bi mogao kupiti novi Ferrari...
- Jel ti pušiš?
- Ne!
- Pa gdje ti je onda Ferrari?

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

1 Palac gore: : vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: ned 16 pro, 2012 13:28 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 20:39
Dao Palac gore: : 702 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 792 / Palac dolje: : 4
Udale se tri sestre istog Dana I raziđu se svaka na svoju stranu uz dogovor da pišu majci kako Im je u braku ali umjesto riječi "seks" da pišu "gulaš".
Najstarija piše: Draga mama, imam sve, kuću, Stan, auto, jahtu...čak I gulaš jednom mjesečno.
Srednja: Draga mama, imamo pristojnu plaću, Stan, nije loše. Gulaš imamo jednom nedjeljno.
Najmlađa: Draga mama, nije mi lako, nemam novaca, nemamo stan, on je izgubio posao, samo gulaš jedemo svaki dan po 3-4 puta. Izvini za greške, dok ovo pišem ovaj moj liže lonac!

2 Palac gore: : bmutak, kmikac    
Vrh

PostPostano: pon 17 pro, 2012 11:55 
Offline     DHV 2

Član od: sri 02 vel, 2011 12:40
Dao Palac gore: : 343 / Palac dolje: : 6
Dobio Palac gore: : 647 / Palac dolje: : 1
Žali se Mujo Hasi: " Crko mi bojler, ba!!!"
Pita Haso: " Kada,ba?"
Odgovara Mujo: " Nije kada, jebem te gluva, bojler,ba !!!"

Vrh

PostPostano: pon 17 pro, 2012 17:09 
Offline     DHV 1-2

Član od: čet 15 lis, 2009 12:58
Dao Palac gore: : 190 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 45 / Palac dolje: : 0
Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kući u New Yorku, i nakon prvog radnog dana poslovođa ga upita koliko je prodao. - 135.552,20 $ - odgovori Mujo, a poslovođa samo što nije doživio šok. Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu prodali više od 50.000$, a Mujo prvi dan pa više nego duplo! Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom. - Pa, lijepo - odgovori Mujo - Prvo sam čovjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i nekoliko olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav već kvalitetan najlon koji može izdržati veliku ribu. E, onda sam mu rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neće moći loviti iz ruke i neka uzme i štap s rolom. Kad je uzeo štap, predložio sam mu da razmisli o kupnji glisera jer se takav pribor koristi samo za panulavanje. Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vući taj gliser i na moj nagovor odlučio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam zaradio 135.522,20 $ ! - Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo... - reče poslovođa u čudu - ....a čovjek je došao samo kupiti udicu?! - Ma jok, - reče Mujo - došao je kupit tampone za ženu, pa sam ga upit'o zašto ne ode na ribe kad ionako neće jebavat' ovaj vikend.

5 Palac gore: : hrga, joe33, Red Baron, Robi Lepi, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 18 pro, 2012 22:50 
Offline     DHV 2-3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:30
Dao Palac gore: : 882 / Palac dolje: : 12
Dobio Palac gore: : 1687 / Palac dolje: : 10
Ako netko još misli letjeti ovaj tjedan, neka se požuri jer ovo je 7-dnevna prognoza DHMZ-a! :-D :evil:

slika

8 Palac gore: : benco, CW, Jure, kmikac, Nina, Red Baron, Robi Lepi, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: čet 20 pro, 2012 10:43 
Offline     DHV 2

Član od: sri 07 lis, 2009 12:36
Dao Palac gore: : 150 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 239 / Palac dolje: : 1
Dnevnik Chucka Norrisa

22.12.2012 : Jako sam usamljen, nigdje nema nikoga...

2 Palac gore: : CW, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: čet 20 pro, 2012 13:13 
Offline     DHV 1-2

Član od: pon 21 pro, 2009 18:19
Dao Palac gore: : 152 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 119 / Palac dolje: : 0
Neka cura sjedi na klupi i jede sladoled

On: Heii , mogu li te nešto pitati?
Ona : Naravno :)
On : Ali, ne znam baš. Znam da ćeš pogrešno shvatit...
Ona : Nee , pitaj
On: Smijem li jednom liznuti?
Ona : *Pruži mu svoj sladoled * ...
On : Eto vidiš , pogrešno si shvatila ...

:-D

Vrh

PostPostano: uto 25 pro, 2012 13:41 
Offline     DHV 1-2

Član od: sub 29 kol, 2009 11:18
Dao Palac gore: : 197 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 172 / Palac dolje: : 0
Evo jedan božićni oglas objavljen 24.12. na njuškalu, sada nažalost izbrisan, al' još uvijek postoji Google cache ;)
Oglas
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Marka automobila: Honda
Model automobila: Accord Aerodeck
Tip automobila: 2,2 i
Godina proizvodnje: 2012. godište
Godina modela: 2008.
Registriran do: 12 / 2013
Motor: Diesel
Snaga motora: 110 KW
Radni obujam: 2199 cm3
Mjenjač: Mehanički mjenjač
Broj stupnjeva: 6 stupnjeva
Očuvanost vozila: izvrsno
Vlasnik: prvi
Garažiran:
Lokacija vozila:

Zagrebačka
Mogućnost plaćanja:

gotovina, kredit, leasing, preuzimanje leasinga, obročna otplata, zamjena, staro za novo
Opširnije: (Novi auto na poklon želim)

Nakon 12 godina voženja krntija i užasnih užasa dna smrti svijeta i svemira, želim da mi netko pokloni auto. Sad ću malo pisat o tome. Ti, poštovani čitatelju, sigurno se pitaš kakav ja isusov kreten moram bit da u vrijeme krize, kad mnoge obitelji nemaju za jest, tražim da mi netko da potpuno novi registrirani auto s ful opremom. I imaš pravo. Da ne pretjeram, auto smije bit do 3 godine star, al ne stariji. Zašto? Eto, zato jer mi je pun falus (ne smije se psovat tu) obtrganih smećarskih užasa od auata koje većma kupim od prevaranata iz Varaždina. Užasno su dragi i simpatični, a onda ti se na prvom zavoju auto raspadne ko onom doktoru u jednoj od epizoda Alana Forda. No dobro, pustimo sad to. Krenimo malo o mojoj povijesti s autima. Sad ću ja tu sve ispričat.

Moj prvi auto, tamo negdje prije 12 godina, bila je honda civic iz '85. Stari mi je kad sam bio mali kupio nekakvu zemlju na nekom selu i napisao da je moja kad napunim 18. Prodao sam tu zemlju na selskom brdu seljacima sa sela koji su bili iz tog sela i dobio tisuću maraka za nju. Posudio sam još tisuću od jedno dvadeset i osam prijatelja i poznanika i to po 50 kuna od svakog i kupio hondu za dvije tisuće maraka. Imala je potrganu šajbu, nije imala rubnjake i pragove baš i nije imala pod, nego samo tapison, što znači da su mi noge bile mokre dok sam vozio, ako bi slučajno bila mokra nepogoda. Volio sam taj auto. Kad mi je na povratku s mora eksplodirao njegov defaultni 1.5 motor, kupio sam 1.3 motor, a tadašnja veza bila je nepovratno narušena, jer sam po riječima bivše "idiot kojem eksplodira motor". Ostao sam u njemu bez goriva jedno 25 puta u 6 mjeseci, iako je litra tad bila oko 6 kuna, što će objasnit moju ekonomsku situaciju u to vrijeme. Da, imao sam posao tad, zanimljivo je to. Radila mi je samo prednja desna kočnica, pa sam po povratku s nekog tuluma u Mikulićima, a po kiši, završio u nekakvoj živici. Doma sam došao u gepeku prijateljevog auta, a hondu sam nakon mjesec dana zamijenio za ukradeni kompjuter koji su mi dali nekakvi kriminalci. Kompjuter sam tad prodao ujaku, kupio drugi kompjuter i TAS golf jedinicu u Varaždinu.

TAS Golf je palio samo ako bi netko od prijatelja došao s klemama, ler mu je radio na 3 soma okretaja, a nakon jedno tjedan i pol, više nije palio ni na kleme. Ostavio sam ga pred zgradom i odselio. Kad sam 2 mjeseca kasnije prolazio kraj zgrade, moj golf je bio jedini auto koji je i dalje imao snijeg na krovu. Kasnije me nazvao bivši vlasnik golfa da mu žele naplatit vuču auta, ali sam poslao u kurac i njega i njegov auto. To je zadnje da sam vidio golf i čuo nešto o njemu.

Nakon toga mi se financijski posrećilo, pa sam kupio hondu civic iz '91. i zaljubio se u model. Imala je 130 konja, neispravnu klimu, šiber kroz koji je curilo, ali kupio sam mu felge, mama mi je kupila mp3 plejer i auto je bio vrtuljak sreće, alkohola i ljubavi. Moje prema njemu. Vozio je mnogu opremu, šest ljudi istovremeno, bio je čak i poprište spoljenja sa stranom državljankom mnogo starijom od mene. Volio sam taj auto jako. Prodao sam ga za duplo manje love nekoj dvojici šupaka i otišao u potragu za boljim životom.

Nakon što je ideja boljeg života propala, kupio sam američki auto, jedini takav u hrvatskoj. Vozio sam ga 2 mjeseca prije nego kaj sam skužio da stalno svjetli "check engine" lampica, da troši 12, da ništa od opreme ne radi i da sam se svjetski zajebo. Auto je imao 6 mjeseci garancije, pa sam otišao reklamirat. U dvorištu auto salona su me dočekali isti ljudi koji su mi prodali auto, te mi objasnili da je firma od koje sam kupio auto u stečaju, i da je ovo sad neka druga firma i da se drugačije zove i sve, pa da mi ne mogu pomoć. Sa suzama u mozgu sam otišao doma. Tada je auto eksplodirao i otpeljao sam ga u servis za američka vozila. Tamo su ga rastavili i u neznanju sastavljanja sam ja platio vučnu službu da ga otpelja u pravi servis i sastavi nazad. Samo ta avantura je koštala oko pet tisuća kuna, ali hej, nije beg cicija. Nakon toga je sve ikad eksplodiralo, pa su mi ga još dodatno polomili u servisu i tu sam ga ja odlučio prodat. Kako sam ga odlučio prodat, tako je moron iz lijeve trake odlučio odjednom preć u desnu sa semafora na kojem je čekao. Njemu je bilo crveno. Nama nije. Uz mnogo muke i užasa, i to je bilo popravljeno unatoč procjeni popravka od 40 soma kuna i auto je sada popravljen, ali slomljene šajbe spava pred dvorištem moje majke. Pijuć kavu kod majke, čuh glasan eksplozija-like zvuk pred dvorištem. Klinac iz kvarta je ukrao starom auto i u toj eskapadi je pokupio 5 auta, finalno se frontalno zabijajuć u moj friško popravljeni auto. Stajao je tako limovno nakovrčan nekoliko mjeseci u susjedovom dvorištu, prije nego je moj stari odlučio auto POKLONIT nekom. Nikad mi nije rekao kome i to je i dalje vječna svađa između mojih staraca, mene i svemira, jer mu je navodno stara jednom ili višekratno rekla "makni tu krntiju u pizdu materinu".

Nakon toga je došla toyota corolla iz '87. Nije imala ni jedan originalni dio, al je bila, vjerujem, najbolji auto od svih ovih. Ne znam gdje je sad. Koji put kad prekineš vezu, izgubiš trag određenim stvarima, pogotovo ako zapravo nisu tvoje. Paralelno s njom sam kupio hondu civic sedan iz '91. Bila je natučena izvana, ali predivna jer je bila brza i ispravna. Prodao sam ju frendici na rate. Nisam vidio baš puno rata, a i civic je ubrzo bio upokojen. Jebeš to, tome služe prijatelji, ja sam duboko uvjeren u to.

Tu se sad redom niže nekoliko honda civic iz '91. jer nikad nisam uspio prebolit onu prvu. U očajničkom pokušaju da nađem "onu pravu", mijenjao sam jednu za drugom, za trećom...stavljao im felge, gume, empetri plejere, imale su šibere, elektriku, zvučnike, al nikad ni jedna nije bila kao prva. Bila je tu i neka honda crx koja je, kažu u muriji, i dalje na meni, al ja sam ju prodao nakon 2 tjedna i nikad više ne vidio.

Tu negdje se dogodio accord aerodeck. Ugradio sam mu plin i bio zaljubljen u njega. Bio je prostran, udoban, plinask, predivan. Dan nakon ugradnje plina, u mene se zabio kombi. Bio je to bistar mladić koji je bio uvjeren da je na glavnoj cesti, zato jer je negdje na početku ceste vidio dućan. Nisu znakovi ono što određuje glavnu cestu, to je dućan. Nakon groze popravka, krepala je ručica žmigavca. Pa plin. Pa struja. Jedna po jedna, stvari na autu su umirale, kao i moja ljubav prema njemu. Tu se dogodilo još mnogo stvari s tim autom, kao razbijanje auta od strane bivše, al preskočimo to i dođimo do honde civic koju sam kupio ne bi li imao nekaj za vozit dok accord čeka popravak.

Zelena honda civic, opet iz '91. Šta reć. Služila je kao kuća na terraneu, prošla je čitavu hrvatsku, bila je svuda i vozila svakog. Sad je negdje. Nitko ne zna. Odnio ju je spajdermen, jer sam ju isparkirao sa privatnog posjeda i stavio na javni po dogovoru s čovjekom koji ju je trebao uzet u zamjenu za građevinske radove. On se nikad više nije pojavio, a policija i komunalac ne vole neregistrirane aute na parkirnim mjestima. Još uvijek se nadam da ćemo se jednom sresti. E, da. Jednu od tih honada trenutno prodajem, ima i klimu i sve i spičkana je jer sam se njome sa 15 na sat pijan zaletio u stup s plakatom Miše Kovača. Pola sata smo frend i ja stajali kraj auta (bog isus zna zašto) dok nije došla murija po burek (i mi smo bili u pekari, da) i odvela me na triježnjenje uz riječi "Nis mogo koncerat doč'kat, a?". Bilo je smiješno, al triježnjenje nije bilo smiješno.

Tri tisuće kuna sam dao na popravak accorda i mislio sam da je to to. Problem je bio samo to kaj je plin bio ilegalan, a nisam imao za atest, al reko, i to ćemo nekak. To sam mislio točno pola sata, dok mi kuplung nije eksplodirao uz zvuke otvaranja grotla pakla i tu sam odlučio odustat od svega i zamijenit auto za neki koji će možda vozit. Zamijenio sam ga za 6 godina stariji aerodeck u UŽASNOM stanju sa nekakvim prevarantima iz Varaždina. Na žalost, pattern mog auto poslovanja pokazuje da su skoro svi ljudi iz Varaždina, a koji trguju autima, varalice i onak, ne preporučam. Simpatični su, to je prvi simptom. Radije bi trgovao s nekim ko je odvratan, al da me ne zajebe. Zapravo, ne bi ni to.

Taj aerodeck je bio jako lijep, al jako glup za vozit. Prozori nisu radili najbolje, dok mu nisam stavio nove gume i felge, gume su strugale po blatobranima i tako. Posudio sam ga pjevaču iz benda, a onda ga je on razbio. Sparkirali smo ga pred zgradu od frenda, a onda su ga takvog potrganog od tamo ukrali. Tko bi htio ukrast potrgani raritetni auto iz '89., nemam nikakvog pojma, al eto, to je tako. I tako, uz preskakanje bar 6-7 još užasnijih automobila od svih ovih, stižemo do moje najnovije akvizicije.

Nissan Micra. Kako sam samo sretan bio prvi dan imanja tog auta. Imao je klima uređaj, bio je mao, išao je vrum-vrum. Agilna gradska sreća. Vozio nas je mnogi kilometar kroz hrvastku, bosnu, svuda smo išli njime. Tu i tamo kakav popravak od 300 kuna i sve ok. Onda je krepao remen. Sad navodno i getriba ne valja. I ja to strpljivo popravljam jer eto, jebemu, neispravno je.

Tu se vraćamo na početak ovog fantastičnog oglasa. Želim auto na poklon. Da je nov. Kemijski očišćen. Da miriši po ljubavi i početku novog života, sreći i berićetju. Da kad se stavi onaj borić na retrovizor, da borić krene plesat od sreće jer je stavljen u najbolji auto ikad. Zašto je to najbolji auto? Jer je ispravan. Jer me vozi svuda. I nema tu ciganskih spika sa "oću bilo kakav auto, gazda?". Neću. Želim novi, lijep, dobar, mirišljav, gps-om opremljen, dovoljno velik da stane bend i oprema auto. Takav auto. Ja da sam auto kuća, ja bi se javio. Ovo bi bilo najbolje sponzorstvo ikad. Da sam pijani milijarder, javio bi se isto.

Znam da su šanse da ne dobijem auto, male. Svako kućanstvo, svako dijete, žena i muškarac sad gleda ovaj oglas i misli si "ovom čovjeku treba dat auto". Znam. I to je lijepo, volim kad hrvat ima pozitivno razmišljanje, a sad ga sigurno ima.

No, u slučaju da mi ipak iz nekog čudnog razloga ne možete dat auto, prodajem i roland spd-s sampling pad, kineski squier i još nekakve pizdarije. Kad to prodam, popravit ću getribu na Micri, a i to je početak.

Sretan Božić
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sve naj svima dobre volje a i ostalima ;)

Well she's walking through the clouds
With a circus mind that's running round
Butterflies and zebras
And moonbeams and fairy tales
That's all she ever thinks about
Riding with the wind...

2 Palac gore: : bmutak, marin    
Vrh

PostPostano: uto 25 pro, 2012 18:15 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 14:58
Dao Palac gore: : 1098 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 159 / Palac dolje: : 0
Stjepan Krznarić aka Drito Konj :)

usput svima želi i sretan božić ..

Vrh

PostPostano: uto 25 pro, 2012 18:45 
Offline     DHV 2

Član od: ned 31 lis, 2010 17:02
Dao Palac gore: : 701 / Palac dolje: : 1
Dobio Palac gore: : 231 / Palac dolje: : 0
Pričаju dvojicа prijаteljа:

- Znаš li kаko možeš dа rаzlikuješ žensku muhu od muške?
- Kаko?
- Ženskа muhа je nа ogledаlu, а muškа nа flаši.
:-D

3 Palac gore: : bosco, sale, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: uto 01 sij, 2013 14:54 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
Obavještavam voljene prijatelje da mi se želje koje su uputili za 2012 nisu ispunile : unknown: stoga molim da mi za 2013 pošalju keš umjesto želja ! :ROFL:

Vrh

PostPostano: pet 11 sij, 2013 12:28 
Offline     DHV 2

Pita uciteljica Pericu:zasto si zakasnio dva sata u skolu?
Perica joj odgovori:krenem ja uciteljice u skolu i cujem kao neko pucketanje,pogledam desno nista se ne vidi ali se i dalje cuje,pogledam lijevo ista stvar,pogledam gore isto,
pogledam dolje kad ono meni puca KU*AC za prva dva sata! :ROFL:

Vrh

PostPostano: uto 15 sij, 2013 21:00 
Offline     DHV 2

STAROST JE SUPER

Pitali staru ženu;"U vašoj zreloj dobi što biste radije imali,

Parkinsona ili Alzheimera?"

Mudra žena odgovori:"Definitivno Parkinsona.

Bolje da prolijem pola čaše omiljenog vina, nego da zaboravim gdje mi je boca!" :beer:

Vrh

PostPostano: pon 21 sij, 2013 17:45 
Offline     DHV 2

SVI ZA JEBNOGA JEBAN ZA SVE!!!
Svi idu jedan jebe.....................svatovi
Jedan ide svi jebu.....................muž na službenom putu
Svi idu svi jebu........................ izlet preko sindikata
Svi idu jedan najebao..................sprovod
Jedan jebe svi spavaju................kolegij
Svi idu svi najebali...................dobrovoljni rad
Jedan ide svi najebali.................revizija u firmi :amen:

Vrh

PostPostano: sri 23 sij, 2013 11:04 
Offline     DHV 1

Član od: pet 28 kol, 2009 15:48
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 2 / Palac dolje: : 0
Muž i žena leže u krevetu.
On: Jesi li za sex (tiho)?
Ona: Ne osjećam se najbolje, umorna sam, a i malo me boli glava (sneno).
On: Samo spavaj, razgovaram na mobitel.

2 Palac gore: : bmutak, bosco    
Vrh

PostPostano: uto 12 vel, 2013 23:54 
Offline     DHV 2

Dosao Mujo sa skijanja i pita ga Haso:
Jeli jarane kako skija Fata?
Kaze Mujo: ko grom ...
Svaki put u drugo drvo.. :crazy: :dash:

Vrh

PostPostano: pet 15 vel, 2013 9:44 
Offline     DHV 2

vic s poukom

Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera.
Ispod stabala jabuka i breskvi je postavio vrtne klupe i stolove. Perfektno za piknik.

Jezero je bilo uređeno i idealno za plivanje.
Jedno popodne, odlučio je pogledati je li sve u redu i ima li zrelog voća koje bi mogao pobrati.
Uzeo je veliku kantu i krenuo prema jezeru.

Prvo je čuo hihot ženskih glasova, a kad se približio obali vidio je grupu djevojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru.

Kad su ga primijetile sve su uronile u vodu do vrata. Jedna od djevojaka je
povikala:
"Nećete ništa vidjeti. Ne izlazimo van dok ste vi tu !"

Starac odgovori: "Nisam ja vas došao gledati kako se kupate gole i kako gole izlazite iz vode".
Pokazao im je kantu i rekao: "Samo sam došao nahraniti krokodile!"

Pouka: I starci mogu brzo misliti. :respekt:

1 Palac gore: : tomac    
Vrh

PostPostano: pet 15 vel, 2013 9:58 
Offline     DHV 2

Bračni par 80-godišnjaka opako se seksa naslonjen na ogradu.
Nakon 40 minuta eksplozivnog seksa, u kojem su ruke i noge išle posvuda, najednom se stropoštaše.
– “O Bože, nisi me ovako imao valjda zadnjih 50 godina, uz uzdah će starica.”
Na to će iznemoglim glasom starac.
– “Je, prije 50 godina ograde nisu bile pode električnim naponom.” :yup:

3 Palac gore: : sale, tomac, vedran_zgela    
Vrh

PostPostano: pon 18 vel, 2013 21:04 
Offline     DHV 2

Član od: čet 26 stu, 2009 21:09
Dao Palac gore: : 85 / Palac dolje: : 30
Dobio Palac gore: : 288 / Palac dolje: : 13
24 stvari koje nas je naša majka naučila:
Majka me naučila:

1. ..... da cijenim dobro napravljen posao:
"Ako hoćete da se poubijate, idite van, sad sam oprala pod"

2. .....o religiji:
"Moli se Bogu da ova mrlja ne ostane na tepihu"

3. ...o putovanju kroz vrijeme:
"Ako se ne ispraviš, ima da te tresnem tako da ćeš odletjeti u slijedeći tjedan"

4. ...o logici:
"Zato što ja tako kažem, eto zato!"

5. ..... još logike:
"Ako padneš sa te ljuljačke i slomiš vrat, nećeš dobiti sladoled poslije ručka!"

6. ...o predviđanju događaja:
"Obuci čiste gaće, u slučaju da se nešto dogodi"

7. ...o ironiji:
"Samo ti placi, pa ću ti dati i razlog za plakanje!"

8. ....o čudima osmoze:
"Zatvori usta i jedi!"

9. ...o iskrivljenju:
"Pogledaj samo tu prljavštinu iza tvojih ušiju!"

10. ...o izdržljivosti:
"Ima da sjediš tu sve dok ne pojedeš sve s tanjura!"

11. ....o vremenu:
"Tvoja soba izgleda ko da je upravo prošao tornado!"

12. ...o hipokriziji:
"Rekla sam ti jednom, reci ću još tisuću puta - ne pretjeruj!"

13. ....o modificiranju ponašanja:
"Prekini se ponašati kao tvoj otac!"

14. ...o zavisti:
"Ima milijun nesretne djece na svijetu koji nemaju divne roditelje kao ti!"

15. ...o iščekivanju:
"Čekaj samo da stignemo do kuće..."

16. ...o primanju:
"Dobit ćeš ti svoje kad dođemo kući..."

17. ...o medicini:
"Prekini gledati u križ, ostat će ti takve oči!"

18. ...o vidovnjaštvu:
"Oblači taj džemper, valjda ja znam da ti je hladno!"

19... o humoru:
"Nemoj trčati k meni i plakati kad ti ta kosilica odreže noge"

20. ...o odrastanju:
"Ako ne pojedeš to povrće nikad nećeš narasti"

21. ...o genetici:
"o moj Bože, isti otac..."

22. ...o korijenima:
"Zatvori ta vrata, nisi rođen u štali"

23. …o mudrosti:
"Razumjet ćeš kad dođeš u moje godine"

24. …o vječnom pitanju život i smrti:
"Ja sam ti dala život, ja ti ga mogu i oduzeti."

Pronicav način da se ljude drži u stanju pasivnosti i poslušnosti je strogo ograničavanje spektra prihvatljivih mišljenja, ali istovremeno dopuštanje žustre rasprave unutar tog ograničenog spektra. (Noam Chomsky)

2 Palac gore: : CW, McB    
Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 650 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Sljedeća

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: