|
Pratim forum vec dugo no nisam se htio ukljucivati,evo sad osjecam potrebu ispricati se svima kojima sam upropastio taj 13 XI prekrasan dan za letenje,stvarno mi je zao sto zbog moje krive i glupe reakcije na brdu doslo do svega ovoga. Sa pravom se ljutite pogotovo na snimke koje su objavljene na Novi,vjerujte da je cjeli tijek dogadjaja krenuo u krivom smijeru,naime dan prije davanja intervjua,na grupi PJK Zagreb napisao sam da se intervju moze odraditi onako kako novinarima pase,i toga sam se pomalo bojao.A tome sam bio svjedok 91 kad bi se vratio sa ratista i slusao vijesti,ovo je samo jedan primjer vjerujem da svako od vas zna za neku slicnu situaciju,danas senzacije podizu tiraz ili stvaraju medisku pompu.Jedini cilj koji je bio u dogovoru sa novinarom da im dam intervju je da ljudima skrenu paznju na profesiju GSSa kojoj nije validan i priznat status koji zasluzuju. No vidjeli ste kako su stvari izmakle kontroli,no tu smo da ucimo jedni od drugih a to je mozda i cilj sa kojim dolazimo do rijesavasnja odredjenih problema. Imate se pravo ljutiti na ono sto ste vidjeli na Novi,zao mi je sto nisam snimao a mislio sam cijeli intervju (sa jeftinom cam a ne sa mob) pa da i to bude dokaz sa kojim bi bar nekolicini ljudi mogao predociti namjere prilikom davanja tog sada nesretnog intervjua. Citam svasta o sebi,tu na forumu od ljudi za koje sam cuo ali se ne poznajemo! Kad ste se vec dotakli moba i "nisam imao kuna"sa one strane brda zakoacio me roming i u nekoliko razgovora sa Brunom GSSa te poziva dragim osobama ispraznilo se cca 120kn,nisam ni primjetio da me zakacio signal BIH. Negdje sam procitao da bi mi se guzica smrzla ako bi noc proveo na brdu,stari moj dovoljno sam prosao obuke ne da ostanem gore da mi bude gore bolje nego u hot sa 5 zvjezdica. No forum i sluzi kako bi sloboda misljenja mogla zazivjeti u punom smislu,netrazim pobjednika no imam potrebu kazati neke stvari jer se nadam da cemo se vidjati i druziti narednih god. U ovom sportu pronasao sam stvarno jako puno prijatelja sa kojima se rado druzim i van letenja,tu mislim i ostati,sve dok mogu hodati,a to hodanje sam mogao ugroziti sa planom b koji je bio u opciji da se sam spustim dole jer imam iskustva sa minama,no ne sa svim! a kako je bilo na nekim mjestima dosta visokog lisca gdje bi mogla zicica biti skrivena od koje potezna,tu mi je proslo jako puno scena kroz misli koje sam dozivio u 91, no kako se za mene lijepe sranja,sam bog mi je poslao Brunu da to sve vidi i odreagira onako kako bi svatko od nas to ucinio.Bruno prijatelju HVALA TI po neznam koji put... Sretan sam covjek sto imam ljude iz kluba koji me poznaju i daju mi podrsku od samih pocetaka . Hvala dragim ljudima koji su nasli razumjevanja tu na forum da svojim postovima ipak sagledaju situaciju i sa drugih strana,jer znam da su se i sami nasli u slicnim situacijama pa od tamo predpostavjam dolazi tolerancija na moju idiotariju koju vjerujte nije inscenirana. Drago mi je sto postoji iskra nade da ce se neke stvari pokrenuti glede stanica,a mi u klubu uvest cemo detaljnu analizu gluposti koje sam napravio i koje su napravili drugi piloti jer znate i sami da vecina pilota u LC dobro prouci acident report. Kako sam svojom nepromisljenoscu uzrokovao stetu ljudima spreman sam im to nadoknaditi nek me kontaktiraju na mail. I jos nesto kada su me doveli na sletiste ispricao sam se ljudima zbog gluposti koju sam im napravio,no u kaficu nisam mislio sam da su ti ljudi bili na sletistu a iz postova sam uvidio da sam ipak trebao doci predstaviti se i uciniti isto pa to sad cinim nadam se da nije kasno???. Eto postovani letaci zelim Vam jos puno sati u zraku bez ovakvih situacija. LP Mario
42 : Alan, Boris, Box, Branko Hrupelj, CW, Danči, darinka, Dinac, Domagoj Rebić, dustin, Flyingbear, Franco, gburazer, horbaPG, hrga, Ivana, joe33, kmikac, Knez, ksmokvina, Laminar, MadMax, marin, Mario, marko, Martina, Mirko, mmihin1, Morelli, Nik jana, Nikica, Red Baron, Robert, schulz, Sinisa, Sonja, Tojo, toni, VedranMRi, vjeko, Zoki, zupanich
|
|
|