»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: sri 17 lip, 2026 15:35.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Ljubuški 19.10 . 2014
PostPostano: pon 20 lis, 2014 22:19 
Offline     DHV 2

Član od: pon 18 vel, 2013 23:28
Dao Palac gore: : 680 / Palac dolje: : 4
Dobio Palac gore: : 711 / Palac dolje: : 10
Čuli ste ? Je istina je , četvero pilota je u nedjelju sletjelo na stadion u Ljubuškom taman na kraj utakmice ,Je istina je i da ja nisam bio među tom četvoricom vandala , ne zato što kako zlobnici tvrde jer sam iscurio , već kao samosvjestan licencirani pilot , uz to i predstavnik ''dva'' renomirana kluba ne želim ni najmanju mrlju na svojoj karijeri , ja sam dakle sletio na službeno sletište , odnosno u raštiku .
Dakle ,letilo se , odnosno letili su oni koji su startali u pravo vrime , oni koji su startali prerano ili prekasno iscurili su , ja sam letio dva puta , oba samosvjesno , u raštiku..
Ako sletite u raštiku nemojte se prepast , čiča koji će vas tamo doćekat s kratkom cijevi uopće ne mari za to što ste mu zgazili raštiku , on ustvari lovi vuka ,al o tome drugom prilikom ..

Za sletit treba poletit , a to u Ljubuškom stvarno nije problem , ekipa koja drži letilište je odradila ogroman posao , probili su bagerom put do starta , pa se do tamo možete dovesti malo robusnijim autom ili bagijem . Možete se dovest i limuzinom ,ako je mamina , al obeća sam Davidu da ga neću izdat . Dakle svojom limuzinom nemojte.
E sad ako se odlučite za bagy , da vas odmah upozorim , da će vam trebati određena doza hrabrosti , ma bagy je skroz kul ,jedan od najbolje napravljenih koje sam vidi , ali je šofer malo življi i priredit će vam finu adrenalinsku zabavu.
Dakle ako se odlućite za bagy , prvo prije vožnje svratite na zadnju pumpu , ne po gorivo već u toalet ,ćist je velik i prozraćan .Tamo se riješite svih tekućih i inih problema .Što sam stariji sve više cijenim instituciju javnih toaleta , i pisat ću Michelinu da i za njih dijeli zvjezdice ko za restorane, dobro je znati gdje su oni dobri.
Sad ste spremni za let.
Start je klase ''za djecu i mladež'' , lagana strmina ,nema litice , takneš gurtne , krilo se digne i čeka , divota.
Pratiš kad će poletit Mara i tad poletiš i ti ,to je pravi momenat i ćeka te fino jedrenje uz atraktivni greben , sve u svemu letilište koje valja posjetiti .
Vrijedi svakako i s ekipom poć na piće u grad, ali đek pot je uletit u Davida na večeru . Gospođa Šiljeg je top kuharica i ja bi još bio tamo na kozletini , al Jadrolinija ne čeka nikoga , aja sam od onih sretnika što vjećno kasne na zadnji trajekt.
Video slijedi.
Još jednom hvala ekipi na super provdenom danu ,a za ljubitele nogometa , pobjedili su naši , pa paraglideri nisu stradili.
Blažena Hercegovina ,tamo uvijek pobijede naši .
Ko je igra ne znam. 8)

21 Palac gore: : ada, Box, Buggy, Damjancic, darinka, hrvoje.vt, isantek, Jure, kbelcar, marin, Mario, Ratko, Roman Lavriv, Sinisa, SrečkoJ, SZ, The Ozone Scraper, Tomica Solina, toni, zlatko2508, Šokre    
Vrh

Naslov: Re: Ljubuški 19.10 . 2014
PostPostano: sri 22 lis, 2014 9:36 
Offline     DHV 2

Član od: pon 12 pro, 2011 23:41
Dao Palac gore: : 424 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 244 / Palac dolje: : 3
Dok Vulkanizer uploada svoj uradak, evo ovdje se Mara isprsio sa svojom montažom. Uživajte :)

12 Palac gore: : Boro, Buggy, darinka, johnny, MadMax, miha, Tojo, toni, vedran_zgela, Vulkanizer, zlatko2508, zoli    
Vrh

PostPostano: sri 22 lis, 2014 11:55 
Offline     DHV 2

Član od: pet 28 kol, 2009 11:49
Dao Palac gore: : 1383 / Palac dolje: : 14
Dobio Palac gore: : 282 / Palac dolje: : 3
:scratch: Dali mene zeza računalo pa nedostaje snimke ili samo jedete u tom Ljubuškom : unknown:

Vrh

PostPostano: sri 22 lis, 2014 12:35 
Offline     DHV 2

8)

Vrh

PostPostano: sri 22 lis, 2014 12:43 
Offline     DHV 2

zlatko2508 je napisao/la:
:scratch: Dali mene zeza računalo pa nedostaje snimke ili samo jedete u tom Ljubuškom : unknown:

ne u pauzama se i pije .
Ma ne možeš ih se riješit , kad sam slettio drugi put , nije bilo onog čiče s kratkom cijevi ,al je došao drugi susjed , pa me zove doma da štogo pojedemo dok me ekipa dođe pokupit , ja mu objasnio ,da stvarno nemam vremena , a on mi spakovao šipaka za puta . :beer:

Vrh

PostPostano: pet 24 lis, 2014 13:50 
Offline     DHV 2

Što se onog vuka tiče... Sve ok, tetejac zapravo nije bio za nas :)

http://www.grudski.info/index.php/drust ... edu-junicu

Vrh

PostPostano: pet 24 lis, 2014 23:14 
Offline     DHV 2

The Ozone Scraper je napisao/la:
Što se onog vuka tiče... Sve ok, tetejac zapravo nije bio za nas :)

http://www.grudski.info/index.php/drust ... edu-junicu

Sad mi je lakše , samo znaći da ono što je lajalo zamnom ni bi koker španijel ? :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: