»

PG linkovi

Vrijeme/prognoze (forum)

Vrijeme/prognoze

Logo
Sada je: pon 20 tra, 2026 13:09.

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Spasavanje!
PostPostano: sri 17 stu, 2010 15:57 
Offline     DHV 2

Član od: uto 01 ruj, 2009 17:57
Dao Palac gore: : 86 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 545 / Palac dolje: : 5
Vojo je napisao/la:
Ajd sada ja napisem post posaljem ga pa ga vise nigdi nema! Eto moram ispocetka! Da se meni dogodilo kao Mariofilu na istom mjestu gdi i njemu ja bih sisao sa drveta ako nitko nije vidio dosao na sletiste i pravio se da sam tamo htio sletiti! Ako to nebi proslo onda bih se zajebavao na svoj racun da se ne moraju drugi!
Evo sada tebi Box moj druge strane medalje! Na tom mjestu je vec bilo pilota kojim je Zelja i skvadra skidala krila sa drveta pod jedan a pod 2. ja znam pilota koji je dva puta bio tamo cita on forum i pravi se blesav te suti kao pica u saci! Sam je sisao i dopjesacio na sletiste (platio je u Macole da se o tome ne prica)pa nije dolazio helic! Osim toga Bruni je receno a i on suti kao i doticni pilot zasto je zvao GSS kada bi Zelja otisao po Mariofila! Osim toga opet da ne ispadne da ja branim Mariofila ali on je uradio sve po naputku velikog serifa! Ja ne kuzim zasto ljudi pricaju neistine kada su vec uhvaceni na djelu oni se i dalje drze iste price kao sto to radi HDZ (ne nismo mi banda, ne nismo mi opljackali Hr pucanstvo i ne nismo mi vodili negativnu politiku dapace ona je toliko bila pozitivna da niti nasi kumovi a i nihovi potomci kroz 4-5 generacija nece morati raditi). Ne mogu da vjerujem da sam samo ja pametan i Fra Tonci da se ne vidi od kuda vjetar puse jebo ga magarac. I evo da bude po tvome nije GSS i nije Bruno kriv za onu pompu njemu je samo malo izletilo da je ovaj kolabrirao te da jadan bi tesko prezivio noc na brdu! Kad tada nisam umro od smijeha gledajuci TV (a vjeruj mi na rijec smijao sam se d me trbuh bolio i suze tekle) vise mi se to ne moze dogoditi da riknem smijuci se ljudskoj gluposti i HR novinarstvu!
Ali opet kada sagledam dobro ti je ono na kraju receno dobar vjetar i sigurno slijetanje svima koji bacaju supak u zrak bilo gdi i na bilo cem!
VOJO!

Vojo pa ti tvoji frendovi su supermeni :mocking:
Pošalji u 112 njihove brojeve telefona da se više ne zove GSS.
Malo mi je izletila ta rijeć kolabirao jer su ponavljali snimanje pa sam se zbunio al dobro nek je svo zlo u tome.
Mislim da sam neke o tih tvojih junaka vidio doli al nije se nitko uputio po Maria ???
Sve u svemu ponavljam dobro je to sve završilo i nemojmo više o tome.
HGSS sigurno nebi došao da su ocijenili da se Mario može drugačije izvući.
Lp. Bruno

1 Palac gore: : Box    
Vrh

Naslov: Re: što, tko, zašto???
PostPostano: čet 18 stu, 2010 0:26 
Offline     DHV 1

Član od: sri 17 stu, 2010 23:24
Dao Palac gore: : 6 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 43 / Palac dolje: : 0
Pratim forum vec dugo no nisam se htio ukljucivati,evo sad osjecam potrebu ispricati se svima kojima sam upropastio taj 13 XI prekrasan dan za letenje,stvarno mi je zao sto zbog moje krive i glupe reakcije na brdu doslo do svega ovoga.
Sa pravom se ljutite pogotovo na snimke koje su objavljene na Novi,vjerujte da je cjeli tijek dogadjaja krenuo u krivom smijeru,naime dan prije davanja intervjua,na grupi PJK Zagreb napisao sam da se intervju moze odraditi onako kako novinarima pase,i toga sam se pomalo bojao.A tome sam bio svjedok 91 kad bi se vratio sa ratista i slusao vijesti,ovo je samo jedan primjer vjerujem da svako od vas zna za neku slicnu situaciju,danas senzacije podizu tiraz ili stvaraju medisku pompu.Jedini cilj koji je bio u dogovoru sa novinarom da im dam intervju je da ljudima skrenu paznju na profesiju GSSa kojoj nije validan i priznat status koji zasluzuju.
No vidjeli ste kako su stvari izmakle kontroli,no tu smo da ucimo jedni od drugih a to je mozda i cilj sa kojim dolazimo do rijesavasnja odredjenih problema.
Imate se pravo ljutiti na ono sto ste vidjeli na Novi,zao mi je sto nisam snimao a mislio sam cijeli intervju (sa jeftinom cam a ne sa mob) pa da i to bude dokaz sa kojim bi bar nekolicini ljudi mogao predociti namjere prilikom davanja tog sada nesretnog intervjua.
Citam svasta o sebi,tu na forumu od ljudi za koje sam cuo ali se ne poznajemo!
Kad ste se vec dotakli moba i "nisam imao kuna"sa one strane brda zakoacio me roming i u nekoliko razgovora sa Brunom GSSa te poziva dragim osobama ispraznilo se cca 120kn,nisam ni primjetio da me zakacio signal BIH.
Negdje sam procitao da bi mi se guzica smrzla ako bi noc proveo na brdu,stari moj dovoljno sam prosao obuke ne da ostanem gore da mi bude gore bolje nego u hot sa 5 zvjezdica.
No forum i sluzi kako bi sloboda misljenja mogla zazivjeti u punom smislu,netrazim pobjednika no imam potrebu kazati neke stvari jer se nadam da cemo se vidjati i druziti narednih god.
U ovom sportu pronasao sam stvarno jako puno prijatelja sa kojima se rado druzim i van letenja,tu mislim i ostati,sve dok mogu hodati,a to hodanje sam mogao ugroziti sa planom b koji je bio u opciji da se sam spustim dole jer imam iskustva sa minama,no ne sa svim! a kako je bilo na nekim mjestima dosta visokog lisca gdje bi mogla zicica biti skrivena od koje potezna,tu mi je proslo jako puno scena kroz misli koje sam dozivio u 91, no kako se za mene lijepe sranja,sam bog mi je poslao Brunu da to sve vidi i odreagira onako kako bi svatko od nas to ucinio.Bruno prijatelju HVALA TI po neznam koji put...
Sretan sam covjek sto imam ljude iz kluba koji me poznaju i daju mi podrsku od samih pocetaka .
Hvala dragim ljudima koji su nasli razumjevanja tu na forum da svojim postovima ipak sagledaju situaciju i sa drugih strana,jer znam da su se i sami nasli u slicnim situacijama pa od tamo predpostavjam dolazi tolerancija na moju idiotariju koju vjerujte nije inscenirana.
Drago mi je sto postoji iskra nade da ce se neke stvari pokrenuti glede stanica,a mi u klubu uvest cemo detaljnu analizu gluposti koje sam napravio i koje su napravili drugi piloti jer znate i sami da vecina pilota u LC dobro prouci acident report.
Kako sam svojom nepromisljenoscu uzrokovao stetu ljudima spreman sam im to nadoknaditi nek me kontaktiraju na mail.
I jos nesto kada su me doveli na sletiste ispricao sam se ljudima zbog gluposti koju sam im napravio,no u kaficu nisam mislio sam da su ti ljudi bili na sletistu a iz postova sam uvidio da sam ipak trebao doci predstaviti se i uciniti isto pa to sad cinim nadam se da nije kasno???.
Eto postovani letaci zelim Vam jos puno sati u zraku bez ovakvih situacija.
LP Mario

42 Palac gore: : Alan, Boris, Box, Branko Hrupelj, CW, Danči, darinka, Dinac, Domagoj Rebić, dustin, Flyingbear, Franco, gburazer, horbaPG, hrga, Ivana, joe33, kmikac, Knez, ksmokvina, Laminar, MadMax, marin, Mario, marko, Martina, Mirko, mmihin1, Morelli, Nik jana, Nikica, Red Baron, Robert, schulz, Sinisa, Sonja, Tojo, toni, VedranMRi, vjeko, Zoki, zupanich    
Vrh

PostPostano: čet 18 stu, 2010 14:10 
Offline     DHV 2

Član od: sri 24 vel, 2010 17:27
Dao Palac gore: : 144 / Palac dolje: : 5
Dobio Palac gore: : 28 / Palac dolje: : 0
Mirko je napisao/la:
JOZA SB pravilno rezonira. Stanica bi trebala biti obavezni dio opreme sa utvrđenom frekvencijom i jasnim pravilima ponasanja.
Slazem se i sa Boxom, paragliding je skup sport i tko to nemoze pratit bolje da bira nesto jeftinije. Djeluje grubo ali je tako. Da se ide na letenje bez kredita u telefonu necu niti komentirati.

Mario - Kera nam je objasnio nekoliko detalja koji su nedostajali. Da je PG populacija sa odobravanjem prihvatila njegovo objasnjenje mozemo iscitati iz broja pohvala koje su sjele na njegov post. Meni je posebno interesantan detalj da je bio u roamingu i zbog toga je ostao bez jedinica na telefonu. Zato povlacim posljednju recenicu koju sam napisao u predhonom postu.

Vrh

PostPostano: pet 19 stu, 2010 18:35 
Offline     DHV 1

Član od: sri 07 tra, 2010 20:58
Dao Palac gore: : 0 / Palac dolje: : 0
Dobio Palac gore: : 3 / Palac dolje: : 0
Došla sam na start s Boxom taman kad je Ante javio na stanicu svima u zraku da se ide na slijetanje, a tko je na startu, prekida ga i čeka jer helić dolazi po Marija u šumu. Uz svo dužno poštovanje (i deranje), ta obavijest se imala vremena širiti dobrih sat i pol vremena, dok helikopter nije došao i svi su imali vremena za slijetanje. Ono što mene Toni i Edo u obučnom centru uče je - poštivanje letačke kulture, što bi značilo: svi smo došli letjeti i ako je netko u frci, pomažemo i radimo ono što nam iskusniji kažu. Nije li korektno u fer da sletimo ili ne polijećemo ako nam se to reklo na stanicu od strane ljudi koji su kontaktirali "uminiranog" pilota i službu spašavanja - bez pogovora, nego da svatko leti sam za sebe? Jedna od prvih lekcija koju sam dobila je - nikad ne leti sama. Onda pretpostavaljam da me se neće ostaviti samu ako padnem i trebam pomoć. Nije li upravo to načelo poštivanja letačke kulture? Bez obzira na SVE, u tom trenutku je ok poštivati rečeno i dati priliku da se pilotu pomogne.
Znam da bih ja voljela da se za mene učini isto.

3 Palac gore: : Kera, Mirko, Red Baron    
Vrh

Naslov: Re: Spasavanje!
PostPostano: sub 20 stu, 2010 2:39 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 25 ruj, 2009 14:06
Dao Palac gore: : 118 / Palac dolje: : 2
Dobio Palac gore: : 262 / Palac dolje: : 2
Forca je napisao/la:
Vojo je napisao/la:
Ajd sada ja napisem post posaljem ga pa ga vise nigdi nema! Eto moram ispocetka! Da se meni dogodilo kao Mariofilu na istom mjestu gdi i njemu ja bih sisao sa drveta ako nitko nije vidio dosao na sletiste i pravio se da sam tamo htio sletiti! Ako to nebi proslo onda bih se zajebavao na svoj racun da se ne moraju drugi!
Evo sada tebi Box moj druge strane medalje! Na tom mjestu je vec bilo pilota kojim je Zelja i skvadra skidala krila sa drveta pod jedan a pod 2. ja znam pilota koji je dva puta bio tamo cita on forum i pravi se blesav te suti kao pica u saci! Sam je sisao i dopjesacio na sletiste (platio je u Macole da se o tome ne prica)pa nije dolazio helic! Osim toga Bruni je receno a i on suti kao i doticni pilot zasto je zvao GSS kada bi Zelja otisao po Mariofila! Osim toga opet da ne ispadne da ja branim Mariofila ali on je uradio sve po naputku velikog serifa! Ja ne kuzim zasto ljudi pricaju neistine kada su vec uhvaceni na djelu oni se i dalje drze iste price kao sto to radi HDZ (ne nismo mi banda, ne nismo mi opljackali Hr pucanstvo i ne nismo mi vodili negativnu politiku dapace ona je toliko bila pozitivna da niti nasi kumovi a i nihovi potomci kroz 4-5 generacija nece morati raditi). Ne mogu da vjerujem da sam samo ja pametan i Fra Tonci da se ne vidi od kuda vjetar puse jebo ga magarac. I evo da bude po tvome nije GSS i nije Bruno kriv za onu pompu njemu je samo malo izletilo da je ovaj kolabrirao te da jadan bi tesko prezivio noc na brdu! Kad tada nisam umro od smijeha gledajuci TV (a vjeruj mi na rijec smijao sam se d me trbuh bolio i suze tekle) vise mi se to ne moze dogoditi da riknem smijuci se ljudskoj gluposti i HR novinarstvu!
Ali opet kada sagledam dobro ti je ono na kraju receno dobar vjetar i sigurno slijetanje svima koji bacaju supak u zrak bilo gdi i na bilo cem!
VOJO!

Vojo pa ti tvoji frendovi su supermeni :mocking:
Pošalji u 112 njihove brojeve telefona da se više ne zove GSS.
Malo mi je izletila ta rijeć kolabirao jer su ponavljali snimanje pa sam se zbunio al dobro nek je svo zlo u tome.
Mislim da sam neke o tih tvojih junaka vidio doli al nije se nitko uputio po Maria ???
Sve u svemu ponavljam dobro je to sve završilo i nemojmo više o tome.
HGSS sigurno nebi došao da su ocijenili da se Mario može drugačije izvući.
Lp. Bruno[/quo

Hajde Bruno nemoj se jos vise uvaljivati u smrdljive dubine da ne kazem nesto drugo! Receno ti je da nisi trebao zvati GSS ok ali ti si ih vec prije toga pozvao. To je opet ok jer je sve ispalo dobro! Eh da i svi moji prijatelji za mene i jesu supermeni! Hajde ne uzimam ti ja za zlo to sto se digla tolika pompa i sto je mene (a vjerujem i druge pilote netko tko nema veze o letenju ali pozna nekoga tko leti nazavao i rekao: "Jesam ti rekao/la da je to opasno"! Ma nema to veze priustio si mi pola sata takvoga smijeha da je samo nesto dulje i jace trajalo morao bi mi nostiti cvijece! Joj ono je bila tako dobra raportaza da svatko tko pozna Mariofila morao je umirati od smijeha! Prvo smrzavanje preko noci onda mozda kakva zivotinja ga napadne pa onda padanje jadnog Mariofila u razne transove j... Bruno uljepsao si mi tjedan ma sto tjedan mjesec! Nema veze sto je njih par zvalo i izrugivalo se o opasnom sportu ja znam cime se bavim i boli me patka za one koji mi nevjeruju! Jedino sto ne volim kada me se mulja bez razloga! A evo ja nisam supermen pa ti baci iz zraka jaketu tamo gdi je bio Mariofil a ja cu je donijeti za sugavih 200 eurica plus troskovi transporta do Bjelopolja i nazad! I usput ja ne volim da preko necijih ledja gradim dvore i ne odobravam ono sto je Vranic rekao! Da sada ne ispadne eno ja protiv GSSa ma neka njih to je drustvo korisnije po meni nego cijeli HR sabor. A jesam se nasmijao casna rijec neka mi nitko ne zamjeri to je tako bilo opako smijesno da se ne sjecam kada sam se ovako ismijao sam sa TV u kuci! Decki svaka vam dala posebno mome Bruni! Ona serija lud zbunjen normalan je tregedija Romeo i Julija za onu reportazu!
Dobar vjetar i sigurno slijetanje svima koji ma gdi god i na cemu letili!

Vrh

PostPostano: sub 20 stu, 2010 2:51 
Offline     DHV 2-3

Član od: pet 28 kol, 2009 10:53
Dao Palac gore: : 494 / Palac dolje: : 8
Dobio Palac gore: : 1284 / Palac dolje: : 11
unicorne je napisao/la:
Jedna od prvih lekcija koju sam dobila je - nikad ne leti sama. Onda pretpostavaljam da me se neće ostaviti samu ako padnem i trebam pomoć.... Znam da bih ja voljela da se za mene učini isto.

:good: ajme, jesam zločest :crazy:

http://www.knjigovodstveni-programi.hr
http://www.kronwin.hr
http://www.opz-stat-1.kronwin.hr/
http://www.hub.kronwin.hr/
http://www.dbasewinner.eu

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 86 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Time zone: Europe/Zagreb [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.