»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: čet 30 srp, 2026 23:22.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: komisija parajedrilicarsta u Hr
PostPostano: čet 23 tra, 2015 15:19 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
jrabic je napisao/la:
Mi uplatili članarinu več u siječnju pa još nema sportskih:-((. A kaj češ?kriza:-)). Lp

Pa jel ti sad čovjek lijepo rekao da članarina nije bitna,radimo na promicanju i afirmaciji sporta (što god to značilo),a ne bavimo se time jel netko uplatio članarinu ili nije,piše u statutu HZSa da nisi član ako ne platiš članarinu,ali to nije bitno jer na prvom mjestu treba biti promocija i afirmacija,pustimo sad dozvole i one koji bi sad to htjeli navrat-nanos,bitno je da sada radimo na tome da ovaj naš sport uspije,bože mili, pa vama je lakše gurnut u guzicu nego uglavu,

2 Palac gore: : Danči, Forca    
Vrh

PostPostano: čet 23 tra, 2015 15:43 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Stari, mi uplatili pa nam "oni" vratili novce.
Vidiš koliko njima nije stalo do novaca, nego do promocije sporta, a u prilog tome govori da imamo čak 4 sportske dozvole u RH.
Nije to mala stvar.

Nabijem ih sve na prezime od Mile Kitića.

Vrh

PostPostano: čet 23 tra, 2015 23:44 
Offline     DHV 2

Član od: sri 26 kol, 2009 11:26
Dao Palac gore: : 499 / Palac dolje: : 15
Dobio Palac gore: : 189 / Palac dolje: : 1
HM:-)). U hRVATSKOJ SE PARE NE VRAČAJU:_((. Koliko ja znam do sada :evil: Lp i miran vjetar

Vrh

PostPostano: pet 24 tra, 2015 7:22 
Offline     DHV 2-3

Član od: sri 14 lis, 2009 8:20
Dao Palac gore: : 55 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 397 / Palac dolje: : 59
JERKO je napisao/la:
ja živim u mjestu gdje dobivamo vrlo skromna sredstva gdje čak organiziramo od 2000god razne manifestacije ,pa i međunarodna natjecanja koja su u skladu s pravilnikom koji vi ovom prilikom niste ispoštivali i desilio se to što se desilo,umjesto pravilnioka o radu komisija mislim da bih bilo bolje da se pozabavite proučavanjem pravilnika o organizaciji natjecanja,vrlo mi je žao što se situacija odvija ovako,ali ja osobno na neke stvari ne mogu utjecati niti promijeniti,eto s gosp Ovukom sam vodio razgovor od uru vrimena da nešto pokušamo međutim svaki moj pokušaj je bio bezuspiješan,ali idemo dalje,

e moj Jere... izgleda da HZS nema jednakih stavova do svih svojih aktivnih i neaktivnih clanica...zakon i vazece pravilnike primjenjuje po nekom svom kljucu (PRAVILNIK O ČLANSTVU U HRVATSKOM ZRAKOPLOVNOM SAVEZU)...izgleda da su tu u priviligiranom polozaju neaktivne clanice...a drugi aktivni clani, placamo i cekamo na dobru volju celnika iz HZS.

Molio bi te tocno da navedes koji je to pravilnik koji nismo ispostovali, clanak...jer izgleda da citamo razlicite pravilnike...ili se na HZS oslanja na svoje odluke i upute zapisane u zapisnicima koji su za aktivne clanice nedosegljivi...a ti se ko predsjednik kojeg je glede na zahtjevana iskustva opisana u POSLOVNIKU STRUKOVNIH KOMISIJA HRVATSKOG ZRAKOPLOVNOG SAVEZA, postavio HZS moras pridrzavati njihovih stavaova, zahtjeva i odluka koje izgledaju imaju vecu vaznost nego javno objavljeni pravilnici.

jednourni razgovor s Ovukom...citiram tvoje rijeci...."svaki moj pokusaj je bio bezuspijesan" ... sto ne napises da te je Ovuka zvao i da su njegovi pokusaji te predlogi za tebe bili neprihvatljivi... jer kako pise u javno objavljenom PRAVILNIKU O NATJECANJIMA U PARAJEDRILIČARSTVU - PRELETI je data mogucnost da se DP oodrzi u drugoj drzavi...sto znaci da bi se za ovogodisnje DP lako pridruzili srbima i slovencima na takmicenju u sloveniji...
nazalost to neka javno neobjavljena odluka ali pravilnik nedozvoljava...

LP Sinisa

Vrh

PostPostano: pet 24 tra, 2015 7:45 
Offline     DHV 2-3

Forca je napisao/la:
Stari, mi uplatili pa nam "oni" vratili novce.
Vidiš koliko njima nije stalo do novaca, nego do promocije sporta, a u prilog tome govori da imamo čak 4 sportske dozvole u RH.

gdje ih nađes 4... produljenih 14, od toga samo tri s FAI markicama...znaci tri takmicara... :( na danasnji dan... mislim da Tici imamo uplacenih 6, no do danas ih se nismo dobili, neka me Jozef ispravi ako gresim, tako da se na FAI tekme ne mozemo prijavit..

slika

1 Palac gore: : toni    
Vrh

PostPostano: pet 24 tra, 2015 11:50 
Offline     DHV 3

Član od: uto 25 kol, 2009 8:35
Dao Palac gore: : 1499 / Palac dolje: : 13
Dobio Palac gore: : 5271 / Palac dolje: : 21
Ajmo svi na GREDU XC!

Vrh

PostPostano: pet 24 tra, 2015 13:38 
Offline     DHV 2-3

Član od: pon 31 kol, 2009 10:31
Dao Palac gore: : 324 / Palac dolje: : 9
Dobio Palac gore: : 1813 / Palac dolje: : 7
toni je napisao/la:
Ajmo svi na GREDU XC!

Pokušavamo već godinama.

Eno, jedan je dobacio skoro do Otočca.

8 Palac gore: : benco, Franco, jrabic, marin, Mario T., toni, vedran_zgela, Šokre    
Vrh

PostPostano: sub 25 tra, 2015 13:03 
Offline     DHV 2-3

Član od: ned 27 lip, 2010 9:27
Dao Palac gore: : 234 / Palac dolje: : 23
Dobio Palac gore: : 322 / Palac dolje: : 78
Sinisa T. je napisao/la:
JERKO je napisao/la:
ja živim u mjestu gdje dobivamo vrlo skromna sredstva gdje čak organiziramo od 2000god razne manifestacije ,pa i međunarodna natjecanja koja su u skladu s pravilnikom koji vi ovom prilikom niste ispoštivali i desilio se to što se desilo,umjesto pravilnioka o radu komisija mislim da bih bilo bolje da se pozabavite proučavanjem pravilnika o organizaciji natjecanja,vrlo mi je žao što se situacija odvija ovako,ali ja osobno na neke stvari ne mogu utjecati niti promijeniti,eto s gosp Ovukom sam vodio razgovor od uru vrimena da nešto pokušamo međutim svaki moj pokušaj je bio bezuspiješan,ali idemo dalje,

e moj Jere... izgleda da HZS nema jednakih stavova do svih svojih aktivnih i neaktivnih clanica...zakon i vazece pravilnike primjenjuje po nekom svom kljucu (PRAVILNIK O ČLANSTVU U HRVATSKOM ZRAKOPLOVNOM SAVEZU)...izgleda da su tu u priviligiranom polozaju neaktivne clanice...a drugi aktivni clani, placamo i cekamo na dobru volju celnika iz HZS.

Molio bi te tocno da navedes koji je to pravilnik koji nismo ispostovali, clanak...jer izgleda da citamo razlicite pravilnike...ili se na HZS oslanja na svoje odluke i upute zapisane u zapisnicima koji su za aktivne clanice nedosegljivi...a ti se ko predsjednik kojeg je glede na zahtjevana iskustva opisana u POSLOVNIKU STRUKOVNIH KOMISIJA HRVATSKOG ZRAKOPLOVNOG SAVEZA, postavio HZS moras pridrzavati njihovih stavaova, zahtjeva i odluka koje izgledaju imaju vecu vaznost nego javno objavljeni pravilnici.

jednourni razgovor s Ovukom...citiram tvoje rijeci...."svaki moj pokusaj je bio bezuspijesan" ... sto ne napises da te je Ovuka zvao i da su njegovi pokusaji te predlogi za tebe bili neprihvatljivi... jer kako pise u javno objavljenom PRAVILNIKU O NATJECANJIMA U PARAJEDRILIČARSTVU - PRELETI je data mogucnost da se DP oodrzi u drugoj drzavi...sto znaci da bi se za ovogodisnje DP lako pridruzili srbima i slovencima na takmicenju u sloveniji...
nazalost to neka javno neobjavljena odluka ali pravilnik nedozvoljava...

LP Sinisa

Siniša opet s tobom ulazim u što ne bih trebao,nadam se da neću više,što se tiče ovuke i našeg razgovora ja sam kontaktirao u HZS i odgovor je nema šanse,pogledaj pravilnik,koliko mi svi mislili ovo ili ono to je tako,fino ti sve piše u Pravilniku sportskih natjecanja članak 20.4. a odnosi se na V stupanj organizacije, jer u RH je masovnost klubova da se niže rangirana natjecanja ne mogu organizirati,očigledno je da sve što je predložio HOO upućuje na omasovljavanje i razvoj u Republici Hrvatskoj,i ja sam definitivno za to,apsolutno je sve propisano pravilnicima koje možeš pročitati na stranicama HZS-a a ne mene tlačiti te da ti moram objašnjavati jer mi to uopće nije dužnost,imaš stranice,pravilnike pa čitaj,ja ih nisam donosio niti pisao,a o članstvu ponavljam da su u HZS-u više nego susretljivi jer mnogo klubova ne ispunja uvjete plaćanja članarine ali ih savez ne izbacuje iz članstva nego ih čekaju za uplatu,ja neznam niti jedan klub koji ima pismeni dopis da je izbačen iz članstva,možda griješim ali neznam.Što se tiče organizacije državnog prvenstva zašto je Joža prvo pristao na traženo zatim odustao,pa ako je otvoreno državno prvenstvo mogu su natjecati natjecatelji svih zemalja sa svojim obilježjima i svime što je propisano za otvorena prvenstva i točka.Kao što vidiš tako će biti i u buduće.Svi pljujete po HZS-u pa zašto se jednostavno ne isključite i zbogom a ne polemika ovolika radi imena natjecanja,jednostavno zaključak je da se trebaju popularizirati i pokazati i ostali tereni u RH,Raspadalica je odličan teren,slažem se ali nije jedina,navedi mi godinu kad je državno bilo na nekom drugom terenu,ja znam a dali ti znaš,podržavam ligu koja se organizira i gledat će mo da uđe u sustav natjecanja HZS-a što je više nego odlično,imamo dosta terena na kojima se mogu organizirati lige i ostalo ali po srijedi je nešto drugo a ti to znaš Siniša,osobe koje su polagale za sportske još neke nisu niti sliku dostavili,opet kriv savez,odnosno ja,ma neznam šta da ti kažem,poštujem i Srbske pilote i Slovenske i ovo sve oko državnog nema veze s nacionalizmom,mada čak ni u to ne bih bio siguran jer se na prošlo SHS nije prijavilo nešto natjecatelja,zato organizacija državnog prvenstva Hrvatske će biti unutar okvira Hrvatske a oni koji ganjaju bodove neka idu po svijetu,imamo mi u HR još terena na kojima možemo raditi tekme i afirmirati nove letače,pogledajte Liku,Dalmaciju,otkrio sam Vrgorac kao jedan ogroman potencijal,zašto ne ići na organizacije tamo,sad je lakše jer ne treba registrirati letjelišta,mislim Siniša da sam ti bio jasan s ciljevima i spomenuti pravilnik pročitaj ponovo,odlke donosi Savez na osnovu pravilnika olimpijskog odbora,ja sam sam predsjednik jedne strukovne komisije koja je sa svim svojiom članovima donijela trenutnu odluku,a sve ostalo što se nadodaje su suvisle gluposti.I još jednom da ti ponovim netko laže ti ili Ovuka,ja sam samo rekao da ću pričati s tajnikom vezano za Državno u Slo i ništa niti san negirao niti prihvatio jer ne ovisi o meni,ti očito misliš kako zamisliš da će biti,e ne ide to tako.I molim i tebe i ostale,radije mi se obratite telefonom nego da pišem po forumu,Ratko je ponekad nešto pisao ali mi smo se složili da ovakve stvarine pišemo,imate moj broj i koga nešto zanima budite slobodni me nazvati.

l.p

1 Palac dolje: : hrga
Vrh

PostPostano: sub 25 tra, 2015 15:05 
Offline     DHV 2-3

JERKO je napisao/la:
Siniša opet s tobom ulazim u što ne bih trebao,nadam se da neću više,što se tiče ovuke i našeg razgovora ja sam kontaktirao u HZS i odgovor je nema šanse,pogledaj pravilnik,koliko mi svi mislili ovo ili ono to je tako,fino ti sve piše u Pravilniku sportskih natjecanja članak 20.4. a odnosi se na V stupanj organizacije, jer u RH je masovnost klubova da se niže rangirana natjecanja ne mogu organizirati,očigledno je da sve što je predložio HOO upućuje na omasovljavanje i razvoj u Republici Hrvatskoj,i ja sam definitivno za to,apsolutno je sve propisano pravilnicima koje možeš pročitati na stranicama HZS-a a ne mene tlačiti te da ti moram objašnjavati jer mi to uopće nije dužnost,imaš stranice,pravilnike pa čitaj,ja ih nisam donosio niti pisao,

izgled ni citao moj Jere...jer HRVATSKI ZRAKOPLOVNI SAVEZ - PRAVILNIK O NAČELIMA I OSNOVNIM ELEMENTIMA SUSTAVA
ZRAKOPLOVNIH SPORTSKIH NATJECANJA U REPUBLICI HRVATSKOJ TE UVJETIMA SUDJELOVANJA SPORTAŠA I SPORTSKIH KLUBOVA
HZS NA MEĐUNARODNIM SPORTSKIM ZRAKOPLOVNIM NATJECANJIMA kojeg valjda ti navodis u postu u 24 članku po 4 pise:

(4)
Sportske udruge i sportaši ne mogu sudjelovati na međunarodnim sportskim natjecanjima i priredbama, niti sportske udruge mogu organizirati takva natjecanja i priredbe, bez prethodne suglasnosti HZS. Pri odlučivanju o suglasnosti, HZS vodi brigu o potrebi razvoja kvalitete zrakoplovnog sporta, te promocije i afirmacije hrvatskog sporta, zrakoplovnog sporta i Republike Hrvatske

nigdje pa ni u tom pravilniku ne pise da se takmicenje ne moze organizirati van RH, a jos manje da se to takmicenje mora zvati Hrvatsko DP u parajedrilicarstvu... ali izgleda ako HZS bude morao za svaku tekmu FAI II davati suglasnost za svakog hrvatskog takmicara potom je to kraj takmicenja za hrvatske pilote...jer kako Vajda objasnjava taj pravilnik potom cemo morati prvo takmiciti u klubu, zatim medjuklupski, liga...da dobijemo kvalitetne pilote za koje ce potom HZS davati suglasnost za odlazak na FAI tekme..krajnja glupost..pa zar sam ne vidis koliko je aktivnih klubova u CRO..imamo 20 aktivnih pilota...isprika trenutno samo 3 potvrđena takmicara...potom pa sve te gluposti o predtakmicenjima i tome slicno...a je to za razvoj nasg sporta ali .... i uz sve to poziva se na neke odluke iz neobljavljenih zapisnika, sjednice i daje upute... katastrofa....
imam sportsku dozvolu od 1999 godine...nikad do danas nisam trebao suglasnost HSZ za odlazak na FAI II tekme ...nikad od HZS dobio kakvu lovu, placanu startninu...sve sam financiro sam..kao i drugi takmicari...

Pravilnik koji navodis je HZS takoreci kompletno prepiso od HOO koji s tim regulira sastav reprezentacija, i nivoje takmicenja u sportovima koji imaju malo vise nego 20 takmicara...

kaj se tice sportskih...da mi naljepe FAI markicu u sportsku cekam takoreci od februara... na takmicenja se nesmijemo prijavljivat jer potom krsimo HZS pravilnik..a tekme prolaze... zar ne bi bilo jednostavnije da ti HZS tu makicu posalje postom kad izvrsis uplatu i das zahtjev...

JERKO je napisao/la:
Svi pljujete po HZS-u pa zašto se jednostavno ne isključite i zbogom a ne polemika ovolika radi imena natjecanja,jednostavno zaključak je da se trebaju popularizirati i pokazati i ostali tereni u RH,Raspadalica je odličan teren,slažem se ali nije jedina,navedi mi godinu kad je državno bilo na nekom drugom terenu,ja znam a dali ti znaš,podržavam ligu koja se organizira i gledat će mo da uđe u sustav natjecanja HZS-a što je više nego odlično,imamo dosta terena na kojima se mogu organizirati lige i ostalo

DP su odrzavana na Ravnoj gori, Ivancici, Triblju, Raspadalici... a po HZS ne plujemo nego iznosimo cinjenice o njihovom aktivnom radu i o tome koliko oni pridonose razvoju naseg sporta u pozitivnom i negativnom smislu..zar su za HZS kritike ...pljuvanje..

JERKO je napisao/la:
I molim i tebe i ostale,radije mi se obratite telefonom nego da pišem po forumu,Ratko je ponekad nešto pisao ali mi smo se složili da ovakve stvarine pišemo,imate moj broj i koga nešto zanima budite slobodni me nazvati.

da sve sto radite bolje o tome ne pisati javno...a koga zanima neka te pozove...zar nije bolj zapisnike, odluke dati na nas forum kad ih vec HZS ne objavljuje na svojim stranicama ili je to od onih na visih polozajih zabranjeno...

LP Sinisa

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 55 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: